Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende dun yediklerimi sayayim
Sabah kalkinca 1.subardagi ilik su
Kahvalti: 1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates 1 salatalik 3 siyah 2 yesil.zeytin haslanmis.yumurta(tok tutuyor)

Ara ogun: nektarili.yogurt

Oglen.yemegi: 1/2 kase corba cok.az sakatat 1 incecik..dilim tambugday ekmegi yogurt

Ara ogun 10.adet kiraz yarim kase yogurt

Aksam 4 ymek kasigi pilav 2 kofte kadar.but yarim kase corba yogurt

Ara ogun : bundan cok.cok.utaniyrm.ama napiyim zaafimmm 300 grma yakin.dondurma

Suan.bel fitigindan dolayi yatyrum en.az5.gun surer spor yapamiyrm yattgim yerden karnimi icime cekip.brakiyrm. yogurdun yaglari yaktigini duydum.her firsatta yemeye calisiyrm.mutlaka.sizde yiyin.cok.tatli.istersem yogurda 1 tatli kasigi seker ilave edyrm yada recel. Yorumlarinizi bklyrm.sizce eksiltmem.gerekir mi

benım yorum yapabılecegım bır konu degıl canım.kapasıtemın yeterlı oldunu dusunmuyorum.
keske sakatata
bol bol yenen recellı yada sekerlı yogurda
300 grçdondurmaya ne deyım bılemedım.ama topıgın daımı kızları daha guzel yorumlar yapacaktır mutlaka.
gecmıs olsun tatlıs.aman dıkkat doktoruna sormadan bırsey yapma lutfen.5 gun sonra duzelecekmıymıs

gızemlı dalgınım bıraz kusura bakma hosgeldın ınsallah hedefıne ulasırsın takım ıcınde.motıvasyonunu yuksek tutman dılegıyle yenıden hos geldın canım

dunku menumu yazmadım tatlıslarım cunku gun boyu bır kepeklı tost
3 kayısı ve bır elma yedım.gecede havaalnında bır sandvıc aldım ama heyacandan heralde hepsını yemedım.bu nedenle ornek bır menum yoktu ama tartıdakı sevıncımın hattrına plates yaptım
hoscakalın cıktım kızlar uyandı

Canim yanlis ifade etmisim:) yogurdu sade yiyorum sadece tatlinkrizlerim dayanilmaz hal.aldiginda recel yada seker katyrm. Sakatat ta cok.azdi cok.severm cok ta yerim.ama cok.kaloriliymis ondan.artk.azalttm :) benm.tek derdm dondurma inan.kisin.hasta etmeyecegni bilsem hergun yerim o bnm.dayanlmazm.ama azaltmam gerek.farkndaym belim icin.krem.verdi doktor fitiga yapabileck pek bsey ykmus canm
4 5 gun cekersin yattikca gecer dedi Bende hareketsiz kaldigim ana kilo alirim umarim koruyabilirim :) dkkate aldigin icin.cok tsk ederm :)

gızemlı dalgınım bıraz kusura bakma hosgeldın ınsallah hedefıne ulasırsın takım ıcınde.motıvasyonunu yuksek tutman dılegıyle yenıden hos geldın canım

Cok tsl ederm beril ins hep beraber ulasabilirz sennde gozun aydn.Rabbim.hic uzun.sureli.ayrlik vermesn :)

Gizemcim Ben yemekten Secerim o nedenle yorumsuzum dondurmayida en son gecen sene sanirim bir isirik yemistim.ama Ben cikulata manyayim sana tavsiyem 21 e 40 yontemini uygulaman.bir genis zamanda sana tatli krizleri icin tarifler yazayim.
Esim konusu ise Ben biraz kronigim tatlim.aksama gec gelsede ozlerim.5 gunlune seminere gitmisti bu kez.
Daha burdayiz hedefe dek.hepimizin zaaflari var.ama olcuyu hayatimiza sokacak insallah.opüyorum yanaktan

Kinder gizem biraz anlatsana

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim. 70 kiloyum :18:
Pazartesi için diyete başlama kararı almıştım,grup motivasyonu çok işime yarayacak.
Mütemadiyen buralardayım,umarım grubumuz sohbet seviyordur. :)

Kızlar geçmişi okudum da biraz,mesaj sayısı,ceza ve ödüller hakkında bilgi verir misiniz? Manifestoları okudum ama kaçırmışım sanırım.

Selam kizlar yorgunluktan oluyorum Menun guzel canim sporada tekrar basladin ne guzel
Hos geldin canim aramiza
Ilk defami diyet yapacaksin istikrarlimisin yoksa ole gelip gecici bi hevesmi bizimle birlikte guzel zayiflarsin insalaah
Cok tesekkur ederim canim :):) cooook seviyoruz birbirimizi allahtan bi mani olmazsada evlenmk istiyoruz ama is yokki
Guzel menu gonca abla
Canim sakatat olmamis dondurma cok fazla sporda yapamadigin icin yediklerinr dikkat etmelisin
Menun cok az canim yaa bugun daha iyidir umarim :)
Pazartesi için diyete başlama kararı almıştım,grup motivasyonu çok işime yarayacak.
Sende hos geldin canim kaptan kurallati paylasacaktir kabul ederseb iki hafta deneme suren olucak
Kızlar geçmişi okudum da biraz,mesaj sayısı,ceza ve ödüller hakkında bilgi verir misiniz? Manifestoları okudum ama kaçırmışım sanırım.

