öğleden sonraki ara hariç gerisi iyi...ara içinde bakalım kaptan ne yapar...Gunayyddiiiin :) dunki menum icin diceklerinize hazirimm
Sabah biraz peynir biraz yumurta iki dilim ekmek cay
Ara bi kayisi
Oglen bi tabak bol yesillikli kisir ( ben yaptim ev dop dolu misafirdi )
Ara bi dilim has hasli pasta bi tane kurabiye
Aksam 4 kasik kisir yine yemek istemedi canim bi kase yogurt
Ara iki bardak cay
Su 2 litre
Spor evde misafir agirlama :)
Topragim diyet Listen bana Gore yanlis bacim meselagünaydın kızlar menümü yazyım önce
sabah
2 dilim tam buğday arası
b.peynir
domates
birz yeşillik
çay
ara
bir avuç beyaz leblebi
light
süt bir kutu
öğlen
tost
ayran
ara
1 kutu light süt
1 paket diyt bisküvi 156 kalori
akşam
barbunya+pilav
yoğurt
su 2 lt
spor 20 dk bisiklet
bu ara spora adapte olamıyorum hiç olmazsa evde televizyona bakarken biraz bisiklet çeviriyorum.
moralim bozuk canım çok sıkkın o yüzden motive olamıyorum, işler biraz canımı sıkıyor bu ara herşey ters gidiyor
biran önce silkelenip üzerimdeki ataleti atmam gerek
Gunaydinlar efemmmmmmmm
Aksam nerelerdeydiniz bakiyim...
Bende heruf Yok azicik dedikodu yapalim demstimben zaten akşamları yokum canım...ama gündüzleri fırsat buldukça burda hazır ve nazır bekliyorum..
Gunayyddiiiin :) dunki menum icin diceklerinize hazirimm
Sabah biraz peynir biraz yumurta iki dilim ekmek cay
Ara bi kayisi
Oglen bi tabak bol yesillikli kisir ( ben yaptim ev dop dolu misafirdi )
Ara bi dilim has hasli pasta bi tane kurabiye
Aksam 4 kasik kisir yine yemek istemedi canim bi kase yogurt
Ara iki bardak cay
biz de özledikgünaydın bebeğim nasılsın bakalım :)))
özledim sizleri
hoşgeldin ben sana dedim başka yerlerde gezme diye bak ceza alıp duruyosun sen takıl bize Allah Allahhhhhhh kızıcam bakgünaydın kızlar ben gel dimmmmmmm :))))))
birazdan cıkıcam evden önce spor sonra diyetisyen 3 4 gibi evde olurum :))
gelimce geçmişe yolculuk yapmam lazım yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlarada hos geldiniz diyorum
günaydın canımmmmmmmmGünaydın hatunlar.
menü eh diyim senin eski menülere göre ama yine de iyi spor olmamış :))) osman size de mi geldigünaydın herkese dünkü menüm:18.06.2013 salı
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
2 kaşık yoğurt,
2 çatal peynir,
2 dilim ç.ekmeği,
1 bardak çay,
ara:yok kızımla uğraşırken yemeyi unuttum,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
3 kaşık yoğurt,
2 sısırımlık kızımın tostundan,
ara:
1 minik gofret,
akşam:
5 kaşık makarna 2 bardak ayran,
yemekten sonra 3 bardak çay
su:3 lt,
spor:yok
oh gez bakalım yaz gelince hepimiz bi gevşedik zatenyaz geldiğinden beri eve girmiyorum sanki ne çok gezdim çarşı pazar park derken isyan ediyom yarın evimde oturabilirim inşallah
güzelllll canım dondurma hazır olmayınca o kadar yenilebilir sütlü tatlı niyetinesabah ılık su 50 zıplama
domates salatalık biber peynir maydanoz salatası 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
öğlen yağsız salata 1 kepçe çorba 2 köfte yoğurt
ara yok (ameliyattaydım)
akşamkarışık kızartma yaptım ama az kabak az patlıcan ve az domatesinden yedim yoğurtla.
yoğurtlu semiz otu ve bol salata yedim
ara 2 top dondurma
1 st. yüryüş 30 dk. lesli
15 dk ip atlama
su 2 lt. yeşilçay mate çayı.akşam çayımı limonlu içiyorum artık.
canım vermen gereken kilo çok az takıma giremezsin ama istersen bizimle takılabilirsinselam bayanlar, benide alır mısınız aranıza. 2.5 kilo vermek istiyorum çok değil ama paylaşmadan olmuyor. 1.67 boyum, 52,5 kilom, 32 yaşım, anneyim, doğumum sezeryan ve maalesef sorunum göbeğim. spor salonunda haftada 3 gün cardio yapıyorum ve karın çalışıyorum.
