bende küçüğüme ramazanda izinli olmayı düşünüyorum o zaman alıştırmayı düşünüyorum 18 aylık olur ozaman...zorlanacağım belki ama havalarda sıcakaken alıştırayım..şimdiden ablası her wc ye gittiğinde oda onunla gidiyor kapıda oturup bezine yapıyor alışma alıştırmaları yapıyor..
kardeş olunca daha kolay oluyor sanırım, ben de başlamayı düşünüyodum zaten çünkü bütün gün bahçede oluyor kaçırsa bile daha rahat, doktor da söyleyince başladık biz de...
evet çok daha rahat oluyor bizlerde yazın hergün ev yılıyoruz o yüden kaçırsada problem olmaz hemen yıkarım evi deterjanla ama çabuk öğrenir ablası 3 günde öğrenmişti onunla yarış yapıyorduk kim önce gidecek yada bakayım senin cişin ses çıkarıyormu diye öyle yaparak öğrendi.anne bak nasılda ses çıkarıyor.içimde sıkılmış çok mutlu oldu çıkınca derdi bir defa bile kaçırmadan öğrendi.inşallah miniğimde onun kadar çabuk öğrenir.
evet alkış olayı işe çok yarıyor...aynen doğru yolçişini söylemiyor şimdilik, gündüz annemle teyzem akşam ben 5-10 dk bir soruyoruz. Lazımlığa yapınca bir alkış kıyamet herkese alkışlatıyoruz. Peppe şarkısı falan işte oyun oldu şimdilik:)))
Alıştırma kilodu aldım bugün de hasta bezi alıcam, yatağa sermek için. Aynı anda hem gece hem gündüz bıraktırmak daha doğru diyo doktorlar, öyle deniycem
başbaşa kalmışız yine :))))
çişini söylemiyor şimdilik, gündüz annemle teyzem akşam ben 5-10 dk bir soruyoruz. Lazımlığa yapınca bir alkış kıyamet herkese alkışlatıyoruz. Peppe şarkısı falan işte oyun oldu şimdilik:)))
Alıştırma kilodu aldım bugün de hasta bezi alıcam, yatağa sermek için. Aynı anda hem gece hem gündüz bıraktırmak daha doğru diyo doktorlar, öyle deniycem
meraba, bende geçen hafta başladım oğlanın çiş eğitimine. çok şükür bu hafta sorun yok. ama geceleri daha başarılı olamadık
evet ben hem işle hemde yaramazla uğraşıyorum o yüzden sık giremiyorum bugün..
ben hazırlanıp çıkıyorum arkadaşlar sizlere iyi akşamlar...kendinize iyi bakın.öpüldünüz..
Keyfler nasil bakalim,
Isimi gucumu hallettim platesimide yaptim geldim.aslinda yapmaya calisiyorum gereckten zor.ben ebruyla 21 gunde yaglarinizdan kurtulun cd sini yapiyorum.aslinda fena degil ama hatun cok konusuyor hele o nefes almasi Bein gicik ediyor.21 gunum sonunda sonuca yazarim.aslinda Sabah aksam yapmayi dusunuyorum.
