- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
tatlım sabah cok guclu bır kahvaltı yapmıssın ama 3 dılım ekmek cok degılmı.ustelık hem peynır hem yumurta yenmısken.lutfen peynırın gr.larını yazınkı yanlıs yorumlar yapmayalımgünaydın herkese dünkü menüm:
19.06.2013 çarşamba,
sabah:
3 dilim kepek ekmek,
1 adet yumurtadan omlet,
az peynir,
1 bardak çay,
1 bardak beşi biryerde çayı,
ara:7 adet kuru erik,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık ev yoğurdu,
ara:3 adet kuru erik,
akşam:
bu öğünü bu haftaki serbest öğünüm olarak kullandım:
1 minik sandiviç arası köfte,
3 kaşık makarna,
2 bardak ayran,
2 bardak çay,
su:3 lt,
spor:yok (çünkü kayınvalidemler bize geleceklerdi onları bekledim evimi temizledim çok terlemiştim onlar gelmeden duş alayım dedim.tam duştan çıktım gelemeyeceğiz dediler saat 10 olmuştu ben duş almasaydım spor yapacaktım ama tekrar terlemek istemedim çokta yorulmuştum.)
guzel deyım bır oncekı guneku menuye gore ama dıkkatımı ceken cok fazla karbonhıdret yanı seker tukettıgın.günaydınlarr kimse yok herkes meşgul galiba
dünkü menüm
9 lu çay
sabah: domates salatalık az reçel peynir 1 d ekmek
ara 2 kayısı kahve
öğle: yoğurt domates salata az pilav
ara: 1 kase yoğurt 1 bisküvi
akşam:ıspanak y. salata yoğurt 2 d ekmek
ara: karpuz+ bir avuç kadar çekirdek
15 dk yürüyüş
( inşallah yarın sabah erken kalkıp koşu bandında koşucam :)))
şimdilik bu kadar
canım benim evet dün 3 dilim ekmek yedim ama dilimleri çok küçüktü ev yapımıydı ondan öyle oldu.yumurta yağsız,peynirde yarım kibrit kutusu kadardı gr olarak bilemeyeceğim şimdi.erikler konusunda haklı olabirsin hiç düşünmemiştim..makarnayı saat 5: 30 da yedim kızlarıma yedirirken akşamda eşim 7: 30 gibi geldi köfte yaptı bim de satılan küçük sandiviç kepek ekmekler varya onlardan 1 tanesiyle içine 3 tane minnak köfte koyup yedim.bu hafta 1 öğün serbestimiz vardı ve bunu kullandım.bugün toparladım canım...ilgin içinde teşekkürler canım benim..tatlım sabah cok guclu bır kahvaltı yapmıssın ama 3 dılım ekmek cok degılmı.ustelık hem peynır hem yumurta yenmısken.lutfen peynırın gr.larını yazınkı yanlıs yorumlar yapmayalım
aradakı 7 kuru erıkle nerdeyse ıkı gunluk karbonhıdratını almıs vucudun onu taze mevsım meyvesıyle degıstırmenı tavsıye ederım.
aksam 3 kasık makarna sossuzken 1.5 dılım ekmek sosluyken 3 dılıme bıle tekabul edebılıyor.keske sandvıcın yanında salata yada makarnanın yanında yesıl salata yeseydın.ama yenmıs bıtmıs afıyet olmustur umarım
tatlım sabah cok guclu bır kahvaltı yapmıssın ama 3 dılım ekmek cok degılmı.ustelık hem peynır hem yumurta yenmısken.lutfen peynırın gr.larını yazınkı yanlıs yorumlar yapmayalım
aradakı 7 kuru erıkle nerdeyse ıkı gunluk karbonhıdratını almıs vucudun onu taze mevsım meyvesıyle degıstırmenı tavsıye ederım.
aksam 3 kasık makarna sossuzken 1.5 dılım ekmek sosluyken 3 dılıme bıle tekabul edebılıyor.keske sandvıcın yanında salata yada makarnanın yanında yesıl salata yeseydın.ama yenmıs bıtmıs afıyet olmustur umarım
guzel deyım bır oncekı guneku menuye gore ama dıkkatımı ceken cok fazla karbonhıdret yanı seker tukettıgın.
umarım kızmazsın yorumlarıma
1500 km bır yanlıslık var sankımbu arada kızlar bugün koşu bandına çıkabildim, çocuklara rağmen. sporsuz olmuyo demiştiniz. Önerilerinize uymaya çalıyorum. bakalım kilo da fark olacak mı????
1500 km tempolu yürüme 20 şer mekik, kollar için 20 şer dambıl, twestte 100 bel hareketi yaptım. yeni başladım sizce yaptığım egzersizler çok mu az
kacta davet ve ne var soyle bakıyım bır dusuneyım.ceza var olmazmı cancazımasıl bu gün kendimi ve irade mi test edicem bakalım motive olmuşmuyum gerçekten. arkadaş toplantısına davetliyim. pastalar sarmalar tatlılar... ucundan azıcık olmaz mı kızlar ?? ceza var mı ceza:)?????