tatliş sen demedin mi ben bir süre gelemiycem diye ben mi yanlış hatırlıyorum:) çok geçmiş olsun kendini toparla bir an önce artık hani bizim en geveze kızımızı nerde nereye sakladıysan çıkaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrSelam kizlar kac gundur gelemedim hic demiyonuz bu kiza ne oldu dieiki uc gun once teyzem ben kardesim iskender yemeye gidelim dedik bayadir yemedigim icinmidir nedir bagirsaklarimda felaket agri oldu yedikden sonra bide ishal ve mide bulantisi oldu acile gittik zehirlendim sandim zehirlenmemisim ama dokunmus yemek dedi serum felan taktilar iki uc gun kah yattim kah tuvaleti bekledim bugun biraz daha iyiyim bakim bakalim neler konusulmus :):)
Bende giremedim kac gundur yaa
Yulaf ezmesinib tadi nasil canim ya bende denemek istiyorum onu menun guzel
Guzel menu olmus
Anaaam gercektenmi
Hos geldin canim benin boyda 1.60 :)
Sende hos geldin canim bende bahar insallah zayiflariz yaa cok istiyorum ama bende bu aralar koptu hersey
Ne kadar zayiflasanda bi an biraktinmi hemen geri aliyon ya ona deli oluyorummmmm
Bencedeee
Neden oglen yok
Ben yuruyus ve lesli valk yapiyodum artik hic birini yapamiyorum
Yulaf ezmesi az degilmi canim ya doyuyormusun onunla
Canin bi dene bakalin faydasi olacakmi
Ya plastes guzelde ertesi gun cok kotu hamlayip agrilar ouyo.1 hafta yap bi gun yapmadinmi hemen hamliyosun o yusden yapmiyorum ben
Esin baska sehirdemi calisiyo
Sen daha once diyet yaptinmi canim
Canim menun guzel ama bgun yediklerimizi yarin sabah yaziyoruz
sporun güzel menün az geldi bana canım bu kadar az yemek metabolizmanı yavaşlatır hiç veremezsinGunahi sevabiyla gunumun ozeti
06.30 1kuru incir bol su esliginde
10.00 2 dilim Wasa ile 25gr. Peynir
12.30 200 gr. 0.1 yagli Yoghurt
15.00 Minik bir seftali
19.00 2haslama derisiz tavuk budu, 1 domates, 3 yesil sogan
4 lt ye yakin su
500 ml. Yesil cay
Kola light
45 dakikada 6.3 km/ h ile 4.7 km yuruyus
1saat plates
300 twister
Gelirim sanirim ilerleyen saatlerde
evet canım öyle oldu. sizler çalışıyormu sunuz? ben ev hanımıyım. o yüzden pc nin başına oturmak biraz zor oluyo. çocukları doyur, evi topla, komşuya kahve yap, kocaya yemek, akşam parkımız.... derken şimdi geldim.:)
tatlim vucudumun sesini dinliyorum 3 gündür Birde sporu gunum degisik saatlerine bolunce istah kesiyor.kizlarda Baba Yok diye disarda yiyor sofra kulturu babamiz gelene dek evden kovulduoy oy forumdan uzak kalınca menü şaşırtmış kendiniceza versem miiiiiiii benden sana dünün anlam ve önemine karşılık 300 kalori hediye ceza güle güle kullan
biz de özledik
hoşgeldin ben sana dedim başka yerlerde gezme diye bak ceza alıp duruyosun sen takıl bize Allah Allahhhhhhh kızıcam bak
günaydın canımmmmmmmm
menü eh diyim senin eski menülere göre ama yine de iyi spor olmamış :))) osman size de mi geldi
oh gez bakalım yaz gelince hepimiz bi gevşedik zaten
güzelllll canım dondurma hazır olmayınca o kadar yenilebilir sütlü tatlı niyetine
canım vermen gereken kilo çok az takıma giremezsin ama istersen bizimle takılabilirsin
tatliş sen demedin mi ben bir süre gelemiycem diye ben mi yanlış hatırlıyorum:) çok geçmiş olsun kendini toparla bir an önce artık hani bizim en geveze kızımızı nerde nereye sakladıysan çıkaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
sporun güzel menün az geldi bana canım bu kadar az yemek metabolizmanı yavaşlatır hiç veremezsin
evet canım bir kısmımız çalışıyoruz diycem de şimdi bir düşündüm sanırım çalışan bir tek gogo ile ben kaldıkyavaş yavaş alışırsın açık tut zor olmazsa sana arada bakarsın göz ucuyla bir F5 tuşuna basarsın sayfa yenilenir kimler ne yazmış görürsün
akşam benim kronik Su sendromum vardı arkadaşlar bilir:) ben benim küçük kızı uyutmaya gittiğimde genelde o beni uyutuyorGunaydinlar efemmmmmmmm
Aksam nerelerdeydiniz bakiyim...
