- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
iyi geceler bitanem :)İyi geceler kızlar , sabah kilo bildiriminde görüşmek üzere
iyi geceler güzel kızımiyi geceler kızlar sabah görüşmek üzere öpüyorum hepinizi bu hafta hasta olucam heryerim şişti yarın tartı fazka göstermese bari tırsıyorum :18::18::18::18:
iyi geceleeeerrrr
tamam canım ben sabah kilomu yazar çıkarım kız kardeşimde günümüz var öğleden sonra orda olucam ama burayı takip ederimtamam kızlar iyi geceler, yarın güzel sonuçlar alırız umarım.
Ben sabah toplu listeyi açmamışsam herkes kilosunu bildirsin sadece çünkü geçen hafta yoktuk farklı bir işlem yapmamız gerekebilir. Ben sonra toplu liste hazırlar paylaşırım
iyi geceler
:44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: ne oldu kuzum :44: :44::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: ne oldu kuzum :44: :44:
bahar kahvaltı nerde canım benimGunaydinnnn
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su
Kahvalti edecektim midem bulandi yiyemedim usutmusun galiba
Ara 2 kucuk poaca besi bi arada cayi kekik olunca icinde icim dedim
Oglen peynirli sandivic evden getirdim
Ara bi avuc beyaz leblebi bi tane eti browni bi cay bardagi nes cafe
Aksam 5 kasik bezelyeli tavuk 3 kasik yogrt yarim dilim ekmek
Ara yok
Su 2.5 litre
Spor sabah 50 aksam 40 dakka yuruyus
10 dakka twist daha fazla yapamadim
Bende menümü yazayım
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 yumurta+1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı, şekersiz türk ahvesi
Öğlen ; 2 kase yayla çorbası, 1 dilim ekmek
Ara; 3 forum bisküvi, biki çayı
akşam; tavuk sote, bol salata, 1 dilim ekmek, 5 yk yoğurt
Ara; 10 badem
Su; 3 lt
spor; maalesef yine yok
yağlı agır yemekler yemeyin akşam kızlargünaydınlar...hemen dünkü menümü yazayım biraz işlerim var birde azda olsa ders çalışmam lazım fırsat buldukça tekrar girerim.
dünkü menüm:22.05.2013 çarşamba:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 k.k.kadar örgü peynir,
1 dilim kepek ekmek,
2 küçük salatalık,
1 büyük domates,
1 bardak çay,
ara:
2 y. erik,
öğle:
2 kaşık orman kebabı,
3 kaşık bulgur pilavı,
1 kase ayran çorbası,
1 tabak salata,
ara:
2 y.erik,
akşam:
3 kaşık yağsız patlıcan söğürme,
2 adet domates,
2 bardak ayran,
yarım dilim ekmek,
2.ç.b.çay,
su:
2,5 lt,
spor:
sabah 30 dakika akşam 50 dakika hızlı tempoda yürüyüş,sabahki yürüyüşümü cezama sayıyorum ve böylece kalan 150 cal.cezamıda bitirmiş oluyorum.
200 twist,
400 tane yan kaslar için hareket,
200 gögüs 200 de sırt kası için hareket,
200 ip atlama,
mantılardan sonra bu sper :)Günaydınlar arkadaşlar
Dün eve geç geldim , 12 yi geçiyordu yusuf uyuduYaz geldi aus u kim tutar oldu aynen
Geçmişe dönmeden menümü yazayım .
