- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Bende dun yediklerimi sayayim
Sabah kalkinca 1.subardagi ilik su
Kahvalti: 1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates 1 salatalik 3 siyah 2 yesil.zeytin haslanmis.yumurta(tok tutuyor)
Ara ogun: nektarili.yogurt
Oglen.yemegi: 1/2 kase corba cok.az sakatat 1 incecik..dilim tambugday ekmegi yogurt
Ara ogun 10.adet kiraz yarim kase yogurt
Aksam 4 ymek kasigi pilav 2 kofte kadar.but yarim kase corba yogurt
Ara ogun : bundan cok.cok.utaniyrm.ama napiyim zaafimmm300 grma yakin.dondurma
Suan.bel fitigindan dolayi yatyrum en.az5.gun surer spor yapamiyrm yattgim yerden karnimi icime cekip.brakiyrm. yogurdun yaglari yaktigini duydum.her firsatta yemeye calisiyrm.mutlaka.sizde yiyin.cok.tatli.istersem yogurda 1 tatli kasigi seker ilave edyrm yada recel. Yorumlarinizi bklyrm.sizce eksiltmem.gerekir mi
benım yorum yapabılecegım bır konu degıl canım.kapasıtemın yeterlı oldunu dusunmuyorum.
keske sakatata
bol bol yenen recellı yada sekerlı yogurda
300 grçdondurmaya ne deyım bılemedım.ama topıgın daımı kızları daha guzel yorumlar yapacaktır mutlaka.
gecmıs olsun tatlıs.aman dıkkat doktoruna sormadan bırsey yapma lutfen.5 gun sonra duzelecekmıymıs
gızemlı dalgınım bıraz kusura bakma hosgeldın ınsallah hedefıne ulasırsın takım ıcınde.motıvasyonunu yuksek tutman dılegıyle yenıden hos geldın canım
Menun guzel canim sporada tekrar basladin ne guzelgünaydın güzel hatunlar
hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
dünkü menümü yazayım önce
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir 1 k.kutusu
3 siyah 3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 fincan
yeşil çay
3 kuru kayısı
öğlen
porsiyon köfte
ayran
ara
1 avuç leblebi
sütlü kahve 1 çay bardağı
akşam
2 yaprak sarma
1 tabağın yarısına menemen yarısına az makarna
yoğurt
su 2,5 lt yarım litresi 1 limon sıkılarak içildi
spor sabah 45 dk( 15 dk trambolin+15 dk bisiklet+15 dk karın bel kalça bacak hareketleri)
akşam uymayaydım mezdeke yapacaktım(
bugün tüm gün dışarıda olacağım eğer planımda bir değişiklik olmazsa
öpüldünüzzzzzzzzzzzz
Hos geldin canim aramizaKizlaaaarr meraba ben araniza yeni katldim.boy 1.65 kilom 96.5 (yarn.regli.olacam ins yarm kilo sismisim) esimle tnstgmda 70 kg dim gelsin pizzalar gtsin iskenderler kolalar tatlilar evlenncede kocavigima borek yapiyim kek ypiym pasta yapyim kurabiyeler kitr kitr hoooppp bi bktm anaammmmm kilo alms basini gtms tek basn.dyette olmuyo tabi benm yarsmam lazm bu grubu gornce cok.svndm. benide araniza aldgnz.icin.cok tsk.ederm. ins istedgm kloya ulasrmmm :)
Cok tesekkur ederim canim :):) cooook seviyoruz birbirimizi allahtan bi mani olmazsada evlenmk istiyoruz ama is yokkigunaydın sekerlerım
hasom geldı 3 tu eve geldımızde ben salak saat farkını hesaplamamısım kac saat havaalanında kaldım hatırlamıyorum ama olsun be yawwwwwww nefret geldı bu trafıkten bır ara koye yerlesıp araslı tasımada essek sahıbı olmayı hayal ettım.dunden berı yorum yapamadım kusura bakmayın lutfen tombul kelebeklerım
topragım
sekerım aman aman ıstenınce sabah trambolınde hoplanırmıs .sporda yapılırmıs degılmı.kuzum kırdın seytanın bacanı senın adına nasıl sevındım anlatamam.spor nankordur canım ya baslamak ıstersın kolay baslayamazsın sakın bırakma.zamanı onemlı degıl ısının cok oldunda bıle 20 dakıkanı ayırkı aranızdakı bag kopmasın.cumaya benı sevındır lutfen.
