Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın birbirinden güzel hanımlar :)20 dakikadan evden cıkıcam spora gidicem ordanda biraz carsıda gezicem
eve elir gelmez yanınızdayım :)
cimcimecigim :) uzun zamandır görüşemiyorduk sahalara geri döndüm :)

tatlım sabah cok guclu bır kahvaltı yapmıssın ama 3 dılım ekmek cok degılmı.ustelık hem peynır hem yumurta yenmısken.lutfen peynırın gr.larını yazınkı yanlıs yorumlar yapmayalım
aradakı 7 kuru erıkle nerdeyse ıkı gunluk karbonhıdratını almıs vucudun onu taze mevsım meyvesıyle degıstırmenı tavsıye ederım.
aksam 3 kasık makarna sossuzken 1.5 dılım ekmek sosluyken 3 dılıme bıle tekabul edebılıyor.keske sandvıcın yanında salata yada makarnanın yanında yesıl salata yeseydın.ama yenmıs bıtmıs afıyet olmustur umarım

guzel deyım bır oncekı guneku menuye gore ama dıkkatımı ceken cok fazla karbonhıdret yanı seker tukettıgın.
umarım kızmazsın yorumlarıma

gunaydın kızcelerım
bugun korkunc mutsuz uyandım gece elıfınde bır huzursuzlugu vardı zaten.
ara ara ugrarım su uzerımdekı kotu dusuncelerı atarsam.sankı kotu bır haber alacakmısım gıbı kalbım carpıyor

günaydın hatunlarım :)))
bugün çok işim var dışarıdayım, şimdi çıkıcam öğleden sonra gelirim sanırım. Toplantım var, dua edin, öpüldünüzzzzzz

canım benim evet dün 3 dilim ekmek yedim ama dilimleri çok küçüktü ev yapımıydı ondan öyle oldu.yumurta yağsız,peynirde yarım kibrit kutusu kadardı gr olarak bilemeyeceğim şimdi.erikler konusunda haklı olabirsin hiç düşünmemiştim..makarnayı saat 5: 30 da yedim kızlarıma yedirirken akşamda eşim 7: 30 gibi geldi köfte yaptı bim de satılan küçük sandiviç kepek ekmekler varya onlardan 1 tanesiyle içine 3 tane minnak köfte koyup yedim.bu hafta 1 öğün serbestimiz vardı ve bunu kullandım.bugün toparladım canım...ilgin içinde teşekkürler canım benim..

kızmak mı aşk olsun. ben sizlerin yorumlarıyla kilo vericem inşallah.
etle tavukla pek aram yok, yersem yumurta yiyorum. bakliyatlarıda fazla kalorili buluyorum. yumurta yoğurt peynir yemeğe çalışıyorum protein olarak. başka ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası. olmadı zorluycam kendimi(

bu arada kızlar bugün koşu bandına çıkabildim, çocuklara rağmen. sporsuz olmuyo demiştiniz. Önerilerinize uymaya çalıyorum. bakalım kilo da fark olacak mı????
1500 km tempolu yürüme 20 şer mekik, kollar için 20 şer dambıl, twestte 100 bel hareketi yaptım. yeni başladım sizce yaptığım egzersizler çok mu az

asıl bu gün kendimi ve irade mi test edicem bakalım motive olmuşmuyum gerçekten. arkadaş toplantısına davetliyim. pastalar sarmalar tatlılar... ucundan azıcık olmaz mı kızlar ?? ceza var mı ceza:)?????

1500 km bır yanlıslık var sankım
baslanrken yorma duzenlı yapmaya ve duzenlı arttırmaya bak.
sporu ne zaman yaptın yemekten kac saat sonra
spordan kac saat sonra yemek yıyeceksın
spor yaparken su yada y.cay ıctınmı
asıl bu gün kendimi ve irade mi test edicem bakalım motive olmuşmuyum gerçekten. arkadaş toplantısına davetliyim. pastalar sarmalar tatlılar... ucundan azıcık olmaz mı kızlar ?? ceza var mı ceza:)?????
kacta davet ve ne var soyle bakıyım bır dusuneyım.ceza var olmazmı cancazım
kendımı topıgın cezacı bası ılan ettım ahanda

kım demıs spor yapmak mutluluk hormonu salgılyo dıyeeeeeeeeeee
ebruyla plates yapayım dedım bır kapı caldı 3 kez telefona gıttım kac kaz spıalar anırdı sayamadım
hevesımde kactı zaten yarım yamalak yapıyordum 40. dakıkada kapattım.

