Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biliyorum canım küçük olduğunu benimki de küçük ama şimdikiler öyle bir anlıyo ki cin gibiler maşşallah, işine gelmiyodur ayrı dava:))) sen dene yine de

ya kayınvalidem yokken ne güzel evime gidiyordum ama şimdi mecburen oraya gideceğim üfffffffff.oraya gitmem hem beslenmem de hemde sporumda çok fark ediyor....
bakalım bugün ne olacak özlemişmi biz kaygana...

Kızlar ben çıkıyorum
byeeeeeeeeeeeeee
Gelirsem görüşürüz, gelemezsem size iyi sohbetler

Ben geldiiiiimm gittik geldik mersine :)
Marketlerde satiliyomu canim bu guzel gorunyo
Menun guzel canim sendeki moral bozuklugunun aynisi bende de var yaaa
Bende bende istiyorumm
Bende heruf Yok azicik dedikodu yapalim demstim

DIKKAT.......l

Kuzularim Ben cepten girince yazim bozuklugu oluyor
Bende cep den giriyorum hep
Bende Menü yorumu Interims yaw
Sabahlari yaz canim menunu yorum yapalim :)
Aaayyy 300 kaloriyi kaptik yahu :))
Kizartma disinda guzel canim
Ev isi spordan sayilmiyo :):)
kızlar bu arada bu sabah kızım kuru kalktı galiba bırakacak kısa zamanda bezi:))) gece de bezlemiyorum, umarım bozulmaz Maşallah minik kuzuma
Masallah masallaaah fistiga :)
Anaaam 10 gun nasil gecti oyle yahu geri dondu kaynananlar tuh
bugün içimden ne yemek geliyor biliyormusunuz,
iskender ve sonra peynirli künefe üzerinde de dondurma offfffffff ne güzel olurdu...
Ammaniiiiinnn :) menuye bak
Ne diyosun sen sakıııııııınnnnnnnnn yakarım seni yarın bak haberin ola

Amaaniiinn :) ):)

Sabah kahvaltida bir porsoyon meyve yenebilir normal kahvaltiyla
Sonrasinda yemekten iki saat once ve Sonra yenir yaninda
8 de kahvalti yapildiysa 10 da bir porsoyon Budapest 100 gr civari oluyor sonrada 12 gibi igle yemegi dusun
Aksam meyve yenmesi yine yemekten 2 saat Sonra olmali ve yazmadan 2-3 Saat once olmali.meyvenin masumuyetine kapilip miktarin ayarlanmasi cok onemli

Ben bu aralar diyeti ve sporu unuttum yaa dikkatim dagildi cok guzel gidiyodum noldu bana yaaa bide mersine gidip gelme bunyemi degistirdi benim yaa iki ogun yiyoruz

kaptanım geçmişe dalarsan 2 3 günde çıkmam içinden
malum banlıydım :))))
cumaya kadar yetişirim size
aramıza katılan arkadaşları tanımak isterim kimler nerden katılıyorlar kiloları ne hedefleri ne anneler mi yoksa anne adaylarımı felan filan işte
:)

dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 kupa 7si bir arada çay
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
2 tam kuru kayısı
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
patıcan ve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1.ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat hızlı tempoda yürüyüş

Son düzenleme:
menün güzel zeynep abla
canım benim misafirdendir bu düzensizlik
aynen öyle ondan zeynep abla moral felan da olmayınca adapde olamıyorum yedikçe yiyesim geliyor yaaa

menün güzel zeynep abla

aynen öyle ondan zeynep abla moral felan da olmayınca adapde olamıyorum yedikçe yiyesim geliyor yaaa
herseyden önce diyette olduğunu unutma canım yemek yemeyi abarttığın zaman kendine deki ben zayıf bir kız olmak için çıktım bu yola
kaç kilosun bu arada canım

Baharim biraz coskuya ihtiyacin var sanirim.sen haziesan Ben varim seninle kilolari vermeye.kiz imrendim yastasin ve motivasyonsuzsun inanmam.........

Bu arada m.yuzyil bitene kadar kaplama Alain disindayim.

Haniymis gece kuslari.......heruf gelmeden kaynasamayacaz soyle yesil cay esliginde

Canan hanimcim menunuze yorum yapmak bana dusmez methinizi duydum.ben sieden yorum bekliorum bilesiniz

herseyden önce diyette olduğunu unutma canım yemek yemeyi abarttığın zaman kendine deki ben zayıf bir kız olmak için çıktım bu yola
kaç kilosun bu arada canım
Bu aralar hic motive edemiyorum kendimi zeynep abla
En son persembe tartildim di yine kilo aldigimi gormiyim die hic tartilmadim bi daha zeynep abla
Valla motivaayon sifir canim yaa hazorandaki atamalarin buyum stresi basladi bende erkek arkadasim atansin die gece gunduz dua ediyorum moral sifr olunca ama az once bisey yaptim ictim kadonlar klubunde bi yerde gordum tarcinli balli kür die yaptim ictim metabolizmam hizlancakmi bakalim :)
Canan hanimcim menunuze yorum yapmak bana dusmez methinizi duydum.ben sieden yorum bekliorum bilesiniz

Yarin yapcam buyuk zevkle senin menune yorum fistik :)

Galiba kimsecikler yok yarin sabah yine mersine gidicez kizlar ogleden sonra gelirim tamam iyi geceler hepinize optumm :) :) ha bide mersine nie gidiyo bu habire die soracak olursaniz :) teyzem var 36 yasinda agzinin hepsinr implant yaptiriyo gecen sene butun vidalari takildi bu sene de disleri takilicak onun icin mersinde ozel bi dis hastanesine gidip geliyoruz yakinda biticek insallah :)ayde iyi gecelerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…