Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arzucugum ikimiz varız canım benimde yemek yapmam lazım biber dolması yapıcam :)
kendimede bamya yemeği :)
görüşürüz güzellik :)

selaaaaaaaammmmmmmm ben geldim bakayım neler kaynatmışsınız
dünkü menümü de yazayım unutmadan

sabah
nesfit+süt

ara
1 nektar
1 kutu süt

öğlen
simit
ayran

ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşil çay

akşam
3 mangal köfte
2 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
salata

su 2,5 lt
spor yok

harika menün canikom bayıldım :))))
merhaba bu arada baya ayrı kaldık canım benim :)

canım menün gayet güzel ama sporda olsa daha güzel olurmuş...ya yarın cuma değilmi bu hafta nasıl geçti hiç bilmiyorum çok yoruldum..

askım gece kı kırazım nıye kotu
sınırlerım ıp gıbı gerıldı camasır serılır mahıyetınde capımca espırı olsun demıstım
3 cocuk 6 eltı olunce dıkkatsız olman ımkansız gıbı

yolda boyle bır menuyle gunu kapamak sadece alkıs alır benden
gectı zaten hasanım aradı ondan mutsuzmusum telefon ettı bende mutluluktan 40 dakıka yurudum bantta
zeyno bence et yem cunku mıdeyı en gec terk eden besınlerden bırı onun yerıne suyunu yeme yegı nedenıyle
bırde nıye zıplıyon bacım sabahın korunde vucut bız uyandıktan yaklasık 30 dakıka sonra uyanıyor allah vermesın burkulma vs. yasama rıskın fazla
arzucugum ikimiz varız canım benimde yemek yapmam lazım biber dolması yapıcam :)
bamya ozellıkle yagsız ve bol sulu sabah kahvaltı yerıne yenırse mushıl gorevı goruyor
menu guzel sımdı allah ıcın
ama pıs bır yorumcuyum ya ıkıncı kez okudum bırsey yok tam senı ovecektımkı sımıdın sırıttı gozume susamlı bır sımıt yaklasık 480-500 kalorı arası keskem doner yeseydın sımıt mınık felan ama en ıyı halıyle 6 dılım ekmek
ceyrek ye bır dahakıne
ayyyy olsada yesek helede cıtır kara ankara sokak sımıdı

toprak basbasa kalmısız
kıssssss sana bır sır vereyımmı ben zayıflamısım sabah yemekten felan sonra banyoda aklıma geldı tartıldım
ayyyyyyyyy nerdeyse tartıya asık olacaktım

bır yandan sıze laf yetıstıreyım bır yandan da utumu yapayım elıf hanım uyumusken
kızlar bu elıfım

yaaaaaaaaaaaaa bende burdayımmmmmmmm duydum kilo vermişsin.tebrik ederim.

senı yenı gordum cımcımem
bence tart sıze kıs kıs gulunce bıraz daha hırs yapman
bu konuda ne ıstersen yapmaya hazırım yeterkı eeeeeeee yeter lan bana kotu sonuc verdıgın deyıp tartıya tafra tutman yeterlı

oyyyyyyyyyyyyyy maşşallah çok tattlı allah bağışlasın..

3.cocugum ama ınankı sankı agzımın balı
ya ıkızlerde calısıyordum ya daha cahıldım
ya emmedıler bılemıyorum yada 11 yıl sonra anne olanın heyecanı bende bıtıyorum bu zıllosa
aklımdayken esım dıyorkı emen cocukla annenın bagı daha derın olurmus
unıversıteye kadar emzırecem

cımcımem yorma kendını bıraz dınlen ısını bıtıren olmamıs daha be kuzummmmmmmmmmm

ay sen çok yaşa emi üniversiteye kadar emzirebilirsen emzir...

bende oğlumu 3 yasına kadar emzirdim bana cok düşkün. orta okulu bitirene kadarda biberonla süt içti versen hala biberon emicek 18 yasında koca danam :)

