yazdıklarını okurken kızımı gözümde canlandırdım da güldümyani benim cadı asla dinlemez vede anlamaz küçük daha teyzesi 17 aylık ama genede denerim ben buna benzer denedim olmadı hadi bunuda deneyelim.
biliyorum canım küçük olduğunu benimki de küçük ama şimdikiler öyle bir anlıyo ki cin gibiler maşşallah, işine gelmiyodur ayrı dava:))) sen dene yine de
bugün içimden ne yemek geliyor biliyormusunuz,
iskender ve sonra peynirli künefe üzerinde de dondurma offfffffff ne güzel olurdu...
Marketlerde satiliyomu canim bu guzel gorunyo
Menun guzel canim sendeki moral bozuklugunun aynisi bende de var yaaagünaydın kızlar menümü yazyım önce
sabah
2 dilim tam buğday arası
b.peynir
domates
birz yeşillik
çay
ara
bir avuç beyaz leblebi
light
süt bir kutu
öğlen
tost
ayran
ara
1 kutu light süt
1 paket diyt bisküvi 156 kalori
akşam
barbunya+pilav
yoğurt
su 2 lt
spor 20 dk bisiklet
bu ara spora adapte olamıyorum hiç olmazsa evde televizyona bakarken biraz bisiklet çeviriyorum.
moralim bozuk canım çok sıkkın o yüzden motive olamıyorum, işler biraz canımı sıkıyor bu ara herşey ters gidiyor
biran önce silkelenip üzerimdeki ataleti atmam gerek
Bende bende istiyorummTopragim diyet Listen bana Gore yanlis bacim mesela
Kalrisi Az. Ölsaaten Biskuit ve sut iyi bir bilesim degil.cabuk aciktiran bir ikili sutle meyveyi deneyelimmi bugun
Pilav ve barbunyada oyle keske buyuk yesillik salata yapamam icinde 2 kasik pilav yada barbunya koysan
Sporu yapamadin donemde daha dikkatli yeki vicdan yapma.ruh halini degistirmeye ne dersin.istiyorsan bir sureligine hayata baktigim gozlumu sana vereyim
Bende cep den giriyorum hepBende heruf Yok azicik dedikodu yapalim demstim
DIKKAT.......l
Kuzularim Ben cepten girince yazim bozuklugu oluyor
Sabahlari yaz canim menunu yorum yapalim :)Bende Menü yorumu Interims yaw
Aaayyy 300 kaloriyi kaptik yahu :))oy oy forumdan uzak kalınca menü şaşırtmış kendiniceza versem miiiiiiii benden sana dünün anlam ve önemine karşılık 300 kalori hediye ceza güle güle kullan
biz de özledik
hoşgeldin ben sana dedim başka yerlerde gezme diye bak ceza alıp duruyosun sen takıl bize Allah Allahhhhhhh kızıcam bak
günaydın canımmmmmmmm
menü eh diyim senin eski menülere göre ama yine de iyi spor olmamış :))) osman size de mi geldi
oh gez bakalım yaz gelince hepimiz bi gevşedik zaten
güzelllll canım dondurma hazır olmayınca o kadar yenilebilir sütlü tatlı niyetine
canım vermen gereken kilo çok az takıma giremezsin ama istersen bizimle takılabilirsin
tatliş sen demedin mi ben bir süre gelemiycem diye ben mi yanlış hatırlıyorum:) çok geçmiş olsun kendini toparla bir an önce artık hani bizim en geveze kızımızı nerde nereye sakladıysan çıkaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
sporun güzel menün az geldi bana canım bu kadar az yemek metabolizmanı yavaşlatır hiç veremezsin
evet canım bir kısmımız çalışıyoruz diycem de şimdi bir düşündüm sanırım çalışan bir tek gogo ile ben kaldıkyavaş yavaş alışırsın açık tut zor olmazsa sana arada bakarsın göz ucuyla bir F5 tuşuna basarsın sayfa yenilenir kimler ne yazmış görürsün
Kizartma disinda guzel canimmeraba arkadaşlar...
