- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
yok aslında ambar memuru değilim ben sadece sistem üzerinde yapılması gerekenleri yapıyorum.ayniyata bakıyorum ama sor belki bildiğim birşeydir.
Gelelim benim pazar menume utanarak yaziyorum ama dun benim icin bayaaaa bi kacamak oldu birazda erkek arkadasimin zorlamalari oldu
Sabah kucuk bi poaca bi kutu meyse suyu trende mersine gezmeye giderken
Ara bi bardak bi yerde el yapimi cilek suyu kucuk bi tane bitter cikolata
Oglen hamburger menu kolanin yarisini ictim ve patates kizartmasinin yarisini yedim
Ara dunya savasi z ye izlemeye gitmistik biraz cips yedim
Aksamda herkez bizim evde toplanmos teyzemler dayimlar felan findik lahmacundan yaptirmislardi iki kucuk fondok lahmacunu nasil bisey oldugunu onceden paylasmistim bi bardak ayran
Ara yarim dilim baklava dayanamadim
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Aayy kusura bakma canim yyaa benim aklimda ole kalmis haziran tercihlerinde erkek arkadaimda ambar mrmurlugunuda yazacam diodu bende sana calisma sekilleri nasil die sorucaktim
Ben geldimmm
Aaaaaaaaayyyyy ben kimleri goruyorum bebegiiiimmmm hos geldin yaa ozlemisim kiz seni
Cok gecmis olsun canim benimm
Guzel bilgiler gonca abla tesekkurler :)
Guzel canim menun
Yakinda geri gelicen aramiza auss :)
Iuiyiz canim iyi sayilirim ben yani biraz toparlan aramiza gel ozlettin kendini
Kurabi pasta olmamis fistik :) sana diyon ben kendi menumu yazmasammi :))
O saatte kahvaltimiiii baya erkenmis canim :))
Guzel spor canim
Sebin de menu sasmis gonca abla :))
Cuma cok az olmus canim diger gunlerde hep pilav olmus
Anlatmasakkk :):)
Guzel nenu tebrikler topraks :)
6 tanede fazla olmus cannim :))
Kolay gelsin toprakk :) muah opuldun
2.5 da fazla olmus aus dikkat et canisi
Canim sen ambar memuruydun dimi onlar ilgili bi kac bisey sorsam olurmu sana
Gelelim benim pazar menume utanarak yaziyorum ama dun benim icin bayaaaa bi kacamak oldu birazda erkek arkadasimin zorlamalari oldu
Sabah kucuk bi poaca bi kutu meyse suyu trende mersine gezmeye giderken
Ara bi bardak bi yerde el yapimi cilek suyu kucuk bi tane bitter cikolata
Oglen hamburger menu kolanin yarisini ictim ve patates kizartmasinin yarisini yedim
Ara dunya savasi z ye izlemeye gitmistik biraz cips yedim
Aksamda herkez bizim evde toplanmos teyzemler dayimlar felan findik lahmacundan yaptirmislardi iki kucuk fondok lahmacunu nasil bisey oldugunu onceden paylasmistim bi bardak ayran
Ara yarim dilim baklava dayanamadim
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
soydaş hiç yememişsin???? çok az olmuş tatlımSabah ılık su zıplama
domates salatalık biber peynir 1 dilim ekmek bir lokma reçel
ara bir avuç fındık
akşam iki kase arabaşı çorbası
ara iki erik bir kayısı bir bardak süt.
su iki lt.
spor 30+30+30 yürüyüş.
yaw ne der sana 400 kalori hemencuk yaparsın sen onu yavrucum :)))ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh yaktılar beni eltime gitmiştim yeni taşınmıştı dolap boştu o yüzden evinde olanla idare ettik.akşamında ev diziyorduk pilav yapsam şuan evde birşey yok dedi.yapacak birşey yoktu kabul ettim mecburen.cuma akşamıda kyınvalidem yatı pilav bol pilavlı bir haftaydı ama kaptan yediklrim öğündü aşırı tüketmedim onların yanında eksra birşey de yeseydim ceza olurdu.
c.tesi öğün oldu öğlen resmen ama
aynen öyle oldu canım başım ağrıyorrrİşler sana kaldı desene.
Kolay gelsin toprakscım .
Evet buralardayım , yazarım bundan sonra . En azından size yazdıkça kendimi frenlerim .