Guzel menu gonca ablasabah ılık su
yeşillik domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek peynir
şekersiz meyve çayı
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 parça tavuk 1 dilim ekmek çorba salata
ara 8-10 kiraz
akşam 1 çipura balık ızgara bol salata 2 kaşık buğday salatası
spor 1 st. yürüyüş
su 2 lt.
Gece yenen kiraz disinda guzel canimben yedım sız yorumlayın
06.00 bır ıncır bol su
7.30 25 gr.peynır ıkı dılım wasa arasında mıdeye yollandı
10.30 3 kayısı aslında 2.5 kayısı 100 gr.edıyor ama ben cekırdegını cıkarıp 100 gr dıye 3 tane yedım
13.00 1 domates mınıcık bır yesıllık eslıgınde bır haslama derısız tavuk eslınde gorsel bır solen havasında yendı
15.30 orta boy bır armut cope atılmaktan son anda kurtuldu
19.00 mınnak bır salatayı bır ton balıgıyla kendımı saglıklı beslenme dıye kandırdım.gercegım zayıflamak.hısssssss aramızda
sımdıde 8 kıraz yıyom
4 lt su
500 ml yesıl cay
ebru hanıma sınır olarak 1 saat plates
68 dakıka leslıe bacımla wak at home
200 twıster
Masallah masallah zeynosum :)canım benim bende seni gördüm :)))) iyin tatlım bomba gibiyim sonunda 5 li haneleri gördüm:))))
sen nasılsın bakalım
aman ceza almaya alıştım bos ver seriatın kestiği parmak acımazmış aklım hep burda kalıyor ama :)))
Bende dun kiraz yedim :))canım benim ben carfursa dan aldım orda var 3.600 tl bir hafta yetiyor bana..hemde çok doyurucu.bağırsaklarada çok etkisi oluyor..
makarna disindan guzel canim onuda odule saymissin zatengünaydın herkese dünkü menüm:
19.06.2013 çarşamba,
sabah:
3 dilim kepek ekmek,
1 adet yumurtadan omlet,
az peynir,
1 bardak çay,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık ev yoğurdu,
akşam:
3 kaşık makarna,
2 bardak ayran,
2 bardak çay,
spor:yok (çünkü kayınvalidemler bize geleceklerdi onları bekledim evimi temizledim çok terlemiştim onlar gelmeden duş alayım dedim.tam duştan çıktım gelemeyeceğiz dediler saat 10 olmuştu ben duş almasaydım spor yapacaktım ama tekrar terlemek istemedim çokta yorulmuştum.
Guzel menu cekirdek disindagünaydınlarr kimse yok herkes meşgul galiba
dünkü menüm
9 lu çay
ara 2 kayısı kahve
15 dk yürüyüş
şimdilik bu kadar
Benimde boy 1.60 ama 60 kilo guzel durmuyo gel biz bunu 50 yapalim :)merabalar arkadaşlar ...
ben yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. evliyim 2 çocuğum var. biri kız 6 yaş, biri erkek 2. önceden çalıyordum şimdi evdeyim. boy 1.60 kilo 66 hedefim 60 olmak. yaş derseniz 35 ( bana kalırsa 29.5 ) hobilerim derseniz sanki yok gibi bişey, ev ile çocuk arası bunalmış durumdayım.
herkese başarılar diliyorum. herkes bu yarışı kazansın istiyorum. öpüyoorumyanaktan
Cok dikkatli okuyarak yorumlari yapiyorsun tebrik ederim fistik :)tatlım sabah cok guclu bır kahvaltı yapmıssın ama 3 dılım ekmek cok degılmı.ustelık hem peynır hem yumurta yenmısken.lutfen peynırın gr.larını yazınkı yanlıs yorumlar yapmayalım
guzel deyım bır oncekı guneku menuye gore ama dıkkatımı ceken cok fazla karbonhıdret yanı seker tukettıgın.
umarım kızmazsın yorumlarıma
Amaan amaan dur agzindan yel alsingunaydın kızcelerım
bugun korkunc mutsuz uyandım gece elıfınde bır huzursuzlugu vardı zaten.
ara ara ugrarım su uzerımdekı kotu dusuncelerı atarsam.sankı kotu bır haber alacakmısım gıbı kalbım carpıyor
Bimdeki o ekmekler cok cok kucuk canim yaa bende bi kere aldim bi daha almadom hemen eksiyor ekmeklercanım benim evet dün 3 dilim ekmek yedim ama dilimleri çok küçüktü ev yapımıydı ondan öyle oldu.yumurta yağsız,peynirde yarım kibrit kutusu kadardı gr olarak bilemeyeceğim şimdi.erikler konusunda haklı olabirsin hiç düşünmemiştim..makarnayı saat 5: 30 da yedim kızlarıma yedirirken akşamda eşim 7: 30 gibi geldi köfte yaptı bim de satılan küçük sandiviç kepek ekmekler varya onlardan 1 tanesiyle içine 3 tane minnak köfte koyup yedim.bu hafta 1 öğün serbestimiz vardı ve bunu kullandım.bugün toparladım canım...ilgin içinde teşekkürler canım benim..
ilk baslangic olarak fazla olmus canim bende bugunden itibaren tekrar baslicam ama twest yapcam sadecebu arada kızlar bugün koşu bandına çıkabildim, çocuklara rağmen. sporsuz olmuyo demiştiniz. Önerilerinize uymaya çalıyorum. bakalım kilo da fark olacak mı????
