- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Cumartesi cok sekerli olmus yemege dair bisey yokKizlar ben tlfndan.gryrm nete oda bozuldu ondan yazamadim kimsede farketmemis yasik.ama banaaaSaka ska:) hemen yaziyrum
C.tesi sabah :
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Ara yok
Oglen iiiii seeeyy ysmasam oluuug muuuuu :) beypazari senliklerine gttikte gelen ikrm etti gden ikram etti 1 dilim pestil 1 dilim baklava 1 tane kuru syamadihim kadar sarma iii seybbidee bkctanecuk lokum
Ara: yok ( dah ne yiyim dimi)
Aksam yogurt
Aara yogurt
Spor.beypazarnda 4 saatlik.yuruyus 30 dk Yuruyus
Asin beni kesin ne ceza verraeniz raziyimm
Pazarr
Sbh 1 domates 1 salatalik 1 parc yoresel kes
Ara: yogurt
Ogle: dut ve yogurt
Ara yok
Aksam 4 y k turlu yarimhaslanmis patates
1 dilim ekmk
Spor hali yikadim:)
Dunki menum
Kahvalti :
1 tabe haslanmis yumurta , maydonoz , nane yi karistirdim salata yaptim
Bi dilim ekmek
6 tane cok kucuk yesil zeytin
Bi bardak cay
Domates salatalik
Ara 3 sekerpare
Oglen 3 top cig kofte kucucuk yufka bol yesillik
Ara yine sekerpare yemistim galiba :) 3 tane
Aksam iki tane ispanakli ucgen boregi ama kucukdu kucuk lahmacunlar kadar
Iki bardak cay
Ara avuc ici kadar kavrulmamis kabuklu fistik 5 tane felandi
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus 10 dakka twist
Cumartesi cok sekerli olmus yemege dair bisey yok
Pazar gunude sabahi anlamadim oglen yok denecek kadar aksam idare eder
Burda guzel kilolar veriliyo canim tabi istikrarli olursan :)Selam kizlar
Hos geldin canim aramiza
Ilk defami diyet yapacaksin istikrarlimisin yoksa ole gelip gecici bi hevesmi bizimle birlikte guzel zayiflarsin
Ben cok alip.versim cnim bi 15 kilo.verdim.aldim 18.kilo.verdim aldim 13 verdim smdi yne aldm ama veremyrm aslnda istkrarima cok gvnyrdum.ama b sefer olmadi ;( bemde bide burda dnym.dem cnm daha tam adapte olamadim diyete ama canm ins alisacam
Canim sakatat olmamis dondurma cok fazla sporda yapamadigin icin yediklerinr dikkat etmelisin
Evey fatkndaym cnm.ama dondurmada yenmez miiii :)
Bidr dondurma tabi yenir ama cpk yemisin sende yarisini ye fistik
Canim biz tarsusta kayisinin tatli olanina sekerpare diyoruz yedigim sey sekerpare tatlisi deildiii :)))Canim daha yeniyim dediklerime kirilma ama sekerpareler cok olmus ayni gun hem seker pare hem. Borek yemeseydin daha iyi olurdu cnim ama sporun.cok guZel :)
Ya aslinda ben.diyete adapte olamadim cnm.bi gayret baslycm.da gaza glmem.lazim :) pazar sabah yogurtlu patatesli kizartma yedm canm 1 tane kofte kadar sadece kucuk yani ablasi :)
kızlar geçmişe dönük röpörtajları bulmam çok zamanımı aldı tam istediğim gibi hepsini bulamadım aklıma şu geldi herkes birkaç soru hazırlasın sonra onları birleştirelim ve hepimiz baştan cevap verelim ben de bundan sonra onları kayıt altına alayom bir daha aramayız yoksa çok vakit kaybedeceğim, başım ağrıdı
şimdi sizden ricam herkes aklına gelen birkaç soru hazırlasın havuz için ok mi?
benden birkaç tane
1- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
2- Evli misin? Bekar mısın?
3- Evliysen kaç yıllık evlisin?
4- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
5- Çalışıyormusun? Ne iş Yapıyorsun?
6- Nasıl diyete başaladın?
7- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
8- Kilo alma maceran nedir?
9-Dış görüntünü tarif edermisin?
