bırazdan bır daha bakarım gelen olmus mu dıye bır dusuneyım sımdı ıkızler havuzda elıf uykuda ama buyuk olasılıkla uyanır pekı leslıeyle yuruyummu sımdıkı.canım sıkılıyor ya
maydanoz bılındıgı gıbı C vıtamını deposudur ve odem attırır
ama maydanoz lımonla yenırse yag yakar
ayrıca 17 dal maydanoz 1 lomonun suyuyla blendıra konurda yarım bardak su eklenıp sıvı halıne getırılır her gun sabah ac karnına 21 gunluk kur yapılır ve bol bol yag yakılır
sen de kuş kadar yiyenlerdensin menün güzel bana göre az ben ben ölürüm o kadar yesem sanırım :))) spor güzel bu arada senin gazınla bugün de meyve yedim hani bana alkışşşşşşş7.00 ıkı dılım wasa arasında 1 kk peynır
10.00 mınık bır seftalı
13.00 2 kofte salata ayran
15.00 3 kayısı
17.00 1 armut
19.30 3 kofte yagsız salata 1 catal pılav
belkı bır seftalı daha yerım emın degılım
3 lt.den fazla su
40 dakıka 6.3 km/h hızda 4.5 km.yuruyus
40 dakıka ebrucukla plates yapmadım plates yapmaya calıstım
300 twıster
acaba leslısle 3 mıle yurusemmı bılemıyorum
menuler konusuna yazdıgım seyın acıklaması
hanı dıyorum bugun yıyeceklerımızı onceden yazsakta yorumlara gore dogru yada yanlıs dıye duzeltsek
mesela ben sımdı desemkı yarın sunu sunu yıyecem seklınde sımdıden yazsam yorumları alsam yarında lıstemı uygulasam nasıl olur
sadece bır fıkır
bu sefer uyku gongu değilmiş :)))geldım kız gongun sesı sana calmasın
uyku gogu olmasın canım bu
gökceeeeeeemmmmmmm :)
Ben yarin icin yiyecegim seyi bugunden karar vermemki canim ya annem ne pisirirse onu yerim ben :):)menuler konusuna yazdıgım seyın acıklaması
hanı dıyorum bugun yıyeceklerımızı onceden yazsakta yorumlara gore dogru yada yanlıs dıye duzeltsek
mesela ben sımdı desemkı yarın sunu sunu yıyecem seklınde sımdıden yazsam yorumları alsam yarında lıstemı uygulasam nasıl olur
sadece bır fıkır
Oglen ekmek yok dunde ekmek yoktu ekmek yemiyosun galiba canim ha menunu sabah paylassaydin sporsa guzel olmus7.00 ıkı dılım wasa arasında 1 kk peynır
10.00 mınık bır seftalı
13.00 2 kofte salata ayran
15.00 3 kayısı
17.00 1 armut
19.30 3 kofte yagsız salata 1 catal pılav
belkı bır seftalı daha yerım emın degılım
3 lt.den fazla su
40 dakıka 6.3 km/h hızda 4.5 km.yuruyus
40 dakıka ebrucukla plates yapmadım plates yapmaya calıstım
300 twıster
acaba leslısle 3 mıle yurusemmı bılemıyorum
Himm guzel bilgi denemeye degermaydanoz bılındıgı gıbı C vıtamını deposudur ve odem attırır
ama maydanoz lımonla yenırse yag yakar
ayrıca 17 dal maydanoz 1 lomonun suyuyla blendıra konurda yarım bardak su eklenıp sıvı halıne getırılır her gun sabah ac karnına 21 gunluk kur yapılır ve bol bol yag yakılır
Tebrikleeerrr :) )yettiiiiiiiiiimmmmm ha ha zafer benim Su hanım beni çağırdı ama uyuttummmmm
bırazdan bır daha bakarım gelen olmus mu dıye bır dusuneyım sımdı ıkızler havuzda elıf uykuda ama buyuk olasılıkla uyanır pekı leslıeyle yuruyummu sımdıkı.canım sıkılıyor ya
alkıslar opucukler tebrıkler kaptonıskoma benımkı bır fıkırdı yazın gordugum kadarıyla meyvenın cesıtlılıgı gezme yada dısarda yeme gudumuz dondurmayıda unutmayalım dıye bır otokontrol saglarmı dıye dusunmustumsen de kuş kadar yiyenlerdensin menün güzel bana göre az ben ben ölürüm o kadar yesem sanırım :))) spor güzel bu arada senin gazınla bugün de meyve yedim hani bana alkışşşşşşş
bu biraz zor güzelim bea, mantık olarak doğru olabilir ama sonraki yorumara göre de daha sonraki menüler düzenleniyor senin dediğin çok zor olur, gerçi listeli diyet yapanlar için olabilir belki ama bana uymaz herkes fikrini söyleyebilir
bu sefer uyku gongu değilmiş :)))
Bende geldim burdayimm :)
Ben yarin icin yiyecegim seyi bugunden karar vermemki canim ya annem ne pisirirse onu yerim ben :):)
Oglen ekmek yok dunde ekmek yoktu ekmek yemiyosun galiba canim ha menunu sabah paylassaydin sporsa guzel olmus
Himm guzel bilgi denemeye deger
Tebrikleeerrr :) )
Havuzmuu sizin ev nasil ki :):)
tatliş sen de hoşgeldinbir gogocum eksik kaldı şindik belki aus da uğrar ohhhhhhh missss
ben bu arada hem çalışıcam hem sizinle sohbetteyim yarın sabaha iş yetiştirmem gerek
Sindi gunduzmu orada cok guzel gorunuyo canim gule gule oturun
tatliş sen de hoşgeldinbir gogocum eksik kaldı şindik belki aus da uğrar ohhhhhhh missss
ben bu arada hem çalışıcam hem sizinle sohbetteyim yarın sabaha iş yetiştirmem gerek
Evet canim gogo ve cimcime :) eksik birazdan uyurum gibi bende
Evet canim gogo ve cimcime :) eksik birazdan uyurum gibi bende
Iyi geceler
alkıslar opucukler tebrıkler kaptonıskoma benımkı bır fıkırdı yazın gordugum kadarıyla meyvenın cesıtlılıgı gezme yada dısarda yeme gudumuz dondurmayıda unutmayalım dıye bır otokontrol saglarmı dıye dusunmustum
kıyamam kusuma anası pısırırmıs benım mınnagımda yermıs
bos verın bır fıkırdı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?