Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nerdesin sen böyle soğuk biz soğukları arar olduk şimdiden nereye gidiyorsun Hayırlı yolculuklar şimdiden

allah kabul etsin, sıcakta zor işin boş oturma gel sen lak lka yap
saol canım şimdi şimdi başladım zorlanmaya bi turlayım da açılayım sonra duş alırım falan 1 saat geçer zor ya gece uyuyakalmışım ama sabah niyet ettim genede
sayın zeynep,rapunzel ve garbera dünkü menülerinizi paylaşmak için topikten bekleniyorsunuz.
Akşam oldu kızlar yaaaawwwwwwwww
bi gidip geleyim yazarım
kızlar ben kaçtıııııııııımmmmmmmm

iyi akşamlar

tatile nereye gidiyo canım

kızlar bugün yeni bi site buldum üye oldum özelligi tabiki diyet üzerine kalorilerini hesaplayarak yiyorsun ve kaydediyo aynı bizim bura gibi ama kimseyle sohbet etmedim ismi diyetarkdasım.com
benim normalde kiloma boyuma yasıma göre 2097 kalori almam gerekiyomuş bu normal olanı
vücut kitle indeksim 24.6kg/m2 normal yazıyo yanındada
ideal kilo 55
bazal metabolizma 1446 kcal/gün
toplam kalori ihtiyacınız 2097 kcal/gün

• egerki günde 500 kcal yersem ayda 6.22 kilo
  • günde 750 kcal yersem ayda 5.25 kilo
  • günde 1000 kcal yersem ayda 4.27 kilo
  • günde 1250 kcal yersem ayda 3.3 kilo verirmişim bende 1250 kaloriyi sectim bunun içinde diyet yok günlük almam gerek kalori miktarı

ve bugünki yedikleri harfi harfine yazdım hesapladım 1355 kalori yemişim bazı seylerin tanesi yazmıyodu porsiyon olarak yazıyo az biraz degerleri fazlaydı bazı seylerin simdi biraz fazladan spor yapıp fazlalıgı eriticem
ha bu arada kızlar
1 saat yavas tempoda yürüyüşle 200 kalori
1 saat hızlı yürüyüşle 300 kalori veriliyomuş burada öle yazıyo

selam ben geldim cok uykum vardı uyumusum ama hala da uykum var menümü sabahtan beri yazcam yazcam ya biseye bi cevap yazıyom ya baska bisey oluyo yazamıyorum

sabah
1 dilim peynir domates 2 dilim ekmek
ara 3 kayısı 2 erik

ara 1 bardak süt

öğlen 2 kasık patates salatası 1 dolma 1 bardak çay

ara 1 seftali

akşam düşün düşün bulamıyorum ya aklıma gelirse yazarım

iyi akşamalar hanımlar, birazdan mezdekeye başlıycaz:))
su hanım babasında bu akşam da :))
bir göz atayım dedim
nasılsınız bakalım

Ben geldimmmmmmm .

Geçmiş fazla dolmamış neyse ki

Gerbera için oylama var sanırım , benim oyum EVET . Bu şekilde takıma alınmadan daha zor adapte olacağını düşünüyorum .

:) akşama kadar güzel akşam ne yedin acep :) gerbera yazsaydı ondan kopya cekerdin

akşam yok diyemi acaba çok az geldi:44:

baktım baktım kimse yok hadin ben spora kacaarrr
ben de kaçıcam şimdi

haydi hayırlısı bakalım:))) sıkılmazsan hesap yapmaktan devam et:))))

tatile nereye gidiyo canım
fethiye

sorun yok canım

iyi geceler kızlar sabah görüşmek üzere öpüyorum hepinizi bu hafta hasta olucam heryerim şişti yarın tartı fazka göstermese bari tırsıyorum :18::18::18::18:
iyi geceleeeerrrr

tamam kızlar iyi geceler, yarın güzel sonuçlar alırız umarım.
Ben sabah toplu listeyi açmamışsam herkes kilosunu bildirsin sadece çünkü geçen hafta yoktuk farklı bir işlem yapmamız gerekebilir. Ben sonra toplu liste hazırlar paylaşırım
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…