- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
canım benim hem öğlen hem akşam et yemisin keşke balığı bir sonrakiki gün öğlen yeseydın akşamıda sebse yemeğiyle atlatsaydınsabah ılık su
yeşillik domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek peynir
şekersiz meyve çayı
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 parça tavuk 1 dilim ekmek çorba salata
ara 8-10 kiraz
akşam 1 çipura balık ızgara bol salata 2 kaşık buğday salatası
spor 1 st. yürüyüş
su 2 lt.
Canan hanimcim menunuze yorum yapmak bana dusmez methinizi duydum.ben sieden yorum bekliorum bilesiniz
Bence kendini saldikca dahada moralin bozulur yarin seni Enerjik gorecem o Kadar noktaBu aralar hic motive edemiyorum kendimi zeynep abla
En son persembe tartildim di yine kilo aldigimi gormiyim die hic tartilmadim bi daha zeynep abla
Valla motivaayon sifir canim yaa hazorandaki atamalarin buyum stresi basladi bende erkek arkadasim atansin die gece gunduz dua ediyorummoral sifr olunca ama az once bisey yaptim ictim kadonlar klubunde bi yerde gordum tarcinli balli kür die yaptim ictim metabolizmam hizlancakmi bakalim :)
Yarin yapcam buyuk zevkle senin menune yorum fistik :)
Gecmis olsun bende bu kis yaptirdim.gerci benim Disci benim evde hemde yatagimda uyurGaliba kimsecikler yok yarin sabah yine mersine gidicez kizlar ogleden sonra gelirim tamam iyi geceler hepinize optumm :) :) ha bide mersine nie gidiyo bu habire die soracak olursaniz :) teyzem var 36 yasinda agzinin hepsinr implant yaptiriyo gecen sene butun vidalari takildi bu sene de disleri takilicak onun icin mersinde ozel bi dis hastanesine gidip geliyoruz yakinda biticek insallah :)ayde iyi gecelerr
Menü hosta yalniz en kucuk cupra 450 gr civari yaninda tavukta porsoyon 400 gr ette 200 bunlar pismemis olcu.gerisini sen hesaplasabah ılık su
yeşillik domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek peynir
şekersiz meyve çayı
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 parça tavuk 1 dilim ekmek çorba salata
ara 8-10 kiraz
akşam 1 çipura balık ızgara bol salata 2 kaşık buğday salatası
spor 1 st. yürüyüş
su 2 lt.
Cok Pis yorum yaparim dermisimhoş geldin takımımıza :)inşallah bundan sonra yorum yapıcam menülerine sen de benm menüme yorum yap canısı
seni tanısam biraz kinsin necisin yasın. kilon ne durumda ?
güzel kilo vermişin tebrikler :)Bence kendini saldikca dahada moralin bozulur yarin seni Enerjik gorecem o Kadar nokta
Gecmis olsun bende bu kis yaptirdim.gerci benim Disci benim evde hemde yatagimda uyur
Menü hosta yalniz en kucuk cupra 450 gr civari yaninda tavukta porsoyon 400 gr ette 200 bunlar pismemis olcu.gerisini sen hesapla
Cok Pis yorum yaparim dermisim
Beril
77 dogumlu
3 kiz anasi
Bir yil onceye Kadar ogretmendim simdi ev hanimligi mastiri yapiyom
Kilometer cizelgede
Boy 174
Hobilerim diyet yapmak
gecenin 1 de 8 tane kirazmıben yedım sız yorumlayın
06.00 bır ıncır bol su
7.30 25 gr.peynır ıkı dılım wasa arasında mıdeye yollandı