hadi kaç bakalım sonra gel bekliyoruz:))
ben son dönemlerde yapmasamda trambolin ve mezdekeden çok memnunum, işe yarıyor
sinirlenme canım arada bir sürü aldın verdin, şişlik sorunun vardı gidecek merak etmeeeeee, sen devam
evet bence de aus
minişini uytu gel canım
aus buraya yumruk havayaaus buraya yumruk havaya
birbuçuk ay var oldukça farkedersin bence, spor yap mutlaka
kızlar ben de çıkıyorum, akşama fırsat bulursam gelirim. müsait olanlar uğrasın lütfen iki laflayalımyazınenim mesai erken biter böyle çok sıcakkkk
cepten yanlis alintiladim sanirim.ben bu hatunu pek sevemedim o yüzden hiç bakmıyorum, trambolinde zıplıyorum daha eğlencelşi :))
evet canım öyle oldu. sizler çalışıyormu sunuz? ben ev hanımıyım. o yüzden pc nin başına oturmak biraz zor oluyo. çocukları doyur, evi topla, komşuya kahve yap, kocaya yemek, akşam parkımız.... derken şimdi geldim.:)sana da kolay gelsin, yakalayamadım seni yine :))) bir görünüp kaçıyosun
Bende giremedim kac gundur yaabu ara kimse uğramıyo foruma hepimizin motivasyonu bozulacak böyle giderse kızlar biraz daha uğramaya gayret edelim hepimiz :)
Yulaf ezmesinib tadi nasil canim ya bende denemek istiyorum onu menun guzelherkese günaydın...dünkü menüm 17.06.2013 p.tesi:
sabah:
1 domates,
5 zeytin,
1 dilim ekmek,
1 bardak çay
ara:5 kuru erik,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi 4 kaşık yoğutla,
1 küçük biber dolması (ikramdı)
1 bardak çay,
akşam:
fırında patlıcan biber ve yarım pide ekmeği (yediğimede pişman oldum hepsini geri çıkardım miğdem halen rahatsız yağda birşeyi kabul etmiyor)
Guzel menu olmusgünaydıııııııııınnnnnnnnnnn
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
1 tost
çay
ara
az nesfit süt
öğlen
köfte sandviç
ayran
ara
2 beyaz nektar
1 bardak süt
akşam
2 patlıcan sarma
az pilav
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor 20 dk bisiklet
Anaaam gercektenmikızlar dün yazmayı unuttum eftelyanın işyeinde site kısıtlanmış o yüzden bu cuma o da ayrılıyor((
Hos geldin canim benin boyda 1.60 :)merhaba arkadaşlar, beni de aranıza aldığınız için çook teşekkürler
bu sabahtan başlayayım dedim. başlangıç kilom 66, boy 1.60 yaş 35
Sende hos geldin canim bende bahar insallah zayiflariz yaa cok istiyorum ama bende bu aralar koptu herseyTopragim Ben listelerde olamam kurallar geregi.Takimda motivasyon ve bilgi paylasimindan baska bir ise yaramam canim.Listede yer alamam.Ben yeni üye almani engellersem sorun degil.yok kal beraber bir canlanma saglayalim dersen hikayem,
3 kizim var
Kilolarm 1yasindaki kizimin hediyesi
3 ayda 20kilo Kader verip mezun oldum.Sonrasi Eski elbiselere girme, gorenlerin cok hossun gibi laflariyla resmen saldim cayira olayi.....hedefim 70 Ken simdi 65 Canim.1 al 1verle resmen zaman kaybettim simdi yeniden hedefe varmaya ugrasiyorum.senin ve takimdakilerin rizasi olursa bu donemde birbirimizi gaza getirerek zayiflayalim diyorum.
Ne kadar zayiflasanda bi an biraktinmi hemen geri aliyon ya ona deli oluyorummmmmTesekkurler zaten motivasyon kalabalikla saglaniyor uzak kalindikca kasik kasik verölen kilolar kepce kepce aliniyor tecrubeyle sabitledim
BencedeeeBak Canim sonun bana benzemesin.onlemini erken al.kilo almayi farketmiyorsun bile.gene Gel Menü yaz kontrolu birakma
Neden oglen yokbende yediklerimi yazayım
sabah: büyük bardak karbonatlı su
9 lu zayıflama çayı
kahvalltı: domates salatalık acı biber omlet şekersiz çay 1 dilim ekmek
ben ara öğün yapamıyorum.
bi daha akşam yerim artık
Ben yuruyus ve lesli valk yapiyodum artik hic birini yapamiyorumkızlar fazla mı yiyorum. bi yorum yapsanız.
tabi birde iki çocuk var evde biri 6 biri 2 yaşında. koşturuyorum yanii((((
Yulaf ezmesi az degilmi canim ya doyuyormusun onunlaben kızıma tost aldım bende yulaf ezmesi ve yoğurt yedim.azda kızımın tostunun ucundan okadar..
