Cok tesekkürler cnm,cocuklar kiydi vallaben o pastayı yedırmem kıyamam ya mutfaga sus dıye koyar hava atarım
elıne saglık cok cok cok begendım nasıl oyluyoruz onu anlamadım ben
Cok tesekkürler cnm,cocuklar kiydi valla
oylama daha baslamadi cnm,pazartesi basliyor,baslarsa link veririm,begendiginiz tarife oy verirsiniz
Aksam az olmus gonca ablasabah ılık su
1kase k fleks süt
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 kepçe çorba 2 ızgara köfte 1 dilim ekmek yağsız salata ayran
ara 4 erik
akşam 2 kaşık makarna salata 2-3 ceviz
su 2 lt.
spor yok
Insalaaaah :)ayyy çok güzel benim kızın doğumgünü taaaa seneye daha yeni geçirdik oğlanınki de ekimde sen de o zamana kadar oğluş için de yap kopya çekelim
hay Allah ben 3. den korkuyorum hatun 4. diyo
görürsüüüüüüüüün merak etme ne zaman geçti bu seneler dersin sonra
eeeeeee evlat demısler sekerım.benım ıkızlerın ısteklerını duyunca ıntar edesım gelıyor bazen.buyudukce ısteklerde buyuyor hele cevrelerı sıncı bır tuzak
bak bu negatıflıgı hıc duymayım bır daha anlastıkmı
zayıflıyacan
sevdın bırının yanında cokkkkkkkkkkk guzel bır gelın sonra tatlı bır hamıs sonrada bır kırmızı suratlının anası olacan
Arabali severmi annesi toprakayyy çok güzel benim kızın doğumgünü taaaa seneye daha yeni geçirdik oğlanınki de ekimde sen de o zamana kadar oğluş için de yap kopya çekelim
ben o pastayı yedırmem kıyamam ya mutfaga sus dıye koyar hava atarım
elıne saglık cok cok cok begendım nasıl oyluyoruz onu anlamadım ben
evet bence deeeeeeeebak bugun gezınme banlanırsın yarın tartı gunu
resmını ekledınmı zeyncum
hayırlısı olsun oğlanın tadı da başka anne için söyliyim de, benim ilk gözağrım oğluşum başkaaaDusunuyomusun canim bi tane daha bende annem tarafinda tek kiz torunum kiymetliyimdir teyzemler dayimlar icin mesela :) hepsinin cocuu oglan teyzeminde 3 oglu var bi daha dene belki kiz olur dioruz olmazsa cok hayal kirikligina ugrarim olmaz dio :) :) :)
Buyuk lokma yut buyuk laf etme sekerim :) ):)
bir cevap yazıp kaçıyorum zaten :) banlanmaya alıştım :) bende toprağını ararım söylerim kilomu
oğluma yalvardım bir resim çektiremedim danaya :) yarın kızım gelicek ona çektiririm :) öncesi ve sonrası yaparım 48 beden pantolonumla :) birde 38 bedenle :)
sabah ılık su
1kase k fleks süt
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 kepçe çorba 2 ızgara köfte 1 dilim ekmek yağsız salata ayran
ara 4 erik
akşam 2 kaşık makarna salata 2-3 ceviz
su 2 lt.
spor yok
eeeeeee evlat demısler sekerım.benım ıkızlerın ısteklerını duyunca ıntar edesım gelıyor bazen.buyudukce ısteklerde buyuyor hele cevrelerı sıncı bır tuzak
bak bu negatıflıgı hıc duymayım bır daha anlastıkmı
zayıflıyacan
sevdın bırının yanında cokkkkkkkkkkk guzel bır gelın sonra tatlı bır hamıs sonrada bır kırmızı suratlının anası olacan
ben takıpteyım yarısmaları ama gerceklıne emın degılım
sankı kımın arkadası coksa o kazanıyor.
heeee azıcık goz zevkı olanında oy vermesı gerek.elıne fantazıne saglık arkadasım
hayyyyyyyyyyy masallah asagı bakın 7 uye 0 zıyaretcı
Aksam az olmus gonca abla
Insalaaaah :)
Ay insalaah insaalaaah canim yaaa haziranda atamalar var insalaah erkek arkadasim atanir die yatip kalkip dua ediyorum eger atanirsa digerleride sirasiyla olur insalaah :):)
sevme miiiiiii :))) süper beraber kutlarız benimki 26 da seninki kaçında doğduArabali severmi annesi toprak
Hemen hazirlarim,benim oglumunkide ekimde ikisini birden kutlariz
kısmet olursa yok demem
mede ın hasan ve berılden 4. 5. 6. gıdermısım
ne azgın karıyım be yaaaaaaaaaaaa
yok kız ben hamılelıklerı severım pek sımartır benım herıf.ayyyyyyy bende kırılırım agrımasada agrır her yerım arada bır de aglarımkı sorma pervane olur.
ay teyzesı onada yasınada lafınada kurban olsun.masallah allah yasının guzellını yasatsın yavrumuzaoylama başlayınca haber verir pegasus daha başlamamıştır sanırım
evet bence deeeeeeee
hayırlısı olsun oğlanın tadı da başka anne için söyliyim de, benim ilk gözağrım oğluşum başkaaa
banane banane yazmam ya da kilo almış yazarım
ne oldun kız aç yaşamışsın nasıl yarınki manzaran bakem
benim ufak cadı zaten ben onunla başedemiycem kesin 1,5 yaşından beri şakır şakır konuşuyo bize bir laf yetiştiriyo aklın durur
heee ben geldimya bana hoş geldine geldiniz degilmi
heee ben geldimya bana hoş geldine geldiniz degilmi
sevme miiiiiii :))) süper beraber kutlarız benimki 26 da seninki kaçında doğdu
Hay Allah iyiliğini versin alemsin yaaaa, ben hiç naz yapamam ilk hamileliğimde göbişimi tutup koşa koşa otobüse yetişiyodum işe giderken , öyle ilginç aşermelerim de yoktu ama yine de güzel herkes bir poh poh o h ne güzel :))
Bende hamileyken ole olurum kesinkısmet olursa yok demem
mede ın hasan ve berılden 4. 5. 6. gıdermısım
ne azgın karıyım be yaaaaaaaaaaaa
yok kız ben hamılelıklerı severım pek sımartır benım herıf.ayyyyyyy bende kırılırım agrımasada agrır her yerım arada bır de aglarımkı sorma pervane olur.
Vermezmiyiz canimm :):)Cok tesekkürler cnm,cocuklar kiydi valla
oylama daha baslamadi cnm,pazartesi basliyor,baslarsa link veririm,begendiginiz tarife oy verirsiniz
hıhı allah ne deyım sana kısssssssssssss
ınsallah gelır yanına pek bır dertlıymıs benım tombıs kelebemmmmmmmmmmmm
anam aklıma geldı erkek merkek dedınde
saat kac oldu benım domuz nıye aramadıkı.hafıften depresyona sarsammı kı
Tamam ben yavas yavas hazirlayayim anca bitersevme miiiiiii :))) süper beraber kutlarız benimki 26 da seninki kaçında doğdu
afferım sanaBende hamileyken ole olurum kesin:) simdi bile nazlarin bini bin para :) bende
Vermezmiyiz canimm :):)
Domuz deme kiz yazikkk
cnm benim
tesekkürler
allah bagıslasın sarı papatyanı
kız dıkkat et senın bıcır sarısın gunes kremsız sokaga salma.senmı sarısınsın babamı sankı 1.5 yasından buyuk gıbı papatya
anneanneye benzetiyolar:)Anam kime cekmis kiz bu sap sari masalaaah :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?