Evet yaa , maalesef tartı + 1 e geldi gibi
Bu takım gerçekten motivasyon sağlıyor arkadaşlar , kıymetini bilin .Burada ne kadar verebiliyorsanız verin .
Eşim diyor hayırdır ne oldu sana , habire yiyorsun ; eee mezun oldum ya diyorum , sanki mezun olunca bir daha kilo alınmıyor.
Insallah canm ya... Cizelgem dogru.bende 31 temmuzda sipalarsiz esimle tatile cikacaz insallah biraz sikilasip birazda hafiflerim.
Sagol fistigim.cuma gunu Forum Tokioter senin tarti resimlerini gordumde resmen gozlerim yuvasindan firladi.senin mesajlar takipte
evet canım gerçekten burada paylaşım yapmak çok etkiliyor.insan bir sorumluluk hissediyor hem kendi adına hemde takım adına sonuçta ortalamanın altında olunca takımda sıkıntıya giriyor.daha fazla azim geliyor.nisandan beri burdayım 67,100 le başladım 65,400 üm şimdi allahım hiç gitmiyor...sinirleniyorum sürekli ama bırakmayacağım direniyorum vücutta pes etsin artık benimle baş edemeyecek..
Bak Canim sonun bana benzemesin.onlemini erken al.kilo almayi farketmiyorsun bile.gene Gel Menü yaz kontrolu birakma
evet canım gerçekten burada paylaşım yapmak çok etkiliyor.insan bir sorumluluk hissediyor hem kendi adına hemde takım adına sonuçta ortalamanın altında olunca takımda sıkıntıya giriyor.daha fazla azim geliyor.nisandan beri burdayım 67,100 le başladım 65,400 üm şimdi allahım hiç gitmiyor...sinirleniyorum sürekli ama bırakmayacağım direniyorum vücutta pes etsin artık benimle baş edemeyecek..
Gereckten kactim bu sefer...............
Takimlarin Trek kotu yani baslayinca yazmaya birakamiyorsunuz
ben son dönemlerde yapmasamda trambolin ve mezdekeden çok memnunum, işe yarıyorSpor olarak ne yapiyorsunuz.sonuctan memnnmusunuz
evet bence de ausBak Canim sonun bana benzemesin.onlemini erken al.kilo almayi farketmiyorsun bile.gene Gel Menü yaz kontrolu birakma
minişini uytu gel canımBenim minisim ymek yeyip uyuyacak.sonrasi brdayimmmmmmmmmm
Evet yaa , maalesef tartı + 1 e geldi gibi
Bu takım gerçekten motivasyon sağlıyor arkadaşlar , kıymetini bilin .Burada ne kadar verebiliyorsanız verin .
Eşim diyor hayırdır ne oldu sana , habire yiyorsun ; eee mezun oldum ya diyorum , sanki mezun olunca bir daha kilo alınmıyor.
birbuçuk ay var oldukça farkedersin bence, spor yap mutlakaInsallah canm ya... Cizelgem dogru.bende 31 temmuzda sipalarsiz esimle tatile cikacaz insallah biraz sikilasip birazda hafiflerim.
Sagol fistigim.cuma gunu Forum Tokioter senin tarti resimlerini gordumde resmen gozlerim yuvasindan firladi.senin mesajlar takipte
bende yediklerimi yazayım
sabah: büyük bardak karbonatlı su
9 lu zayıflama çayı
kahvalltı: domates salatalık acı biber omlet şekersiz çay 1 dilim ekmek
ben ara öğün yapamıyorum.
bi daha akşam yerim artık
kızlar fazla mı yiyorum. bi yorum yapsanız.
tabi birde iki çocuk var evde biri 6 biri 2 yaşında. koşturuyorum yanii((((
ben geldim...kızım bayağı yordu beni ama sonunda yedirebildim sürekli bir bahane buluyor yememek için çatlatayacaktım sinirden nerdeyse.insanarın içindede şımarıklığa vurdu bir ters bakışımla hallettim olayı..
hoşgeldin ben de ne yesem diye düşünüyordum
ben kızıma tost aldım bende yulaf ezmesi ve yoğurt yedim.azda kızımın tostunun ucundan okadar..
aus senin takıldığın tuvalet eğitimi ile ilgili bir bölüm vardı, biz su için başladık dün tuvalet eğitimine oraya da bakmayı düşünüyorum. Senin var mı söyleyeceklerin? Toprak kolay bırakmıştı ama çok net hatırlamıyorum? Su da fena değil şimdilik ama arada kaçırıyor.
Ahh toprakscım şimdi 30 dakika wv deydik , aparata oturuyruz , pepee lazımlığımıza oturuyoruz , yoook yokkkk !
Kelin ilacı olsa başına sürermiş tatlım ama orada güzel paylaşımlar oluyor gir bak canım mutlaka.
Ben ne yapsam olmuyor , henüz değil anne diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?