Sabah:
4 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara:
1 kase kiraz
4 kaşık yoğurt
Öğle:
1 kase çorba
4-5 kaşık semizotu
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam:
4-5 kaşık semizotu
1 dilim peynir
Karpuz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 kase kiraz
Yağsız süt
3 litre kadar su
Spor yine park bahçelerde yusufla koşmaca
öğlenki sarmalar afiyet olsun balım :)günaydın arkadaşlarrrrrrr
menümü yazıyorum sonra geçmişe bakıcammmm
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
bir avuç kabak çekirdeği
öğle
kıymalı yaprak sarma
yoğurt
1 dilim ekmek
çok az patates salatası
ara
4-5 tane bisküvi
kahve
akşam
çok az makarna
tavuk
yoğurt
su 2 lt
spor; 100 mekik yarım saat bisikletgüya mezdeke de yapıcaktık da ablamı kızın yanından kaldırabilmek ne mümkün yapamadık tabiii bugün yapıcaz inşallah
goncabende yazayım dünkü menümü alayım cezamı yapayım:))
sabah ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
maydanozlu peynir (börek içinden artmıştı)
1 fincan yeşil çay
ara 1 nogger (dün itiraf etmiştim)
öğlen 2 kepçe yoğurtlu buğday çorbası
1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
5 erik 2 yeni dünya
akşam 1 biber dolması
1 parça kıymalı yumurtalı pide
ara 1 çaykaşığı kadar sütlü tatlı(tadına baktım)
5-6 tane badem
2.5 lt.su
spor yok
yeşil çay,mate çayı ayrı ayrı
dün akşam arkadaşımdaydım erkekler maç izledi.bizde okey çevirdik daha bi sürü yiycek vardı yemedim onlardan ama yinede fazla yemişim gibi geliyor bana..
Ay ben menümü yazmayı unuttum
sabah
1 kepekli tost
yeşil çay
ara
4 kuru kayısı
7-8 badem
öğlen
semizotu
yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
tavuk sote
az makarna
yoğurt
spor
sabah 30 dk jillian 2. Level
akşamüstü yarım saat bisiklet+kürek
su 2 lt
süper ötesi ya yarın bende evimiz balkonundan erciyes dagı manzarası çekiyim :) yürüyüş yaptığımız yeri görseniz
windows 7 print screen
image hosting tynipic
greenshot download
image hosting 30 mb
burası benim yürüyüş yaptığım yerkarşı kıyılarda aus un memleketi
evinin manzarasına bayıldım hayatım :)
allah kabul etsin canım benimToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
gerbera1987,
topraks,
pegasus07,
cimcimesude
4 ZİYARETÇİ KİM ACABA RAKİPLERİMİZ OLMASIN
TOPRAKS CİMCİME PEGASUS NABER KIZLAR ALIŞMIŞIM HİZMET ETMEYE YADA İŞ YAPMAYA BOŞ OTURMAK BANA GÖRE DEĞİL,ORUÇLUYUM DİYE YEMEK FASLI DA YOK
geldim canım benim ama cok yorgunum benSayın zeynep,rapunzel ve garbera dünkü menülerinizi paylaşmak için topikten bekleniyorsunuz.
Akşam oldu kızlar yaaaawwwwwwwww
Kaptanım bak hele bana bir ;
1 saat yürüyüş yaptım bugün ama onu hep yapıyorum zaten cezadan düşmezsin heralde
45 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika twister
200 mekik aletinde mekik
20 dakika koparcasına dans
600 cal . oldu de be gülüm hadi ama ben yaşlı kadınım
Bunların hepsine sauna korsemle ve kollarımda streç filmle yaptım
kilolarımız ikiyemi bölünecek ya***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (73,4/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 / //% )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
gitmeden son kez listeyi getireyim dedim
benim bildigim kadariyla kural budur,yarin listeyi paylasitiktan sonra veya öncesinde paylasim alanina sorun isterseniz
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (73,4/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 / //% )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
gitmeden son kez listeyi getireyim dedim
benim bildigim kadariyla kural budur,yarin listeyi paylasitiktan sonra veya öncesinde paylasim alanina sorun isterseniz
bu yanlış liste bir sonraki liste olucak dogrusu
bu yanlış liste bir sonraki liste olucak dogrusu
süpersin gençlere taş çıkartan yaşlı kadınım benim :))))Kaptanım bak hele bana bir ;
1 saat yürüyüş yaptım bugün ama onu hep yapıyorum zaten cezadan düşmezsin heralde
45 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika twister
200 mekik aletinde mekik
20 dakika koparcasına dans
600 cal . oldu de be gülüm hadi ama ben yaşlı kadınım
Bunların hepsine sauna korsemle ve kollarımda streç filmle yaptım
Gerbera icin benim de oy kullanma hakkım var sanırım ben ewet diyorum
pegasus garberaya da bir el atıversen onun kilosunu ne yapıcaz, nasıl hesaplıycaz
bu arada transfer bilgisi de yazılacak mı?
rapunzeeeeelllllllll garbera yanındaysa bilgilerini çıkarabilir mi? kaç kilo ile geldi hedefi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?