Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğleden sonraki ara hariç gerisi iyi...ara içinde bakalım kaptan ne yapar...

Topragim diyet Listen bana Gore yanlis bacim mesela
Kalrisi Az. Ölsaaten Biskuit ve sut iyi bir bilesim degil.cabuk aciktiran bir ikili sutle meyveyi deneyelimmi bugun
Pilav ve barbunyada oyle keske buyuk yesillik salata yapamam icinde 2 kasik pilav yada barbunya koysan
Sporu yapamadin donemde daha dikkatli yeki vicdan yapma.ruh halini degistirmeye ne dersin.istiyorsan bir sureligine hayata baktigim gozlumu sana vereyim

oy oy forumdan uzak kalınca menü şaşırtmış kendini ceza versem miiiiiiii benden sana dünün anlam ve önemine karşılık 300 kalori hediye ceza güle güle kullan

günaydın bebeğim nasılsın bakalım :)))
özledim sizleri
biz de özledik

hoşgeldin ben sana dedim başka yerlerde gezme diye bak ceza alıp duruyosun sen takıl bize Allah Allahhhhhhh kızıcam bak

Günaydın hatunlar.
günaydın canımmmmmmmm

menü eh diyim senin eski menülere göre ama yine de iyi spor olmamış :))) osman size de mi geldi

yaz geldiğinden beri eve girmiyorum sanki ne çok gezdim çarşı pazar park derken isyan ediyom yarın evimde oturabilirim inşallah
oh gez bakalım yaz gelince hepimiz bi gevşedik zaten

güzelllll canım dondurma hazır olmayınca o kadar yenilebilir sütlü tatlı niyetine

canım vermen gereken kilo çok az takıma giremezsin ama istersen bizimle takılabilirsin

tatliş sen demedin mi ben bir süre gelemiycem diye ben mi yanlış hatırlıyorum:) çok geçmiş olsun kendini toparla bir an önce artık hani bizim en geveze kızımızı nerde nereye sakladıysan çıkaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

sporun güzel menün az geldi bana canım bu kadar az yemek metabolizmanı yavaşlatır hiç veremezsin

evet canım bir kısmımız çalışıyoruz diycem de şimdi bir düşündüm sanırım çalışan bir tek gogo ile ben kaldık yavaş yavaş alışırsın açık tut zor olmazsa sana arada bakarsın göz ucuyla bir F5 tuşuna basarsın sayfa yenilenir kimler ne yazmış görürsün

meraba arkadaşlar...

dün yediklerimi yazayım

sabah: karbonatlı büyük bardak su 9 lu zayıflama çayı
omlet +domates+salata +acı biber+ 1 d ekmek +çay

öğlen: salata + 1 kase bulgur pilavı

ara: 1 kase yoğurt

akşam: çorba +sebze kızartma +yoğurt+ salata +2 dilim ekmek

bol su içmeye çalışıyorum

tatlim vucudumun sesini dinliyorum 3 gündür Birde sporu gunum degisik saatlerine bolunce istah kesiyor.kizlarda Baba Yok diye disarda yiyor sofra kulturu babamiz gelene dek evden kovuldu

Gunaydinlar efemmmmmmmm
Aksam nerelerdeydiniz bakiyim...
akşam benim kronik Su sendromum vardı arkadaşlar bilir:) ben benim küçük kızı uyutmaya gittiğimde genelde o beni uyutuyor (

evet ben listeli yapmıyorum diyet ne bulursam yiyorum diyim ama bu ara psikolojm dolayısıyla hepten bozuk :) evet o gözlükten bende de vardı kaybettim nereye koydum bulamıyorum veririmisin ciddeeeeeeennnnnn

Bende heruf Yok azicik dedikodu yapalim demstim

DIKKAT.......l

Kuzularim Ben cepten girince yazim bozuklugu oluyor
sorun yok iyi olurdu aslında neyse bu akşam eşime satabilirsem Su hanımı uyutmayı gelirim :)

Bende Menü yorumu Interims yaw
ben yazmıştıııııımmmmmm

ben başka daireye gaçeceğim ayniyat işlerim var erken gelirim herhalde ama öğleden sonra çok yoğun olma ihtimalim var...
kolay gelsin canım ay yorumlarda bir tek gonca ile ben dedim ama cimcimede çalışyo arkadaşlaaaaarrrrrrrr

canım bir aran eksik olmuş, akşam kızatma mı gördüm bu seferlik ceza yok ama bir daha olursa önden afiyet olsun dileklerim arkadan da ceza gelir haberin olaaaaaaa :))

tatlim vucudumun sesini dinliyorum 3 gündür Birde sporu gunum degisik saatlerine bolunce istah kesiyor.kizlarda Baba Yok diye disarda yiyor sofra kulturu babamiz gelene dek evden kovuldu

evet canım bizim içimizde şimdilik en düzenli menüyü cimcime ve zeynep yapıyor, zeynep çok güzel kilo veriyor, cimcime hastalıklardan daha anlayamadı ama savaşı devam ediyor, eminim kazanacak:) sık sık düzenli yemek ve spor çok güzel kilo verdiriyor.
Kızlar dışarıda yiyor demişsin kaç yaşındalar? iki kızın mı var?

