Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de tam tersi biliyordum... poğoçanın hamuru yağlı olduğu için poğoça yerine çıtır simiti tercih edin diye biliyordum... daha az yağlı olduğu için ..................

işte yanlış biliyormuşuz.simit hamur oranı ve susamlardan dolayı daha kaloriliymiş.puğaçanın peynirlili veya iç malzemeli olanları 220-240 kaloriyken sadesi 100 kal.miş.canım benim..

Son düzenleme:
canım benim gayet iyisin göbiş yok olmuş..
canım benim menün de öğünlerin genelde salatayla geçmiş.az göründü bana..

Allah'tan 1 tane yedim

Canım geçenlerde pikniğe gittik orda saolsunlar ısrar etmediler ama onlarada hak veriyorum oblar yiyor karşında birisi yemeden duruyor,ne kadar rahat edebilirsin yada benim yanında birisi 1 tane yese ben 2. yiyeceksemde yemeye istemeye çekinirim açıkcası ben çok haklı görüyorum, birde herkes öğle yemeği yemeden gelmiş,herkes aç ben dün gayet normal karşıladım ve o yüzden yedim zaten

selam kızlar
nasılsınız? ben bugün işe gitmedim çocuklarlayım, teyzemin bugün kursu var
kızdan fırsat buldukça buralardayım...

işte yanlış biliyormuşuz.simit hamur oranı ve susamlardan dolayı daha kaloriliymiş.puğaçanın peynirlili veya iç malzemeli olanları 220-240 kaloriyken sadesi 100 kal.miş.canım benim..

bunlar doğru mu acaba ben de tam tersini biliyordum

arada olur öyle çok takma kafaya abartmamışsın zaten

vicudumdaki ödem yavaş yavaş iniyor.bu sabah baskülde 68,200 gördüm inşallah cumaya kadar tamamen iner..ilaçlar günde 2 defaydı 1 e indirdim onun etkisi diye düşünüyorum.inşallah cumaya birşey kalmaz..

Kafana göre mi indirdin ilacını doktor mu söyledi, zararı olmasın sonra

söylediğin gibi dengesiz olmuş canım

tebrik ediyorum hafta sonu ben bu kadar düzenli olamıyorum hoş hafta içi de bu kadar iyi sayılmam ama yine de daha iyiyim

menün güzel sporu unuttun sanırım yoksa sen uyuyamazsın spor yapmadan :)))
ben geçenlerde mazeret bildirmiştim bu hafta menü yazmıycam hatta gelemiycem diye o kadar sorun oldu ki gelmiycek olmam ben de daha çok gelmeye başladım ama menü bugünden itibaren yazıcam.

gogocummmmmmm çok güzel olmuş ne güzel inmiş göbişşşşşşşşşşş
çok kötü olmuş baharcım serdik takımca maşallah

Muhabbet etmek şöyle dursun menü yazmaya üşenir olmuşuz

bu bana mıydı??????

akşam yemek yememişsin sanırım

canısı öğlen cıssssssss olmuş...

canım bende bugün nette araştırırken bunu gördüm bütün siteler aynı şeyden bahsediyordu doğrudur dedim herhalde.simitin yanında poğaça mahsum kalıyormuş meğer..
canım ilacın dozunu ben azalttım çünkü aşırı sersemlik ve uyku yapıyordu çocuklarımla ilgilenemiyordum bende indirdim...hafta sonu bana bir azim geldi nedendir bilmiyorum dikkat sinyalleri sürekli kafamda çalıp duruyordu sanki.birde vücut ödem yapınca onun sitresinden dahada dikkat ettim herhalde..

ya kızlar bişey diycem dün sabah canım bir karpuz istedi, ilk defa sabah kahvaltısında karpuz yedim hatta dün akşam da karpuz yedim, benle dalga geçiyolar ateş geliyor diye ( çok moralim bozuluyoooooooooooo

ya kızlar bişey diycem dün sabah canım bir karpuz istedi, ilk defa sabah kahvaltısında karpuz yedim hatta dün akşam da karpuz yedim, benle dalga geçiyolar ateş geliyor diye ( çok moralim bozuluyoooooooooooo

ne demek bu ateş bebek mi demek istiyorlar.canım hepimiz yaz geldi sabahta olsa gecede olsa serinlemek istiyoruz..canın istemesi normal bence ama onların espirisi neden onu anlamadım..

ne demek bu ateş bebek mi demek istiyorlar.canım hepimiz yaz geldi sabahta olsa gecede olsa serinlemek istiyoruz..canın istemesi normal bence ama onların espirisi neden onu anlamadım..

:) toprakla su varya sen dörtler ateşle havayıda tamamlarsın diye dalga geçiyolar:) şimdi sabah sabah karpuz yiycem diyince dillerine düştüm ((

aman takma kafana benimlede dalga geçiyorlar..hiç takmıyorum,sende canı sıkma gül geç...

Su hanımı uyuttum:) yok bişeyi kırk kez söylersen olurmuş derler ya korkuyorum bütün iş hayatım biter bir çocuk daha olursa, tabi yine hayırlısı Allah bilir de büyük konuşmak istemiyorum o yzden

Su hanımı uyuttum:) yok bişeyi kırk kez söylersen olurmuş derler ya korkuyorum bütün iş hayatım biter bir çocuk daha olursa, tabi yine hayırlısı Allah bilir de büyük konuşmak istemiyorum o yzden

bende ikinci kızımı düşünmüyordum millet 2. nezaman olacak aman sen çalışıyorsun sakın yapma.kardeş lazım bu kıza diye diye korunduğum halde hamile kaldım.süpriz..şok geçirmiştk.ama gerçekten birşeyi çok fazla söylememk lazım.ben 1 hafta hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.hayalimde çocuk yoktu.ama şimdi iyikide olmuş diyiyorum.bunlar okula başlasın 3. belki ilerde 35 olayım ozaman düşünürüm.

arada olur öyle çok takma kafaya abartmamışsın zaten

söylediğin gibi dengesiz olmuş canım

bu bana mıydı??????
..

Haftasonu ne kadar dikkat etsekte dengesizlik oluyor Hele benim için.. Abartmamaya çalıştım.. Ayrıca o mesaj sadece sana değildi.. Haftasonu gerçekten çok sakindi başlık

Hayırlısı canım :) Allahım isteyene versin

Oyy maaşalllah subhanallah , Demek kiloya sebeplerin bunlar Allah hayırlı uzun ömürler versin

Amin :) canım Hayırlısı olsun...

Ay canım çook tatlılar Allah bağışlasın, benim Su da plansızdı ama 3. olursa baktıracak kimse yok evde oturup kendim bakmam lazım, hayırlısı artık napalım:)))))
allah razı olsun arkadaşlar allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın...evet kilolarımın eserleri bu fıstıklar işte...onlara herşey feda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…