- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
tamam ben cuma günü bildirim yaparım ama bu hafta da dogru düzgün giremezsem sorun olmaz mı
o nasıl bi laf olmuş zeynep abla senden beklemezdim cok kırıldım acıkcası ben topraksa acıkladım neden gelmedigimi...her seyin bir sebebi vardırr....
menün biraz iyi olmuş canım sporda iyigünaydın canlar dünkü menümü yazayım önce:)
10-06 pazartesi
sabah
2 dilim tam buğday
domates
b.peynir
4 yeşil zeytin
çay
ara
1 kandil simidi
1 nektar
öğlen
1 kase çorba
yarım tost
ara
1 nektar
akşam
yarım tabak bezelye
yarım tam buğday
4-5 kaşık pilav yoğurt
su 1,5 lt
spor 15 dk yer hareketleri ile yumuşak bir geçiş yaptım:)))
kızlar size dondurma aldımmmmmmmmmmmmmm
Bugün çok mutluyum; Kızım karnesini alacak, yarına artık Yolcuyumve de 58,2'ye inmişim tüm düzensizlikleime rağmen 500 gr gitmiş olması beni çok sevindirdi. Dün Eşimin okulunda kermes vardı, oraya gittik..
Gelelim dünki menüme;
kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; 1 kk peynir, 1 dilim karpuz, bitki çayı
Ara; 5 badem
Öğlen, 1 kase müsli
Ara; 5 badem, 1 şeftali
Akşam;Kermesten geç geldik kahvaltı hazırladım, klasik kahvaltı yaptım
canım benim menün güzel ama sen gidiyorsun ben çok üzüldüm
Canım sende manken gibisin maaşallah, benim 3 kilo ve iyi bir sıkılaşmaya ihtiyacım yani spora ihtiyacım var, tamam öyle yapalım dönüşte
aramak ne kelime canlı canlı görüşücez :) aramazmıyım hiç çiğdem benim canımmmmçiğdemcim kurallar yazılınca fikrini söyleyebilmek için arada bakarsın ya da zeynep seni arar ona göre ilerleriz:)
menün biraz iyi olmuş canım sporda iyi
canım benim menün güzel ama sen gidiyorsun ben çok üzüldümçiğdem bizi unutma buralarda tamam mı ablam
aramak ne kelime canlı canlı görüşücez :) aramazmıyım hiç çiğdem benim canımmmm
merhabab kızlar geçmişi okudum ohhh be dedim sonunda uzun zaman sonra sayfada muhabbet olmuş ben yeni geldim eve oğlanın karnını doyuruyum okuldan geldi çocuğum :) gene gelicem
menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 kupa yeşil cay
1 kk kadar hellim
5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
4 parça kuru kayısı
öğlen
bol salata
içine 4 kasık yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
4 kaşık taze fasulye
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
35 dakika yürüyüş
çiğdemcim teşekkürler canısı,
kızlar eve geldim sevgili yarim sucuk ekmek yapıyo azıcık yiycem bak tadımlık:))) çok koktu bi yerim şişer Mazallah
:) afiyet olsun bende akşam yemeğine kahvaltı hazırlıcam oğluma ve eşime :) sucuklu yumurta var bizdede ama sucuğu kendim yapmıştım kurban bayramında :)
bende yeşil fasulye yicem :)))))
hoşgeldin zeynep hatun nasılsın konuşmayalı :)))
marifetli hanımın hali başka oluyor tabi herşey ev yapımı
iyim gökçem sen nasılsın konuşmayalı :)
teşekkür ederim canım dünde kışlık reçel yaptım :)))
ne yaptın ben en en çok yeşil incir reçeli severim, ayyy dayanamammmm
çilek reçeli yaptım malatya kayısısı çıksın kayısıdan da yaparım :)
vişne . incir offfff ben yiyemiyorum oğlana zorluyorum ye oğlum diye :)
BEN GELDİM eşime sinir olarak geri geldim.anlatamıyorum bile sinirden elim kolum titriyor...işlerim alt üst oldu...bu arada kaptan ben cazmın da üzerinde kalori harcadım haberin olsun..yarın bildirimlerimi yaparım..
