Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cumartesi cok sekerli olmus yemege dair bisey yok
Pazar gunude sabahi anlamadim oglen yok denecek kadar aksam idare eder

Canim daha yeniyim dediklerime kirilma ama sekerpareler cok olmus ayni gun hem seker pare hem. Borek yemeseydin daha iyi olurdu cnim ama sporun.cok guZel :)

Cumartesi cok sekerli olmus yemege dair bisey yok
Pazar gunude sabahi anlamadim oglen yok denecek kadar aksam idare eder

Ya aslinda ben.diyete adapte olamadim cnm.bi gayret baslycm.da gaza glmem.lazim :) pazar sabah yogurtlu patatesli kizartma yedm canm 1 tane kofte kadar sadece kucuk yani ablasi :)

Ya aslinda ben.diyete adapte olamadim cnm.bi gayret baslycm.da gaza glmem.lazim :) pazar sabah yogurtlu patatesli kizartma yedm canm 1 tane kofte kadar sadece kucuk yani ablasi :)

Canim bence biran once basla yoksa seninkide pazartesi baslarim hesabina donucek :)) kizartmada olmamis ciss cezalara hazir ol bence iki gu ust uste olmamiss :))

Biraz dallandirip budaklandirmak gbi olcak ama
Dogum yaptiysan kac kilo aldin.verebildin
mi nasil verdin

En cok sevdigin film

Hic hyvan besledin mi ne besledin
Esinle / sevgilinle nasil tanistin

oh maşallah herşeyi yemişsin
çok yararlı bilgiler canım saolasın..
bunların çoğunu yapıyoruz kaç kalori yaktığıma bakmamıştım hiç.teşekkürler.
soydaşım canım yediklerim az değil sabah öğlaen kalktım zaten.akşamki çorbada unla yapılıyo ful tavuk suyu içindede parça tavuk vardı,yani hem çorba hem ekmek hem tavuk yemeği yemiş gibi oldum :)
hmmm tadı nasıl acaba.
güzel olmuş.kaç yaşındasın olabilir,hobilerin varmı olabilir.

oooo menüler dökülüyor bu şekilde gidersen zayıflayamazsın takıma alınmanda zorlaşır.daha düzenli yemelisin içtiğin su miktarını yazman gerek.veee spor yapmalısın..

Oh oh msallah Tatlim afiyet bal seker olsun :) bu listeye baya bi ceza grlcrk snirim :)

gizemli arkadaşım toplu alıntı yapsan daha iyi olur.alıntı ile cevapla butonunun yanında ''+ işareti var ona tıklarsan birkaç msj dan alıntı yapabilirsin.

Wuwuuuummm bebegim nerelerdesin
Toprakss suyumu uyutuyosun :)
Zeynep abla hala banlimi
Cimcime sabah gelir artik :)
Gonca abla var gibi :) altta kimler var goremiorum
Takimin yeni citirlari nerdesiniiiizzzzz sesimi duyan varmi :))

herkes gitmiş yine bende çay içiyorum birazdan yürüyüşe çıkcaz kocacımla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…