- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
pegasusu baktım ama göremedim pastannı linkini gönderirimizin kızınla beraber yaptığın pastanın :9Slm kizlar.Nasilsiniz
insallah yarin hepiniz hafiflemis olursunuz
Pasta yarismasina katildim bu arada konum acilirsa gelip bakarsiniz demi
kendinize iyi bakin,görüsürüz
Zeynep yine Pasta topiginemi Gittin.
Kir dizini otur surda iki laf edek
askım gece kı kırazım nıye kotu
sınırlerım ıp gıbı gerıldı camasır serılır mahıyetınde capımca espırı olsun demıstım
3 cocuk 6 eltı olunce dıkkatsız olman ımkansız gıbı
yolda boyle bır menuyle gunu kapamak sadece alkıs alır benden
gectı zaten hasanım aradı ondan mutsuzmusum telefon ettı bende mutluluktan 40 dakıka yurudum bantta
zeyno bence et yem cunku mıdeyı en gec terk eden besınlerden bırı onun yerıne suyunu yeme yegı nedenıyle
bırde nıye zıplıyon bacım sabahın korunde vucut bız uyandıktan yaklasık 30 dakıka sonra uyanıyor allah vermesın burkulma vs. yasama rıskın fazla
bamya ozellıkle yagsız ve bol sulu sabah kahvaltı yerıne yenırse mushıl gorevı goruyor
menu guzel sımdı allah ıcın
ama pıs bır yorumcuyum ya ıkıncı kez okudum bırsey yok tam senı ovecektımkı sımıdın sırıttı gozume susamlı bır sımıt yaklasık 480-500 kalorı arası keskem doner yeseydın sımıt mınık felan ama en ıyı halıyle 6 dılım ekmek
ceyrek ye bır dahakıne
ayyyy olsada yesek helede cıtır kara ankara sokak sımıdı
bende yorumladım ama geceki menünü cok kiraz yemiştin baktım bugünkini göremedim canım :44: :44:Ya unuttum Toprak sende yorumlamissin tatlim
Ben kactimmmmmmmmmm
ali (oğlum)gelsin resim çeksinde akşam eklerim :)
Hadi bakalım
Koy da görelim merak ettim çok , öncesi sonrası yapsana zeynep.
Ne kadar hazır değilsin mesela
Bugun biraz braz yaptim :):)canım sabahki ekmeğin baya fazla küçük olsun 2 dilim yesen yeterliydibenim fikrimce banada bu hafta diyetisyenim hem yumurta hem peynir ikisini bir arada verdi peynir 1 kk kadar olucak yaklaşık 30 grm dedi
menün güzel canım :)
inşallah sizlerle cok iyi anlasıcaz
hayır olsun diyelim aklına kötü seyler getirme
ceza var tabikide öyle rahat rahat yemek yok :))))
her seyi bir kenara bırakıcaksın canım yoksa adepte olamıyorsun
baharım fena değil annem aferin sana ama sporu iyice bırakmışın
Tütü tütü masalaaaah zeynos :)bende dünki menümü yazmadan önce cok mutlu olsugum bir sey söylemek istiyorum :)
38 beden olmuşum :))) kotta 28 bedenim :) kızım kadar kalmışım :)
Ihh menun cok agir bide sporda yok hee :) gelsin cezalaaaarsabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 ceri domates
ara
yok diyetisyene gidicektim yemedim cünki bana gelmeden 3 saat önce hiç bir sey yiyip içme demişti
öğlen 60 gram tavuk döner bol salata
1 kutu ayran
ara 1 seftali
akşam
4 kasık etsiz tarafından güveç
bol salata
3 kasık yoğurt
ara
1 nektari 1çbardagı süt
2 kupa 7 si bir arada yeşil çay
su 3 lt geçti
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
akşam tek başıma 1 saat cok hızlı tempoda yürüyüş
100er defa parktakı aletlerle çalışma
aksam 11 den sonra 1 beze kayseri mantısı yapma :))))
Aynen canim ekmek gibi deil tadievet çabuk ekşiyorlar ama eşim ve kızımda yiyince çabuk biter..zaten pek sevmedim poğaçaya benziyor.