çiğdemcim teşekkürler canısı,
kızlar eve geldim sevgili yarim sucuk ekmek yapıyo azıcık yiycem bak tadımlık:))) çok koktu bi yerim şişer Mazallah
bezelye pilav ekmek birarada olmamış cıss.günaydın canlar dünkü menümü yazayım önce:)
10-06 pazartesi
sabah
2 dilim tam buğday
domates
b.peynir
4 yeşil zeytin
çay
ara
1 kandil simidi
1 nektar
öğlen
1 kase çorba
yarım tost
ara
1 nektar
akşam
yarım tabak bezelye
yarım tam buğday
4-5 kaşık pilav yoğurt
su 1,5 lt
hehe napıyım cezaya ihtiyacım vardıben niyetliydim yine dün gece gelecektim ama Su beni uyutuyo çok sinir oluyorum yaaaaa(((
canım cuma bildirimini yap sonra izinli yazalım ok
bunu yazdım bir kenara
aralar iyi olmamış ama yine de iknik hatırına bişey demiycemiyi niyetimden sanma tamamen hesaplı çünkü hafta sonu ben de pikniğe gidicem
ooo maşallah neyse cezanı almışsın.günaydın kadınlar kulubünün en azimli bayanları..
ilk önce dünkü menümü yazayım sonrada biraz işlerim var halletmem lazım...bugün çok yoğunum...
10.06.2013 p.tesi,
sabah:
1 adet simit sonra doymadım yarımda poğaça yedim,
1 bardak çay,
ara:yok
öğle:
1 adet lahmacun,
yarım domates,yarım salatlık,
yarımda simit,
1 kupa ayran,
ara:3 kırmızı erik,
akşam:
1 adet imam bayıldı,
2 dilim ekmek,
1 kaşık p.pilavı,
su:3 litre felan,
spor:
40 dak.sabah,30 dak akşam yürüyüş
başkada yapamadım,karnım çok ağrıyordu regli oldum...
az yemişsin..kızlar size dondurma aldımmmmmmmmmmmmmm
Bugün çok mutluyum; Kızım karnesini alacak, yarına artık Yolcuyumve de 58,2'ye inmişim tüm düzensizlikleime rağmen 500 gr gitmiş olması beni çok sevindirdi. Dün Eşimin okulunda kermes vardı, oraya gittik..
Gelelim dünki menüme;
Ara; 5 badem
Öğlen, 1 kase müsli
Ara; 5 badem, 1 şeftali
bende seni öptüm kocaman.Günaydın canlarım
Demmay dondurmadan soğudum yahuu , tebrik ederim seni canım gramı gramına aynı kiloda olmuşuz .Tabii ben son 4 günde almadıysam
Bak ben size demedim mi artık hepiniz mezun olana kadar bana siteye girince buraya bakmamak yasak diye . Hemen 4. takıma giriyorum önce
Topraks , gogo , cimcime , demmay şuan online olanlar hepinzi canlı canlı öptüm .
Diğerlerine de selamlar
merhabab kızlar geçmişi okudum ohhh be dedim sonunda uzun zaman sonra sayfada muhabbet olmuş ben yeni geldim eve oğlanın karnını doyuruyum okuldan geldi çocuğum :) gene gelicem
menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 kupa yeşil cay
1 kk kadar hellim
5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
4 parça kuru kayısı
öğlen
bol salata
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
4 kaşık taze fasulye
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
35 dakika yürüyüş
goncisim menün güzel :) sporda varnihayet pc yi kaptım kızlardan.dünkü menümü yazıyorum hemencik.
sabah 50 zıplama ılık su
4 kaşık kfleks 1 bardak sütle (yarım yağlı)
ara leblebili yoğurt
öğlen 2 kaşık makarna haşlanmış
salata yağsız, 1 kepçe çorba
ara elma
akşam 2 tavuk kanadı 2 kaşık yoğurtlu kıymalı makarna
acılı salata
ara süt 1 bardak 2 ceviz
su 2 lt.
spor yürüyüş 60 dk.
