Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlaaaaarrrrrrrrrrr
ben geçmişte boğulmuşken yine akmış sayfa yahu beril ben seni altta göremiyorum canım ben bakıyorum kimse yok geçmişi okuyorum aaa bi baktım millet yine konuşmuş:))))

cimcimecim iyi akşamlar
berilcim valla dün çulsuzdum ya kır pidesi ya simit yiyecektim simidi tercih ettim

ELİFİN ÇOK TATLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ALLAH BAĞIŞLASIN NAZAR DEĞMESİN GÜZELLİĞE

bende oğlumu 3 yasına kadar emzirdim bana cok düşkün. orta okulu bitirene kadarda biberonla süt içti versen hala biberon emicek 18 yasında koca danam :)

ben o danaları verenede onlara guzel yazılar yazanada kurban olurum be yaaaaaaaa

canım eh kaptan olarak bır gece gelmen sanındandır.bak herıf gelır berıl gıder bılesın
kızı uyutma ısını bos ver 3 gundur burdayım senın mınnak senı uyutuyor yoksa kıs sen cocugu bahane edıp uykuya teslımmı oluyon
vesvese degıl toprakcım ben 15 senedır hasansız elım eyagım kalkmaz ondan bır haber almayım sankı olum yok yasım var gıbı dolanırım.benım herıf yasam kaynagım ne edem.dun skyp te konusurken telefonu pc ye takmıs doldun dıye ama fısı takmamıs akıllım

bırde bır onerım var baskanım sımdık

bız gecmıs gune menu yorumu yapınca bır ıse yaramıyorkı yenmıs oluyor aslında gune gun menu yorumu yapsak nasıl olur belkı frenlerız ıcımızdekı canavarı

allah razı olsun acılarını gostermesın
kuzum yede bazen mecbur kaldında mıktarı azalt bak sporda yapmıyon
surda yenıyım efendılımı bozmuyom ama bu boyle gıtmez bılesınız
zayıflayacaz baskada yolu yo
Biberiye yagini karnima surdum posette sardim :) teyzem ben komsumuzun kizi yuruyuse gidiyoruz kizlar bugun biraz spor yapim :)

ben bunlara karsıyım bılemıyorum gulum yaaa
cılt tahrısı var vs......hava sıcak terle posetın etkısı kansorojennnnnnnnnnnnnnnnn
oxoo sustum ben

evet kızlar eve dönmüş bulunmaktayım. davette kendimi tuttum, azıcık ucundan ucundan tattım. kola yerine ayran içtim. yalnız bir küçük baklava yedim (ne yalan söyliyiim) (( bak şimdi üzüldüm(
koşu bandındaki 1,5 km. canlar az olmuş galiba öyle mi

ceza mı çok ağır kesmeyin canlar emii

bu arada sporumu kahvaltıdan( tost ekmeğinin yarısına kaşarlı tost+domates+çay) 2 saat sonra yaptım. spordan önce büyük fincan 9 lu çay içtim, spor sonunda 1 şişe su içtim.(500 ml)

bi yanlışımız bi eksiğimiz olmuş mu??? yorumlarınızı bekliyorum ....

bahar tesekkur ederım menume tek yorum senden gelmıs

acaba sıtemım yerını buldumu

Slm kizlar.Nasilsiniz
insallah yarin hepiniz hafiflemis olursunuz

Pasta yarismasina katildim bu arada konum acilirsa gelip bakarsiniz demi

kendinize iyi bakin,görüsürüz

bence de yok başka yolu zayıflıycazzzzzzzz

Cumaya hazır mısınız güzeller

ben değilimmmmmmmmmm

bu akşam geliceeeeeemmm geçen hafta full oturdum kimse yoktu şimdi ben uyuyorum herkesler burda olmuyo amaaaaa
nasıl günü gününe yapıcaz canım biz aslında sabahları bir önceki günü yazıyoruz bu ara öğleden sonralara kaldı ama senin söylediğini anlamadım ki

dün benim diyetisyenım bana bir öğün ödül verdi canın ne istiyorsa ye dedi bende bugun küçük bir simit yedim :) 4 ay sonra ilk kaçamağım :) ama akşam 2 saat yürür yakarım 500 kaloriyi :)

Ya unuttum Toprak sende yorumlamissin tatlim
Ben kactimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…