Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben yanlış bir sey söylemedim amcım sizi kırmakta değil sık uğrayamıyorsunuz o nu soyledim

menün biraz iyi olmuş canım sporda iyi

Canım sende manken gibisin maaşallah, benim 3 kilo ve iyi bir sıkılaşmaya ihtiyacım yani spora ihtiyacım var, tamam öyle yapalım dönüşte
canım benim menün güzel ama sen gidiyorsun ben çok üzüldüm çiğdem bizi unutma buralarda tamam mı ablam

çiğdemcim kurallar yazılınca fikrini söyleyebilmek için arada bakarsın ya da zeynep seni arar ona göre ilerleriz:)
aramak ne kelime canlı canlı görüşücez :) aramazmıyım hiç çiğdem benim canımmmm

merhabab kızlar geçmişi okudum ohhh be dedim sonunda uzun zaman sonra sayfada muhabbet olmuş ben yeni geldim eve oğlanın karnını doyuruyum okuldan geldi çocuğum :) gene gelicem
menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 kupa yeşil cay
1 kk kadar hellim
5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
4 parça kuru kayısı
öğlen
bol salata
içine 4 kasık yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 elma
akşam
4 kaşık taze fasulye
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
35 dakika yürüyüş

Canım ablam benim

Mnün ve sporun çok iyi ablacım

çiğdemcim teşekkürler canısı,
kızlar eve geldim sevgili yarim sucuk ekmek yapıyo azıcık yiycem bak tadımlık:))) çok koktu bi yerim şişer Mazallah

kızlar eve geldim sevgili yarim sucuk ekmek yapıyo azıcık yiycem bak tadımlık:))) çok koktu bi yerim şişer Mazallah

:) afiyet olsun bende akşam yemeğine kahvaltı hazırlıcam oğluma ve eşime :) sucuklu yumurta var bizdede ama sucuğu kendim yapmıştım kurban bayramında :)
bende yeşil fasulye yicem :)))))

:) afiyet olsun bende akşam yemeğine kahvaltı hazırlıcam oğluma ve eşime :) sucuklu yumurta var bizdede ama sucuğu kendim yapmıştım kurban bayramında :)

marifetli hanımın hali başka oluyor tabi herşey ev yapımı

BEN GELDİM eşime sinir olarak geri geldim.anlatamıyorum bile sinirden elim kolum titriyor...işlerim alt üst oldu...bu arada kaptan ben cazmın da üzerinde kalori harcadım haberin olsun..yarın bildirimlerimi yaparım..

Kızlaaar bana müsade diyorum ve müsadenizle izne ayrılıyorum Sizinle 50'li kiloları görüp yıllar sonra direnç noktamı kırdım, İnşallah devamında da sizinle beber olacağım.. Hepiniz hakkınızı helal edin, Malum yolculuğa çıkıyorum. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum

nihayet pc yi kaptım kızlardan.dünkü menümü yazıyorum hemencik.

sabah 50 zıplama ılık su
4 kaşık kfleks 1 bardak sütle (yarım yağlı)

ara leblebili yoğurt

öğlen 2 kaşık makarna haşlanmış
salata yağsız, 1 kepçe çorba

ara elma

akşam 2 tavuk kanadı 2 kaşık yoğurtlu kıymalı makarna
acılı salata

ara süt 1 bardak 2 ceviz

su 2 lt.
spor yürüyüş 60 dk.
yürüyüş 2o dk.ceza 100 kalorisi

iyi aksamlar.nasilsiniz

bilin bakalim ne yaptim,yarisma icin pasta yaptim

asil soru ne yapmadim

asamalarin fotosunu cekmeyi unuttum

zaten bir kismini yarin yapmam gerekiyor ama eksik fotolar var.neyse ilk denememdi zaten,begenirse evdekiler, bi daha foto ceker yaparim..

kendinize iyi bakin

bezelye pilav ekmek birarada olmamış cıss.
hehe napıyım cezaya ihtiyacım vardı
ooo maşallah neyse cezanı almışsın.
az yemişsin..
bende seni öptüm kocaman.

