Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben çıkıcam şimdi
bu hafta ödül vermiycem ben ama birinci olduk sanırım o yüzden hepinizi tebrik ediyorum, bu seferlik aşağıdaki tebriklerle idare edin

:13::119::118::128:

cezalara gelince zaten uyarılarımı verdim bu hafta hepimiz sanki sonuncu olmuşuz gibi spor yapıyoruz, bol su içiyoruz, bitki çayı içiyoruz, düzenli diyet yapıyoruz veeeeeee bol bol paylaşım yapıyoruz. hafta sonu sakinliğini saymıyorum ama müsait olan uğrasın kızlar

bugünden itibaren takım içi yarış başlamıştır. haydi gazamız mübarek olsun

Kizlar bugun cok yogundun gunum yollarda gecti simdi esimi bekliyorum Eve Gidene Kadar gece yarisi olur.birincilik gelmis bu tembellikle birinci olan takim azicik gayret etse neler cikarir.yarin Sabah ugrarim insallah.
Kizlar bu yaris icin ikili Grup yapalim ne dersiniz.herkez kendine Onu diyet Moduna sokacak bir es secsin lütten.kacamaksiz bol hareketli bir hafta ve herkesi Memnun edecek tartida goruselim.varmisiniz......varmi diyen esini secsin ve yaris baslasin.........

Son düzenleme:
kıyamam sana yaaaaaaaaa tatlişşşşşşş
Moralim cok bozuk yaa atama tercihleri aciklandi moralim cok kotu
Odul alsaydikda kullanacak tadim yok ama cok sevindim birinci oldugumuza herkezi tebrik ederimm

Bunu onceden yapiyoduk canim biz ben bu hafta ikili yarismak istemiyorum takim icinde kacinci olucam bakalim ona bakcam

sabah 50 zıplama ılık su
1 kase k fleks 1 bardak süt

ara 1 avuç beyaz leblebi

öğlen kabak yemeği 4 kaşık salata yağsız
2 dilim ekmek

ara 4 erik

akşam kahvaltı yaptık yemek yapasım yoktu
1 yumurtalı omlet 1 kk peynir çeyrek simit domates salatalık

ara süt

su 2 lt.
spor 1 saatten fazla yürüyüş

Guzel gonca abla menu

Kizlar gecen teyzemin evini temizlemistik simdide tasinicak ona yardima gidicez yarin sabah aksama geliriz aksama gorusmek uzere kendinize iyi bakin iyi geceler optum

hoşbeş için ceza fazla olmuş.
saol canım.bencede 6 ları görelim çok sıkıldım ben bu durumdan.
herşey güzelde başka topiklere gidip banlanmasan :)
bende bu kadar yoğurt yiyebilsem
evet evet toparlanma zamanıııı
ikindi için ceza alırsın sanırım.

sporuna bayıldım:)

evet ama bu hafta ödül yooooooookkkkkkkkk takımca cezalıyız katılımsızlıktan dolayı bugün ben solumdan kalktım galiba
olmasın zaten abartıyorum ben ödülleri.
neee sadece uyarımı spor cezası yokmu
Kizlar gecen teyzemin evini temizlemistik simdide tasinicak ona yardima gidicez yarin sabah aksama geliriz aksama gorusmek uzere kendinize iyi bakin iyi geceler optum

kolay gelsin canım.

bugün düğündeydik yarın sabah kahvaltıya davetliyim arkadaş toplantısı öğleden sonra bebek mevlüdü var akşam yine düğün var pazar gününe nasıl çıkıcam bakalım

günaydın güzel hatunlar
hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
dünkü menümü yazayım önce

sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir 1 k.kutusu
3 siyah 3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay

ara
1 fincan
yeşil çay
3 kuru kayısı

öğlen
porsiyon köfte
ayran

ara
1 avuç leblebi
sütlü kahve 1 çay bardağı

akşam
2 yaprak sarma
1 tabağın yarısına menemen yarısına az makarna
yoğurt

su 2,5 lt yarım litresi 1 limon sıkılarak içildi

spor sabah 45 dk( 15 dk trambolin+15 dk bisiklet+15 dk karın bel kalça bacak hareketleri)
akşam uymayaydım mezdeke yapacaktım (

bugün tüm gün dışarıda olacağım eğer planımda bir değişiklik olmazsa
öpüldünüzzzzzzzzzzzz

