ben de tam tersi biliyordum... poğoçanın hamuru yağlı olduğu için poğoça yerine çıtır simiti tercih edin diye biliyordum... daha az yağlı olduğu için ..................
canım benim gayet iyisin göbiş yok olmuş..
canım benim menün de öğünlerin genelde salatayla geçmiş.az göründü bana..günaydın bayanlar :)
hafta sonu kimsecikler yokmuş :)
kaptanım birkaç gündür senin menünü göremiyorum :44: :44:
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 bardak yeşilcay
1 dilim ekmek
1kk kadar peynir
3 ceviz
bol yeşillik
3 tane çeri domates
1 salatalık
ara
1 bardak ayran
1 elma
öğlen bol salata içerisine 4 kasık haşlanmış yeşil mercimek
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara
1 erik
akşam bol salata
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara
3 tane çilek
su 2 lt
spor
dip köşe ev temizliği
pikniğe gitme ve
45 dakika sürekli yağan dolunun altında kalma
Poğaça kaç kalori:
Kahvaltıların vazgeçilmezleri olan simit ve poğaçaların kaç kalori olduğunumu merak ediyorsunuz Poğaça, simit kadar olmasada kalori içeriyor. Fakat formunu korumak veya diyet yapmakta olanlar için poğaçayı tercih etmenizi öneriyoruz. Çünkü 1 adet poğaça 100 kalori(enerji),1 adet simit ise 260 kalori(enerji) içermektedir. Fakat peynirli poğaçanın kalorisi nerden baksanız iki kat artıyor, aşağıdan peynirlerin kalorilerinide inceleyebilirsiniz. 1 adet derken gram bakımıda önemlidir her poğaçanın gramı aynı olmaz fakat ortalama olarak 100 gram olmaktadır. Baştada belirttiğimiz gibi simit severler poğaçayı tercih etseler iyi olur.
çok kızıyorum bu kadar ısrara benimde çevremde bu tiplerden çok.banada artık yeter sende sürekli diyettesin.yüzün kaşık kadar olmuş bir lokmadan birşey olmaz diyip duran o kadar çokki.bazen mecburen ısrarlardan kurtulmak için yiyoruz..dostlar mı düşmanlarmı çözmek lazım bu durumu..:26:
işte yanlış biliyormuşuz.simit hamur oranı ve susamlardan dolayı daha kaloriliymiş.puğaçanın peynirlili veya iç malzemeli olanları 220-240 kaloriyken sadesi 100 kal.miş.canım benim..
Poğaça kaç kalori:
Kahvaltıların vazgeçilmezleri olan simit ve poğaçaların kaç kalori olduğunumu merak ediyorsunuz Poğaça, simit kadar olmasada kalori içeriyor. Fakat formunu korumak veya diyet yapmakta olanlar için poğaçayı tercih etmenizi öneriyoruz. Çünkü 1 adet poğaça 100 kalori(enerji),1 adet simit ise 260 kalori(enerji) içermektedir. Fakat peynirli poğaçanın kalorisi nerden baksanız iki kat artıyor, aşağıdan peynirlerin kalorilerinide inceleyebilirsiniz. 1 adet derken gram bakımıda önemlidir her poğaçanın gramı aynı olmaz fakat ortalama olarak 100 gram olmaktadır. Baştada belirttiğimiz gibi simit severler poğaçayı tercih etseler iyi olur.
Farkıbdayım cannım amao kadar çok ısrar ettiler ki, hemen tatlıları oğluma yedirdim kimseye çaktırmadan, sonra tabağımda bunlar kaldı, herkes illa benimyaptığımdan da yeyoksa beğenmedin mi,bugün serbest günün olsun, zaten küçücük kalmışsın vs diyeo kadar ısrar ettiler ki usandım vallahi birde en küçükleri benim ayıp olmasın diye, yedikten sonra nasıl olmuş diye sordularBizim hatunlar çok fenaa , Allahtan porsiyonlar küçüktü...