süper olmuş güzel olmuş.

goncisim menün güzel :) sporda var

bitanem :)) bizi bırakma sensiz bırakma uğra arası sıra çok özlerim ben seni ((((

Ben geldiiimm sormayin grip oldum yorgan dosek yatiyom sabah beri dunde yine mersine gittik oglen aksam dokuzda geldik giremedim bi turlu
Super bi menu :) ama bi ilk spor yookk :):)

Guzel olmus canim menulerin ve sporlarin
Begenmedim canim menunu
vicudumdaki ödem yavaş yavaş iniyor.bu sabah baskülde 68,200 gördüm inşallah cumaya kadar tamamen iner..ilaçlar günde 2 defaydı 1 e indirdim onun etkisi diye düşünüyorum.inşallah cumaya birşey kalmaz..
Bu haftanin birincisi sen olucaksin canim ha gayret:):)
Bak bunu bilmiyodum ama tahmin ediyodum :):):)
Bende surekli ermanla evlenelim diyorum olmuyo bi turlu
topraks cığım benim kızlarımın adı sude naz diğeride melisa su sularımız ortak..
:):) ne guzelmis isimleri masallah
Ikiside cok tatli canim masallah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim gelmiş auseum nasılsın :))))
inşallah ağustos sonu gibi bende mezumum hem ben o zamana kadar 54 53 olurum inşallah
Ey masalaaahh zeynep abla :):)
yapmış ben gördüüümmmm:) hikayeni yazabilirsin...

bendeeeeeeee istiyorum ben yerimde sayıyım gelen gidiyor zeynep beni de cebine koysana
:):):) ) ) ) ay cok guldum buna benide diger cebine koysana zeynos
Himm sporla dengelenmeye calisilmis bi menu :):)
Aksam agir olmus simit olmamis canim
Alalim alalim bencede gecen gun gelen arkadasi alsaydik keske
Uff simitlerle dolu bi gun olmus begenmedim canim
günaydın canım ben geldim ama cok vaktim yok cıkıcam birazdan evden
menünü okudum cimcimecigim ve aynen böyle oldum sen rejim yaptığından emin misin :44: :44:
normal insanlar gibi yemişin
Anormal insanmiyiz biz zeynep abla :):)
evet dün öyle oldum dün benim için çok sinir bozucu birgündü ve bu benim frenlenmiş halimdi arada esiyor.işte dün esen günümdü...ama bugün toparladım kendimi...tam gaz devam..
Amaan sorma insanon gozu doymuyo bazen canim yaa karni tok olsa bile
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:))) aynı fikirdeyim şimdi çiğdemin de izne çıkma ihtimali var o yüzden azaldık...
Amaniiiinnnn
Canim resmine iki saat guldumm :):):):) annemlere felanda gosterdim menun baya olmus
Aleykum selam :)
Valla yaa artij doksan kilolulari alalim onlar verene kadar bizde anca veririz :)
Guzel menu guzel spor zeynosum :)
Mazallaah :) ) )
Oh oh oh ne guzel herseyi kendin yapiyon zeynep abla bide iradene hayranim ben olsam yarim ekmegi goturduydum
iyim gökçem sen nasılsın konuşmayalı :)

teşekkür ederim canım dünde kışlık reçel yaptım :)))
Cilekmi yoksaamm
ayyy ben cok özlemişim burda sohbet etmeyi kızlar akşam girinde az konuşalım da :)
Bende valla ben geldim kimse yok
ne yaptın ben en en çok yeşil incir reçeli severim, ayyy dayanamammmm
biz olmus recelden yapiyoz zeynep abla incirli diyoz tatli die yeniyo kahvaltida yenmiyo burda
Hakkini helal et canim iyi tatiller buraya ugramaya calis kendine iyi bak cok optum
Aksam bana az geldi canim

Aaayy pegasus hos geldin cok ozlemisim seni burada gormeyi yaa insallah sen kazanirsin yarismayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…