10-Kitap okurmusun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
EVETTTTT SIRA SİZDE BEN RÖPÖRTAJLARDAN AKLIMDA KANA BAZILARINI YAZDIM:)
Canim bence biran once basla yoksa seninkide pazartesi baslarim hesabina donucek :)) kizartmada olmamis ciss cezalara hazir ol bence iki gu ust uste olmamiss :))
Burda guzel kilolar veriliyo canim tabi istikrarli olursan :)
Bidr dondurma tabi yenir ama cpk yemisin sende yarisini ye fistik
Haklisin canim yaa o zaafimdan.vazgecmem lazim :)
Canim biz tarsusta kayisinin tatli olanina sekerpare diyoruz yedigim sey sekerpare tatlisi deildiii :)))
Anaaaaa ben tatli.sandim di ne guzel yorum yaptim dimi :)
oh maşallah herşeyi yemişsinGelelim benim pazar menume utanarak yaziyorum ama dun benim icin bayaaaa bi kacamak oldu birazda erkek arkadasimin zorlamalari oldu
Sabah kucuk bi poaca bi kutu meyse suyu trende mersine gezmeye giderken
Ara bi bardak bi yerde el yapimi cilek suyu kucuk bi tane bitter cikolata
Oglen hamburger menu kolanin yarisini ictim ve patates kizartmasinin yarisini yedim
Ara dunya savasi z ye izlemeye gitmistik biraz cips yedim
Aksamda herkez bizim evde toplanmos teyzemler dayimlar felan findik lahmacundan yaptirmislardi iki kucuk fondok lahmacunu nasil bisey oldugunu onceden paylasmistim bi bardak ayran
Ara yarim dilim baklava dayanamadim
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
çok yararlı bilgiler canım saolasın..100 kalori yakmanın 10 basit yolu
- Otomobillerin, asansörlerin, betonların arasında sürüp giden büyük şehirdeki yaşam, egzersiz yapmak için özel zaman ayırmayı gerekli hale getirdi
Ancak,yine aynı şehir yaşamı,özellikle çalışan kişiler için, böyle bir egzersiz programı için düzenli zaman ayırmayı zorlaştırmakta.
- Eğer siz de kapsamlı bir egzersiz programı için zaman ayıramıyor iseniz çözümsüz değilsiniz.Sizi forma sokmasını beklediğiniz egzersiz programını Gün içinde hem de günlük programınızı değiştirmeye gerek kalmadan küçük bölümler halinde hayata geçirebilirsiniz. Nasıl mı?
İşte size küçük zamanlar ayırarak 100 kalori birden harcayabileceğiniz 10 öneri.
İp atlayın
- İp atlamak; çocukluğumuzdaki vazgeçilmez oyunlarından birisiydi. Yeniden çocukluğunuza dönmeye ne dersiniz?
- Boş bir zaman diliminde 10 Dakika süre ile saniyede iki kez zıplayarak ip atlamak 100 kalori yakmanız için yeterli. Eğer bunu tek Ayak ile veya değişik ip atlama şekillerini deneyip yaparsanız daha kolay ve fazla kalori yakmabilirsiniz.
Merdiven çıkın
- Günlük hayatınızda mutlaka merdiven yerine Asansör kullanıyorsunuzdur. Durun. Sakın asansöre doğru yönelmeyin. Çünkü hızlı bir biçimdede 7 dakika süre ile merdiven tırmanıp tam 100 kalori yakabilirsiniz. İnerken asansör kullanmanızda bir mahzur yok; çünkü size getireceği bir fayda da yok.
Koşun
- Evinizdeki koridorunun uzunluğunu ölçün. Size bir mil yani 1.852 melik bir mesafe gerekiyor. Önce koridorunuzu kaç kere katetmeniz gerektiğini belirleyin. Sonra bu mesafeyi koşarak tamamlamaya çalışın. Bu size 100 kalori yakma olanağı verir. Koşarken kollarınızı sallamanız ise yakılan kalori miktarını artırır.
Bisiklet sürün
- 10 dakika süreyle hızlı bir şekilde Bisiklet sürmeniz size 100 kalori yaktırır. Bisikletiniz yoksa yere uzanarak bacaklarınızla pedal çevirme hareketi yapabilirsiniz. Ancak bu yolu deniyorsanız hızınızın çok yüksek olması gerekir..
Tempolu yürüyün
- Yaklaşık 15 dakika tempolu olarak bir mil yani 1.862 me yürürseniz 100 kalori yakabilirsiniz. Bu size basit görünebilir. Ancak tempolu yürümek ve aynı tempoyu sürdürmek gerekir. Yavaş yürürseniz kalori yakamazsınız.
Yoga yapın
- 25 dakika süresince yapılan yoga hareketleriyle 100 kalori yakmanız mümkün. Bu hareketler için bir yoga DVD'sinden yararlanabilir ya da kitap kullanabilirsiniz. Yoga, hem kalori yakmanıza hem de tüm kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olur. Kaslarınızı geliştirirken dayanıklılığınızı da
Jimnastik yapın
- 15 dakika süreyle sanki beden eğitimi dersindeymiş gibi egzersiz yaparsanız 100 kalori harcarsınız. Sözünü ettiğimiz mekik gibi basit hareketler, eğilip kalkmalar, vücut emeler ve benzerleri. Bunlar aynı zamanda çok kalori yaktıran hareketlerdir.