yürüyüş 2o dk.ceza 100 kalorisi
Kızlaaar bana müsade diyorum ve müsadenizle izne ayrılıyorumSizinle 50'li kiloları görüp yıllar sonra direnç noktamı kırdım, İnşallah devamında da sizinle beber olacağım.. Hepiniz hakkınızı helal edin, Malum yolculuğa çıkıyorum. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Super bi menu :) ama bi ilk spor yookk :):)günaydın bayanlar :)
hafta sonu kimsecikler yokmuş :)
kaptanım birkaç gündür senin menünü göremiyorum :44: :44:
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 bardak yeşilcay
1 dilim ekmek
1kk kadar peynir
3 ceviz
bol yeşillik
3 tane çeri domates
1 salatalık
ara
1 bardak ayran
1 elma
öğlen bol salata içerisine 4 kasık haşlanmış yeşil mercimek
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara
1 erik
akşam bol salata
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara
3 tane çilek
su 2 lt
spor
dip köşe ev temizliği
pikniğe gitme ve
45 dakika sürekli yağan dolunun altında kalma
günaydın herkese yorucu bir hafta sonundan sonra herkese merhaba...
sıkıcı 3 günlük menümle başlamak isterim:
07.06.2013 cuma
sabah:
1 kaşık lor peynir,
1 domates,
1 salatalık 2 adet acı süs biberi,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
1 bardak çay
ara:1 grasini,
1 bardak çay,
öğle:
1-2 çatal omlet,
1 kaşık lor peyniri,
2 salatalık,
1 domates,
2 dilim tırnaklı ekmek,
2 bardak çay,
ara:1 dilim karpuz,
akşam:
3 kaşık sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
su:2lt den fazla,
spor:50 mekik,
100 ip atlama,
100 twist,
30 dak.eliptik b.
08.06.2013 c.tesi
sabah:
1-2 çatal omlet,
1 kaşık lor peyniri,
1 salatalık,
1 domates,
2 kaşık yoğurt,
4 bardak çay,
2 dilim tırnaklı ekmek,
ara:1 bardak süt
akşam:
fırında kıymalı domates biberli yemek,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
2 bardak ayran,
2 bardak çay,
su:2 lt.den fazla,
spor:
30 dak eliptik bisiklet,
100 twist,
50 mekik,20 tane al gülüm ver gülüm mekik,
09.06.2013 pazar:
sabah:
1 kaşık lor peyniri,
1 salatalık,
1 domates,
2 kaşık yoğurt,
2 bardak çay,
2 dilim tırnaklı ekmek,
ara: 1 dilim karpuz:
öğle:
3-4 kaşık şehriye çorbası,
ara yok:
akşam:
1 dilim hazır pizza,
1 dilim karpuz,
su:3 litre
spor:
30 dak eliptik bisiklet,
100 twist,100 ip atlam,
50 mekik,20 tane al gülüm ver gülüm mekik
Guzel olmus canim menulerin ve sporlarin
kaçamaklı ve düzensiz bir menü canım
Ablacım dün arkadaşlarla buluştuk, bana diyorlarküçücük kaldın, tabi boydakısa oluncaOrtaokul öğrencileri gibisin dediler , daha durun 4 kilo daha vereceim dedim
Gonca abla bebeği doğurmuşsun
ablam sporsuz bir gün bunu tarihe geçelimAma menün çok iyi , Kısmetse ben Çarşamba günü gidiyorum Mersin'E
menülerin ve sporun çok iyi, haftasonu spor yapabilmek marifet
Begenmedim canim menunuKızlar dün Kıbrıs'ta görev süresi dolan öğretmen ailelerini veda için toplandık, Bir aile evinde misafir etti, diğerleri 1 eşit yemek yapıp götürdü. benim menüde düzensiz oldu ama fazla kaçırmamaya gayret ettim
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim ekmek, birazpeynir, yeşillik, bitki çayı
Ara; 5 badem, bir avuç kiraz
Öğlen ve akşam birlikte oldu; 1 kase kısır, 2 tane mercimek bükme börek, 1 tane poğaça
Ara; 5 tane badem
Su; 3 lt
Spor yok
Bu haftanin birincisi sen olucaksin canim ha gayret:):)vicudumdaki ödem yavaş yavaş iniyor.bu sabah baskülde 68,200 gördüm inşallah cumaya kadar tamamen iner..ilaçlar günde 2 defaydı 1 e indirdim onun etkisi diye düşünüyorum.inşallah cumaya birşey kalmaz..
