Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates biber salatalık 1kk peynir 1 lokma çilek reçeli

ara leblebi

öğlen yoğurtlu yeşil salata 2 kaşık pilav 4 kşık tavuk sote

ara lıght yoğurt içine yulaf ezmesi

akşam 4-5 köfte domates biber soğan salatası 1 kase cacık

ara 4-5 kiraz 1 kayısı 1 bardak süt

su 2 lt yi geçmiştir
spor 1,5 st yürüyüş

canlar belediyedeydim biraz önce geldim çok işerim var bir toparlanayım gelicem
pegasusu oyumu verdim canım eline sağlık,

boş bırakmayın topikimizi
yeni hatunlar bir tek menü yamaya gelmek olmaz hani sohbetler neerdeeeeeeeeeeee

hoş geldin bende temizlik yapıcam arada bakıyorum görüşürüz canım.

hoş geldin bende temizlik yapıcam arada bakıyorum görüşürüz canım.

tamam canım kolay gelsin ben de şimdi bir uğradım azıcık geçmişe bakayım bari
menü de spor da güzel soydaşım

Ben kahvaltiya gidiyom kizlar sonrada halilari yikicaz sonrada mersine gidicez aksama gprusuruz artik kendinize iyi bakin beni ozleyin :)) :))
sana da kolay gelsin tatliş, özledik bileeeeeee

sporuna alkış tutuyorum aferiinnnnnn

ehh diyim hevesin kırılmasın ama biraz daha düzene sokmalısın menüleri , sabah ekmek yesen daha iyi lur canım, yine dondurma gördüm arada ama bir top hadi görmedim

spora da başlamışsın sana da aferinnnnnn daha sık gel

çoook sıcak bi balkon yıkadım sırtımdan ter aktı evin içi dahamı serin nee

herkese salam... dünkü menüm:
24.06.2013 p.tesi
sabah:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
2 adet erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
1 elma,
1 bardak şekersiz nescafe,
akşam:
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
1 adet yeşil biber,
yarım küçük kuru soğan,
su:2,5 lt den fazla,
spor yok.
...

arkadaşlar benim işlerim yoğun bugün birde çooooooook moralsizim bugün çok fazla giremeyeciğim.şimdi sistem odasında arıza varmış bir bakıp geleceğim hepinizi öpüyorum...

Ayy cok. Sevndm. Bugun cok daha guzel oldu canim 1 damla.seker.almadm bugun bunyeme. :) tam bugday ekmegm kalmamistu ondan ymedm.cnm.

gruba ilk gelişim 25-4-2013 73 kiloydum bugün 25-6-2013 71 kiloyum
OLSUN AZ GİTSİN ÖZ GİTSİN ÜZÜLME

işte bu haber harikaaaa

herkes gitmiş yine bende çay içiyorum birazdan yürüyüşe çıkcaz kocacımla :)

oh ne güzelll haftaya benim çocuklarda gidiyor biz de ikinci balayı yaparız artık :))))

Wuwuuuummm bebegim nerelerdesin
Toprakss suyumu uyutuyosun :)
Zeynep abla hala banlimi
Cimcime sabah gelir artik :)
Gonca abla var gibi :) altta kimler var goremiorum
Takimin yeni citirlari nerdesiniiiizzzzz sesimi duyan varmi :))
eveeeeeeettt aynen tahmin ettiğin gibi su beni uyutuyor (((

tamam canım kısa olunca bir de ara yoktu sanırım çok az gibi göründü yükte hafif pahada ağır demekki

Aslinda evde olsam cok guzel yapiyrm canim.ama disari cikinca cozutuyrum :)
cozutmaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Biraz dallandirip budaklandirmak gbi olcak ama
Dogum yaptiysan kac kilo aldin.verebildin
mi nasil verdin