Iiiiiiiiiiiy hic sevmem :)arzucugum ikimiz varız canım benimde yemek yapmam lazım biber dolması yapıcam :)
kendimede bamya yemeği :)
görüşürüz güzellik :)
Guzel menu canm :) sporda olaydi dadindan yenmezdiselaaaaaaaammmmmmmm ben geldim bakayım neler kaynatmışsınız
dünkü menümü de yazayım unutmadan
sabah
nesfit+süt
ara
1 nektar
1 kutu süt
öğlen
simit
ayran
ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşil çay
akşam
3 mangal köfte
2 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
salata
su 2,5 lt
spor yok
Bayiliyorum bu sarkiya :)Hande Yener - Ya Ya Ya Ya | İzlesene.com Video
bu sarkıda benden siz güzel hanımlara gelsin bu şarkıyla spor yaptık bugun süperdi esra hoca girdiki bir daha süperdi :)
Simit 380 kalori die biliyorum canim yaa o kadar da yok yani doner durum 460 kalori haaskım gece kı kırazım nıye kotu
sınırlerım ıp gıbı gerıldı camasır serılır mahıyetınde capımca espırı olsun demıstım
3 cocuk 6 eltı olunce dıkkatsız olman ımkansız gıbı
yolda boyle bır menuyle gunu kapamak sadece alkıs alır benden
gectı zaten hasanım aradı ondan mutsuzmusum telefon ettı bende mutluluktan 40 dakıka yurudum bantta
zeyno bence et yem cunku mıdeyı en gec terk eden besınlerden bırı onun yerıne suyunu yeme yegı nedenıyle
bırde nıye zıplıyon bacım sabahın korunde vucut bız uyandıktan yaklasık 30 dakıka sonra uyanıyor allah vermesın burkulma vs. yasama rıskın fazla
bamya ozellıkle yagsız ve bol sulu sabah kahvaltı yerıne yenırse mushıl gorevı goruyor
menu guzel sımdı allah ıcın
ama pıs bır yorumcuyum ya ıkıncı kez okudum bırsey yok tam senı ovecektımkı sımıdın sırıttı gozume susamlı bır sımıt yaklasık 480-500 kalorı arası keskem doner yeseydın sımıt mınık felan ama en ıyı halıyle 6 dılım ekmek
ceyrek ye bır dahakıne
ayyyy olsada yesek helede cıtır kara ankara sokak sımıdı
Tebrikler canimmtoprak basbasa kalmısız
kıssssss sana bır sır vereyımmı ben zayıflamısım sabah yemekten felan sonra banyoda aklıma geldı tartıldım
ayyyyyyyyy nerdeyse tartıya asık olacaktım
Benimdeeeee "ben yarın hiç umutlu değilim bu hafta adam gibi spor bile yapamadım hiç bir beklentim yok yarına dair.
Aman da aman fistik cok tatli masalaah :)bır yandan sıze laf yetıstıreyım bır yandan da utumu yapayım elıf hanım uyumusken
kızlar bu elıfım Eki Görüntüle 739960 Eki Görüntüle 739962 Eki Görüntüle 739963
:) :) ha ha ha :) :)3.cocugum ama ınankı sankı agzımın balı
ya ıkızlerde calısıyordum ya daha cahıldım
ya emmedıler bılemıyorum yada 11 yıl sonra anne olanın heyecanı bende bıtıyorum bu zıllosa
aklımdayken esım dıyorkı emen cocukla annenın bagı daha derın olurmus
unıversıteye kadar emzırecem
Bende bende toparlanmak istiyorum topraksMaşallah güzel çene yapmışsınız:))))
evet canım yarın cuma ben de anlamadım bu hafta, özellikle bugün çoook yoruldum
evet ya artık gel lütfen
kolay gelsin bamyayı hiç sevmeeeeeeemmmmm
her zamanki gibi çok iyisin mantı mııııııııııııııııııııı :))) ben deeeeeeeeee
