Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menün gayet güzel.ama dondurmaya diyecek laf bulamıyorum..hiç yiyesim gelmesi

Bundan sonra dondurmayı burnumuzla yiyoruz, hem dondurma yemiş oluyoruz hemde sıfır kalori alıyoruz

bugün en çok bu habere sevindiğimi söyleyebilirim tatlım, uzun zamandır seni huzursuz görmek canımı sıkıyordu, mutlu olmana çok sevindim ben de mutlu olduuuuummmmmm

Hayat çok acımasız canım, Allah'tan inançlı nanız ve en ufak güzelliklerle mutlu olan insanlarız , yoksa bu hayat çekilmez

100 gr vermiş olsam yine sevinecektim ama 500 gr çok mutlu etti, çünkü gerçekten beslenme açısından düzensiz bir haftaydı , koay gelsin canım

Ooo herkes burda.

Kızlar bugün çok yoğunum, evi temizleyeceğim, Çamaşırları valize yerleştireceğim, eşime 2-3 günlşük yemek yapacağım, bana müsade size keyifli sohbetler Akşama gelir veda ederim size , Eğer ki tatilde 55-54'e inersem mezuniyetimi istemem için ne yapmam gerek Kaptanım?

Günaydın canlarım

Demmay dondurmadan soğudum yahuu , tebrik ederim seni canım gramı gramına aynı kiloda olmuşuz .Tabii ben son 4 günde almadıysam

Bak ben size demedim mi artık hepiniz mezun olana kadar bana siteye girince buraya bakmamak yasak diye . Hemen 4. takıma giriyorum önce

Topraks , gogo , cimcime , demmay şuan online olanlar hepinzi canlı canlı öptüm .

Diğerlerine de selamlar

,Saolasın canım, ama benim hedefe daha var Dİyetisyene gidiyor olsaydım onun tartısı 800 gr eksik tartıyordu bana 57,5 olmuşsun diyecekti

kızlar paylaşım alanındaki sonuçlar buna göre kural listemizi düzenleyip size sunacağım

canım izin dönüşünde cuma bildirimini yapacaksın ve mezun olmak istiyor yazıcaz, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim takıma 100 kilo üstü hanımları alıcam valla hemen gidiyosunuz, komplekse girmeye başladım

ben de seni öptüm fıstıkım

Canım sende manken gibisin maaşallah, benim 3 kilo ve iyi bir sıkılaşmaya ihtiyacım yani spora ihtiyacım var, tamam öyle yapalım dönüşte

,Saolasın canım, ama benim hedefe daha var Dİyetisyene gidiyor olsaydım onun tartısı 800 gr eksik tartıyordu bana 57,5 olmuşsun diyecekti

Seninde az kaldı hedefe , ben hedefi düşük tuttum ama . Yoksa 55 olsam süper olurdu . Boyum 1.63 . Yeter bu kadar dedim .

Çocuk gibi kaldın diyen bir sürü insan var etrafımda ama ben hala koskocaaa bir kadın görüyorum .

Keyifli tatiller sana canım .

çiğdemcim kurallar yazılınca fikrini söyleyebilmek için arada bakarsın ya da zeynep seni arar ona göre ilerleriz:)

tamam ben cuma günü bildirim yaparım ama bu hafta da dogru düzgün giremezsem sorun olmaz mı

o nasıl bi laf olmuş zeynep abla senden beklemezdim cok kırıldım acıkcası ben topraksa acıkladım neden gelmedigimi...her seyin bir sebebi vardırr....

elifçik kırılacak bişey yok cidden sadece bu haftaya özel değil genel olarak az gelebiliyorsunuz ama fırsatınız bu kadarsa yapacak bişey yok, siz mümkün olduğunca gelmeye çalışın, cuma günü bildirimini yaparsın ne kadar süreyle izinli olmayı planlıyorsun ablan devam edecek mi onun vasıtasıyla seninle de haberleşebiliriz di mi?

posta kutum dolmuş kızlar bana mesaj gönderen varsa ulaşmadı bilginize...

şuan bilmiyorum izin süresi en az iki hafta diye biliyorum o da yeter diye düşünüyorum sonra yine konuşuruz..sana mesaj göndercem mesaj kutunu silermisin

şuan bilmiyorum izin süresi en az iki hafta diye biliyorum o da yeter diye düşünüyorum sonra yine konuşuruz..sana mesaj göndercem mesaj kutunu silermisin

sildim canım gönderebilirsin, iki hafta yeterliyse tamamdır. çıkknadan önce sen de kurallara bakarsın

BEN GELDİM eşime sinir olarak geri geldim.anlatamıyorum bile sinirden elim kolum titriyor...işlerim alt üst oldu...bu arada kaptan ben cazmın da üzerinde kalori harcadım haberin olsun..yarın bildirimlerimi yaparım..

BEN GELDİM eşime sinir olarak geri geldim.anlatamıyorum bile sinirden elim kolum titriyor...işlerim alt üst oldu...bu arada kaptan ben cazmın da üzerinde kalori harcadım haberin olsun..yarın bildirimlerimi yaparım..

sakiiiiiinnnnnn canım sakin ol, geçer her ne ise sinerlenme:)

bu arada çiğdem sana mesaj göndereceğim uğrarsan haberin olsun önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…