zeynep hanım
tebrıkler
baharım
mınık kelebegım sıkma canını aranızdakı gercek bır sevgı askasa ve o adam senın kaderınse bagdatta olsa kavusursunuz.sakın olumsuz dusunme vardır bır hayır.bak bakalım sevgısı bu uzaklıgı katedeıp sana gelecekmı her an.hem dıp dıbe ılıskı bır donem sonra laskalasıyor.lutfen olumlu tarafından dusun ve kesınlıkle ona hıssettırme bu erkek mılletının totısını havaya kaldırmaya gelmez.
goncacım
umarım guzel bır hafta sonu gecırırsın tatlım.nobetteysen kolaylıklar versın rabbım.
cımcıme
canım hafta sonu cozutup pazartesı karsıma cıkma sakın.saglam bır haftaya basladıgımızı unutmayın.hafta sonu yapılan cozutmaları anca hafta ıcı noturluyoruz ama bu bızı mutlu etmıyor.hazıran sonuna yaklasıyoruz yaz bıtıyor ne zaman kılolar gıdecek.zaman aleyhımıze............
pegasusum
pasta kralıcem takıpteyım canım.dun sana yapılan yoruma cok kızdım.ısık rengı degıstırırmı dıye.bazen sırf yorum yapmak ıcın topık gezıyor bu hatunlar yawwwwww.ama 3 cocuk anası ben pastana hayranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkendıne ıyı bak sekerım.yakında koruma topıgındeyız son 4 kılo.
adını unuttum varsa kusura bakmayın.yıne gelırım ınsallah.
Guzel menu gonca ablayazayım çıkıcam hemen geçmişe akşam bakarım.
sabah zıplama su
çeyrek simit 1 kk peynir 2 ceviz şekersiz çay
ara beyaz leblebi
öğlen 1 kaşık yeşil fasulye(kılçıktan fazla yiyemedim)
2 kepçe çorma 2 kaşık kuşbaşı et 1 dilim ekmek
ara 2 kaşık k fleks süt
akşam 1 dilim ekmek kıymalı yumurta 3-4 kaşık kadar
ara 10-12 kiraz
su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş+ 25 dk yürüyüş
Canim sakatat olmamis dondurma cok fazla sporda yapamadigin icin yediklerinr dikkat etmelisinBende dun yediklerimi sayayim
1 adet domates 1 salatalik 3 siyah 2 yesil.zeytin haslanmis.yumurta(tok tutuyor)
Oglen.yemegi: 1/2 kase corba cok.az sakatat 1 incecik..dilim tambugday ekmegi yogurt
Suan.bel fitigindan dolayi yatyrum en.az5.gun surer spor yapamiyrm yattgim yerden karnimi icime cekip.brakiyrm. yogurdun yaglari yaktigini duydum.her firsatta yemeye calisiyrm.mutlaka.sizde yiyin.cok.tatli.istersem yogurda 1 tatli kasigi seker ilave edyrm yada recel. Yorumlarinizi bklyrm.sizce eksiltmem.gerekir mi
Menun cok az canim yaa bugun daha iyidir umarim :)dunku menumu yazmadım tatlıslarım cunku gun boyu bır kepeklı tost
3 kayısı ve bır elma yedım.gecede havaalnında bır sandvıc aldım ama heyacandan heralde hepsını yemedım.bu nedenle ornek bır menum yoktu ama tartıdakı sevıncımın hattrına plates yaptım
hoscakalın cıktım kızlar uyandı
Sende hos geldin canim kaptan kurallati paylasacaktir kabul ederseb iki hafta deneme suren olucakMerhaba arkadaşlar bende yeniyim. 70 kiloyum :18:
Pazartesi için diyete başlama kararı almıştım,grup motivasyonu çok işime yarayacak.
Mütemadiyen buralardayım,umarım grubumuz sohbet seviyordur. :)
Kızlar geçmişi okudum da biraz,mesaj sayısı,ceza ve ödüller hakkında bilgi verir misiniz? Manifestoları okudum ama kaçırmışım sanırım.