Bak bunu bilmiyodum ama tahmin ediyodum :):):)Poğaça kaç kalori:
Kahvaltıların vazgeçilmezleri olan simit ve poğaçaların kaç kalori olduğunumu merak ediyorsunuz Poğaça, simit kadar olmasada kalori içeriyor. Fakat formunu korumak veya diyet yapmakta olanlar için poğaçayı tercih etmenizi öneriyoruz. Çünkü 1 adet poğaça 100 kalori(enerji),1 adet simit ise 260 kalori(enerji) içermektedir. Fakat peynirli poğaçanın kalorisi nerden baksanız iki kat artıyor, aşağıdan peynirlerin kalorilerinide inceleyebilirsiniz. 1 adet derken gram bakımıda önemlidir her poğaçanın gramı aynı olmaz fakat ortalama olarak 100 gram olmaktadır. Baştada belirttiğimiz gibi simit severler poğaçayı tercih etseler iyi olur.
Bende surekli ermanla evlenelim diyorum olmuyo bi turlubende ikinci kızımı düşünmüyordum millet 2. nezaman olacak aman sen çalışıyorsun sakın yapma.kardeş lazım bu kıza diye diye korunduğum halde hamile kaldım.süpriz..şok geçirmiştk.ama gerçekten birşeyi çok fazla söylememk lazım.ben 1 hafta hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.hayalimde çocuk yoktu.ama şimdi iyikide olmuş diyiyorum.bunlar okula başlasın 3. belki ilerde 35 olayım ozaman düşünürüm.
:):) ne guzelmis isimleri masallahtopraks cığım benim kızlarımın adı sude naz diğeride melisa su sularımız ortak..
Ikiside cok tatli canim masallah
Ey masalaaahh zeynep abla :):)aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim gelmiş auseum nasılsın :))))
inşallah ağustos sonu gibi bende mezumum hem ben o zamana kadar 54 53 olurum inşallah
:):):)yapmış ben gördüüümmmm:) hikayeni yazabilirsin...
bendeeeeeeee istiyorum ben yerimde sayıyım gelen gidiyorzeynep beni de cebine koysana
Himm sporla dengelenmeye calisilmis bi menu :):)sabah ılık su
yarım dilim ekmek peynir domates salatalık
ara nektarin
öğlen akşam piknik yaptık.
öğlen vaktikepekli ekmek arası sucuk.şekersiz çay.
ara çekirdek iki avuç.
akşam vakti tavuk kanat 3 parça
yağsız patlıcan salatası
2 parça et 1 şiş (hepsini aynı anda yemedim dinlenerek yedim)
dondurma 2 top
spor kızlarla ip atlama 20 dk.
yakantop 30 dk.
su 2 lt.
Aksam agir olmus simit olmamis canimgünaydın canlar dünkü menümü yazayım önce:)
10-06 pazartesi
sabah
2 dilim tam buğday
domates
b.peynir
4 yeşil zeytin
çay
ara
1 kandil simidi
1 nektar
öğlen
1 kase çorba
yarım tost
ara
1 nektar
akşam
yarım tabak bezelye
yarım tam buğday
4-5 kaşık pilav yoğurt
su 1,5 lt
Alalim alalim bencede gecen gun gelen arkadasi alsaydik keskeben hazırlanayım artık kızlar işe gidince gelicem, öpüldünüzzzzzzzzzz
bu arada takıma yeni 1-2 arkadaş almayı düşündüm fikirlerinizi bekliyorum, ne dersiniz? yeni kan lazım mııııııııııı????
Uff simitlerle dolu bi gun olmus begenmedim canimgünaydın kadınlar kulubünün en azimli bayanları..
ilk önce dünkü menümü yazayım sonrada biraz işlerim var halletmem lazım...bugün çok yoğunum...
10.06.2013 p.tesi,
sabah:
1 adet simit sonra doymadım yarımda poğaça yedim,
1 bardak çay,
ara:yok
öğle:
1 adet lahmacun,
yarım domates,yarım salatlık,
yarımda simit,
1 kupa ayran,
ara:3 kırmızı erik,
akşam:
1 adet imam bayıldı,
2 dilim ekmek,
1 kaşık p.pilavı,
su:3 litre felan,
spor:
40 dak.sabah,30 dak akşam yürüyüş
başkada yapamadım,karnım çok ağrıyordu regli oldum...
Anormal insanmiyiz biz zeynep abla :):)günaydın canım ben geldim ama cok vaktim yok cıkıcam birazdan evden
menünü okudum cimcimecigim veaynen böyle oldum sen rejim yaptığından emin misin :44: :44:
normal insanlar gibi yemişin
Amaan sorma insanon gozu doymuyo bazen canim yaa karni tok olsa bileevet dün öyle oldum dün benim için çok sinir bozucu birgündü ve bu benim frenlenmiş halimdi arada esiyor.işte dün esen günümdü...ama bugün toparladım kendimi...tam gaz devam..