10.30 3 kayısı aslında 2.5 kayısı 100 gr.edıyor ama ben cekırdegını cıkarıp 100 gr dıye 3 tane yedım
13.00 1 domates mınıcık bır yesıllık eslıgınde bır haslama derısız tavuk eslınde gorsel bır solen havasında yendı
15.30 orta boy bır armut cope atılmaktan son anda kurtuldu
19.00 mınnak bır salatayı bır ton balıgıyla kendımı saglıklı beslenme dıye kandırdım.gercegım zayıflamak.hısssssss aramızda
sımdıde 8 kıraz yıyom
4 lt su
500 ml yesıl cay
ebru hanıma sınır olarak 1 saat plates
68 dakıka leslıe bacımla wak at home
200 twıster
gecenin 1 de 8 tane kirazmı
git yat uyu derim
menü güzel ama spor yokgünaydın herkese dünkü menüm:18.06.2013 salı
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
2 kaşık yoğurt,
2 çatal peynir,
2 dilim ç.ekmeği,
1 bardak çay,
ara:yok kızımla uğraşırken yemeyi unuttum,
öğle:
4 kaşık yulaf ezmesi,
3 kaşık yoğurt,
2 sısırımlık kızımın tostundan,
ara:
1 minik gofret,
akşam:
5 kaşık makarna 2 bardak ayran,
yemekten sonra 3 bardak çay
su:3 lt,
spor:yok
iyiyim Zeynep abla sen nasılsın?gitme başka topiklereegünaydın bebeğim nasılsın bakalım :)))
özledim sizleri
bişey demiycem ama haşhaşlı pasta ve kurabiye gözüme battıGunayyddiiiin :) dunki menum icin diceklerinize hazirimm
Sabah biraz peynir biraz yumurta iki dilim ekmek cay
Ara bi kayisi
Oglen bi tabak bol yesillikli kisir ( ben yaptim ev dop dolu misafirdi )
Ara bi dilim has hasli pasta bi tane kurabiye
Aksam 4 kasik kisir yine yemek istemedi canim bi kase yogurt
Ara iki bardak cay
menü güzel.inşallah sıkıntılarını atlatırsın inşallah.günaydın kızlar menümü yazyım önce
sabah
2 dilim tam buğday arası
b.peynir
domates
birz yeşillik
çay
ara
bir avuç beyaz leblebi
light
süt bir kutu
öğlen
tost
ayran
ara
1 kutu light süt
1 paket diyt bisküvi 156 kalori
akşam
barbunya+pilav
yoğurt
su 2 lt
spor 20 dk bisiklet
bu ara spora adapte olamıyorum hiç olmazsa evde televizyona bakarken biraz bisiklet çeviriyorum.
moralim bozuk canım çok sıkkın o yüzden motive olamıyorum, işler biraz canımı sıkıyor bu ara herşey ters gidiyor
biran önce silkelenip üzerimdeki ataleti atmam gerek
menü güzel sporda yapsan iyi olur.meraba arkadaşlar...
dün yediklerimi yazayım
sabah: karbonatlı büyük bardak su 9 lu zayıflama çayı
omlet +domates+salata +acı biber+ 1 d ekmek +çay
öğlen: salata + 1 kase bulgur pilavı
ara: 1 kase yoğurt
akşam: çorba +sebze kızartma +yoğurt+ salata +2 dilim ekmek
bol su içmeye çalışıyorum
ara öğünlerde leblebi yiyorum ben bazende yoğurt yada süt,meyve.diyet bisküvilerde var ama onları fazla yemiyorum.sonuçta hazır gıda.hazır pc başındayken bii kaç sorum olacak. ara öğün önerisi bekliyorum. ben pek diyet yapmadım hayatım boyunca. önceden çalışıyordum. yarı aç yarı tok iş koşuşturması işte kilo sorunum hiç olmamıştı. bide kahve takıntım var açlığımı sanırım kahveyle gideriyorum. 2. çocuk olunca yaklaşık 3 yıldır evdeyim. birde misafirlikte ki ikramlara nasıl hayır diyecez, evde dikkat etmek kolay da, kilo almamak için yani önerilerinizi bekliyorum.