Kizlaaaarr meraba ben araniza yeni katldim.boy 1.65 kilom 96.5 (yarn.regli.olacam ins yarm kilo sismisim ) esimle tnstgmda 70 kg dim gelsin pizzalar gtsin iskenderler kolalar tatlilar evlenncede kocavigima borek yapiyim kek ypiym pasta yapyim kurabiyeler kitr kitr hoooppp bi bktm anaammmmm kilo alms basini gtms tek basn.dyette olmuyo tabi benm yarsmam lazm bu grubu gornce cok.svndm. benide araniza aldgnz.icin.cok tsk.ederm. ins istedgm kloya ulasrmmm :)

gunaydın sekerlerım
hasom geldı 3 tu eve geldımızde ben salak saat farkını hesaplamamısım kac saat havaalanında kaldım hatırlamıyorum ama olsun be yawwwwwww nefret geldı bu trafıkten bır ara koye yerlesıp araslı tasımada essek sahıbı olmayı hayal ettım.dunden berı yorum yapamadım kusura bakmayın lutfen tombul kelebeklerım

topragım
sekerım aman aman ıstenınce sabah trambolınde hoplanırmıs .sporda yapılırmıs degılmı.kuzum kırdın seytanın bacanı senın adına nasıl sevındım anlatamam.spor nankordur canım ya baslamak ıstersın kolay baslayamazsın sakın bırakma.zamanı onemlı degıl ısının cok oldunda bıle 20 dakıkanı ayırkı aranızdakı bag kopmasın.cumaya benı sevındır lutfen.

zeynep hanım
tebrıkler

baharım
mınık kelebegım sıkma canını aranızdakı gercek bır sevgı askasa ve o adam senın kaderınse bagdatta olsa kavusursunuz.sakın olumsuz dusunme vardır bır hayır.bak bakalım sevgısı bu uzaklıgı katedeıp sana gelecekmı her an.hem dıp dıbe ılıskı bır donem sonra laskalasıyor.lutfen olumlu tarafından dusun ve kesınlıkle ona hıssettırme bu erkek mılletının totısını havaya kaldırmaya gelmez.

goncacım
umarım guzel bır hafta sonu gecırırsın tatlım.nobetteysen kolaylıklar versın rabbım.

cımcıme
canım hafta sonu cozutup pazartesı karsıma cıkma sakın.saglam bır haftaya basladıgımızı unutmayın.hafta sonu yapılan cozutmaları anca hafta ıcı noturluyoruz ama bu bızı mutlu etmıyor.hazıran sonuna yaklasıyoruz yaz bıtıyor ne zaman kılolar gıdecek.zaman aleyhımıze............

pegasusum
pasta kralıcem takıpteyım canım.dun sana yapılan yoruma cok kızdım.ısık rengı degıstırırmı dıye.bazen sırf yorum yapmak ıcın topık gezıyor bu hatunlar yawwwwww.ama 3 cocuk anası ben pastana hayranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkendıne ıyı bak sekerım.yakında koruma topıgındeyız son 4 kılo.

adını unuttum varsa kusura bakmayın.yıne gelırım ınsallah.

Zeynep sana bir porsiyon baklava cezası vermekistiyorum şu an

Yine mi banlandın yaaaa

Ziplama isini sevdim Bende aklima gldikce yapacam ins:)

yazayım çıkıcam hemen geçmişe akşam bakarım.
sabah zıplama su
çeyrek simit 1 kk peynir 2 ceviz şekersiz çay

ara beyaz leblebi

öğlen 1 kaşık yeşil fasulye(kılçıktan fazla yiyemedim)
2 kepçe çorma 2 kaşık kuşbaşı et 1 dilim ekmek

ara 2 kaşık k fleks süt

akşam 1 dilim ekmek kıymalı yumurta 3-4 kaşık kadar

ara 10-12 kiraz

su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş+ 25 dk yürüyüş

Bende dun yediklerimi sayayim
Sabah kalkinca 1.subardagi ilik su
Kahvalti: 1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates 1 salatalik 3 siyah 2 yesil.zeytin haslanmis.yumurta(tok tutuyor)

Ara ogun: nektarili.yogurt

Oglen.yemegi: 1/2 kase corba cok.az sakatat 1 incecik..dilim tambugday ekmegi yogurt

Ara ogun 10.adet kiraz yarim kase yogurt

Aksam 4 ymek kasigi pilav 2 kofte kadar.but yarim kase corba yogurt

Ara ogun : bundan cok.cok.utaniyrm.ama napiyim zaafimmm 300 grma yakin.dondurma

Suan.bel fitigindan dolayi yatyrum en.az5.gun surer spor yapamiyrm yattgim yerden karnimi icime cekip.brakiyrm. yogurdun yaglari yaktigini duydum.her firsatta yemeye calisiyrm.mutlaka.sizde yiyin.cok.tatli.istersem yogurda 1 tatli kasigi seker ilave edyrm yada recel. Yorumlarinizi bklyrm.sizce eksiltmem.gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…