Gecmis olsun Canim ya.miden icin Papaya cayi ic iyi gelir.Yok bebegim bu ilk seruvenim dogumdan hediye. Platesimide sonuclarinida yazarim 21gun yapilacakmis benim 19 gunum var.benim gece gezmelerim ve mutfak kacamaklarim olmasa kiloyu almazdim ama neyse.......esim insallah yarinda hatta Ben zayiflayana dek gelmesin diyecem ama ozledik keratayi.seminere gitti buyuk olasilik yarin gelecek tabii yaninda abur cuburlarla
Gecmis olsun Canim ya.miden icin Papaya cayi ic iyi gelir.Yok bebegim bu ilk seruvenim dogumdan hediye. Platesimide sonuclarinida yazarim 21gun yapilacakmis benim 19 gunum var.benim gece gezmelerim ve mutfak kacamaklarim olmasa kiloyu almazdim ama neyse.......esim insallah yarinda hatta Ben zayiflayana dek gelmesin diyecem ama ozledik keratayi.seminere gitti buyuk olasilik yarin gelecek tabii yaninda abur cuburlarla
Iyi geceler canimmNiye sessiziz boyle . Iyi geceler o zaman
güsel olmuş menü.günaydıııııııııınnnnnnnnnnn
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
1 tost
çay
ara
az nesfit süt
öğlen
köfte sandviç
ayran
ara
2 beyaz nektar
1 bardak süt
akşam
2 patlıcan sarma
az pilav
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor 20 dk bisiklet
üzüldüm yaakızlar dün yazmayı unuttum eftelyanın işyeinde site kısıtlanmış o yüzden bu cuma o da ayrılıyor((
hoş geldin aramıza..Günaydin hanimlar Ben beril bir donem sizinle motivasyon kazanmak icin cagrima kulak verdiniz icin tesekkurler.
Topragim cok sagol tatlim.
sende hoş geldin hedefin kaç kilo ?merhaba arkadaşlar, beni de aranıza aldığınız için çook teşekkürler
bu sabahtan başlayayım dedim. başlangıç kilom 66, boy 1.60 yaş 35
canım benim öpüyorum seni bazen yazıyorum telefonun dokunmatiği takılıyo gitmiyor msj.kiloları vereyim yeni bi telefonum olsun çabucak..ben seni bırakırmıyım hiçççççç:)) gogo telefondan okuyor sadece, telden yazmak ne zor biliyorum o yüzden yazıları bizimle olmasa da ruhu bizimle
yediklerimizi birgün sonra paylaşıyoruz canım yani dünkü menünü tam olarak paylaşcan :)bende yediklerimi yazayım
sabah: büyük bardak karbonatlı su
9 lu zayıflama çayı
kahvalltı: domates salatalık acı biber omlet şekersiz çay 1 dilim ekmek
ben ara öğün yapamıyorum.
bi daha akşam yerim artık
Gunahi sevabiyla gunumun ozeti
06.30 1kuru incir bol su esliginde
10.00 2 dilim Wasa ile 25gr. Peynir
12.30 200 gr. 0.1 yagli Yoghurt
15.00 Minik bir seftali
19.00 2haslama derisiz tavuk budu, 1 domates, 3 yesil sogan
4 lt ye yakin su
500 ml. Yesil cay
Kola light
45 dakikada 6.3 km/ h ile 4.7 km yuruyus
1saat plates
300 twister
Gelirim sanirim ilerleyen saatlerde
baharcığım çoooooooook geçmiş olsun bende seninle aynı sorunu yaşıyorum kaç gündür...kendine çok dikkat et papatya çayı ve melisa çayı hatta ısırgan çayı çok rahatlatıyor bende denedim işe yaradı..canım benim yulaf ezmesini yoğurtla seviyorum sütle pek tercih etmiyorum hoşuma gitmiyor.yoğurtla hem doyurucu hemde lezzetli oluyor şiddetle tavsiye ederim ben etinin yulaf ezmesini aldım onu yiyiyorum.gayet güzel tane ezilmiş olanlar un değil yalniz.Selam kizlar kac gundur gelemedim hic demiyonuz bu kiza ne oldu dieiki uc gun once teyzem ben kardesim iskender yemeye gidelim dedik bayadir yemedigim icinmidir nedir bagirsaklarimda felaket agri oldu yedikden sonra bide ishal ve mide bulantisi oldu acile gittik zehirlendim sandim zehirlenmemisim ama dokunmus yemek dedi serum felan taktilar iki uc gun kah yattim kah tuvaleti bekledim bugun biraz daha iyiyim bakim bakalim neler konusulmus :):)
Bende giremedim kac gundur yaa
Yulaf ezmesinib tadi nasil canim ya bende denemek istiyorum onu menun guzel
Guzel menu olmus
Anaaam gercektenmi
Hos geldin canim benin boyda 1.60 :)
Sende hos geldin canim bende bahar insallah zayiflariz yaa cok istiyorum ama bende bu aralar koptu hersey
Ne kadar zayiflasanda bi an biraktinmi hemen geri aliyon ya ona deli oluyorummmmm
Bencedeee
Neden oglen yok
Ben yuruyus ve lesli valk yapiyodum artik hic birini yapamiyorum
Yulaf ezmesi az degilmi canim ya doyuyormusun onunla
Canin bi dene bakalin faydasi olacakmi
Ya plastes guzelde ertesi gun cok kotu hamlayip agrilar ouyo.1 hafta yap bi gun yapmadinmi hemen hamliyosun o yusden yapmiyorum ben
Esin baska sehirdemi calisiyo
Sen daha once diyet yaptinmi canim
Canim menun guzel ama bgun yediklerimizi yarin sabah yaziyoruz
Günaydın hatunlar.
