canlar belediyedeydim biraz önce geldim çok işerim var bir toparlanayım gelicem
pegasusu oyumu verdim canım eline sağlık,
boş bırakmayın topikimizi
yeni hatunlar bir tek menü yamaya gelmek olmaz hani sohbetler neerdeeeeeeeeeeee
hoş geldin bende temizlik yapıcam arada bakıyorum görüşürüz canım.
menü de spor da güzel soydaşımsabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates biber salatalık 1kk peynir 1 lokma çilek reçeli
ara leblebi
öğlen yoğurtlu yeşil salata 2 kaşık pilav 4 kşık tavuk sote
ara lıght yoğurt içine yulaf ezmesi
akşam 4-5 köfte domates biber soğan salatası 1 kase cacık
ara 4-5 kiraz 1 kayısı 1 bardak süt
su 2 lt yi geçmiştir
spor 1,5 st yürüyüş
sana da kolay gelsin tatliş, özledik bileeeeeeeBen kahvaltiya gidiyom kizlar sonrada halilari yikicaz sonrada mersine gidicez aksama gprusuruz artik kendinize iyi bakin beni ozleyin :)) :))
sporuna alkış tutuyorum aferiinnnnnnGunaydiinnn kizlarr
Sabah
Kahvalti 10 gibi bira peynir bi dilim ekmek domates salatalik
Ara orta sekerli turk kahvesi
Oglen hastanedeydik 4 gibi yarim simit ( halen hastanedeydik onu yiyebildim)
Ara yok
Aksam 6 gibi 3 top etsiz cig kofte bi bardak ayran boll yesillik
Ara yok
Su 3 litre
Spor kendime verdigim cezalari dusuyorum
........1 saat yuruyus
.......300 twist
.......150 mekik ....
300 dakika - 60 dakika yuruyus = 420
1000 twist - 300 twist = 700
500 mekik - 150 mekikden = 350 kaldi
1000 ip atlama duruyo :))
ehh diyim hevesin kırılmasın ama biraz daha düzene sokmalısın menüleri , sabah ekmek yesen daha iyi lur canım, yine dondurma gördüm arada ama bir top hadi görmedimSabah :
1 domates
1 salatalio
1 kk peynir
1 haslanmis.yumurta. ekmegn ucundan kucuk.lokma
Ara yok.
Oglen : en kucuk biy simit.cay
Ara: 1 top.dondurma
Aksam: bolca salata yarim kase corba paptes.yemegi
1 saat yuruyus 15 dk bisiklet 3 saat carsi pazar
3 litre su ( siseyle 3 litreyi.kesin.iciyrm onu. Harcinde yemek aralarnda flanda baya bi iciyrm )
olacak tabii dha düzenli olmuş ama sabah ekmek yememişsin.her sabah 1 dilim ye hiç olmazsa.
hoş geldin pegasus.baktım çok güzel pastalar hepinizin ellerine sağlık.
sporlar güzel olmuş az yemişsin gibi geldi bana.
OLSUN AZ GİTSİN ÖZ GİTSİN ÜZÜLMEgruba ilk gelişim 25-4-2013 73 kiloydum bugün 25-6-2013 71 kiloyum
işte bu haber harikaaaahabire yazıyorum 71 den kurtulamadım falan diye üzülüyorum ya aslında benim için olumlu gelişmelerde var.diyete başlamadan önce benim kolesterolüm ldh trigliserit falan vede tsh yüksekti b 12 eksikliği vardı gçen hafta tahlillerimi yaptırdım hepsi normale dönmüş.kilo veremiyo gibi görünüyorum ama bu sonuçlarada mutlu oldum
herkes gitmiş yine bende çay içiyorum birazdan yürüyüşe çıkcaz kocacımla :)
eveeeeeeettt aynen tahmin ettiğin gibi su beni uyutuyorWuwuuuummm bebegim nerelerdesin
Toprakss suyumu uyutuyosun :)
Zeynep abla hala banlimi
Cimcime sabah gelir artik :)
Gonca abla var gibi :) altta kimler var goremiorum
Takimin yeni citirlari nerdesiniiiizzzzz sesimi duyan varmi :))
tamam canım kısa olunca bir de ara yoktu sanırım çok az gibi göründü yükte hafif pahada ağır demekkioh maşallah herşeyi yemişsin
çok yararlı bilgiler canım saolasın..