evet ben listeli yapmıyorum diyet ne bulursam yiyorum diyim ama bu ara psikolojm dolayısıyla hepten bozuk :) evet o gözlükten bende de vardı kaybettim nereye koydum bulamıyorum veririmisin ciddeeeeeeennnnnnTopragim diyet Listen bana Gore yanlis bacim mesela
Kalrisi Az. Ölsaaten Biskuit ve sut iyi bir bilesim degil.cabuk aciktiran bir ikili sutle meyveyi deneyelimmi bugun
Pilav ve barbunyada oyle keske buyuk yesillik salata yapamam icinde 2 kasik pilav yada barbunya koysan
Sporu yapamadin donemde daha dikkatli yeki vicdan yapma.ruh halini degistirmeye ne dersin.istiyorsan bir sureligine hayata baktigim gozlumu sana vereyim
sorun yok iyi olurdu aslında neyse bu akşam eşime satabilirsem Su hanımı uyutmayı gelirim :)Bende heruf Yok azicik dedikodu yapalim demstim
DIKKAT.......l
Kuzularim Ben cepten girince yazim bozuklugu oluyor
ben yazmıştıııııımmmmmmBende Menü yorumu Interims yaw
kolay gelsin canım ay yorumlarda bir tek gonca ile ben dedim ama cimcimede çalışyo arkadaşlaaaaarrrrrrrrben başka daireye gaçeceğim ayniyat işlerim var erken gelirim herhalde ama öğleden sonra çok yoğun olma ihtimalim var...
canım bir aran eksik olmuş, akşam kızatma mı gördümmeraba arkadaşlar...
dün yediklerimi yazayım
sabah: karbonatlı büyük bardak su 9 lu zayıflama çayı
omlet +domates+salata +acı biber+ 1 d ekmek +çay
öğlen: salata + 1 kase bulgur pilavı
ara: 1 kase yoğurt
akşam: çorba +sebze kızartma +yoğurt+ salata +2 dilim ekmek
bol su içmeye çalışıyorum
tatlim vucudumun sesini dinliyorum 3 gündür Birde sporu gunum degisik saatlerine bolunce istah kesiyor.kizlarda Baba Yok diye disarda yiyor sofra kulturu babamiz gelene dek evden kovuldu
kızlar ne güzel sporda yapıyonuz. bende yapmak istiyorum ama bi türlü yapamıyorum. evde koşu bantım var, dambıl falan, masaj kemerli koşu bantı. ama bizim ufaklık elini sıkıştırmıştı koşu bantına. o ayaktayken kullanmaya korkuyorum. ütü yapmak spor sayılır mı? :))) bu gün dağ gibi ütüm var kızlar.
vermemmı bebegım.yorumunu gordum canom.topısım ıstersen senın ıcın evdekı yemeklerden menu cıkarırım hatta ıstersen kocun olurum.moralınden baslayalım.hemen aynaya gıt ve bak ne olur.suankı ıcınde bulundugun sıkıntı o yuzu asmana degermı.degmez ıs olacana varır.yuzun gulmezse bedenını duyamazsın.egerkı tanısıklıgımız olmadan haddımı asarsam uyar benı.akşam benim kronik Su sendromum vardı arkadaşlar bilir:) ben benim küçük kızı uyutmaya gittiğimde genelde o beni uyutuyor(
evet ben listeli yapmıyorum diyet ne bulursam yiyorum diyim ama bu ara psikolojm dolayısıyla hepten bozuk :) evet o gözlükten bende de vardı kaybettim nereye koydum bulamıyorum veririmisin ciddeeeeeeennnnnn
sorun yok iyi olurdu aslında neyse bu akşam eşime satabilirsem Su hanımı uyutmayı gelirim :)
uzmeye degermı.degmez cu
ben yazmıştıııııımmmmmm
kolay gelsin canım ay yorumlarda bir tek gonca ile ben dedim ama cimcimede çalışyo arkadaşlaaaaarrrrrrrr
3 kızım var ıkızlerı ben 12 yıl once dogurdum ama onlar kendını 16 17 sanıyorevet canım bizim içimizde şimdilik en düzenli menüyü cimcime ve zeynep yapıyor, zeynep çok güzel kilo veriyor, cimcime hastalıklardan daha anlayamadı ama savaşı devam ediyor, eminim kazanacak:) sık sık düzenli yemek ve spor çok güzel kilo verdiriyor.
