Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

toprakscıgım günaydın dünde konuştuğumuz gibi kaptan sensin aramıza yeni katılıcak kişileri bekliyoruz :)
takıma hareket lazım rapunzel ve ablası uğramaz oldular gözüne kestirdiğin bir kaç kişiyi al istersen kuzu :))))

günaydın canım ben geldim ama cok vaktim yok cıkıcam birazdan evden
menünü okudum cimcimecigim ve aynen böyle oldum sen rejim yaptığından emin misin :44: :44:
normal insanlar gibi yemişin

evet dün öyle oldum dün benim için çok sinir bozucu birgündü ve bu benim frenlenmiş halimdi arada esiyor.işte dün esen günümdü...ama bugün toparladım kendimi...tam gaz devam..

bende almaktan yanayım..alınırsa gayet güzel olur ama böyle azimli ve gerçekten kararlı olanları seçmelisin kaptan..

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:))) aynı fikirdeyim şimdi çiğdemin de izne çıkma ihtimali var o yüzden azaldık...

canım benim menün gayet güzel..ama genelde bezelye yeneceği zaman ekmek yada pilav tüketmeyin diyiyorlar.bunuda hatırlatmak istedim.

Hayırlısı olsun canım hakkında

Menün gayet güzel spor harika

menün hiç olmamış canım, lahmacunlar, simit, poğaçalar, pilav vs

[/QUOTE]

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:))) aynı fikirdeyim şimdi çiğdemin de izne çıkma ihtimali var o yüzden azaldık...

canım büyük ihtimal çıkacağım izne

[/QUOTE]

evet biliyorum hiç olmamışdün cüzdanımı evde unutmuştum kahvaltı yapmadan acil çıkınca işyerinden arkadaşlardan ancak bunları buldum...mecbur kaldım aslında.birde canım çok sıkılıyordu..belki mutsuzluğumun etkisiylede fazla kaçırdım.olan oldu yedim.cezama razıyım..asın kesin beni..

kızlar size dondurma aldımmmmmmmmmmmmmm

Bugün çok mutluyum; Kızım karnesini alacak, yarına artık Yolcuyum ve de 58,2'ye inmişim tüm düzensizlikleime rağmen 500 gr gitmiş olması beni çok sevindirdi. Dün Eşimin okulunda kermes vardı, oraya gittik..

Gelelim dünki menüme;

kalkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı; 1 kk peynir, 1 dilim karpuz, bitki çayı

Ara; 5 badem

Öğlen, 1 kase müsli

Ara; 5 badem, 1 şeftali

Akşam;Kermesten geç geldik kahvaltı hazırladım, klasik kahvaltı yaptım

canım menün gayet güzel.ama dondurmaya diyecek laf bulamıyorum..hiç yiyesim gelmesi

bugün en çok bu habere sevindiğimi söyleyebilirim tatlım, uzun zamandır seni huzursuz görmek canımı sıkıyordu, mutlu olmana çok sevindim ben de mutlu olduuuuummmmmm

bende hazırlanıp çıkmalıyım dünkü maliyede vede bankada işlerim var gelincede iş yerinde biraz yoğun olacağım fırsat buldukça gelip sizleri ziyaret ederim...demmay cığım kilo vermenede çoooooooook sevindim...tebrikler..

40 satır mı istersin 40 katır mı cezan geliyor az sonraaaaaaa

di mi di mi çok süper olmuş sporum

[/QUOTE]
çıkmasan iyiydi ya napalım dönüşünü bekliycez :))

canım benim menün gayet güzel..ama genelde bezelye yeneceği zaman ekmek yada pilav tüketmeyin diyiyorlar.bunuda hatırlatmak istedim.
ay ben de çok severim bezelye yanında pilavı aklımda olsun, ekmeğin de kabuk kısmını yedim içini suya yedirdim

40 satır mı istersin 40 katır mı cezan geliyor az sonraaaaaaa

di mi di mi çok süper olmuş sporum

çıkmasan iyiydi ya napalım dönüşünü bekliycez :))

ay ben de çok severim bezelye yanında pilavı aklımda olsun, ekmeğin de kabuk kısmını yedim içini suya yedirdim[/QUOTE]

kaptan verde ceza genede çok olmasın...bir daha olmayacak..çok pişmanım tulayyyyyyyyyyy

şimdiiiii sabahki simidin yarısı için ve yarım poğaça için 125+90
öğlenki fazla yarım simit için 125 calori
toplam 340 kalori yapıyor ama bunların hepsini aynı gün yediğin için 60 kalori de fazladan veriyor düz hesap yapıyorum 400 calori hadi kolay geleeee

anammmmmmmm yandım ben yap yap bitmez ..:2:

ya kaptan bari sabah simidine vermeseydin sadece puğaçaya verseydin 1 simit normalde yenebir kahvaltıda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…