Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah ılık su
yeşillik domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek peynir
şekersiz meyve çayı

ara 1 avuç beyaz leblebi

öğlen 1 parça tavuk 1 dilim ekmek çorba salata

ara 8-10 kiraz

akşam 1 çipura balık ızgara bol salata 2 kaşık buğday salatası

spor 1 st. yürüyüş
su 2 lt.

canım benim hem öğlen hem akşam et yemisin keşke balığı bir sonrakiki gün öğlen yeseydın akşamıda sebse yemeğiyle atlatsaydın

Canan hanimcim menunuze yorum yapmak bana dusmez methinizi duydum.ben sieden yorum bekliorum bilesiniz

hoş geldin takımımıza :) inşallah bundan sonra yorum yapıcam menülerine sen de benm menüme yorum yap canısı
seni tanısam biraz kinsin necisin yasın. kilon ne durumda ?

Bence kendini saldikca dahada moralin bozulur yarin seni Enerjik gorecem o Kadar nokta

Gecmis olsun bende bu kis yaptirdim.gerci benim Disci benim evde hemde yatagimda uyur
Menü hosta yalniz en kucuk cupra 450 gr civari yaninda tavukta porsoyon 400 gr ette 200 bunlar pismemis olcu.gerisini sen hesapla
hoş geldin takımımıza :) inşallah bundan sonra yorum yapıcam menülerine sen de benm menüme yorum yap canısı
seni tanısam biraz kinsin necisin yasın. kilon ne durumda ?
Cok Pis yorum yaparim dermisim
Beril
77 dogumlu
3 kiz anasi
Bir yil onceye Kadar ogretmendim simdi ev hanimligi mastiri yapiyom
Kilometer cizelgede
Boy 174
Hobilerim diyet yapmak

Zeynep yine Pasta topiginemi Gittin.
Kir dizini otur surda iki laf edek

ben yedım sız yorumlayın
06.00 bır ıncır bol su
7.30 25 gr.peynır ıkı dılım wasa arasında mıdeye yollandı
10.30 3 kayısı aslında 2.5 kayısı 100 gr.edıyor ama ben cekırdegını cıkarıp 100 gr dıye 3 tane yedım
13.00 1 domates mınıcık bır yesıllık eslıgınde bır haslama derısız tavuk eslınde gorsel bır solen havasında yendı
15.30 orta boy bır armut cope atılmaktan son anda kurtuldu
19.00 mınnak bır salatayı bır ton balıgıyla kendımı saglıklı beslenme dıye kandırdım.gercegım zayıflamak.hısssssss aramızda
sımdıde 8 kıraz yıyom

4 lt su
500 ml yesıl cay

ebru hanıma sınır olarak 1 saat plates
68 dakıka leslıe bacımla wak at home
200 twıster

mesajımın uzerınde yıne kendı mesajlarım var.en ıyısı dattı yapmak.

güzel kilo vermişin tebrikler :)
çok pis yorumlarını beklerim hocahanım :)
maşallah allah bağışlasın yavrularını
bende Zeynep canan takımın en yaslı üyesiyim :) ama gönlüm genç :)
19 yasında kızım 18 yasında oğlum var kendimi bildim bileli ev hanımıyım :) bıktım artık yav ne zaman emekli olucaksan :)
arkası yarın uykum geldi iyi geceler kızlar :))))
ha bu arada Kayseriliyim
kaptan belki bir gün Kayserili bir üye katılır aramıza

gecenin 1 de 8 tane kirazmı
git yat uyu derim

nıye kımse yazmıyor.................
zeynep dur gıtmeeeeeeeeeeeeeeeee

gecenin 1 de 8 tane kirazmı
git yat uyu derim

kuzum pıs bır huyum var hasom(esım hasan) olmadan uyuyamam.butun sıpalara yatama yatırdım.bıraz kıkırdadık onlar uyudu.benım uykuyla ezelı berı aram yok zaten bırde yanlız olunca.................
bak sımdık yenı tanıstık sende gıdıyon

menü güzel ama spor yok
günaydın bebeğim nasılsın bakalım :)))
özledim sizleri
iyiyim Zeynep abla sen nasılsın?gitme başka topikleree
bişey demiycem ama haşhaşlı pasta ve kurabiye gözüme battı
menü güzel.inşallah sıkıntılarını atlatırsın inşallah.
menü güzel sporda yapsan iyi olur.
ara öğünlerde leblebi yiyorum ben bazende yoğurt yada süt,meyve.diyet bisküvilerde var ama onları fazla yemiyorum.sonuçta hazır gıda.
süpersin.
canım benim hem öğlen hem akşam et yemisin keşke balığı bir sonrakiki gün öğlen yeseydın akşamıda sebse yemeğiyle atlatsaydın
:) akşam balık olcanı düşünemedim Zeynep abla öğlen hastanede yiyorum diyet yemekleride çıktığı için şanslıyım.ama sebze bamyaydı nefret ederim bamyadan.akşamda eşim yapmış balığı bu hafta izinli kızla beraber evdeler ben çalışıyorum yemek işi ona kaldı :)
canım çipura küçük markette her boy satılıyo 400 gr. olanları tek başıma bitiremem zaten 200 -250 gr olan boylardandı.tavuk öğlen hastanede yedim boyutu büyük değil dediğin kadar .birgün yediğim şeylerin resmini çekerim hastanede porsiyonlar küçük oluyo zaten.saol yorumun için :)

spor ve menü güzel.ton balığını çok tercih etmiyorum ama işyerindeki dolabımda 1 kutu duruyo cankurtaran olarak:))

Gogocummmm

İyiyim tatlım , sen nasılsın ?

Kim var kim yok bi bakayım dedim

onemlı degıl gulum sen yemene bak ben nobetcı yorumcu olurum sana.
ton balıgına gelınce bız 3 gundur serbest takılıyoz kım ne bulursa onu yıyor.ama ton balıgının lıghtları cıgne cıgne yutulmuyor epey bır cebellesıyom yerken o aradada sanırım doygunluk yaratıyor.

bazen yemek kötü çıkıyor hastanede nöbette özellikle yiycek bişey bulamazsam diye saklıyorum light ton balığını çok iyi değil ama bazı yemeklere göre daha lezzetli gelebiliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…