süpersin.dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 kupa 7si bir arada çay
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz
bol yeşillik
ara
1 kutu süt
2 tam kuru kayısı
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
patıcan ve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1.ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
:) akşam balık olcanı düşünemedim Zeynep abla öğlen hastanede yiyorum diyet yemekleride çıktığı için şanslıyım.ama sebze bamyaydı nefret ederim bamyadan.akşamda eşim yapmış balığı bu hafta izinli kızla beraber evdeler ben çalışıyorum yemek işi ona kaldı :)canım benim hem öğlen hem akşam et yemisin keşke balığı bir sonrakiki gün öğlen yeseydın akşamıda sebse yemeğiyle atlatsaydın
canım çipura küçük markette her boy satılıyo 400 gr. olanları tek başıma bitiremem zaten 200 -250 gr olan boylardandı.tavuk öğlen hastanede yedim boyutu büyük değil dediğin kadar .birgün yediğim şeylerin resmini çekerim hastanede porsiyonlar küçük oluyo zaten.saol yorumun için :)Bence kendini saldikca dahada moralin bozulur yarin seni Enerjik gorecem o Kadar nokta
Gecmis olsun bende bu kis yaptirdim.gerci benim Disci benim evde hemde yatagimda uyur
Menü hosta yalniz en kucuk cupra 450 gr civari yaninda tavukta porsoyon 400 gr ette 200 bunlar pismemis olcu.gerisini sen hesapla
Cok Pis yorum yaparim dermisim
Beril
77 dogumlu
3 kiz anasi
Bir yil onceye Kadar ogretmendim simdi ev hanimligi mastiri yapiyom
Kilometer cizelgede
Boy 174
Hobilerim diyet yapmak
ben yedım sız yorumlayın
06.00 bır ıncır bol su
7.30 25 gr.peynır ıkı dılım wasa arasında mıdeye yollandı
10.30 3 kayısı aslında 2.5 kayısı 100 gr.edıyor ama ben cekırdegını cıkarıp 100 gr dıye 3 tane yedım
13.00 1 domates mınıcık bır yesıllık eslıgınde bır haslama derısız tavuk eslınde gorsel bır solen havasında yendı
15.30 orta boy bır armut cope atılmaktan son anda kurtuldu
19.00 mınnak bır salatayı bır ton balıgıyla kendımı saglıklı beslenme dıye kandırdım.gercegım zayıflamak.hısssssss aramızda
sımdıde 8 kıraz yıyom
4 lt su
500 ml yesıl cay
ebru hanıma sınır olarak 1 saat plates
68 dakıka leslıe bacımla wak at home
200 twıster
menü güzel ama spor yok
iyiyim Zeynep abla sen nasılsın?gitme başka topikleree
bişey demiycem ama haşhaşlı pasta ve kurabiye gözüme battı
menü güzel.inşallah sıkıntılarını atlatırsın inşallah.
menü güzel sporda yapsan iyi olur.
ara öğünlerde leblebi yiyorum ben bazende yoğurt yada süt,meyve.diyet bisküvilerde var ama onları fazla yemiyorum.sonuçta hazır gıda.
süpersin.
:) akşam balık olcanı düşünemedim Zeynep abla öğlen hastanede yiyorum diyet yemekleride çıktığı için şanslıyım.ama sebze bamyaydı nefret ederim bamyadan.akşamda eşim yapmış balığı bu hafta izinli kızla beraber evdeler ben çalışıyorum yemek işi ona kaldı :)
canım çipura küçük markette her boy satılıyo 400 gr. olanları tek başıma bitiremem zaten 200 -250 gr olan boylardandı.tavuk öğlen hastanede yedim boyutu büyük değil dediğin kadar .birgün yediğim şeylerin resmini çekerim hastanede porsiyonlar küçük oluyo zaten.saol yorumun için :)
spor ve menü güzel.ton balığını çok tercih etmiyorum ama işyerindeki dolabımda 1 kutu duruyo cankurtaran olarak:))
Gogocummmm
İyiyim tatlım , sen nasılsın ?
Kim var kim yok bi bakayım dedim
iyi yaptın.bende iyiyim iş güç işte yatmadan bakayım dedim bu aralar çok fırsatım olmuyo..
onemlı degıl gulum sen yemene bak ben nobetcı yorumcu olurum sana.
ton balıgına gelınce bız 3 gundur serbest takılıyoz kım ne bulursa onu yıyor.ama ton balıgının lıghtları cıgne cıgne yutulmuyor epey bır cebellesıyom yerken o aradada sanırım doygunluk yaratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?