Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kusura bakma birden gördüm yorum yaptım ama takım içi böyle bir kural varsa tabi ki aktifliğini sen daha iyi bilirsin. yine de en azından şöyle şöyle sorunum var gelemiyebilirim izinli yazarsınız gibi bir mesaj bırakmışsa kişiler bana daha ılımlı geliyor, en azından sorumluluk duyulan bir ortam olması için diğer üyelere de örnek teşgil etmesi açısından. sizi yargılamak için söylemedim yani yanlış anlama lütfen:)

***4. TAKIM 314.ETAP***
topraks : (72,6/72,2/0,4 /%0,55)
Gerbera1987 90,8/90/0.8/0.88 )

bahar2106 61,3/60,3/1/ %1,63)
zeynep_canan 60,6/59.5 /1.1/%1.82 )
cimcimesude(65,4 /65,0 /0,4 /%0,61)
gogo2405( 71,2/71,5 /-0,3/%-0,42)
eftelya_blue(63,6/63,1/0,5/%0,79 )
kendi isteği ile ayrıldı

4.TAKIM ORTALAMASI
%0,84

yok canım alınmıyorum :) yorumların için teşekkür ederim :) sorumsuzluk gerçekten önemli bi konu. bundan sonra çok daha fazla dikkat edicem bu tarz durumlara :)

paylaşım alanına baktımda şuan için en yüksek ortalama bizimki görünüyor..1. mi olacağız gene yoksa.

garbera öncelikle hayırlı olsun, düzelttim ama son ana kalması canımı sıkıyor açıkçası peki işyerinden paylaşım yapabilecek misin, ne durumdasın yine çok gelemiyosun bu ara

paylaşım alanına baktımda şuan için en yüksek ortalama bizimki görünüyor..1. mi olacağız gene yoksa.

evet ama bu hafta ödül yooooooookkkkkkkkk takımca cezalıyız katılımsızlıktan dolayı bugün ben solumdan kalktım galiba

işe mi girdin canım hayırlı uğurlu olsun

kızlar mesajları yazıyorum yanlış saydıysam siz de kontrol edin

topraks 102
garbera 3
bahar 29
zeynep 53
cimcime 58
gogo 33

şimdi buna göre garbera, bahar ve gogo bir uyarı aldılar. Özellikle garbera çok çok çok az???????
zeynep sayıyı geçmişsin ama hem günlerce banlısın hem de başka yerlere daha çok yazmışsın sana da yarım uyarı verdim

tamam canım

fıstıklar ben çıkıyorum, akşama uğramaya çalışıcam, öpüldünüüüüzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…