vicudumdaki ödem yavaş yavaş iniyor.bu sabah baskülde 68,200 gördüm inşallah cumaya kadar tamamen iner..ilaçlar günde 2 defaydı 1 e indirdim onun etkisi diye düşünüyorum.inşallah cumaya birşey kalmaz..
söylediğin gibi dengesiz olmuş canımKızlar dün Kıbrıs'ta görev süresi dolan öğretmen ailelerini veda için toplandık, Bir aile evinde misafir etti, diğerleri 1 eşit yemek yapıp götürdü. benim menüde düzensiz oldu ama fazla kaçırmamaya gayret ettim
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim ekmek, birazpeynir, yeşillik, bitki çayı
Ara; 5 badem, bir avuç kiraz
Öğlen ve akşam birlikte oldu; 1 kase kısır, 2 tane mercimek bükme börek, 1 tane poğaça
Ara; 5 tane badem
Su; 3 lt
Spor yok
tebrik ediyorum hafta sonu ben bu kadar düzenli olamıyorum hoş hafta içi de bu kadar iyi sayılmam ama yine de daha iyiyimgünaydın herkese yorucu bir hafta sonundan sonra herkese merhaba...
sıkıcı 3 günlük menümle başlamak isterim:
07.06.2013 cuma
sabah:
1 kaşık lor peynir,
1 domates,
1 salatalık 2 adet acı süs biberi,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
1 bardak çay
ara:1 grasini,
1 bardak çay,
öğle:
1-2 çatal omlet,
1 kaşık lor peyniri,
2 salatalık,
1 domates,
2 dilim tırnaklı ekmek,
2 bardak çay,
ara:1 dilim karpuz,
akşam:
3 kaşık sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
su:2lt den fazla,
spor:50 mekik,
100 ip atlama,
100 twist,
30 dak.eliptik b.
08.06.2013 c.tesi
sabah:
1-2 çatal omlet,
1 kaşık lor peyniri,
1 salatalık,
1 domates,
2 kaşık yoğurt,
4 bardak çay,
2 dilim tırnaklı ekmek,
ara:1 bardak süt
akşam:
fırında kıymalı domates biberli yemek,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
2 bardak ayran,
2 bardak çay,
su:2 lt.den fazla,
spor:
30 dak eliptik bisiklet,
100 twist,
50 mekik,20 tane al gülüm ver gülüm mekik,
09.06.2013 pazar:
sabah:
1 kaşık lor peyniri,
1 salatalık,
1 domates,
2 kaşık yoğurt,
2 bardak çay,
2 dilim tırnaklı ekmek,
ara: 1 dilim karpuz:
öğle:
3-4 kaşık şehriye çorbası,
ara yok:
akşam:
1 dilim hazır pizza,
1 dilim karpuz,
su:3 litre
spor:
30 dak eliptik bisiklet,
100 twist,100 ip atlam,
50 mekik,20 tane al gülüm ver gülüm mekik
günaydın bayanlar :)
hafta sonu kimsecikler yokmuş :)
kaptanım birkaç gündür senin menünü göremiyorum :44: :44:
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 bardak yeşilcay
1 dilim ekmek
1kk kadar peynir
3 ceviz
bol yeşillik
3 tane çeri domates
1 salatalık
ara
1 bardak ayran
1 elma
öğlen bol salata içerisine 4 kasık haşlanmış yeşil mercimek
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara
1 erik
akşam bol salata
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara
3 tane çilek
su 2 lt
spor
dip köşe ev temizliği
pikniğe gitme ve
45 dakika sürekli yağan dolunun altında kalma
gogocummmmmmm çok güzel olmuş ne güzel inmiş göbişşşşşşşşşşş
çok kötü olmuş baharcım serdik takımca maşallahDunki menum
Sabah yine gec oldu teyzem geleli beri menu saatleri sasti benim
Sabah 11 gibi az sucuk peynir cay iki dilim ekmek
Ara iki kayisi bi erik
Oglen yok kahvalti oglen bir oldu
Ara bi lokma cikolata bi cay bardagi kapicino
Aksam 4 kasik patlican tavasi
Bi kase yogurt
1 sus biberi
Bi dilim ekmek
Su 2 litre
Spor ; malesef yok
Muhabbet etmek şöyle dursun menü yazmaya üşenir olmuşuz
akşam yemek yememişsin sanırımDün ki menüm
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı; kalsik peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara; 5 badem,2 form bisküvi,
Öğlen ve ikindi halı yıkadığım için karıştı; (8 yaşında kızımla aynı yedik) 1 küçük karnıyarık 4 yk pilav, 2 bardak ayran
Ara; 5 badem, 1 dilim karpuz, 1 avuç kiraz
Su; 3 lt
Spor; halı yıkamaca
canısı öğlen cıssssssss olmuş...sabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates salatalık 1 çay kaş.reçel peynir
ara 1 nektarin
öğlen kızın okul toplantısındaydık 2 tuzlu kurabiye 1 dilim ince kek 1 limonata
ara 10 fındık
akşam tavuk sote ayran yarım kepekli lavaş
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
yeşil çay mate çayı
pikniğe gidiyoruz şimdi akşam görüşürüz kızlar.
