- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
hişt pişt :))Gogocummmm
İyiyim tatlım , sen nasılsın ?
Kim var kim yok bi bakayım dedim
nıye kımse yazmıyor.................
zeynep dur gıtmeeeeeeeeeeeeeeeee
evet yeni arkadaşlar var.ben gündüzleri pek giremiyorum artık anca akşamları bakıyorum.
Evet canım ya , ara ara bakıyorum , olmuyorsunuz .
Yeni kanlar ,canlar gelmiş ama
hişt pişt :))
ausencia bende varım gece nin bu saatınde uyumadım bak seni bekliyorum
bnim diyetisyenim de bana 12 tane ye dedi :) benim gözler aynenhem 8 kıraz 100 gr yanı bır porsıyon edıyor
Gördüm seni gördüm , sen oralara girme yahu yine ceza alacaksın bak demedi deme
Naber nasılsın ?
evet yeni arkadaşlar var.ben gündüzleri pek giremiyorum artık anca akşamları bakıyorum.
Zeynep abla sen nasılsın yoktun birkaç gündür.gerçi bende çok uğrayamıyorum.
canım benim bende seni gördüm :)))) iyin tatlım bomba gibiyim sonunda 5 li haneleri gördüm:))))
sen nasılsın bakalım
aman ceza almaya alıştım bos ver seriatın kestiği parmak acımazmış aklım hep burda kalıyor ama :)))
goncam :) banlandım bitanemde giremedim 3 güntakip ettim burayı sürekli :) iyin canım sen nasılsın kuzunun karnesi nasıl
saat 2 olmuş benim yatmam lazım kızlar yarın görüşürüz iyi geceler.
bnim diyetisyenim de bana 12 tane ye dedi :) benim gözler aynenböyle oldu ben 3 4 tane yiyordum :)
ausenciam küçücük kaldım :) göbiş möbiş gitti ama hedefimi 50 ye çekmek istiyorumda benim adam yeter diyor ( o biraz işin maddi tarafında) ama ben 50 ye kafayı taktım :)Oooooooooooo 5'ler haaa , tebriklerrrrr
Bende o 5'lerden yeniden 6'lara gelmek için yoğun çaba içindeyim.
Dikkat et ama her ceza aldığında gün sayının artar , bir dahakine bir gün daha fazla ceza alırsın
gitme başka yerlere Zeynep abla.kızımın karnesi çok iyi hep 5..hafta sonu amcası gille tatile gitcek kuzu
Napolyon kirz yene sende az küçük al canımtatlım tartıyorum sanırım kırazlarım buyukmus
canım benim ben carfursa dan aldım orda var 3.600 tl bir hafta yetiyor bana..Marketlerde satiliyomu canim bu guzel gorunyo
Ammaniiiiinnn :) menuye bak
kaptanım geçmişe dalarsan 2 3 günde çıkmam içinden
malum banlıydım :))))
cumaya kadar yetişirim size
aramıza katılan arkadaşları tanımak isterim kimler nerden katılıyorlar kiloları ne hedefleri ne anneler mi yoksa anne adaylarımı felan filan işte
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?