Maşallah güzel çene yapmışsınız:))))

canım menün gayet güzel ama sporda olsa daha güzel olurmuş...ya yarın cuma değilmi bu hafta nasıl geçti hiç bilmiyorum çok yoruldum..
evet canım yarın cuma ben de anlamadım bu hafta, özellikle bugün çoook yoruldum

harika menün canikom bayıldım :))))
merhaba bu arada baya ayrı kaldık canım benim :)
evet ya artık gel lütfen

kolay gelsin bamyayı hiç sevmeeeeeeemmmmm

her zamanki gibi çok iyisin mantı mııııııııııııııııııııı :))) ben deeeeeeeeee

bende dünki menümü yazmadan önce cok mutlu olsugum bir sey söylemek istiyorum :)
38 beden olmuşum :))) kotta 28 bedenim :) kızım kadar kalmışım :)
bravo sana arkadaşım imrendim Vallahi, bu hafta ben de başlıycam artık daha dikkatli olup spor yapmaya bana gaz verin kızlaaaaarrrrrrrr ( tabi biliyosunuz ben gazı pohpohla alıyorum ona göre:)))))

ayy bahar hadi ya toparlanalım artık sen de başla benimle birlikte, hadi tatlişim

ya benım herıf hala armadı mutsuzlugum ondanmıkı
kendımı kurtlayıp duruyom
yok bacım ya cok gergınımmmmmmmmmmmmmm camasırı olan getırsın sersın

ben de çok da daha yıkanmadı ben yıkayana kadar seni gevşetir birilieri

bence ebrudandır o vazgeç bu hatundan

yooook biz bi kere zeynepe verdik spor bakanlığını takımın iflahını kesti :)))) sen den de korkulur valla:18:

asıl bu gün kendimi ve irade mi test edicem bakalım motive olmuşmuyum gerçekten. arkadaş toplantısına davetliyim. pastalar sarmalar tatlılar... ucundan azıcık olmaz mı kızlar ?? ceza var mı ceza:)?????

sakııııııııııııııın ceza var cezaaaaaaaaaa

15 km sanırım o di mi:) iyi bence başta fazla kasmadan yavaş yavaş arttır

Selam kızlar.bi bakayım dedim.ameliyattan çıktım yemek bekliyom.
canısı kolay gelsin ve afiyet olsun

Allah iyilik versin, rahatla biraz sen yaparsın dün bana moral veriyodun, vesvesedir o vesvese

umarım dönmüşsündür bu sefer zeynepcim

canım ben de 79 doğumluyum, istanbuldayım 8 yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım var, çalışıyorum. Bence de 60 biraz az olmuş ellilere çek sen hedefini:)))
hepimiz dal gibi olucaz birlikte inşallah

öğlen yemeği pek olmamış bir de çekirdek cısssssssss

herkes yorum yapmış aynı şeyleri yazdırıp yorma beni

bir şeriat bir de ben kesicem bi daha ceza alırsan o parmağı gezme diyorum sana:)

başka topikteydin canım :) geldim burdayım şimdi anaaa saat 2 olsuş benim 3. uykuda olmam lazım herüf gelicek şimdi :))))
adamı uyuttum kaçtım odadan :)
biz kesmiyoruz hatunu artık, enişte fırça atacak bak benden söylemesi

:))))))))))) ya ben de gelebilseydim offfffff ne güzel sohbet varmış kız beni uyuttu yine

menü cidden tam bir ziyafet olmuş :))) spor güzeellllllllllll

Zeynep yine Pasta topiginemi Gittin.
Kir dizini otur surda iki laf edek
ha ha haaaaaaa

seni tanıdığıma memnun oldum ama röpörtaj yapınca daha iyi tanıycaz

güzel canımmmm ohhh yürüyüş de yapmışsın misssssss

pc bozuk yarın elif yapsın girerim
ay ben de nerde bu kız diyorum aaaaaaaa hani kararlıydın artık olmuyo bak bekliyoruzzzzzzz

tekrar geçmiş olsun canım, yok kız bak bir sürü millet sohbet etmiş ne güzel :)

ben deeeeeeeeeee bu akşam geliyim artık di mi yaaaaa :)))

çok kötü ı ııhhhh olmamışşşşşşşşşşş

Ben bu aralar diyeti ve sporu unuttum yaa dikkatim dagildi cok guzel gidiyodum noldu bana yaaa bide mersine gidip gelme bunyemi degistirdi benim yaa iki ogun yiyoruz

hadi bahar toplanıyoruz bu hafta ok mi:) koçumuz da beril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…