merhaba beril mezun olduğunu yazmışsın takımlarda yarışmana bir engel yok di mi? eğer öyleyse ben şimdi sana kural listesini yazacağım kabul edersen başlayabiliriz. Bizim takım oldukça hareketliydi askında ama bu ara yaz tatillerinden dolayı biraz sakin yeni kanlara ihtiyaç var
Bir de kendinden hedeflerinden bahsedersen sevinirim.
Egerki kalirsam ayni takimdaymisim gibi disiplin gosterecegime emin olabilirsin.baktimda agustosta listelerde olurum anca4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
Topragim Ben listelerde olamam kurallar geregi.Takimda motivasyon ve bilgi paylasimindan baska bir ise yaramam canim.Listede yer alamam.Ben yeni üye almani engellersem sorun degil.yok kal beraber bir canlanma saglayalim dersen hikayem,
3 kizim var
Kilolarm 1yasindaki kizimin hediyesi
3 ayda 20kilo Kader verip mezun oldum.Sonrasi Eski elbiselere girme, gorenlerin cok hossun gibi laflariyla resmen saldim cayira olayi.....hedefim 70 Ken simdi 65 Canim.1 al 1verle resmen zaman kaybettim simdi yeniden hedefe varmaya ugrasiyorum.senin ve takimdakilerin rizasi olursa bu donemde birbirimizi gaza getirerek zayiflayalim diyorum.
merhaba arkadaşlar, beni de aranıza aldığınız için çook teşekkürler
bu sabahtan başlayayım dedim. başlangıç kilom 66, boy 1.60 yaş 35
bu arada ben geçen hafta 89 mesaj yazmışım, kendi kendime mi konuştum ben acaba
amanda kimler gelmiş....yanlız değilmişim..
tamam canım arkadaşlardan da itiraz eden olmazsa benim için sorun yok, zaten pek bir sessiziz bu ara:)
hoşgeldiiiin, biraz önce kuralları paylaştım uygunsa senin için de başlayabilirsin. Hedef kilon nedir? biraz tanıyalım seni
Egerki kalirsam ayni takimdaymisim gibi disiplin gosterecegime emin olabilirsin.baktimda agustosta listelerde olurum anca
benim için problem yok arkaşın gelmesinden memnun olurum motivasyonuna yardımcı olmalıyız onunda bizlere faydası olur belki..tamam canım arkadaşlardan da itiraz eden olmazsa benim için sorun yok, zaten pek bir sessiziz bu ara:)
hoşgeldiiiin, biraz önce kuralları paylaştım uygunsa senin için de başlayabilirsin. Hedef kilon nedir? biraz tanıyalım seni
ben seni bırakırmıyım hiçççççç:)) gogo telefondan okuyor sadece, telden yazmak ne zor biliyorum o yüzden yazıları bizimle olmasa da ruhu bizimle
Günaydın güzellikler ?
Neler yapıyorsunuz ?
Ben deli gibi yiyorumOnun dışınd herşey yolunda . Öpüyorum hepinizi .
Günaydın güzellikler ?
Neler yapıyorsunuz ?
Ben deli gibi yiyorumOnun dışınd herşey yolunda . Öpüyorum hepinizi .
olsun açık görünmesi bile mutlu ediyor insanı...kızımda sırada bekliyor oyun oynamak istiyormuş.birazdan onu oturturum az oynasın sıkılmasın...ama ben buralardayım bakıp takip ediyorum..ayrıca paylaşım alanına yazdım canım..
Insallah canm ya... Cizelgem dogru.bende 31 temmuzda sipalarsiz esimle tatile cikacaz insallah biraz sikilasip birazda hafiflerim.tamam canım, eğer çizelgen doğruysa ağustosa kadar çoğunu verirsin zaten:) belki de hepsini
benim için problem yok arkaşın gelmesinden memnun olurum motivasyonuna yardımcı olmalıyız onunda bizlere faydası olur belki..
hoşgeldin canım deli gibi yemene sevindim ama sonunda üzülmeleyimde aman dikkat et emeklerine yazık olmasın..
iyiyiz canım, seni gördük daha iyi olduk:) yeme bak sen gel bize takıl yoksa kilo alacaksın
Evet yaa , maalesef tartı + 1 e geldi gibi
Bu takım gerçekten motivasyon sağlıyor arkadaşlar , kıymetini bilin .Burada ne kadar verebiliyorsanız verin .
Eşim diyor hayırdır ne oldu sana , habire yiyorsun ; eee mezun oldum ya diyorum , sanki mezun olunca bir daha kilo alınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?