oh afiyet olsun canım.inşallah darısı seninde başına Allah sağlık versinde herşey olur bebeğim üzme kendini
Kizlar antepe geldik ucakla kayinvaldem kalp krizi gecirmis.cok kotuyuz dualarinizi esirgemeyin lutfen.kisinda Kalbine 3 tane stend takilmisti.kendinize iyibakin öpüyorum
Kizlar antepe geldik ucakla kayinvaldem kalp krizi gecirmis.cok kotuyuz dualarinizi esirgemeyin lutfen.kisinda Kalbine 3 tane stend takilmisti.kendinize iyibakin öpüyorum
herkes gitmiş yine bende çay içiyorum birazdan yürüyüşe çıkcaz kocacımla :)
oh maşallah herşeyi yemişsin
çok yararlı bilgiler canım saolasın..
bunların çoğunu yapıyoruz kaç kalori yaktığıma bakmamıştım hiç.teşekkürler.
soydaşım canım yediklerim az değil sabah öğlaen kalktım zaten.akşamki çorbada unla yapılıyo ful tavuk suyu içindede parça tavuk vardı,yani hem çorba hem ekmek hem tavuk yemeği yemiş gibi oldum :)
hmmm tadı nasıl acaba.
güzel olmuş.kaç yaşındasın olabilir,hobilerin varmı olabilir.
oooo menüler dökülüyor bu şekilde gidersen zayıflayamazsın takıma alınmanda zorlaşır.daha düzenli yemelisin içtiğin su miktarını yazman gerek.veee spor yapmalısın..
Iste bu guzel haber gonca abla benimde kolestrolum snirdaydi simdi nasil acabahabire yazıyorum 71 den kurtulamadım falan diye üzülüyorum ya aslında benim için olumlu gelişmelerde var.diyete başlamadan önce benim kolesterolüm ldh trigliserit falan vede tsh yüksekti b 12 eksikliği vardı gçen hafta tahlillerimi yaptırdım hepsi normale dönmüş.kilo veremiyo gibi görünüyorum ama bu sonuçlarada mutlu oldum
Cookk gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versinKizlar antepe geldik ucakla kayinvaldem kalp krizi gecirmis.cok kotuyuz dualarinizi esirgemeyin lutfen.kisinda Kalbine 3 tane stend takilmisti.kendinize iyibakin öpüyorum
Gercekten cok zor kilo veriyosun gonca abla insalaah daha hizli verirsingruba ilk gelişim 25-4-2013 73 kiloydum bugün 25-6-2013 71 kiloyum
Guzel canim menun :) ben anlamistim zaten kesin su uyutmustur diegünayddddddınnnnnnnnnnnn
geçmişe şöylebir göz attım
beril çok büyük geçiş olsun canım, umarım kayınvaliden biran önce sağlığına kavuşur.
diğer cevaplar sonra çünkü şimdi spor yapıcam
sabah
1 kepekli b.peynirli tost
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
cola zero
ara
3 kuru kayısı
5 badem
akşam
bir tabağın yarısına hünkar beğendi+yarısına da bulgur pilavı
2 dilim karpuz
su 3 lt
spor yarım saat bisiklet+kürek
15 dk yer hareketleri
off yine uyuyakaldım mezdeke yalan oldu
bu akşamda uyursam biri bana ceza versiiiiinnnnnnnnnnn
Sabah :
1 domates
1 salatalio
1 kk peynir
1 haslanmis.yumurta. ekmegn ucundan kucuk.lokma
Ara yok.
Oglen : en kucuk biy simit.cay
Ara: 1 top.dondurma
Aksam: bolca salata yarim kase corba paptes.yemegi
1 saat yuruyus 15 dk bisiklet 3 saat carsi pazar
3 litre su ( siseyle 3 litreyi.kesin.iciyrm onu. Harcinde yemek aralarnda flanda baya bi iciyrm )
Günaydin kizlar
Nasilsiniz birinciler
Baharcigim nasilsin,altta gördüm seni
Bu arada wuwum gelmis,cnm,nasilsin
yeni arkadaslar gelmis ,hos gelmis.bende 1 ay kadar önce bu takimdan mezun oldum.darisi basiniza
evet oylama basladi arkadaslar,link vereyim.Barbie pasta benimki bildiginiz gibi,eger begendiyseniz oy verin,yoksa diger pastalardan begendiklerinizide verebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/poll.php?pollid=5142&do=showresults
Tesekkürler cnm,iyiyim bende.Gunaydin canimm elhamdulillah :) tercihlerle ugrasiyorum bu aralar
Canim paylastigin linke girdim girmio site yon. Mesaj var dio
Sen nasilsinn canisiii :))
olacak tabii dha düzenli olmuş ama sabah ekmek yememişsin.her sabah 1 dilim ye hiç olmazsa.Sabah :
1 domates
1 salatalio
1 kk peynir
1 haslanmis.yumurta. ekmegn ucundan kucuk.lokma
Ara yok.
Oglen : en kucuk biy simit.cay
Ara: 1 top.dondurma
Aksam: bolca salata yarim kase corba paptes.yemegi
1 saat yuruyus 15 dk bisiklet 3 saat carsi pazar
3 litre su ( siseyle 3 litreyi.kesin.iciyrm onu. Harcinde yemek aralarnda flanda baya bi iciyrm )
Günaydin kizlar
Nasilsiniz birinciler
Baharcigim nasilsin,altta gördüm seni
Bu arada wuwum gelmis,cnm,nasilsin
yeni arkadaslar gelmis ,hos gelmis.bende 1 ay kadar önce bu takimdan mezun oldum.darisi basiniza
evet oylama basladi arkadaslar,link vereyim.Barbie pasta benimki bildiginiz gibi,eger begendiyseniz oy verin,yoksa diger pastalardan begendiklerinizide verebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...-yas-pastalar-cheescake-profiterol-vb-68.html
Gunaydiinnn kizlarr
Sabah
Kahvalti 10 gibi bira peynir bi dilim ekmek domates salatalik
Ara orta sekerli turk kahvesi
Oglen hastanedeydik 4 gibi yarim simit ( halen hastanedeydik onu yiyebildim)
Ara yok
Aksam 6 gibi 3 top etsiz cig kofte bi bardak ayran boll yesillik
Ara yok
Su 3 litre
Spor kendime verdigim cezalari dusuyorum
........1 saat yuruyus
.......300 twist
.......150 mekik ....
300 dakika - 60 dakika yuruyus = 420
1000 twist - 300 twist = 700
500 mekik - 150 mekikden = 350 kaldi
1000 ip atlama duruyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?