En cok sevdigin film

Hic hyvan besledin mi ne besledin
Esinle / sevgilinle nasil tanistin
tamam canım bunları da başka sorularal birleştirir eklerim

oyyyyyyyyy nediyim şimdi ben sana öncelikle dün farkettim yazdım zaten yeni hatunlar yok diye
yeri gelmişken söyliyim kızlar burada olabildiğince fazla vakit geçirirseniz sizin yararınıza çünkü motivasyon için bunu yapmannız kendinize fırsat yaratmanız gerek yoksa bu iş zor

menüye hiç yorum yapmıyım direk cezalara geçeyim
cumartesi çok yediğin için pazar da çok düzensiz yediğin için cumaya kadar bitireceğin 650 kalori + 200 mekik
hadi kolay gelsin canım cezalarını yaptıkça sporun yanına cezamdan düşülecek gibi bir not yazıyırsun

sevgili pozi, kuralları uygulayabilirsen sağlıklı bir şekilde kilo veririsin. Listeni şimdiden yazmaya başlayacaksın. Hatta diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp sohbete katılacaksın ki senin için de motivasyon olsun. özel durumundan dolayı bunu idare edebiliriz, bizim amacımız düzensiz ve sağlıksız diyetlerle hızlıca kilo verip sonra hızlıca fazlasını geri almamak. bu nedenle şok diyetler yasak:)

Ayyy bkledgmdn guzel yorumlr aldim bugun yeni bastan.basladim ve bu sefer oldu ins devam ettirebilirim canm simdiden kndimj alksliyrum :) simdilik birgun yapio.birgun yapmycam.sporu cnm.cunku bel fitihim.henuz yam gecmedi zorlarsam daha fena yatarim

menün güzel canım benim spor yapmamışsın, moralin işten dolayı mı evde mi bir sorun var düzelir tatlım sıkma canını

Ayy cok. Sevndm. Bugun cok daha guzel oldu canim 1 damla.seker.almadm bugun bunyeme. :) tam bugday ekmegm kalmamistu ondan ymedm.cnm.
meyve ye fıstık şeker alır vücudun, hadi bakalım yarın daha güzel bir menü ile bekliyoruz

çoook sıcak bi balkon yıkadım sırtımdan ter aktı evin içi dahamı serin nee
ayyy burası daaaaa evim serin benim ama işeri yanıyorrrrrr

Ayyy bkledgmdn guzel yorumlr aldim bugun yeni bastan.basladim ve bu sefer oldu ins devam ettirebilirim canm simdiden kndimj alksliyrum :) simdilik birgun yapio.birgun yapmycam.sporu cnm.cunku bel fitihim.henuz yam gecmedi zorlarsam daha fena yatarim

önce sağlık beline dikkat et,ü zorlanmadan hareket etmeye çalış tamam mı tatlım:) sen takıl bize bak süper olacakkkkkkkkkkk

menün güzel canım benim spor yapmamışsın, moralin işten dolayı mı evde mi bir sorun var düzelir tatlım sıkma canını
canım benim teşekkür ederim.akşam tam spor yapacaktım eşim eve geldi çay istemişti onu yaptım sonra yapayım dedim.sonrada eşimle biraz atıştık o yüzden spor da yattı anlayacağın ...
işlerde yoğun ikisi biir olunca çekilmiyor anlayacağın..

Son düzenleme:
pegasus canım oyumu kullanndım çok güzel görünüyordu bende deneyeceğim en yakın zamanda..tarifi aldım..süper süper..tadı da güzeldir eminim.

önce sağlık beline dikkat et,ü zorlanmadan hareket etmeye çalış tamam mı tatlım:) sen takıl bize bak süper olacakkkkkkkkkkk

Tamam canm ins. Valla ins kabul edilirim tatlim ya bnm.icin.cok.iyi olacak aradigim motivasyon burda bar

Ya bugun regl oldum.bde simdi onumde kocaman.pasta.olsa silio.supururum ama cis yok tabiki meyve yiyoruz ( abartmadqn) ogrenyrm yavas yavas :)

pegasus canım oyumu kullanndım çok güzel görünüyordu bende deneyeceğim en yakın zamanda..tarifi aldım..süper süper..tadı da güzeldir eminim.
Cok tesekkürler cnm,prenseslerine dene derim,cok lezzetli oluyor,görüntü zaten harika görünüyor

Gogo ve topraks sizede tesekkürler

iki öğün kahvaltı olmuş.bende bayılırım kahvaltıya üç öğün olsa yerim

Ayyy ben bunu yeni grdummm Tamam Tatlim ins yarndan itibarn cesalarimi uygulyrm ins
Sorularimi kabuk ettgn.icin tsk ederm cnm.bnm

kahvaltıyı geç yapmıştım şimdide öğlen yemeği yedim.akşam hastanede yiycem inşallah güzeldir yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…