bravo sana arkadaşım imrendim Vallahi, bu hafta ben de başlıycam artık daha dikkatli olup spor yapmaya bana gaz verin kızlaaaaarrrrrrrr ( tabi biliyosunuz ben gazı pohpohla alıyorum ona göre:)))))
ayy bahar hadi ya toparlanalım artık sen de başla benimle birlikte, hadi tatlişim
ben de çok da daha yıkanmadı ben yıkayana kadar seni gevşetir birilieri
bence ebrudandır o vazgeç bu hatundan
yooook biz bi kere zeynepe verdik spor bakanlığını takımın iflahını kesti :)))) sen den de korkulur valla:18:
sakııııııııııııııın ceza var cezaaaaaaaaaa
15 km sanırım o di mi:) iyi bence başta fazla kasmadan yavaş yavaş arttır
canısı kolay gelsin ve afiyet olsun
Allah iyilik versin, rahatla biraz sen yaparsın dün bana moral veriyodun, vesvesedir o vesvese
umarım dönmüşsündür bu sefer zeynepcim
canım ben de 79 doğumluyum, istanbuldayım 8 yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım var, çalışıyorum. Bence de 60 biraz az olmuş ellilere çek sen hedefini:)))
hepimiz dal gibi olucaz birlikte inşallah
öğlen yemeği pek olmamış bir de çekirdek cısssssssss
herkes yorum yapmış aynı şeyleri yazdırıp yorma beni
bir şeriat bir de ben kesicem bi daha ceza alırsan o parmağıgezme diyorum sana:)
biz kesmiyoruz hatunu artık, enişte fırça atacak bak benden söylemesi
:))))))))))) ya ben de gelebilseydim offfffff ne güzel sohbet varmış kız beni uyuttu yine
menü cidden tam bir ziyafet olmuş :))) spor güzeellllllllllll
ha ha haaaaaaa
seni tanıdığıma memnun oldum ama röpörtaj yapınca daha iyi tanıycaz
güzel canımmmm ohhh yürüyüş de yapmışsın misssssss
ay ben de nerde bu kız diyorum aaaaaaaa hani kararlıydın artık olmuyo bakbekliyoruzzzzzzz
tekrar geçmiş olsun canım, yok kız bak bir sürü millet sohbet etmiş ne güzel :)
ben deeeeeeeeeee bu akşam geliyim artık di mi yaaaaa :)))
çok kötü ı ııhhhh olmamışşşşşşşşşşş
hadi bahar toplanıyoruz bu hafta ok mi:) koçumuz da beril
Yurudun yurudum canisi :)hızlı yürüüüüüüüüüüüüüüüü
HayiiiiiiiiirrrCumaya hazır mısınız güzeller
Internette okumustum bende canim hep bole yapiyolarmis hava almiyo karib die kullanmayon diyolardi onu duymustumallah razı olsun acılarını gostermesın
kuzum yede bazen mecbur kaldında mıktarı azalt bak sporda yapmıyon
surda yenıyım efendılımı bozmuyom ama bu boyle gıtmez bılesınız
zayıflayacaz baskada yolu yo
ben bunlara karsıyım bılemıyorum gulum yaaa
cılt tahrısı var vs......hava sıcak terle posetın etkısı kansorojennnnnnnnnnnnnnnnn
oxoo sustum ben
Birer lokmalar fazla olmamissa sorun yok gibi fistikevet kızlar eve dönmüş bulunmaktayım. davette kendimi tuttum, azıcık ucundan ucundan tattım. kola yerine ayran içtim. yalnız bir küçük baklava yedim (ne yalan söyliyiim)(( bak şimdi üzüldüm (
koşu bandındaki 1,5 km. canlar az olmuş galiba öyle mi
ceza mı çok ağır kesmeyin canlar emii
bu arada sporumu kahvaltıdan( tost ekmeğinin yarısına kaşarlı tost+domates+çay) 2 saat sonra yaptım. spordan önce büyük fincan 9 lu çay içtim, spor sonunda 1 şişe su içtim.(500 ml)
bi yanlışımız bi eksiğimiz olmuş mu??? yorumlarınızı bekliyorum ....