dün yediklerimi yazayım
sabah: karbonatlı büyük bardak su 9 lu zayıflama çayı
omlet +domates+salata +acı biber+ 1 d ekmek +çay
öğlen: salata + 1 kase bulgur pilavı
ara: 1 kase yoğurt
akşam: çorba +sebze kızartma +yoğurt+ salata +2 dilim ekmek
bol su içmeye çalışıyorum
Ev isi spordan sayilmiyo :):)kızlar ne güzel sporda yapıyonuz. bende yapmak istiyorum ama bi türlü yapamıyorum. evde koşu bantım var, dambıl falan, masaj kemerli koşu bantı. ama bizim ufaklık elini sıkıştırmıştı koşu bantına. o ayaktayken kullanmaya korkuyorum. ütü yapmak spor sayılır mı? :))) bu gün dağ gibi ütüm var kızlar.
Masallah masallaaah fistiga :)kızlar bu arada bu sabah kızım kuru kalktı galiba bırakacak kısa zamanda bezi:))) gece de bezlemiyorum, umarım bozulmaz Maşallah minik kuzuma
Anaaam 10 gun nasil gecti oyle yahu geri dondu kaynananlar tuhcanım dün kızımla iş yerine gelince otobüsle gel git yapatım akşamada ufaklık tansiyonumu tavan yaptı resmen bir polat battaniyesi var zaten sıcak birde ona sarılıyor onu elinden almaya kalktım uyandı saatlerce ağladı vermem için ter içinde kalıyor onunla uyuyunca alışmış onu istiyor o olmadan asla uyumuyor.sinirlerim çok bozuldu onunla uğraştım çamaşır bulaşık derken gece 12 oldu spor felanda kaynadı...bugünde kayınvalidem konyadan döndü onlarda oluruz artık.inşallah yapabilirim sporumu akşam eve geç dönmezsek eliptik nezamandır yapamıyorum onu yapacağım..
ayrıca bende çalışıyorum hemde çooooookkkkkkkk yoğun..az sonra ayniyata gideceğim işim uzun sürebilir canlarım...
Ammaniiiiinnn :) menuye bakbugün içimden ne yemek geliyor biliyormusunuz,
iskender ve sonra peynirli künefe üzerinde de dondurma offfffffff ne güzel olurdu...
Ne diyosun sen sakıııııııınnnnnnnnn yakarım seni yarın bak haberin ola
Kızlar ben çıkıyorum
byeeeeeeeeeeeeee
Gelirsem görüşürüz, gelemezsem size iyi sohbetler
canım benim misafirdendir bu düzensizlikBen bu aralar diyeti ve sporu unuttum yaa dikkatim dagildi cok guzel gidiyodum noldu bana yaaabide mersine gidip gelme bunyemi degistirdi benim yaa iki ogun yiyoruz
menün güzel zeynep abladünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 kupa 7si bir arada çay
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
2 tam kuru kayısı
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
patıcan ve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1.ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
aynen öyle ondan zeynep abla moral felan da olmayınca adapde olamıyorum yedikçe yiyesim geliyor yaaacanım benim misafirdendir bu düzensizlik
herseyden önce diyette olduğunu unutma canım yemek yemeyi abarttığın zaman kendine deki ben zayıf bir kız olmak için çıktım bu yolamenün güzel zeynep abla
aynen öyle ondan zeynep abla moral felan da olmayınca adapde olamıyorum yedikçe yiyesim geliyor yaaa
Bu aralar hic motive edemiyorum kendimi zeynep ablaherseyden önce diyette olduğunu unutma canım yemek yemeyi abarttığın zaman kendine deki ben zayıf bir kız olmak için çıktım bu yola
kaç kilosun bu arada canım
Valla motivaayon sifir canim yaa hazorandaki atamalarin buyum stresi basladi bende erkek arkadasim atansin die gece gunduz dua ediyorumBaharim biraz coskuya ihtiyacin var sanirim.sen haziesan Ben varim seninle kilolari vermeye.kiz imrendim yastasin ve motivasyonsuzsun inanmam.........
Bu arada m.yuzyil bitene kadar kaplama Alain disindayim.
Haniymis gece kuslari.......heruf gelmeden kaynasamayacaz soyle yesil cay esliginde
Canan hanimcim menunuze yorum yapmak bana dusmez methinizi duydum.ben sieden yorum bekliorum bilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?