Canin bi dene bakalin faydasi olacakmiKeyfler nasil bakalim,
Isimi gucumu hallettim platesimide yaptim geldim.aslinda yapmaya calisiyorum gereckten zor.ben ebruyla 21 gunde yaglarinizdan kurtulun cd sini yapiyorum.aslinda fena degil ama hatun cok konusuyor hele o nefes almasi Bein gicik ediyor.21 gunum sonunda sonuca yazarim.aslinda Sabah aksam yapmayi dusunuyorum.
Ya plastes guzelde ertesi gun cok kotu hamlayip agrilar ouyo.1 hafta yap bi gun yapmadinmi hemen hamliyosun o yusden yapmiyorum benben bu hatunu pek sevemedim o yüzden hiç bakmıyorum, trambolinde zıplıyorum daha eğlencelşi :))
Esin baska sehirdemi calisiyocepten yanlis alintiladim sanirim.
Toprak bende sevmiyorum ama ise yariyor her yerim sizliyor.tasinmadan One spor salonu acacak Kadar aletim vardi ama simdi cd ile idare ediyorum.dans hic bana Gore degil.oryantali yapamam ama hastayim oynayabilenlere.
Bende kaciyim esim yarin gelecek o gelmeden genel temizligi bitireyim.
Gunahi sevabiyla gunumun ozeti
06.30 1kuru incir bol su esliginde
10.00 2 dilim Wasa ile 25gr. Peynir
12.30 200 gr. 0.1 yagli Yoghurt
15.00 Minik bir seftali
19.00 2haslama derisiz tavuk budu, 1 domates, 3 yesil sogan
4 lt ye yakin su
500 ml. Yesil cay
Kola light
45 dakikada 6.3 km/ h ile 4.7 km yuruyus
1saat plates
300 twister
Gelirim sanirim ilerleyen saatlerde
Gecmis olsun Canim ya.miden icin Papaya cayi ic iyi gelir.Yok bebegim bu ilk seruvenim dogumdan hediye. Platesimide sonuclarinida yazarim 21gun yapilacakmis benim 19 gunum var.benim gece gezmelerim ve mutfak kacamaklarim olmasa kiloyu almazdim ama neyse.......esim insallah yarinda hatta Ben zayiflayana dek gelmesin diyecem ama ozledik keratayi.seminere gitti buyuk olasilik yarin gelecek tabii yaninda abur cuburlarlaSelam kizlar kac gundur gelemedim hic demiyonuz bu kiza ne oldu dieiki uc gun once teyzem ben kardesim iskender yemeye gidelim dedik bayadir yemedigim icinmidir nedir bagirsaklarimda felaket agri oldu yedikden sonra bide ishal ve mide bulantisi oldu acile gittik zehirlendim sandim zehirlenmemisim ama dokunmus yemek dedi serum felan taktilar iki uc gun kah yattim kah tuvaleti bekledim bugun biraz daha iyiyim bakim bakalim neler konusulmus :):)
Bende giremedim kac gundur yaa
Yulaf ezmesinib tadi nasil canim ya bende denemek istiyorum onu menun guzel
Guzel menu olmus
Anaaam gercektenmi
Hos geldin canim benin boyda 1.60 :)
Sende hos geldin canim bende bahar insallah zayiflariz yaa cok istiyorum ama bende bu aralar koptu hersey
Ne kadar zayiflasanda bi an biraktinmi hemen geri aliyon ya ona deli oluyorummmmm
Bencedeee
Neden oglen yok
Ben yuruyus ve lesli valk yapiyodum artik hic birini yapamiyorum
Yulaf ezmesi az degilmi canim ya doyuyormusun onunla
Canin bi dene bakalin faydasi olacakmi
Ya plastes guzelde ertesi gun cok kotu hamlayip agrilar ouyo.1 hafta yap bi gun yapmadinmi hemen hamliyosun o yusden yapmiyorum ben
Esin baska sehirdemi calisiyo
Sen daha once diyet yaptinmi canim
Canim menun guzel ama bgun yediklerimizi yarin sabah yaziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?