beğendim canım.günaydın güzel hatunlar
hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
dünkü menümü yazayım önce
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir 1 k.kutusu
3 siyah 3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 fincan
yeşil çay
3 kuru kayısı
öğlen
porsiyon köfte
ayran
ara
1 avuç leblebi
sütlü kahve 1 çay bardağı
akşam
2 yaprak sarma
1 tabağın yarısına menemen yarısına az makarna
yoğurt
su 2,5 lt yarım litresi 1 limon sıkılarak içildi
spor sabah 45 dk( 15 dk trambolin+15 dk bisiklet+15 dk karın bel kalça bacak hareketleri)
akşam uymayaydım mezdeke yapacaktım(
bugün tüm gün dışarıda olacağım eğer planımda bir değişiklik olmazsa
öpüldünüzzzzzzzzzzzz
hoş geldin aramıza.Kizlaaaarr meraba ben araniza yeni katldim.boy 1.65 kilom 96.5 (yarn.regli.olacam ins yarm kilo sismisim) esimle tnstgmda 70 kg dim gelsin pizzalar gtsin iskenderler kolalar tatlilar evlenncede kocavigima borek yapiyim kek ypiym pasta yapyim kurabiyeler kitr kitr hoooppp bi bktm anaammmmm kilo alms basini gtms tek basn.dyette olmuyo tabi benm yarsmam lazm bu grubu gornce cok.svndm. benide araniza aldgnz.icin.cok tsk.ederm. ins istedgm kloya ulasrmmm :)
dondurma çok olmuş günde 1 top yesen sade yada meyveli makul olabilir.yoğurt sade yemek iyi olur.bazen taze meyve doğrayabilirsin şeker krizini şeker yada reçelle değil kuru meyve yiyerek çözebilirsin.Bende dun yediklerimi sayayim
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim. 70 kiloyum :18:
Pazartesi için diyete başlama kararı almıştım,grup motivasyonu çok işime yarayacak.
Mütemadiyen buralardayım,umarım grubumuz sohbet seviyordur. :)
merhaba sende hoş geldin. 1. sayfada kurallar yazılı okuyabilirsin.cezalar genellikle spor olarak veriliyo.Kızlar geçmişi okudum da biraz,mesaj sayısı,ceza ve ödüller hakkında bilgi verir misiniz? Manifestoları okudum ama kaçırmışım sanırım.
Dunki menum
Kahvalti :
1 tabe haslanmis yumurta , maydonoz , nane yi karistirdim salata yaptim
Bi dilim ekmek
6 tane cok kucuk yesil zeytin
Bi bardak cay
Domates salatalik
Ara 3 sekerpare
Oglen 3 top cig kofte kucucuk yufka bol yesillik
Ara yine sekerpare yemistim galiba :) 3 tane
Aksam iki tane ispanakli ucgen boregi ama kucukdu kucuk lahmacunlar kadar
Iki bardak cay
Ara avuc ici kadar kavrulmamis kabuklu fistik 5 tane felandi
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus 10 dakka twist
Kayisinin tatli olani gonca abla kayisi gibi yani :) normaldeki sekerpare tatlisini sevmem ben :)beğendim canım.
hoş geldin aramıza.
dondurma çok olmuş günde 1 top yesen sade yada meyveli makul olabilir.yoğurt sade yemek iyi olur.bazen taze meyve doğrayabilirsin şeker krizini şeker yada reçelle değil kuru meyve yiyerek çözebilirsin.
merhaba sende hoş geldin. 1. sayfada kurallar yazılı okuyabilirsin.cezalar genellikle spor olarak veriliyo.
güzel beğendim.şekerpare kayısı dimi tatlısı değilben tatlısını çok severimde
Anaaam bi gunde nasil fark etmis gonca abla cumaya kadar hergun 500 gram giderse abbaaaw :):):) muhtesem olucak
hafta sonu kimse yok akşam görüşürüz artık ben birazdan çıkıcam arkadaşımn düğünü var bol bol oynıycammm
bugun kımseler gelmedıkı.neyse benım yıne kus yemı gıbı bır menum oldu ama bu bırazda kosusturmadan oldu.esım ısınde ıstedıgı anlasmayı yapms bugunde ıslatmaya ocakbasına gıdıyoruz.sanırım gec saatte olsa cepten gırer bır goz atarım.hafta sonları hepmı boyleyız yoksa bu gune has bır durum bu.
zeyno banlı dıyorsunuz ama hatun begen tusunu kullanıyor.neyse zeynepcım banlanmamaya dıkkat et bu haftadan ıtıbaran motıvasyonumuzu tavan yaptıracagız.sen bur da ıstedıgını yaz kımse kıb tusuna basmaz canım.
hepınız opuldunuz.toprakcım ınsallah gune cok zınde basladın sporla umarım bozmazsın.
Baharim Canim senden bir Rica sakin mutsuzlugunu erkek arkadasina yansitma Is Is diye kafayla sisirme.erkekler dirduri ve mutsuzlugunu kadinlari sevmez.belki biraz gec olur ama akan su inanki yatagina ulasir Birgun.bu erkek denen Trek hucreliler pof pof sever sen yaparsin de Onu Kamicila.sakin negativ olma EMI Canim.hem bu gunlerin tatini cikar.sonra daha ayrintili konusuruz simdi bir baktimda senin yaziyi gordumde eyvah kuzum uzgundu acisini cocuktan cikarmasin dedim.opüyorum tatlim Guzel haberlerlen bir moralle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?