Amaniiiinnnnben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:))) aynı fikirdeyim şimdi çiğdemin de izne çıkma ihtimali var o yüzden azaldık...
Canim resmine iki saat guldumm :):):):) annemlere felanda gosterdim menun baya olmuskızlar size dondurma aldımmmmmmmmmmmmmm
Gelelim dünki menüme;
Ara; 5 badem
Öğlen, 1 kase müsli
Ara; 5 badem, 1 şeftali
Aleykum selam :)Günaydın canlarım
Demmay dondurmadan soğudum yahuu , tebrik ederim seni canım gramı gramına aynı kiloda olmuşuz .Tabii ben son 4 günde almadıysam
Bak ben size demedim mi artık hepiniz mezun olana kadar bana siteye girince buraya bakmamak yasak diye . Hemen 4. takıma giriyorum önce
Topraks , gogo , cimcime , demmay şuan online olanlar hepinzi canlı canlı öptüm .
Diğerlerine de selamlar
Valla yaa artij doksan kilolulari alalim onlar verene kadar bizde anca veririz :)canım izin dönüşünde cuma bildirimini yapacaksın ve mezun olmak istiyor yazıcaz, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim takıma 100 kilo üstü hanımları alıcam valla hemen gidiyosunuz, komplekse girmeye başladım
Guzel menu guzel spor zeynosum :)merhabab kızlar geçmişi okudum ohhh be dedim sonunda uzun zaman sonra sayfada muhabbet olmuş ben yeni geldim eve oğlanın karnını doyuruyum okuldan geldi çocuğum :) gene gelicem
menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 kupa yeşil cay
1 kk kadar hellim
5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
4 parça kuru kayısı
öğlen
bol salata
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
4 kaşık taze fasulye
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
su 3 lt8
spor
45 dakika hoca ile
35 dakika yürüyüş
Mazallaah :) ) )çiğdemcim teşekkürler canısı,
Oh oh oh ne guzel herseyi kendin yapiyon zeynep abla bide iradene hayranim ben olsam yarim ekmegi goturduydum:) afiyet olsun bende akşam yemeğine kahvaltı hazırlıcam oğluma ve eşime :) sucuklu yumurta var bizdede ama sucuğu kendim yapmıştım kurban bayramında :)
bende yeşil fasulye yicem :)))))
Cilekmi yoksaammiyim gökçem sen nasılsın konuşmayalı :)
teşekkür ederim canım dünde kışlık reçel yaptım :)))
Bende vallaayyy ben cok özlemişim burda sohbet etmeyi kızlar akşam girinde az konuşalım da :)
biz olmus recelden yapiyoz zeynep abla incirli diyoz tatli die yeniyo kahvaltida yenmiyo burdane yaptın ben en en çok yeşil incir reçeli severim, ayyy dayanamammmm
Hakkini helal et canim iyi tatiller buraya ugramaya calis kendine iyi bak cok optum
Kızlaaar bana müsade diyorum ve müsadenizle izne ayrılıyorumSizinle 50'li kiloları görüp yıllar sonra direnç noktamı kırdım, İnşallah devamında da sizinle beber olacağım.. Hepiniz hakkınızı helal edin, Malum yolculuğa çıkıyorum. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Aksam bana az geldi canimnihayet pc yi kaptım kızlardan.dünkü menümü yazıyorum hemencik.
sabah 50 zıplama ılık su
4 kaşık kfleks 1 bardak sütle (yarım yağlı)
ara leblebili yoğurt
öğlen 2 kaşık makarna haşlanmış
salata yağsız, 1 kepçe çorba
ara elma
akşam 2 tavuk kanadı 2 kaşık yoğurtlu kıymalı makarna
acılı salata
ara süt 1 bardak 2 ceviz
su 2 lt.
spor yürüyüş 60 dk.
yürüyüş 2o dk.ceza 100 kalorisi
iyi aksamlar.nasilsiniz
bilin bakalim ne yaptim,yarisma icin pasta yaptim
asil soru ne yapmadim
asamalarin fotosunu cekmeyi unuttum
zaten bir kismini yarin yapmam gerekiyor ama eksik fotolar var.neyse ilk denememdi zaten,begenirse evdekiler, bi daha foto ceker yaparim..
kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?