Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım gerçekten burada paylaşım yapmak çok etkiliyor.insan bir sorumluluk hissediyor hem kendi adına hemde takım adına sonuçta ortalamanın altında olunca takımda sıkıntıya giriyor.daha fazla azim geliyor.nisandan beri burdayım 67,100 le başladım 65,400 üm şimdi allahım hiç gitmiyor...sinirleniyorum sürekli ama bırakmayacağım direniyorum vücutta pes etsin artık benimle baş edemeyecek..

aaaaaaaaaaaaaa gerçektenmi ben ozaman daha dikkatli ve özeli olayım.madem takipteyim iyi örnek olmalıyım değilmi ya..

Cimcimem aman dikkat et odemle verdigini geri almamaya Calis hem moralen hem takim ortalaman icin.
Bein yanlis anlama Canim ne olur

Gereckten kactim bu sefer...............
Takimlarin Trek kotu yani baslayinca yazmaya birakamiyorsunuz

Bak Canim sonun bana benzemesin.onlemini erken al.kilo almayi farketmiyorsun bile.gene Gel Menü yaz kontrolu birakma

Evet canım koruma topiğide vardı ama sanki bu ara tekrar kontrole giremiyorum .

Neyse geç olmadan bir yerinden yakalamam lazım olayı .

Sen isabetli bir karar vermişsin

Yok yoook sen çok değişik süreçler yaşadın , 1 haftada 6 aldın 5 verdin

Hiç öyle 2 kilıo verdim sadece diye düşünme . Aynen devam cimcimem.

Gereckten kactim bu sefer...............
Takimlarin Trek kotu yani baslayinca yazmaya birakamiyorsunuz

hadi kaç bakalım sonra gel bekliyoruz:))

Spor olarak ne yapiyorsunuz.sonuctan memnnmusunuz
ben son dönemlerde yapmasamda trambolin ve mezdekeden çok memnunum, işe yarıyor

sinirlenme canım arada bir sürü aldın verdin, şişlik sorunun vardı gidecek merak etmeeeeee, sen devam

Bak Canim sonun bana benzemesin.onlemini erken al.kilo almayi farketmiyorsun bile.gene Gel Menü yaz kontrolu birakma
evet bence de aus

Benim minisim ymek yeyip uyuyacak.sonrasi brdayimmmmmmmmmm
minişini uytu gel canım

aus buraya yumruk havaya aus buraya yumruk havaya

birbuçuk ay var oldukça farkedersin bence, spor yap mutlaka

Son düzenleme:
bende yediklerimi yazayım
sabah: büyük bardak karbonatlı su
9 lu zayıflama çayı

kahvalltı: domates salatalık acı biber omlet şekersiz çay 1 dilim ekmek

ben ara öğün yapamıyorum.
bi daha akşam yerim artık

kızlar fazla mı yiyorum. bi yorum yapsanız.
tabi birde iki çocuk var evde biri 6 biri 2 yaşında. koşturuyorum yanii((((

pony canım şu an yediklerin fazla görünmüyor ancak listeni ertesi sabah tüm gün olacak şekilde yazmalısın ki yorumlar daha sağlıklı olacaktır. Bir de ara öğün yapmayı alışkanlık haline getirmelisin. Kurallarımızda bu var, okudun ve kabul ettin mi? bi bakarsan sevinirim. Önceki sayfalara doğru gideceksin.
Allah bağışlasın canım, benim de 8 ve 2 yaşında 2 çocuğum var:)

evet arkadaşım bende de motivasyon sorunu var. umarım burada bulunmakla bu sorunu aşıcam. hep başlıyorum, sonra bi bakmışım bozuyorum. sorumluluk sahibi olmalıyım. burada olmakla kendimi disipline edicem. inşallah.

ben geldim...kızım bayağı yordu beni ama sonunda yedirebildim sürekli bir bahane buluyor yememek için çatlatayacaktım sinirden nerdeyse.insanarın içindede şımarıklığa vurdu bir ters bakışımla hallettim olayı..

hoşgeldin ben de ne yesem diye düşünüyordum

aus senin takıldığın tuvalet eğitimi ile ilgili bir bölüm vardı, biz su için başladık dün tuvalet eğitimine oraya da bakmayı düşünüyorum. Senin var mı söyleyeceklerin? Toprak kolay bırakmıştı ama çok net hatırlamıyorum? Su da fena değil şimdilik ama arada kaçırıyor.

Ahh toprakscım şimdi 30 dakika wv deydik , aparata oturuyruz , pepee lazımlığımıza oturuyoruz , yoook yokkkk !

Kelin ilacı olsa başına sürermiş tatlım ama orada güzel paylaşımlar oluyor gir bak canım mutlaka.

Ben ne yapsam olmuyor , henüz değil anne diyor bana

bende küçüğüme ramazanda izinli olmayı düşünüyorum o zaman alıştırmayı düşünüyorum 18 aylık olur ozaman...zorlanacağım belki ama havalarda sıcakaken alıştırayım..şimdiden ablası her wc ye gittiğinde oda onunla gidiyor kapıda oturup bezine yapıyor alışma alıştırmaları yapıyor..

Son düzenleme:

ayy ben seninki bıraktı sanmıştım canım:) hazır değilse çok zorlama bari, ben şimdilik deniyorum ama bırakacak gibi görünüyor.
Dün akşam bir arkadaşım anlattı ailesi çocuğu o kadar zorlamışki çocuk tutmaktan idrar yolu iltihabı olmuş nasılsa bırakacak yani bu kadar zorlamanın da bir anlamı yok ki... ilkokula bile bezli gidecek hali yok ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…