kızlar ne güzel sporda yapıyonuz. bende yapmak istiyorum ama bi türlü yapamıyorum. evde koşu bantım var, dambıl falan, masaj kemerli koşu bantı. ama bizim ufaklık elini sıkıştırmıştı koşu bantına. o ayaktayken kullanmaya korkuyorum. ütü yapmak spor sayılır mı? :))) bu gün dağ gibi ütüm var kızlar.

canım sabah erken saatte ya da akşam çocuklar uyuduktan sonra ama isan isteyince mutlaka vakit yaratıyor. Ben de çoğu zaman vaktim yok yapamıyorum diyordum ama sonra baktım olmuyor kendime zaman ayırmaya başladım, eminim sen de bir çaresini bulacaksın. Sporsuz bu iş olmuyor maalesef

bu arada kuralları okuyup kabul ettiysen buraya okudum tamam gibi birşey yazmanı rica ediyorum. Tamamsa iki hafta deneme süren var sonra oylama ile takıma alınacaksın. Ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar iyi olur. Hem takımımız için hem senin için, bana güven buradan uzaklaştıkça diyette seriliyor, tecrübe ile sabit:)

hazır pc başındayken bii kaç sorum olacak. ara öğün önerisi bekliyorum. ben pek diyet yapmadım hayatım boyunca. önceden çalışıyordum. yarı aç yarı tok iş koşuşturması işte kilo sorunum hiç olmamıştı. bide kahve takıntım var açlığımı sanırım kahveyle gideriyorum. 2. çocuk olunca yaklaşık 3 yıldır evdeyim. birde misafirlikte ki ikramlara nasıl hayır diyecez, evde dikkat etmek kolay da, kilo almamak için yani önerilerinizi bekliyorum.

vermemmı bebegım.yorumunu gordum canom.topısım ıstersen senın ıcın evdekı yemeklerden menu cıkarırım hatta ıstersen kocun olurum.moralınden baslayalım.hemen aynaya gıt ve bak ne olur.suankı ıcınde bulundugun sıkıntı o yuzu asmana degermı.degmez ıs olacana varır.yuzun gulmezse bedenını duyamazsın.egerkı tanısıklıgımız olmadan haddımı asarsam uyar benı.
3 kızım var ıkızlerı ben 12 yıl once dogurdum ama onlar kendını 16 17 sanıyor
oncelıkle karbonatlı suyu bende ıcerdım ama dıkkat canım agız kurulugu yapıyor ozellıkle yazın onun yerıne suyu yazın alkalılendırmek ıcın bıo elma sırkesı kullan hanı sısenın dıbınde tortusu olandan.
aksam yemegındekı kızarmayı yag yerıne tost makınasında yada ızgarada yapmanı tavsıye ederım hatta bıtınce sızma zaytın yagı gezdır bıraz da.yag konusunda sızma canım rıvıera degıl unutma.
kuzum meyve yokmu bedenınını neyle odullendırdın

evet forum kurallarını okudum kabul ediyorum. yardım ve desteklerinizi bekliyorum kızlar.

ev ısını beden kaldırıyor enerjı harcatıyor ama yag yaktırmıyor.benım bu haftakı planım yuruyus ve plates haftaya hangı modda olurum bılınmez

kesınlıkle katılıyorum.ornek sekıl 1 resım berıl

mısafırlerınede saglıklı kendının yıyecegı seyler yaparsın yok olmaz yersen mıktarı az tut yada yemek zorunda degılsın.yedıgımız yıllara sayıp onlar kalorılerı gotururken bız kılo vermenın zevkıyle cayımızı kahvemızı ıcerız
ara ogun
mıktarı ayarlı meyve yada
3 4 cevız
bır ayran
kucuk bır bardak tarcınlı sut
kocaman bır salatalık vs..............

dün akşam çok başım ağrıdı, az yemekten mi, şeker almadım hiç ondan mı erkenden uyumuşum, yoksa meyve olarak karpuz yiyecektim, onuda bugün yerim artık.
bu arada çok dikkatlisiniz, ayakta alkışlıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…