Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada senin o miniğin kırmızı ojelerini severim beennn:))) benimki de sürdürüyo ben daha açık reklerdeyim kırmızılara geçemedim :)))) süslülerrrrrrrr

ılk ojemızı 3 aylıkken tadtılde esım surdu aradada kızlar yapıyor benım pek ısım olmaz oyle ıslerle gulum ama sımdı 13 aylık kırmızılarını elınden gelse herkese gosterecek alkıs ısteyecek bazen kopege bıle bak dıyo

resım gunduz cekıldı canım ben kk nın guzel evım topıgıne bır album yapacaktım olmadı ondan kaldı pc de

Valla :) canim yaa bekar olunca annem ne pisirirse onu yerim elim mahkum :):):)

annem pısırmıs kulaga ne hos gelıyor ya.
kıskanırım bak allah annene senın anne olup kuzuna yemek pısırdıgın gunlerıde gostersın.annenın ellerıne saglık artık senın anne yemeklerıne dıkkatlı yorum yapacam

yaa evet ben de düşündüm şimdi gündüz olan bi yerdemisin diye ama kafamda toparlayamadım doğrusu o zaman biz gündüzken senin uyuman gerek değil mi çok mu saçmaladım şimdi:44:
Bende anlamadim valla topraks
Ama simdi ayni gunduz gibi kapali havuzmu acikmi o bizim ferimiz dondu he gokceyle :):)
Iyi gecelr 3 cocuklu citir anne :)
bu arada senin o miniğin kırmızı ojelerini severim beennn:))) benimki de sürdürüyo ben daha açık reklerdeyim kırmızılara geçemedim :)))) süslülerrrrrrrr

Yerim ben onlari yaaa bende kiz cocuklarini suslemeye bayilirim :):)

Ama simdi ayni gunduz gibi kapali havuzmu acikmi o bizim ferimiz dondu he gokceyle :):)

3 kızın olursa aynı dusunecenmı merak edıyorum bende bır tanede oglum olsun ısterdım kısmet degılmıs.belkı 4.olur kader
yok canım cevabı yukarı yazdım havuz acık

Valla :) canim yaa bekar olunca annem ne pisirirse onu yerim elim mahkum :):):)

tadını çıkar gerçi benim annemde ay başına kadar burda ne pişirirse ben de onu yiyorum

ben önceden çok kızardım, küçücük çocuklara neler yapıyolar diye, ama bak şimdi başıma geliyor. Benim artık hayat felsefem biraz geç öğrendim ama Hz. Muhammed(s.a.v.) sözü= "kişi ayıpladığı şey başına gelmeden ölmezmiş" artık dikkat ediyorum:)

Hos buldum cnm.Ilk defa yaptim bu tarifi,kizlar cok istedi diye.Tavsiye ederim,cok güzel oluyor,helede dogum günü icin olursa tadindan yenmez

ben o pastayı yedırmem kıyamam ya mutfaga sus dıye koyar hava atarım
elıne saglık cok cok cok begendım nasıl oyluyoruz onu anlamadım ben

bir süslüde bizim evde var :) büyüğünce süsleri hiç bitmiyor :))))))

3 kızın olursa aynı dusunecenmı merak edıyorum bende bır tanede oglum olsun ısterdım kısmet degılmıs.belkı 4.olur kader
Dusunuyomusun canim bi tane daha bende annem tarafinda tek kiz torunum kiymetliyimdir teyzemler dayimlar icin mesela :) hepsinin cocuu oglan teyzeminde 3 oglu var bi daha dene belki kiz olur dioruz olmazsa cok hayal kirikligina ugrarim olmaz dio :) :) :)

Buyuk lokma yut buyuk laf etme sekerim :) ):)

bak bugun gezınme banlanırsın yarın tartı gunu
resmını ekledınmı zeyncum
bir cevap yazıp kaçıyorum zaten :) banlanmaya alıştım :) bende toprağını ararım söylerim kilomu
oğluma yalvardım bir resim çektiremedim danaya :) yarın kızım gelicek ona çektiririm :) öncesi ve sonrası yaparım 48 beden pantolonumla :) birde 38 bedenle :)

sabah ılık su

1kase k fleks süt

ara 1 avuç beyaz leblebi

öğlen 1 kepçe çorba 2 ızgara köfte 1 dilim ekmek yağsız salata ayran

ara 4 erik

akşam 2 kaşık makarna salata 2-3 ceviz

su 2 lt.
spor yok

Hos buldum cnm.Ilk defa yaptim bu tarifi,kizlar cok istedi diye.Tavsiye ederim,cok güzel oluyor,helede dogum günü icin olursa tadindan yenmez

ayyy çok güzel benim kızın doğumgünü taaaa seneye daha yeni geçirdik oğlanınki de ekimde sen de o zamana kadar oğluş için de yap kopya çekelim

hay Allah ben 3. den korkuyorum hatun 4. diyo

Insallah insallaah canim o gunleride gorucekmiyim bakalim
görürsüüüüüüüüün merak etme ne zaman geçti bu seneler dersin sonra

eeeeeee evlat demısler sekerım.benım ıkızlerın ısteklerını duyunca ıntar edesım gelıyor bazen.buyudukce ısteklerde buyuyor hele cevrelerı sıncı bır tuzak

Insallah insallaah canim o gunleride gorucekmiyim bakalim
bak bu negatıflıgı hıc duymayım bır daha anlastıkmı
zayıflıyacan
sevdın bırının yanında cokkkkkkkkkkk guzel bır gelın sonra tatlı bır hamıs sonrada bır kırmızı suratlının anası olacan

kısmet olursa yok demem
mede ın hasan ve berılden 4. 5. 6. gıdermısım
ne azgın karıyım be yaaaaaaaaaaaa

yok kız ben hamılelıklerı severım pek sımartır benım herıf.ayyyyyyy bende kırılırım agrımasada agrır her yerım arada bır de aglarımkı sorma pervane olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…