Bisey dehil fistik :) :) :)bahar tesekkur ederım menume tek yorum senden gelmıs
acaba sıtemım yerını buldumu
:) :) :) :) :)aaaa ausencia gelmiş hazırım ben canım 38 bedenle :)))
resim yükliyimde yeni halımı görün kızlar :)
çağla şikel olmuşum
Baktim canim supersin :)Slm kizlar.Nasilsiniz
insallah yarin hepiniz hafiflemis olursunuz
Pasta yarismasina katildim bu arada konum acilirsa gelip bakarsiniz demi
kendinize iyi bakin,görüsürüz
Bende anlamadim vallabence de yok başka yolu zayıflıycazzzzzzzz
ben değilimmmmmmmmmm
bu akşam geliceeeeeemmm geçen hafta full oturdum kimse yoktu şimdi ben uyuyorum herkesler burda olmuyo amaaaaa
nasıl günü gününe yapıcaz canım biz aslında sabahları bir önceki günü yazıyoruz bu ara öğleden sonralara kaldı ama senin söylediğini anlamadım ki
Aman sen eritirsin zeynosum :):)dün benim diyetisyenım bana bir öğün ödül verdi canın ne istiyorsa ye dedi bende bugun küçük bir simit yedim :) 4 ay sonra ilk kaçamağım :) ama akşam 2 saat yürür yakarım 500 kaloriyi :)
Denemekte fayda varcanım bana diyetisyenim öneriyor zıplamamı kabızlık olmazmış :)
hem yediklerim tamamen diyetisyen kontrolünde :) 3 ayda 20 kilo verdim :)
Kiz 8 kiraz mi cok ya.....bende yorumladım ama geceki menünü cok kiraz yemiştin baktım bugünkini göremedim canım :44: :44:
ben geldiiiiiimmmhani nerdesiniz yaw
yok canım çok değil yaaawDenemekte fayda var
Kiz 8 kiraz mi cok ya.....
Meraklandim bak
evet di mi di mi simit kuşanın diyetinde bile vaaaaarrrr , ben bu konuşmayı biryerden hatırlıyorumBugun biraz braz yaptim :):)
Tütü tütü masalaaaah zeynos :)
Ihh menun cok agir bide sporda yok hee :) gelsin cezalaaaar
Aynen canim ekmek gibi deil tadi
Iiiiiiiiiiiy hic sevmem :)
Guzel menu canm :) sporda olaydi dadindan yenmezdi
Bayiliyorum bu sarkiya :)
Simit 380 kalori die biliyorum canim yaa o kadar da yok yani doner durum 460 kalori ha
Tebrikler canimm
Benimdeeeee "
Aman da aman fistik cok tatli masalaah :)
:) :) ha ha ha :) :)
Bende bende toparlanmak istiyorum topraks
Yurudun yurudum canisi :)
Hayiiiiiiiiirrr
Internette okumustum bende canim hep bole yapiyolarmis hava almiyo karib die kullanmayon diyolardi onu duymustum
Birer lokmalar fazla olmamissa sorun yok gibi fistik
Bisey dehil fistik :) :) :)
:) :) :) :) :)
Baktim canim supersin :)
Bende anlamadim valla
Aman sen eritirsin zeynosum :):)
Merakla bekliyorum haaa :) zeynosumm
süpeeeeeerrrrrrr olmuş eline sağlık, bayıldııııııımpastamin linki kizlar,merak edenler buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...bie-rapunzel-sponsorlugunda.html#post30887307
evet trambolinde zıplayınca bağırsaklar acayip çalışıyorcanım bana diyetisyenim öneriyor zıplamamı kabızlık olmazmış :)
hem yediklerim tamamen diyetisyen kontrolünde :) 3 ayda 20 kilo verdim :)
mersi şekeeeeeeeerrrrrrrrrrröpülllllllllllllldddddddddddddddünnnnnnnnnnnnnnnn güzellik :)
gramcık vermişim meselaaaaa
Hadi bakalım
Koy da görelim merak ettim çok , öncesi sonrası yapsana zeynep.
Ne kadar hazır değilsin mesela
yaa bak sende lafı çarptırıp kaçıyon gördün müüüüüüüüü, ben burdayım şimdilik beklerim. gerçi bugün goncam uyutuyo kızı ama hala içerden sesi geliyor. az sonra anne diye beni çağırırlarsa hiç şaşmamYa unuttum Toprak sende yorumlamissin tatlim
Ben kactimmmmmmmmmm
inanamıyorum sana zeynep yaaaaaaa, utanıyorum sen böyle yazınca helal olsun sana:) kaçamağa bak yarım simit, ben onu ara öğün yaparımdün benim diyetisyenım bana bir öğün ödül verdi canın ne istiyorsa ye dedi bende bugun küçük bir simit yedim :) 4 ay sonra ilk kaçamağım :) ama akşam 2 saat yürür yakarım 500 kaloriyi :)
geldım kız gongun sesı sana calmasın
uyku gogu olmasın canım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?