Ağırlık kaldırın
- 35 dakika boyunca 3,5 kilogramlık bir dambıl, yani ağırlıkla yapacağınız çalışma size 100 kalori yaktırır. Ancak ağırlık kaldırırken belinizin rahat yaslanacağı bir şekilde oturup, belinizi dik tutun. Çünkü ağırlığı vücudunuzla değil kollarınıza vererek çalışmanız gerekiyor.
Bahçe işleri
- Bahçeniz varsa şanslısınız. Hem zevkli zaman geçirmek hem de eğlenmek için bahçe işleri birebir. Çiçeklerin topraklarını havalandırmak, onları sulamak, kurumuş dallarından ayırmak derken yarım Saat uçup gider ve siz tam 100 kalori vermiş olursunuz.
bunların çoğunu yapıyoruz kaç kalori yaktığıma bakmamıştım hiç.teşekkürler.
En Çok Kalori Yaktıran 7 Egzersiz
1. Cycling
Eğer hızlıca kalori yakmak istiyorsanız, bisiklet en yakın arkadaşınız olmalı! Evet, bisiklet kimsenin spor salonundaki en sevdiği egzersiz değil ama bu egzersizi yaparak saatte 1000 kalori yakabileceğinizi söylersek içinizdeki cycling aşkını ateşlendirmiş oluruz herhalde! Sayılara dökersek, maksimum yoğunlukta çevrilen 1 saatlik bisiklet normal kilodaki kadınlarda saatte ortalama 850 kalori yaktırırken, bu rakam erkeklerde 950 oluyor. Hiç fena değil, ne dersiniz?
2. İp atlamak
İp atlamak yalnızca çocuklar için olan bir oyun değil! Üstelik ip atlamak en çok kalori yaktıran egzersizlerin de başında geliyor. Bu egzersizi 1 saat boyunca yaptığınız zaman 750 kalori yakabiliyorsunuz (erkekler ise 850).
3. Yüzmek
Terlemekten hoşlanmayanlardan mısınız? Sorun değil! Saatte 720 kalori (erkeklerde 840) yakmanızı sağlayan bu egzersiz 3. sırayı gerçekten de hak ediyor!
4. Aerobik
Eğlenceli, dinamik ve problemsiz olan aerobik, hiç şüphesiz ki birçoğumuzun favori egzersizi. Ortalama kilodaki bir kadın aerobik ile saatte 680 kalori yakabilir, üstelik bu egzersizin selülitleri yok etmek ve seksi bir popoya ve karına sahip olmanızı sağlamak gibi ekstra yararları da var.
5. Eliptik bisiklet (elliptical trainer)
Koşu bandından çok daha enteresan olan bu egzersiz aleti saatte 600 kalori yakmanızı sağlar, üstelik geri geri gitmeyi tercih ederseniz bunun %11’i kadar daha çok kalori yakabilirsiniz.
6. Zumba
Saatte 400 ile 700 arası kalori yakımı ile eğlenceli ve popüler olan Zumba listemize 6. sıradan girmeye hak kazanıyor. Üstelik bu egzersiz sayesinde kalori yaktığınız gibi güzel dans hareketleri de öğreniyorsunuz.
7. Su aerobiği
Terlemekten nefret edenler için bir diğer ideal egzersiz su aerobiğidir. Üstelik yüzme bilmeyenler için de son derece güvenilir olan bu egzersiz 1 saatlik yüzmenin vücudunuza sağladığı faydanın aynısını sağlar. Bu egzersizle hem terlemez, hem de saatte 200 ile 400 arası kalori yakarsınız. Üstelik sakatlanma riskiniz de yoktur.