ya benım herıf hala armadı mutsuzlugum ondanmıkı
kendımı kurtlayıp duruyom
yok bacım ya cok gergınımmmmmmmmmmmmmm camasırı olan getırsın sersın

Ben geldim kizlaaarrrr Guzel menu gonca abla
Gece yenen kiraz disinda guzel canim
Masallah masallah zeynosum :)
canım benim ben carfursa dan aldım orda var 3.600 tl bir hafta yetiyor bana..hemde çok doyurucu.bağırsaklarada çok etkisi oluyor..
Bende dun kiraz yedim :))
makarna disindan guzel canim onuda odule saymissin zaten
Guzel menu cekirdek disinda
Benimde boy 1.60 ama 60 kilo guzel durmuyo gel biz bunu 50 yapalim :)
Cok dikkatli okuyarak yorumlari yapiyorsun tebrik ederim fistik :)
Amaan amaan dur agzindan yel alsin
Bimdeki o ekmekler cok cok kucuk canim yaa bende bi kere aldim bi daha almadom hemen eksiyor ekmekler
ilk baslangic olarak fazla olmus canim bende bugunden itibaren tekrar baslicam ama twest yapcam sadece
Olmami olmami :):)
ya benım herıf hala armadı mutsuzlugum ondanmıkı
kendımı kurtlayıp duruyom
yok bacım ya cok gergınımmmmmmmmmmmmmm camasırı olan getırsın sersın

Camasiri olan getirsin sersin ne demek ?

Dunki menum

Saat 10 da karisik yesil cay
kahvalti 11 de normal kahvalti biraz peynir bi dilim ekmek domates salatalik cay

Ara trende giderken 12 de 8 kiraz

Oglen yok cunku kahvaltiyi 11. De yaptik

Ara bi kucuk poaca 15:20 de eve trende geri donerken

Aksam 4 kasik menemen iki dilim ekmek bi kase yourt

Ara 3 yesil erik

Saat 11 de uyumadan bi kür yaptim ictim kabuk tarcinli balli su

Su 3 litre
Spor trene yetismek icin 5 dakka hizli kosma :)) :))

canım sabahki ekmeğin baya fazla küçük olsun 2 dilim yesen yeterliydibenim fikrimce banada bu hafta diyetisyenim hem yumurta hem peynir ikisini bir arada verdi peynir 1 kk kadar olucak yaklaşık 30 grm dedi

menün güzel canım :)
inşallah sizlerle cok iyi anlasıcaz

hayır olsun diyelim aklına kötü seyler getirme

ceza var tabikide öyle rahat rahat yemek yok :))))
her seyi bir kenara bırakıcaksın canım yoksa adepte olamıyorsun

baharım fena değil annem aferin sana ama sporu iyice bırakmışın

bende dünki menümü yazmadan önce cok mutlu olsugum bir sey söylemek istiyorum :)
38 beden olmuşum :))) kotta 28 bedenim :) kızım kadar kalmışım :)

sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 ceri domates
ara
yok diyetisyene gidicektim yemedim cünki bana gelmeden 3 saat önce hiç bir sey yiyip içme demişti
öğlen 60 gram tavuk döner bol salata
1 kutu ayran
ara 1 seftali
akşam
4 kasık etsiz tarafından güveç
bol salata
3 kasık yoğurt
ara
1 nektari 1çbardagı süt
2 kupa 7 si bir arada yeşil çay
su 3 lt geçti
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
akşam tek başıma 1 saat cok hızlı tempoda yürüyüş
100er defa parktakı aletlerle çalışma
aksam 11 den sonra 1 beze kayseri mantısı yapma :))))

canım sabahki ekmeğin baya fazla küçük olsun 2 dilim yesen yeterliydibenim fikrimce banada bu hafta diyetisyenim hem yumurta hem peynir ikisini bir arada verdi peynir 1 kk kadar olucak yaklaşık 30 grm dedi

canım biliyorum birlikte yemem aslında dikkat ederseniz genelde ayrı yerim ama dün öyle oldu.iş yerine arkadaşlar için getirmiştim peyniri yumurtada benimdi ama canım çekti azda ondan yedim..ekmek olayında dün kendim yerken fark etmedim sonradan baktımki dün tam karbonhidratlı bir gün olmuş bugün dünü telafi ettim

evet çabuk ekşiyorlar ama eşim ve kızımda yiyince çabuk biter..zaten pek sevmedim poğaçaya benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…