Ne çabuk kilo alıyor insan , mezun olalı 15 gün oldu yanılmıyorsam ; anında + 2,5
abowwwwwwwwwwww bahar ne yaptın be tatlişim bütün hafta dün yediklerini yakmaya çalışıcan şimdi ben sana ne ceza vericem full yemişsinkendin kendine ceza ver bakalım eminim benden daha acımasız olacaksın buraya da cezanı yaz lütfen
soydaş hiç yememişsin???? çok az olmuş tatlım
yaw ne der sana 400 kalori hemencuk yaparsın sen onu yavrucum :)))
aynen öyle oldu canım başım ağrıyorrr
ahhhhhh normalde nekide havalar urfada yanıyor dışarı çıkmak ne çare akşamda eve erken dönebilsem yaparımda bakalım artık yedik çekeceğiz cezamızı bu cezayı aldım ya artık uyuyamam oturamam sürekli hareket edip bitirmem lazım der bu olayı çözerim.sıcak olmasa akşam yürüyerek gider bir defada bitirirdim ama kavrulmaya başladı buralar eriyeceğiz sıcaklardan..
evet o da doğru burası bile yanıyorki sizin orası nasıldır kimbilir, şimdi sevmeyebilirsin ama cuma beni seveceksin eminim
yine başbaşayız seninle hatunlar güzellik uykusunda :)))
fırsatım olsa oturmayı pek sevmem sürekli hareket ederim ortamlar müsait olmuyor.yoksa normal zamanda olsa burdakilerin hepsi spor konusunda benden kokmaları lazımdı.eltim ve kaynım uzun süredir beni görmemişlerdi sen nasıl böyle zayıflamışsın dediler.görüntüde vermişim ama basküllün bana kastı var göstermiyor.istiyorki daha fazla vereyim.
birde görümcemi diyete başlatmıştım ya veremedi 1 gram bile gizli gizli sürekli kalorili şeyler tüketiyor.söz verdiğim gibi annesine söylesem mi bilemedim.kayınvalidem 2 ayda 13 kilo verdi 100 kilodan 87 ye düştü kızı 80 kg duysa cinnet geçirir arada gene ben suçlu olurum.zaten bisiklet almam dert olmuş kendisine benim kilo vermem me çok sinirleniyor kızı veremediği için.
c.tesi dondurma almıştı eltimde dolaba koydu gece olmuşru yiyemedik eve giderken verdi al evde yersin dedi.yok zaten bugün sokları doldurdum günahıma daha dazla girmeyin dedim.
oda eltimin annesine geçmişti orda 3 dilim baklava üzerinde de dondurma yedi sonra pilav salata daha sonrada gecenin bir yarısı magnum.sonrada dikkat ediyorum veremiyorum diyiyor.dikkat bunun neresinde.
Toprakkssabowwwwwwwwwwww bahar ne yaptın be tatlişim bütün hafta dün yediklerini yakmaya çalışıcan şimdi ben sana ne ceza vericem full yemişsinkendin kendine ceza ver bakalım eminim benden daha acımasız olacaksın buraya da cezanı yaz lütfen
soydaş hiç yememişsin???? çok az olmuş tatlım
yaw ne der sana 400 kalori hemencuk yaparsın sen onu yavrucum :)))
aynen öyle oldu canım başım ağrıyorrr
kızlar geçmişe dönük röpörtajları bulmam çok zamanımı aldı tam istediğim gibi hepsini bulamadım aklıma şu geldi herkes birkaç soru hazırlasın sonra onları birleştirelim ve hepimiz baştan cevap verelim ben de bundan sonra onları kayıt altına alayom bir daha aramayız yoksa çok vakit kaybedeceğim, başım ağrıdı
şimdi sizden ricam herkes aklına gelen birkaç soru hazırlasın havuz için ok mi?
benden birkaç tane
1- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
2- Evli misin? Bekar mısın?
3- Evliysen kaç yıllık evlisin?
4- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
5- Çalışıyormusun? Ne iş Yapıyorsun?
6- Nasıl diyete başaladın?
7- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
8- Kilo alma maceran nedir?
9-Dış görüntünü tarif edermisin?
10-Kitap okurmusun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
EVETTTTT SIRA SİZDE BEN RÖPÖRTAJLARDAN AKLIMDA KANA BAZILARINI YAZDIM:)
Selam kizlar
Hos geldin canim aramiza
Ilk defami diyet yapacaksin istikrarlimisin yoksa ole gelip gecici bi hevesmi bizimle birlikte guzel zayiflarsin
Ben cok alip.versim cnim bi 15 kilo.verdim.aldim 18.kilo.verdim aldim 13 verdim smdi yne aldm ama veremyrm aslnda istkrarima cok gvnyrdum.ama b sefer olmadi ;( bemde bide burda dnym.dem cnm daha tam adapte olamadim diyete ama canm ins alisacam
Canim sakatat olmamis dondurma cok fazla sporda yapamadigin icin yediklerinr dikkat etmelisin
Evey fatkndaym cnm.ama dondurmada yenmez miiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?