Bu egzerszilerden birini seçip, haftada 3-4 gün yaparak, hem kilo verebilir, hem de harika bir vücuda sahip olabilirsiniz.
soydaşım canım yediklerim az değil sabah öğlaen kalktım zaten.akşamki çorbada unla yapılıyo ful tavuk suyu içindede parça tavuk vardı,yani hem çorba hem ekmek hem tavuk yemeği yemiş gibi oldum :)abowwwwwwwwwwww bahar ne yaptın be tatlişim bütün hafta dün yediklerini yakmaya çalışıcan şimdi ben sana ne ceza vericem full yemişsinkendin kendine ceza ver bakalım eminim benden daha acımasız olacaksın buraya da cezanı yaz lütfen
soydaş hiç yememişsin???? çok az olmuş tatlım
yaw ne der sana 400 kalori hemencuk yaparsın sen onu yavrucum :)))
aynen öyle oldu canım başım ağrıyorrr
hmmm tadı nasıl acaba.Zayıflatan İştah Kapatan Kilo Verdiren Çorba Zayıflama Çorbası Hazırlanışı Yapılışı sağlık videoları - YouTube
bu çorba yemeklerden önce içiliyormuş...
güzel olmuş.kaç yaşındasın olabilir,hobilerin varmı olabilir.kızlar geçmişe dönük röpörtajları bulmam çok zamanımı aldı tam istediğim gibi hepsini bulamadım aklıma şu geldi herkes birkaç soru hazırlasın sonra onları birleştirelim ve hepimiz baştan cevap verelim ben de bundan sonra onları kayıt altına alayom bir daha aramayız yoksa çok vakit kaybedeceğim, başım ağrıdı
şimdi sizden ricam herkes aklına gelen birkaç soru hazırlasın havuz için ok mi?
benden birkaç tane
1- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
2- Evli misin? Bekar mısın?
3- Evliysen kaç yıllık evlisin?
4- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
5- Çalışıyormusun? Ne iş Yapıyorsun?
6- Nasıl diyete başaladın?
7- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
8- Kilo alma maceran nedir?
9-Dış görüntünü tarif edermisin?
10-Kitap okurmusun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
EVETTTTT SIRA SİZDE BEN RÖPÖRTAJLARDAN AKLIMDA KANA BAZILARINI YAZDIM:)
Kizlar ben tlfndan.gryrm nete oda bozuldu ondan yazamadim kimsede farketmemis yasik.ama banaaaSaka ska:) hemen yaziyrum
C.tesi sabah :
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Ara yok
Oglen iiiii seeeyy ysmasam oluuug muuuuu :) beypazari senliklerine gttikte gelen ikrm etti gden ikram etti 1 dilim pestil 1 dilim baklava 1 tane kuru syamadihim kadar sarma iii seybbidee bkctanecuk lokum
Ara: yok ( dah ne yiyim dimi)
Aksam yogurt
Aara yogurt
Spor.beypazarnda 4 saatlik.yuruyus 30 dk Yuruyus
Asin beni kesin ne ceza verraeniz raziyimm
Pazarr
Sbh 1 domates 1 salatalik 1 parc yoresel kes
Ara: yogurt
Ogle: dut ve yogurt
Ara yok
Aksam 4 y k turlu yarimhaslanmis patates
1 dilim ekmk
Spor hali yikadim:)
Gelelim benim pazar menume utanarak yaziyorum ama dun benim icin bayaaaa bi kacamak oldu birazda erkek arkadasimin zorlamalari oldu
Sabah kucuk bi poaca bi kutu meyse suyu trende mersine gezmeye giderken
Ara bi bardak bi yerde el yapimi cilek suyu kucuk bi tane bitter cikolata
Oglen hamburger menu kolanin yarisini ictim ve patates kizartmasinin yarisini yedim
Ara dunya savasi z ye izlemeye gitmistik biraz cips yedim
Aksamda herkez bizim evde toplanmos teyzemler dayimlar felan findik lahmacundan yaptirmislardi iki kucuk fondok lahmacunu nasil bisey oldugunu onceden paylasmistim bi bardak ayran
Ara yarim dilim baklava dayanamadim
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Tsk ederm gogo :) daha yeniyim tam.bilmiyrmgizemli arkadaşım toplu alıntı yapsan daha iyi olur.alıntı ile cevapla butonunun yanında ''+ işareti var ona tıklarsan birkaç msj dan alıntı yapabilirsin.
Tsk ederm gogo :) daha yeniyim tam.bilmiyrm
:)) :)) valla kayisinin tatli olaniydi canim herkez sekerpare tatlisi sandi ama :) ben hic sevmem onu ha bide ki 6 tane yiyem :)Anaaaaa ben tatli.sandim di ne guzel yorum yaptim dimi :)
Kestim cezami canim birazdan bi ucundan baslamam gerek :))Oh oh msallah Tatlim afiyet bal seker olsun :) bu listeye baya bi ceza grlcrk snirim :)
Hani bakalim kimler var buralardaaa :):)
herkes gitmiş yine bende çay içiyorum birazdan yürüyüşe çıkcaz kocacımla :)
Iyiyim gonca cay iciyorum annem ve teyzemle :)
Oh ne guzel yuruyun kocisinle gonca abla cok ozendim darisi bana insallaaahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?