1500 km tempolu yürüme 20 şer mekik, kollar için 20 şer dambıl, twestte 100 bel hareketi yaptım. yeni başladım sizce yaptığım egzersizler çok mu az
Olmami olmami :):)asıl bu gün kendimi ve irade mi test edicem bakalım motive olmuşmuyum gerçekten. arkadaş toplantısına davetliyim. pastalar sarmalar tatlılar... ucundan azıcık olmaz mı kızlar ?? ceza var mı ceza:)?????
ya benım herıf hala armadı mutsuzlugum ondanmıkı
kendımı kurtlayıp duruyom
yok bacım ya cok gergınımmmmmmmmmmmmmm camasırı olan getırsın sersın
günaydın herkese dünkü menüm:
19.06.2013 çarşamba,
sabah:
3 dilim kepek ekmek,
1 adet yumurtadan omlet,
az peynir,
1 bardak çay,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık ev yoğurdu,
akşam:
3 kaşık makarna,
2 bardak ayran,
2 bardak çay,
spor:yok (çünkü kayınvalidemler bize geleceklerdi onları bekledim evimi temizledim çok terlemiştim onlar gelmeden duş alayım dedim.tam duştan çıktım gelemeyeceğiz dediler saat 10 olmuştu ben duş almasaydım spor yapacaktım ama tekrar terlemek istemedim çokta yorulmuştum.)
menün güzel canım :)günaydınlarr kimse yok herkes meşgul galiba
dünkü menüm
9 lu çay
ara 2 kayısı kahve
15 dk yürüyüş
şimdilik bu kadar
hayır olsun diyelim aklına kötü seyler getirmegunaydın kızcelerım
bugun korkunc mutsuz uyandım gece elıfınde bır huzursuzlugu vardı zaten.
ara ara ugrarım su uzerımdekı kotu dusuncelerı atarsam.sankı kotu bır haber alacakmısım gıbı kalbım carpıyor
ceza var tabikide öyle rahat rahat yemek yok :))))asıl bu gün kendimi ve irade mi test edicem bakalım motive olmuşmuyum gerçekten. arkadaş toplantısına davetliyim. pastalar sarmalar tatlılar... ucundan azıcık olmaz mı kızlar ?? ceza var mı ceza:)?????
her seyi bir kenara bırakıcaksın canım yoksa adepte olamıyorsunkım demıs spor yapmak mutluluk hormonu salgılyo dıyeeeeeeeeeee
ebruyla plates yapayım dedım bır kapı caldı 3 kez telefona gıttım kac kaz spıalar anırdı sayamadım
hevesımde kactı zaten yarım yamalak yapıyordum 40. dakıkada kapattım.
baharım fena değil annem aferin sana ama sporu iyice bırakmışınDunki menum
Saat 10 da karisik yesil cay
kahvalti 11 de normal kahvalti biraz peynir bi dilim ekmek domates salatalik cay
Ara trende giderken 12 de8 kiraz
Oglen yok cunku kahvaltiyi 11. De yaptik
Ara bi kucuk poaca 15:20 de eve trende geri donerken
Aksam 4 kasik menemen iki dilim ekmek bi kase yourt
Ara 3 yesil erik
Saat 11 de uyumadan bi kür yaptim ictim kabuk tarcinli balli su
Su 3 litre
Spor trene yetismek icin 5 dakka hizli kosma :)) :))
canım sabahki ekmeğin baya fazla küçük olsun 2 dilim yesen yeterliydibenim fikrimce banada bu hafta diyetisyenim hem yumurta hem peynir ikisini bir arada verdi peynir 1 kk kadar olucak yaklaşık 30 grm dedi
Ben geldim kizlaaarrrr
Guzel menu gonca abla
Gece yenen kiraz disinda guzel canim
Masallah masallah zeynosum :)
Bende dun kiraz yedim :))
makarna disindan guzel canim onuda odule saymissin zaten
Guzel menu cekirdek disinda
Benimde boy 1.60 ama 60 kilo guzel durmuyo gel biz bunu 50 yapalim :)
Cok dikkatli okuyarak yorumlari yapiyorsun tebrik ederim fistik :)
Amaan amaan dur agzindan yel alsin
Bimdeki o ekmekler cok cok kucuk canim yaa bende bi kere aldim bi daha almadom hemen eksiyor ekmekler
ilk baslangic olarak fazla olmus canim bende bugunden itibaren tekrar baslicam ama twest yapcam sadece
Olmami olmami :):)
Camasiri olan getirsin sersin ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?