bunlar doğru mu acaba ben de tam tersini biliyordum
Kafana göre mi indirdin ilacını doktor mu söyledi, zararı olmasın sonra
tebrik ediyorum hafta sonu ben bu kadar düzenli olamıyorum hoş hafta içi de bu kadar iyi sayılmam ama yine de daha iyiyim
ya kızlar bişey diycem dün sabah canım bir karpuz istedi, ilk defa sabah kahvaltısında karpuz yedim hatta dün akşam da karpuz yedim, benle dalga geçiyolar ateş geliyor diye( çok moralim bozuluyoooooooooooo
ne demek bu ateş bebek mi demek istiyorlar.canım hepimiz yaz geldi sabahta olsa gecede olsa serinlemek istiyoruz..canın istemesi normal bence ama onların espirisi neden onu anlamadım..
:) toprakla su varya sen dörtler ateşle havayıda tamamlarsın diye dalga geçiyolar:) şimdi sabah sabah karpuz yiycem diyince dillerine düştüm((
aman takma kafana benimlede dalga geçiyorlar..hiç takmıyorum,sende canı sıkma gül geç...
Su hanımı uyuttum:) yok bişeyi kırk kez söylersen olurmuş derler ya korkuyorum bütün iş hayatım biter bir çocuk daha olursa, tabi yine hayırlısı Allah bilir de büyük konuşmak istemiyorum o yzden
arada olur öyle çok takma kafaya abartmamışsın zaten
söylediğin gibi dengesiz olmuş canım
bu bana mıydı??????
..
ya kızlar bişey diycem dün sabah canım bir karpuz istedi, ilk defa sabah kahvaltısında karpuz yedim hatta dün akşam da karpuz yedim, benle dalga geçiyolar ateş geliyor diye( çok moralim bozuluyoooooooooooo
Haftasonu ne kadar dikkat etsekte dengesizlik oluyorHele benim için.. Abartmamaya çalıştım.. Ayrıca o mesaj sadece sana değildi.. Haftasonu gerçekten çok sakindi başlık
Hayırlısı canım :) Allahım isteyene versin
Oyy maaşalllah subhanallah , Demek kiloya sebeplerin bunlarAllah hayırlı uzun ömürler versin
Haftasonu ne kadar dikkat etsekte dengesizlik oluyorHele benim için.. Abartmamaya çalıştım.. Ayrıca o mesaj sadece sana değildi.. Haftasonu gerçekten çok sakindi başlık
Hayırlısı canım :) Allahım isteyene versin
Oyy maaşalllah subhanallah , Demek kiloya sebeplerin bunlarAllah hayırlı uzun ömürler versin
allah razı olsun arkadaşlar allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın...evet kilolarımın eserleri bu fıstıklar işte...onlara herşey feda olsun..Ay canım çook tatlılar Allah bağışlasın, benim Su da plansızdı ama 3. olursa baktıracak kimse yok evde oturup kendim bakmam lazım, hayırlısı artık napalım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?