bunların çoğunu yapıyoruz kaç kalori yaktığıma bakmamıştım hiç.teşekkürler.
soydaşım canım yediklerim az değil sabah öğlaen kalktım zaten.akşamki çorbada unla yapılıyo ful tavuk suyu içindede parça tavuk vardı,yani hem çorba hem ekmek hem tavuk yemeği yemiş gibi oldum :)
hmmm tadı nasıl acaba.
güzel olmuş.kaç yaşındasın olabilir,hobilerin varmı olabilir.
oooo menüler dökülüyor bu şekilde gidersen zayıflayamazsın takıma alınmanda zorlaşır.daha düzenli yemelisin içtiğin su miktarını yazman gerek.veee spor yapmalısın..
cozutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaAslinda evde olsam cok guzel yapiyrm canim.ama disari cikinca cozutuyrum :)
tamam canım bunları da başka sorularal birleştirir eklerimBiraz dallandirip budaklandirmak gbi olcak ama
Dogum yaptiysan kac kilo aldin.verebildin
mi nasil verdin
En cok sevdigin film
Hic hyvan besledin mi ne besledin
Esinle / sevgilinle nasil tanistin
oyyyyyyyyy nediyim şimdi ben sana öncelikle dün farkettim yazdım zaten yeni hatunlar yok diyeKizlar ben tlfndan.gryrm nete oda bozuldu ondan yazamadim kimsede farketmemis yasik.ama banaaaSaka ska:) hemen yaziyrum
C.tesi sabah :
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Ara yok
Oglen iiiii seeeyy ysmasam oluuug muuuuu :) beypazari senliklerine gttikte gelen ikrm etti gden ikram etti 1 dilim pestil 1 dilim baklava 1 tane kuru syamadihim kadar sarma iii seybbidee bkctanecuk lokum
Ara: yok ( dah ne yiyim dimi)
Aksam yogurt
Aara yogurt
Spor.beypazarnda 4 saatlik.yuruyus 30 dk Yuruyus
Asin beni kesin ne ceza verraeniz raziyimm
Pazarr
Sbh 1 domates 1 salatalik 1 parc yoresel kes
Ara: yogurt
Ogle: dut ve yogurt
Ara yok
Aksam 4 y k turlu yarimhaslanmis patates
1 dilim ekmk
Spor hali yikadim:)
Arkadaşlar merhabaaa. Kaptanımız topraks sanırım ona özelKuralları okudum biraz katı ama idare edilebilir sanırım. Birde cuma günü uygulamalı olarak gördüğümde daha rahat anlarım sanırım. Ben kilomu ve menümü yazmaya listeye alındıktan sonra mı başlayacağım? Yoksa şimdiden yazayım mı?
Bir de özel bir durumum var,uyku için bir ilaç tedavisi uyguluyor doktorum şu an,ancak bu ilaç bana ciddi mide bulantısı yapıyor özellikle sabahları. Dolayısıyla 11-12 ye kadar kahvaltı yapamıyorum,sadece bastırmak için su içiyorum. Bu nedenle 12 de yaptığım kahvaltıyı çok fazla kısmadan yapıyorum sonrasında ara ve ana öğün yapıyorum. Sporumu ise oğlumu uyuttuktan sonra yapıyorum akşam 10 gibi. günlük beslenmem 950 kc geçmiyor genelde. Bu şekli sağlıksız olarak değerlendirmezseniz aranıza katılmak isterim. Çünkü kurallarda böyle bir şey de var sanırım..
Sevgiler,
olacak tabii dha düzenli olmuş ama sabah ekmek yememişsin.her sabah 1 dilim ye hiç olmazsa.
hoş geldin pegasus.baktım çok güzel pastalar hepinizin ellerine sağlık.
sporlar güzel olmuş az yemişsin gibi geldi bana.
tamam canım kolay gelsin ben de şimdi bir uğradım azıcık geçmişe bakayım bari
menü de spor da güzel soydaşım
sana da kolay gelsin tatliş, özledik bileeeeeee
sporuna alkış tutuyorum aferiinnnnnn
ehh diyim hevesin kırılmasın ama biraz daha düzene sokmalısın menüleri , sabah ekmek yesen daha iyi lur canım, yine dondurma gördüm arada ama bir top hadi görmedim
spora da başlamışsın sana da aferinnnnnndaha sık gel
menün güzel canım benim spor yapmamışsın, moralin işten dolayı mı evde mi bir sorun varherkese salam... dünkü menüm:
24.06.2013 p.tesi
sabah:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
2 adet erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
1 elma,
1 bardak şekersiz nescafe,
akşam:
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
1 adet yeşil biber,
yarım küçük kuru soğan,
su:2,5 lt den fazla,
spor yok....