Kurallarimiz var canim onu kabul edersen takima giriyorsun
Cezalar ida kaltan belirliyor cezalarda spor cezasi sadece o da bizkm iyiligimiz icin

Dunki menum
Kahvalti :
1 tabe haslanmis yumurta , maydonoz , nane yi karistirdim salata yaptim
Bi dilim ekmek
6 tane cok kucuk yesil zeytin
Bi bardak cay
Domates salatalik

Ara 3 sekerpare

Oglen 3 top cig kofte kucucuk yufka bol yesillik

Ara yine sekerpare yemistim galiba :) 3 tane

Aksam iki tane ispanakli ucgen boregi ama kucukdu kucuk lahmacunlar kadar
Iki bardak cay

Ara avuc ici kadar kavrulmamis kabuklu fistik 5 tane felandi

Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus 10 dakka twist

beğendim canım.
hoş geldin aramıza.
dondurma çok olmuş günde 1 top yesen sade yada meyveli makul olabilir.yoğurt sade yemek iyi olur.bazen taze meyve doğrayabilirsin şeker krizini şeker yada reçelle değil kuru meyve yiyerek çözebilirsin.

merhaba sende hoş geldin. 1. sayfada kurallar yazılı okuyabilirsin.cezalar genellikle spor olarak veriliyo.

güzel beğendim.şekerpare kayısı dimi tatlısı değil ben tatlısını çok severimde

hafta sonu kimse yok akşam görüşürüz artık ben birazdan çıkıcam arkadaşımn düğünü var bol bol oynıycammm

Kayisinin tatli olani gonca abla kayisi gibi yani :) normaldeki sekerpare tatlisini sevmem ben :)

ama bu haksızlık değilde nedir yaa dün tartılıyorum 71.5 çıkıyo bugün 71
Anaaam bi gunde nasil fark etmis gonca abla cumaya kadar hergun 500 gram giderse abbaaaw :):):) muhtesem olucak
hafta sonu kimse yok akşam görüşürüz artık ben birazdan çıkıcam arkadaşımn düğünü var bol bol oynıycammm

Yandan yandan oh oh :):) benimde pestilim cikti ev tasimak ne zormus helede teyzeminki bide hic biseyi hazirlamamis bugun cok yoruldum yahu :):)

bugun kımseler gelmedıkı.neyse benım yıne kus yemı gıbı bır menum oldu ama bu bırazda kosusturmadan oldu.esım ısınde ıstedıgı anlasmayı yapms bugunde ıslatmaya ocakbasına gıdıyoruz.sanırım gec saatte olsa cepten gırer bır goz atarım.hafta sonları hepmı boyleyız yoksa bu gune has bır durum bu.
zeyno banlı dıyorsunuz ama hatun begen tusunu kullanıyor.neyse zeynepcım banlanmamaya dıkkat et bu haftadan ıtıbaran motıvasyonumuzu tavan yaptıracagız.sen bur da ıstedıgını yaz kımse kıb tusuna basmaz canım.
hepınız opuldunuz.toprakcım ınsallah gune cok zınde basladın sporla umarım bozmazsın.

Selam fistik oh :) oh gidin kocisinle afiyet olsun hafta sonlari hep bole sakin olur canisi bende yarin aksama kadar askimla gezicem :)

Baharim Canim senden bir Rica sakin mutsuzlugunu erkek arkadasina yansitma Is Is diye kafayla sisirme.erkekler dirduri ve mutsuzlugunu kadinlari sevmez.belki biraz gec olur ama akan su inanki yatagina ulasir Birgun.bu erkek denen Trek hucreliler pof pof sever sen yaparsin de Onu Kamicila.sakin negativ olma EMI Canim.hem bu gunlerin tatini cikar.sonra daha ayrintili konusuruz simdi bir baktimda senin yaziyi gordumde eyvah kuzum uzgundu acisini cocuktan cikarmasin dedim.opüyorum tatlim Guzel haberlerlen bir moralle gel

Son düzenleme:

Aaayyyy canim benim benide dusunurmus cokk sagol
Canim ben zaten erkek arkadasimi zorlasam ne olucakki onun ne kadar uzuldugunu biliyorum tarsusda mersinde adanada basvurmadigi fabrika kalmadi hic biri almadi askerligi yapmadi die
bununda bilgisayar bilgisi iyi buda bilgisayar firmasina girdi oda sigorta yapmiyo uc kurus para veriyo belki atamalar olurmu dedik ondada yine gidaci almiyolar duz memurluk yazicak insalaah olurda huzura kavusuruz canim yaa ben sorun etmiyorum isi ben onunla kuru ekmek bile yerim biz 4 senedir cikiyoruz hem iyi hem kotu gunlerimiz oldu simdiki sikintilar bizi hic zorlamiyo ama annemler isi yok die bana yukleniyo bende arada kaldim bunalima girdim psikoloji sifir umutla atamalari bekliyoruz egerki atanamazsa ne olucak hic bilmiyoruz yaa ole isde canim bende sorun bi tane ama bin tane soruna bedel su issizlik bende calisiyodum bi ay oldu cikali yeni is aricam uuufff

Son düzenleme:
ben şimdik diyet yapmıorum henuz bayagada kılo aldım gbı kansızlıgım cıleden ckardı benı demır eksıklıgınden saclarım ble dokuluo o hal aldım yanii ama mutsuzluktan sanırsam hepınızıde özledim
baharcım toprakcım heralde pegasusta mezun olmustur zeynep abla sen ne alemdesın
göremedım ama su en son yazıları okjudum kendını üzme baharıskom senı cok sevıorum ben ınternet bı ara yoktu o yuzen yazmadım yanı un unutmadım szı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…