Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karpuzu yedın saat cok onemlı yemek sonrası tv basında keyf te olmaz haberın olsun.mıktarını kesınlıkle unuyma cunku kh degerı cok fazla
yedın herseyde seker var unutma lımonda bıle canım o nedenle sekerın yerınde almıssındır...

Son düzenleme:

yok canım çok tatlısın, enerjine ihtiyacımız var :)

pardon kızlar müşteri geldi bakamadım şimdi geçmişe bakıcam

evet forum kurallarını okudum kabul ediyorum. yardım ve desteklerinizi bekliyorum kızlar.
peki bakalım, hoşgeldin o zamaaaaannnnn

ben de bu hafta trambolin yapıyım biraz mezdeke yamak istemiyorum şu sıralar göbek atmak pek işime gelmiyor:)
evet ev işlerini spordan saymıyoruz:)

canım liste konusunda şöyle bir sorunum var; biz biraz komün halinde yemek yiyoruz her akşam sofrada varız en az 7 kişi o yüzden özel liste uygulamak zor oluyor ama en kısa zamanda toparlanıp bu liste olayını düzene sokucam çünkü çok zor kilo veriyorum. Gerçi işime de geliyor yavaş yavaş ama sıkılmadan kilo veriyorum. Geçen sene haziranda başladım anca 21 kilo verdim.
Meyve yorumunu çok beğendim bu yüzden pek aram yoktur ama bu ara öğünümde meyve yedim:))

ara öğün için beril yazmış ben de aklıma gelenleri yazayım

1 meyve ve yanında süt
beyaz lebelebi+ayran
yeşil çay diyet bisküvi
1 galeta peynir domates salatalık çay gibi olabilir
ben arada az sütle nesfit yiyorum gib gibi

misafirlikte diyetteyim demeden hafif yemeye çalışıcaz:) midem rahatsız gibi bahanelerle salata türü geçitirmeye çalışıyoruz. Diyet deyince daha çok yedirmeye çalışıyolar. Bu ara misafirlik zamanını spora ayır derim ben bizim bir kaptanımız vadı 3 çocukla maşallah bir spor yapıyodu aklın durur, şimdi 3 çocuklu çıtır anne oldu

kızlar bu arada bu sabah kızım kuru kalktı galiba bırakacak kısa zamanda bezi:))) gece de bezlemiyorum, umarım bozulmaz Maşallah minik kuzuma

meyve yeyıpte bıraz seker alarak hayata bıraz daha tatlı bakmaya basladıgın ıcın sagol canım.aksam yemeklerınde hafıf gecır 21 kılo verdım rehafet sarmasın senı.verelım coskuyu arkadası su guzel havalarda erıyelım.
toprısım ne yapıyon galeta peynır salatalık domates nerdeyse kahvaltı olur bacım.
ben bazen nesfıtı kurabıye vada cerez nıyetıne yıyorum bır avuc kadar sende dene hem kasıkla ıkı kerede hupletmıyom hem tane tane yeyıp kendımı kandırıyorum

500 ml y.cay hazır elıf hanım uyudu ben nereye
ebru sallıyla sınır krızlerı gecırmeye
gelınce spor ve y.cayı anlatacam

canım dün kızımla iş yerine gelince otobüsle gel git yapatım akşamada ufaklık tansiyonumu tavan yaptı resmen bir polat battaniyesi var zaten sıcak birde ona sarılıyor onu elinden almaya kalktım uyandı saatlerce ağladı vermem için ter içinde kalıyor onunla uyuyunca alışmış onu istiyor o olmadan asla uyumuyor.sinirlerim çok bozuldu onunla uğraştım çamaşır bulaşık derken gece 12 oldu spor felanda kaynadı...bugünde kayınvalidem konyadan döndü onlarda oluruz artık.inşallah yapabilirim sporumu akşam eve geç dönmezsek eliptik nezamandır yapamıyorum onu yapacağım..
ayrıca bende çalışıyorum hemde çooooookkkkkkkk yoğun..az sonra ayniyata gideceğim işim uzun sürebilir canlarım...

çok mu yazmışm yok yaaa ,bir ara ben de diyetisyene gitmiştim onun listesinde vardı? Belki de emziriyorum diye o zaman vermiştir:)

500 ml y.cay hazır elıf hanım uyudu ben nereye
ebru sallıyla sınır krızlerı gecırmeye
gelınce spor ve y.cayı anlatacam
kolay gelsin, bol bol yağlar yakılısn

sonradan düzelttim amaaaaaaaa

battaniye için de yerine daha hoşuna gidecek bişey bul, bak artık buna sarılarak yatman gerek falan diye ikna etsen yoksa şimdiki çocukların inatları felaket nuh diyolar peygamber demiyolar

valla anlamıyorki dediğmi inat ne verirsem vereyim atıyor onu istiyor,sonradan gördüm canım düzeltmişsin..

valla anlamıyorki dediğmi inat ne verirsem vereyim atıyor onu istiyor,sonradan gördüm canım düzeltmişsin..

bence önce anlat, havalar sıcak bu seni terletiyo o yüzden hasta olabilirsin falan diye sonra onu bir mağazaya götürüp beğendiği bir pike alacağınızı söyle, kendi seçsin bence değişecektir. Hava soğuduğunda yine battaniyesini geri alabileceğini söyle kaldırdığınız yere de beraber koyun ki orada onu beklediğini bilsin, yani benim aklıma gelen bu

normal kıloda bır ınsanın gunluk 3 4 porsıyon meyveye ıhtıyacı oluyor.ben bu porsıyon olayını yenı uyguluyorum.okuz modunda 1 kılodan fazla kırazı ayak ustu yeyıp masadada koca karpuzu yeyıp meyve yedım masum kı derdım.ama ayrıntı gr.daymıs mesela 10 nırmal yada 8 ırı kıraz bır porsıyon.3 kayıs ırıyse 2 bır porsıyon gerısını hesapla artık topragım.

spor yaparken yesıl cayın ıcıne tam bır lımon aslında ly.lımon olursa daha makbul sıkıp sporunuz esnasında en az 500 ml.tuketırsenız yag yakma hızınız artıyor .bılgınızeeeeeeeeeeeeeeee

VAYYYYYY BU SÜPERMİŞ AMA NASIL LİMON OLSA DAHA İYİYMİŞ ANLAMADIM

toprakcıgımep netın hep acık meslegın ne merak ettım.
BEN EŞİMLE BERABER FİRMALARA ULAŞTIRMA BAKANLIĞI HİZMETKERİNDE DANIŞMANLIK YAPIYORUM. aĞIRLIKLI BİLGİSAYAR BAŞINDA İŞİM O YÜZDEN SAYFAMI AÇIK TUTUYORUM, İŞİMİN ARASINDA SAYFAYI TAKİP EDİYORUM.

yesıl mınık lımonlar varya adı lımenette sanırım

meyveleri ne zaman tüketmek doğru? genelde yemeğin üstüne yiyorum ben. yanlış mı yapıyorum.

yazdıklarını okurken kızımı gözümde canlandırdım da güldüm yani benim cadı asla dinlemez vede anlamaz küçük daha teyzesi 17 aylık ama genede denerim ben buna benzer denedim olmadı hadi bunuda deneyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…