Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Niye sessiziz boyle . Iyi geceler o zaman

Tamam canim icmeye caliisirim papatyayi
Hamgi sehirde yasiyorsun
Kac yasindasin
Calisyomusun :)

Son düzenleme:
güsel olmuş menü.
kızlar dün yazmayı unuttum eftelyanın işyeinde site kısıtlanmış o yüzden bu cuma o da ayrılıyor ((
üzüldüm yaa(
Günaydin hanimlar Ben beril bir donem sizinle motivasyon kazanmak icin cagrima kulak verdiniz icin tesekkurler.
Topragim cok sagol tatlim.
hoş geldin aramıza..
merhaba arkadaşlar, beni de aranıza aldığınız için çook teşekkürler
bu sabahtan başlayayım dedim. başlangıç kilom 66, boy 1.60 yaş 35
sende hoş geldin hedefin kaç kilo ?
ben seni bırakırmıyım hiçççççç:)) gogo telefondan okuyor sadece, telden yazmak ne zor biliyorum o yüzden yazıları bizimle olmasa da ruhu bizimle
canım benim öpüyorum seni bazen yazıyorum telefonun dokunmatiği takılıyo gitmiyor msj.kiloları vereyim yeni bi telefonum olsun çabucak..
yediklerimizi birgün sonra paylaşıyoruz canım yani dünkü menünü tam olarak paylaşcan :)

dünkü menünü paylaşman gerek canım. sporun güzel olmuş.menünde güzel ama sabah kahvaltı yapmamışsın.

selam bayanlar, benide alır mısınız aranıza. 2.5 kilo vermek istiyorum çok değil ama paylaşmadan olmuyor. 1.67 boyum, 52,5 kilom, 32 yaşım, anneyim, doğumum sezeryan ve maalesef sorunum göbeğim. spor salonunda haftada 3 gün cardio yapıyorum ve karın çalışıyorum.

sabah ılık su 50 zıplama
domates salatalık biber peynir maydanoz salatası 1 dilim ekmek

ara 1 avuç leblebi

öğlen yağsız salata 1 kepçe çorba 2 köfte yoğurt

ara yok (ameliyattaydım)

akşamkarışık kızartma yaptım ama az kabak az patlıcan ve az domatesinden yedim yoğurtla.
yoğurtlu semiz otu ve bol salata yedim

ara 2 top dondurma

1 st. yüryüş 30 dk. lesli
15 dk ip atlama
su 2 lt. yeşilçay mate çayı.akşam çayımı limonlu içiyorum artık.

yaz geldiğinden beri eve girmiyorum sanki ne çok gezdim çarşı pazar park derken isyan ediyom yarın evimde oturabilirim inşallah

baharcığım çoooooooook geçmiş olsun bende seninle aynı sorunu yaşıyorum kaç gündür...kendine çok dikkat et papatya çayı ve melisa çayı hatta ısırgan çayı çok rahatlatıyor bende denedim işe yaradı..canım benim yulaf ezmesini yoğurtla seviyorum sütle pek tercih etmiyorum hoşuma gitmiyor.yoğurtla hem doyurucu hemde lezzetli oluyor şiddetle tavsiye ederim ben etinin yulaf ezmesini aldım onu yiyiyorum.gayet güzel tane ezilmiş olanlar un değil yalniz.

günaydın herkese dünkü menüm:18.06.2013 salı
sabah:

1 adet haşlanmış yumurta,
2 kaşık yoğurt,
2 çatal peynir,
2 dilim ç.ekmeği,
1 bardak çay,
ara:yok kızımla uğraşırken yemeyi unuttum,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
3 kaşık yoğurt,
2 sısırımlık kızımın tostundan,
ara:
1 minik gofret,
akşam:
5 kaşık makarna 2 bardak ayran,
yemekten sonra 3 bardak çay
su:3 lt,
spor:yok

günaydın kızlar ben gel dimmmmmmm :))))))
birazdan cıkıcam evden önce spor sonra diyetisyen 3 4 gibi evde olurum :))
gelimce geçmişe yolculuk yapmam lazım yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlarada hos geldiniz diyorum

Canim senin verecegi kilo baya azmis bide sporunuda yapiyomusun ne guzel ama aramiza katilmak istersen benim icin sorun yok
Menun cok guzel gonca abla sporunda var
Canim ben tulaf ezmesini hic denemedim gecen gun annemle aktara girdik yesil cay tarcin felan aldik yulaf ezmesi varmi dedim bi kocaman kutuda gosterdi ayni bole keci yemi gibi :) bende un felan saniyodum alsammi alsammi bilemedim hem bayada para ben biseyin tadini semedimmi tobe yiyemem sutle tadi guzel olmuyomu canim
Menun guzel canim :)
Günaydın hatunlar.
Gunaydiiiiinnn :) :) ya sabahlari uyanmak ne kadar zor
Hos geldiiiiiinnn zeynosum nerelerdesin yaahu
bahar geldin mi sen gülüm :)))

Evet ben geldim burdayim artik ama ogleden sonra yine mersine teyzemi goturucem disi icin aksama gelmeye calisirim

Gunayyddiiiin :) dunki menum icin diceklerinize hazirimm

Sabah biraz peynir biraz yumurta iki dilim ekmek cay

Ara bi kayisi

Oglen bi tabak bol yesillikli kisir ( ben yaptim ev dop dolu misafirdi )

Ara bi dilim has hasli pasta bi tane kurabiye

Aksam 4 kasik kisir yine yemek istemedi canim bi kase yogurt

Ara iki bardak cay

Gunayyddiiiin :) dunki menum icin diceklerinize hazirimm

Sabah biraz peynir biraz yumurta iki dilim ekmek cay

Ara bi kayisi

Oglen bi tabak bol yesillikli kisir ( ben yaptim ev dop dolu misafirdi )

Ara bi dilim has hasli pasta bi tane kurabiye

Aksam 4 kasik kisir yine yemek istemedi canim bi kase yogurt

Ara iki bardak cay

Su 2 litre
Spor evde misafir agirlama :)

canım benim bak bu ben bunu yiyiyorum
http://www.eklegelsin.com/aslanlar/image/cache/data/Urunler/Cekilen230512-7/EtiLifalifYulafEzmesi500Gr-500x500.jpg için Google Görsel Sonuçları

günaydın kızlar menümü yazyım önce

sabah
2 dilim tam buğday arası
b.peynir
domates
birz yeşillik
çay

ara
bir avuç beyaz leblebi
light
süt bir kutu

öğlen
tost
ayran

ara
1 kutu light süt
1 paket diyt bisküvi 156 kalori

akşam
barbunya+pilav
yoğurt

su 2 lt
spor 20 dk bisiklet

bu ara spora adapte olamıyorum hiç olmazsa evde televizyona bakarken biraz bisiklet çeviriyorum.

moralim bozuk canım çok sıkkın o yüzden motive olamıyorum, işler biraz canımı sıkıyor bu ara herşey ters gidiyor
biran önce silkelenip üzerimdeki ataleti atmam gerek

canım benim menün gayet hoş..sıkıntında inşallah geçer.müzik dinle bazen çok etkili oluyor.ama şuanki durumunu hatırlatacak tarzda değil tam zıttı müzikler.dene bir istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…