bende oğlumu 3 yasına kadar emzirdim bana cok düşkün. orta okulu bitirene kadarda biberonla süt içti versen hala biberon emicek 18 yasında koca danam :)
biberiye yagini karnima surdum posette sardim :) teyzem ben komsumuzun kizi yuruyuse gidiyoruz kizlar bugun biraz spor yapim :)
allah razı olsun acılarını gostermesınkızlaaaaarrrrrrrrrrr
ben geçmişte boğulmuşken yine akmış sayfa yahu beril ben seni altta göremiyorum canım ben bakıyorum kimse yok geçmişi okuyorum aaa bi baktım millet yine konuşmuş:))))
cimcimecim iyi akşamlar
berilcim valla dün çulsuzdum ya kır pidesi ya simit yiyecektim simidi tercih ettim
ELİFİN ÇOK TATLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ALLAH BAĞIŞLASIN NAZAR DEĞMESİN GÜZELLİĞE
Biberiye yagini karnima surdum posette sardim :) teyzem ben komsumuzun kizi yuruyuse gidiyoruz kizlar bugun biraz spor yapim :)
1500 km bır yanlıslık var sankım
baslanrken yorma duzenlı yapmaya ve duzenlı arttırmaya bak.
sporu ne zaman yaptın yemekten kac saat sonra
spordan kac saat sonra yemek yıyeceksın
spor yaparken su yada y.cay ıctınmı
kacta davet ve ne var soyle bakıyım bır dusuneyım.ceza var olmazmı cancazım
kendımı topıgın cezacı bası ılan ettım ahanda
bahar tesekkur ederım menume tek yorum senden gelmıs
acaba sıtemım yerını buldumu
Cumaya hazır mısınız güzeller
bahar tesekkur ederım menume tek yorum senden gelmıs
acaba sıtemım yerını buldumu
allah razı olsun acılarını gostermesın
kuzum yede bazen mecbur kaldında mıktarı azalt bak sporda yapmıyon
surda yenıyım efendılımı bozmuyom ama bu boyle gıtmez bılesınız
zayıflayacaz baskada yolu yo
ben bunlara karsıyım bılemıyorum gulum yaaa
cılt tahrısı var vs......hava sıcak terle posetın etkısı kansorojennnnnnnnnnnnnnnnn
oxoo sustum ben
Cumaya hazır mısınız güzeller
canım eh kaptan olarak bır gece gelmen sanındandır.bak herıf gelır berıl gıder bılesın
kızı uyutma ısını bos ver 3 gundur burdayım senın mınnak senı uyutuyor yoksa kıs sen cocugu bahane edıp uykuya teslımmı oluyon
vesvese degıl toprakcım ben 15 senedır hasansız elım eyagım kalkmaz ondan bır haber almayım sankı olum yok yasım var gıbı dolanırım.benım herıf yasam kaynagım ne edem.dun skyp te konusurken telefonu pc ye takmıs doldun dıye ama fısı takmamıs akıllım
bırde bır onerım var baskanım sımdık
bız gecmıs gune menu yorumu yapınca bır ıse yaramıyorkı yenmıs oluyor aslında gune gun menu yorumu yapsak nasıl olur belkı frenlerız ıcımızdekı canavarı
askım gece kı kırazım nıye kotu
sınırlerım ıp gıbı gerıldı camasır serılır mahıyetınde capımca espırı olsun demıstım
3 cocuk 6 eltı olunce dıkkatsız olman ımkansız gıbı
yolda boyle bır menuyle gunu kapamak sadece alkıs alır benden
gectı zaten hasanım aradı ondan mutsuzmusum telefon ettı bende mutluluktan 40 dakıka yurudum bantta
zeyno bence et yem cunku mıdeyı en gec terk eden besınlerden bırı onun yerıne suyunu yeme yegı nedenıyle
bırde nıye zıplıyon bacım sabahın korunde vucut bız uyandıktan yaklasık 30 dakıka sonra uyanıyor allah vermesın burkulma vs. yasama rıskın fazla
bamya ozellıkle yagsız ve bol sulu sabah kahvaltı yerıne yenırse mushıl gorevı goruyor
menu guzel sımdı allah ıcın
ama pıs bır yorumcuyum ya ıkıncı kez okudum bırsey yok tam senı ovecektımkı sımıdın sırıttı gozume susamlı bır sımıt yaklasık 480-500 kalorı arası keskem doner yeseydın sımıt mınık felan ama en ıyı halıyle 6 dılım ekmek
ceyrek ye bır dahakıne
ayyyy olsada yesek helede cıtır kara ankara sokak sımıdı
aaaa ausencia gelmiş hazırım ben canım 38 bedenle :)))
resim yükliyimde yeni halımı görün kızlar :)
çağla şikel olmuşum
ben değilimmmmmmmmmm
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?