Iyi geceler canimm
Canim senin verecegi kilo baya azmis bide sporunuda yapiyomusun ne guzel ama aramiza katilmak istersen benim icin sorun yokselam bayanlar, benide alır mısınız aranıza. 2.5 kilo vermek istiyorum çok değil ama paylaşmadan olmuyor. 1.67 boyum, 52,5 kilom, 32 yaşım, anneyim, doğumum sezeryan ve maalesef sorunum göbeğim. spor salonunda haftada 3 gün cardio yapıyorum ve karın çalışıyorum.
Menun cok guzel gonca abla sporunda varsabah ılık su 50 zıplama
domates salatalık biber peynir maydanoz salatası 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
öğlen yağsız salata 1 kepçe çorba 2 köfte yoğurt
ara yok (ameliyattaydım)
akşamkarışık kızartma yaptım ama az kabak az patlıcan ve az domatesinden yedim yoğurtla.
yoğurtlu semiz otu ve bol salata yedim
ara 2 top dondurma
1 st. yüryüş 30 dk. lesli
15 dk ip atlama
su 2 lt. yeşilçay mate çayı.akşam çayımı limonlu içiyorum artık.
Canim ben tulaf ezmesini hic denemedim gecen gun annemle aktara girdik yesil cay tarcin felan aldik yulaf ezmesi varmi dedim bi kocaman kutuda gosterdi ayni bole keci yemi gibi :) bende un felan saniyodum alsammi alsammi bilemedim hem bayada para ben biseyin tadini semedimmi tobe yiyemem sutle tadi guzel olmuyomu canimbaharcığım çoooooooook geçmiş olsun bende seninle aynı sorunu yaşıyorum kaç gündür...kendine çok dikkat et papatya çayı ve melisa çayı hatta ısırgan çayı çok rahatlatıyor bende denedim işe yaradı..canım benim yulaf ezmesini yoğurtla seviyorum sütle pek tercih etmiyorum hoşuma gitmiyor.yoğurtla hem doyurucu hemde lezzetli oluyor şiddetle tavsiye ederim ben etinin yulaf ezmesini aldım onu yiyiyorum.gayet güzel tane ezilmiş olanlar un değil yalniz.
Menun guzel canim :)günaydın herkese dünkü menüm:18.06.2013 salı
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
2 kaşık yoğurt,
2 çatal peynir,
2 dilim ç.ekmeği,
1 bardak çay,
ara:yok kızımla uğraşırken yemeyi unuttum,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
3 kaşık yoğurt,
2 sısırımlık kızımın tostundan,
ara:
1 minik gofret,
akşam:
5 kaşık makarna 2 bardak ayran,
yemekten sonra 3 bardak çay
su:3 lt,
spor:yok
Gunaydiiiiinnn :) :) ya sabahlari uyanmak ne kadar zorGünaydın hatunlar.
Hos geldiiiiiinnn zeynosum nerelerdesin yaahugünaydın kızlar ben gel dimmmmmmm :))))))
birazdan cıkıcam evden önce spor sonra diyetisyen 3 4 gibi evde olurum :))
gelimce geçmişe yolculuk yapmam lazım yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlarada hos geldiniz diyorum
bahar geldin mi sen gülüm :)))
Canim senin verecegi kilo baya azmis bide sporunuda yapiyomusun ne guzel ama aramiza katilmak istersen benim icin sorun yok
Menun cok guzel gonca abla sporunda var
Canim ben tulaf ezmesini hic denemedim gecen gun annemle aktara girdik yesil cay tarcin felan aldik yulaf ezmesi varmi dedim bi kocaman kutuda gosterdi ayni bole keci yemi gibi :) bende un felan saniyodum alsammi alsammi bilemedim hem bayada para ben biseyin tadini semedimmi tobe yiyemem sutle tadi guzel olmuyomu canim
Menun guzel canim :)
Gunaydiiiiinnn :) :) ya sabahlari uyanmak ne kadar zor
Hos geldiiiiiinnn zeynosum nerelerdesin yaahu
Evet ben geldim burdayim artik ama ogleden sonra yine mersine teyzemi goturucem disi icin aksama gelmeye calisirim
günaydın kızlar menümü yazyım önce
sabah
2 dilim tam buğday arası
b.peynir
domates
birz yeşillik
çay
ara
bir avuç beyaz leblebi
light
süt bir kutu
öğlen
tost
ayran
ara
1 kutu light süt
1 paket diyt bisküvi 156 kalori
akşam
barbunya+pilav
yoğurt
su 2 lt
spor 20 dk bisiklet
bu ara spora adapte olamıyorum hiç olmazsa evde televizyona bakarken biraz bisiklet çeviriyorum.
moralim bozuk canım çok sıkkın o yüzden motive olamıyorum, işler biraz canımı sıkıyor bu ara herşey ters gidiyor
biran önce silkelenip üzerimdeki ataleti atmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?