meyve ye fıstık şeker alır vücudun, hadi bakalım yarın daha güzel bir menü ile bekliyoruzAyy cok. Sevndm. Bugun cok daha guzel oldu canim 1 damla.seker.almadm bugun bunyeme. :) tam bugday ekmegm kalmamistu ondan ymedm.cnm.
ayyy burası daaaaaçoook sıcak bi balkon yıkadım sırtımdan ter aktı evin içi dahamı serin nee
Ayyy bkledgmdn guzel yorumlr aldim bugun yeni bastan.basladim ve bu sefer oldu ins devam ettirebilirim canm simdiden kndimj alksliyrum :) simdilik birgun yapio.birgun yapmycam.sporu cnm.cunku bel fitihim.henuz yam gecmedi zorlarsam daha fena yatarim
canım benim teşekkür ederim.akşam tam spor yapacaktım eşim eve geldi çay istemişti onu yaptım sonra yapayım dedim.sonrada eşimle biraz atıştık o yüzden spor da yattı anlayacağın ...menün güzel canım benim spor yapmamışsın, moralin işten dolayı mı evde mi bir sorun vardüzelir tatlım sıkma canını
önce sağlık beline dikkat et,ü zorlanmadan hareket etmeye çalış tamam mı tatlım:) sen takıl bize bak süper olacakkkkkkkkkkk
menün güzel canım benim spor yapmamışsın, moralin işten dolayı mı evde mi bir sorun vardüzelir tatlım sıkma canını
meyve ye fıstık şeker alır vücudun, hadi bakalım yarın daha güzel bir menü ile bekliyoruz
ayyy burası daaaaaevim serin benim ama işeri yanıyorrrrrr
Cok tesekkürler cnm,prenseslerine dene derim,cok lezzetli oluyor,görüntü zaten harika görünüyorpegasus canım oyumu kullanndım çok güzel görünüyordu bende deneyeceğim en yakın zamanda..tarifi aldım..süper süper..tadı da güzeldir eminim.
herkese salam... dünkü menüm:
24.06.2013 p.tesi
sabah:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
2 adet erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
1 elma,
1 bardak şekersiz nescafe,
akşam:
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
1 adet yeşil biber,
yarım küçük kuru soğan,
su:2,5 lt den fazla,
spor yok....
OLSUN AZ GİTSİN ÖZ GİTSİN ÜZÜLME
işte bu haber harikaaaa
oh ne güzelll haftaya benim çocuklarda gidiyor biz de ikinci balayı yaparız artık :))))
eveeeeeeettt aynen tahmin ettiğin gibi su beni uyutuyor(((
tamam canım kısa olunca bir de ara yoktu sanırım çok az gibi göründü yükte hafif pahada ağır demekki
cozutmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam canım bunları da başka sorularal birleştirir eklerim
oyyyyyyyyy nediyim şimdi ben sana öncelikle dün farkettim yazdım zaten yeni hatunlar yok diye
yeri gelmişken söyliyim kızlar burada olabildiğince fazla vakit geçirirseniz sizin yararınıza çünkü motivasyon için bunu yapmannız kendinize fırsat yaratmanız gerek yoksa bu iş zor
menüye hiç yorum yapmıyım direk cezalara geçeyim
cumartesi çok yediğin için pazar da çok düzensiz yediğin için cumaya kadar bitireceğin 650 kalori + 200 mekik
hadi kolay gelsin canım cezalarını yaptıkça sporun yanına cezamdan düşülecek gibi bir not yazıyırsun
sevgili pozi, kuralları uygulayabilirsen sağlıklı bir şekilde kilo veririsin. Listeni şimdiden yazmaya başlayacaksın. Hatta diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp sohbete katılacaksın ki senin için de motivasyon olsun. özel durumundan dolayı bunu idare edebiliriz, bizim amacımız düzensiz ve sağlıksız diyetlerle hızlıca kilo verip sonra hızlıca fazlasını geri almamak. bu nedenle şok diyetler yasak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?