Kızlar dışarıda yiyor demişsin kaç yaşındalar? iki kızın mı var?
oncelıkle karbonatlı suyu bende ıcerdım ama dıkkat canım agız kurulugu yapıyor ozellıkle yazın onun yerıne suyu yazın alkalılendırmek ıcın bıo elma sırkesı kullan hanı sısenın dıbınde tortusu olandan.meraba arkadaşlar...
dün yediklerimi yazayım
sabah: karbonatlı büyük bardak su 9 lu zayıflama ça
omlet +domates+salata +acı biber+ 1 d ekmek +çay
öğlen: salata + 1 kase bulgur pilavı
ara: 1 kase yoğurt
akşam: çorba +sebze kızartma +yoğurt+ salata +2 dilim ekmek
bol su içmeye çalışıyorum
canım sabah erken saatte ya da akşam çocuklar uyuduktan sonra ama isan isteyince mutlaka vakit yaratıyor. Ben de çoğu zaman vaktim yok yapamıyorum diyordum ama sonra baktım olmuyor kendime zaman ayırmaya başladım, eminim sen de bir çaresini bulacaksın. Sporsuz bu iş olmuyor maalesef
bu arada kuralları okuyup kabul ettiysen buraya okudum tamam gibi birşey yazmanı rica ediyorum. Tamamsa iki hafta deneme süren var sonra oylama ile takıma alınacaksın. Ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar iyi olur. Hem takımımız için hem senin için, bana güven buradan uzaklaştıkça diyette seriliyor, tecrübe ile sabit:)
ev ısını beden kaldırıyor enerjı harcatıyor ama yag yaktırmıyor.benım bu haftakı planım yuruyus ve plates haftaya hangı modda olurum bılınmezkızlar ne güzel sporda yapıyonuz. bende yapmak istiyorum ama bi türlü yapamıyorum. evde koşu bantım var, dambıl falan, masaj kemerli koşu bantı. ama bizim ufaklık elini sıkıştırmıştı koşu bantına. o ayaktayken kullanmaya korkuyorum. ütü yapmak spor sayılır mı? :))) bu gün dağ gibi ütüm var kızlar.
kesınlıkle katılıyorum.ornek sekıl 1 resım berılcanım sabah erken saatte ya da akşam çocuklar uyuduktan sonra ama isan isteyince mutlaka vakit yaratıyor. Ben de çoğu zaman vaktim yok yapamıyorum diyordum ama sonra baktım olmuyor kendime zaman ayırmaya başladım, eminim sen de bir çaresini bulacaksın. Sporsuz bu iş olmuyor maalesef
bu arada kuralları okuyup kabul ettiysen buraya okudum tamam gibi birşey yazmanı rica ediyorum. Tamamsa iki hafta deneme süren var sonra oylama ile takıma alınacaksın. Ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar iyi olur. Hem takımımız için hem senin için, bana güven buradan uzaklaştıkça diyette seriliyor, tecrübe ile sabit:)
hazır pc başındayken bii kaç sorum olacak. ara öğün önerisi bekliyorum. ben pek diyet yapmadım hayatım boyunca. önceden çalışıyordum. yarı aç yarı tok iş koşuşturması işte kilo sorunum hiç olmamıştı. bide kahve takıntım var açlığımı sanırım kahveyle gideriyorum. 2. çocuk olunca yaklaşık 3 yıldır evdeyim. birde misafirlikte ki ikramlara nasıl hayır diyecez, evde dikkat etmek kolay da, kilo almamak için yani önerilerinizi bekliyorum.
vermemmı bebegım.yorumunu gordum canom.topısım ıstersen senın ıcın evdekı yemeklerden menu cıkarırım hatta ıstersen kocun olurum.moralınden baslayalım.hemen aynaya gıt ve bak ne olur.suankı ıcınde bulundugun sıkıntı o yuzu asmana degermı.degmez ıs olacana varır.yuzun gulmezse bedenını duyamazsın.egerkı tanısıklıgımız olmadan haddımı asarsam uyar benı.
3 kızım var ıkızlerı ben 12 yıl once dogurdum ama onlar kendını 16 17 sanıyor
oncelıkle karbonatlı suyu bende ıcerdım ama dıkkat canım agız kurulugu yapıyor ozellıkle yazın onun yerıne suyu yazın alkalılendırmek ıcın bıo elma sırkesı kullan hanı sısenın dıbınde tortusu olandan.
aksam yemegındekı kızarmayı yag yerıne tost makınasında yada ızgarada yapmanı tavsıye ederım hatta bıtınce sızma zaytın yagı gezdır bıraz da.yag konusunda sızma canım rıvıera degıl unutma.
kuzum meyve yokmu bedenınını neyle odullendırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?