Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok tesekkürler cnm,prenseslerine dene derim,cok lezzetli oluyor,görüntü zaten harika görünüyor

Gogo ve topraks sizede tesekkürler

eylülde kızımın doğum günü var orda denemeyi düşünüyorum.belki evlilik yıl dönümüzde de denerim üzerine farklı birşeyler koyarak çok hoşuma gitti gerçekten...ellerine sağlık.

O.cezalar cok degl.mi canim ya dikkt et bde kendini skatlama bnm gbi yatip kaldim valla

eylülde kızımın doğum günü var orda denemeyi düşünüyorum.belki evlilik yıl dönümüzde de denerim üzerine farklı birşeyler koyarak çok hoşuma gitti gerçekten...ellerine sağlık.
sonucu merakla bekliyorum cnm.
TR de seker hamurunu hazir alabiliyorsun,pastanelerde.cok ugrasmak istemezsen pandispanyayida hazir alirsin.
Artik herseyin haziri var demi

Kizinin dogum günü simdiden kutlu olsun,nice saglikli yaslara

eylülde benimde oglumun dogumgünü,onun icin degisik biseyler düsünüyorum bende

canım TR de derken neresi...evet herşeyin hazırı var da orjinal olması başka birşey değilmi....

canım TR de derken neresi...evet herşeyin hazırı var da orjinal olması başka birşey değilmi....
Türkiyede yani
Burda seker hamuru hazir bulmak zor,türkiyede pastanelerde alabilirsin demek istedim,ugrasmak istemezsen tabi.

tabiki kendi yaptigin daha saglikli,kullandigin malzemelerin ne oldugunu biliyorsun en azindan

Türkiyede yani
Burda seker hamuru hazir bulmak zor,türkiyede pastanelerde alabilirsin demek istedim,ugrasmak istemezsen tabi.

tabiki kendi yaptigin daha saglikli,kullandigin malzemelerin ne oldugunu biliyorsun en azindan
TR türkiye biliyorumda ayrı bir yermi diye düşündüm bir an bir market kısalması gibi.ay çok komik oldu.sen nerde yaşıyorsun ki..:26:

cnm bende 2 aya yakin oldu galiba mezun olali,saglikli beslenip sporla desteklersen emin ol ki kurtulursun fazlaliklarindan

Oh ne.guzel ins Bende mezun olurum ve inssende birdaha kilo vermek icin.cabalmk zorunda.olmazsin.cnm ne kadar surede kac kilo.verdin.

Anaaaammmmm meyvelerde ne kadar cok kalori varmiiisssss

evet aşırı şekerliler hepsi.ben geçen yıl karpuz diyeti yapmıştım tüm gün istediğin kadar yenebilir demişlerdi bende her acıktığımda 2-3 dilim kesip yedim.1 hafta sonra vermedim aksine 2 kilo almıştım şok şok şok olmuştum.az önce başkanımın eşi geldi kola ve urfanın külünçe diye kuru pastası var ikram ettiler nezaketen aldım ama hemen arkadaşalara verdim.arkasındanda üzüm verdiler ara öğünümü yemiştim meyve ye sağlıklı diyip duruyorlar.ben bugünlük hakkımı tükettim dedim.meyveden ne olacak dediler.bende sessiz sudan korkun okadarda mahsum değiller dedim..

TR türkiye biliyorumda ayrı bir yermi diye düşündüm bir an bir market kısalması gibi.ay çok komik oldu.sen nerde yaşıyorsun ki..:26:
Askolsun cimcime,o kadar yaristik,almanyada yasadigimi bilmeyen kalmadi,sen nasil atlamissin
Oh ne.guzel ins Bende mezun olurum ve inssende birdaha kilo vermek icin.cabalmk zorunda.olmazsin.cnm ne kadar surede kac kilo.verdin.
cnm basari hikayem burda,okuyabilirsin.Hatta diger basari öykülerinide okuyup ilham alabilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html

ayy bu ara ben karpuz yiyorum ama bir kaç dilim :18:

Türkiyede yani

ben kesin sağlıklı değil kolay olanı yani hazır almayı tercih ederim

gizemli_1105

canım aramıza hoş geldin burda azimli ve aktif birilerini görmek çok hoş..
bence deeeeeeeeeeeeeeeeeee

düşün düşün benim oğluşuma daaaa

O.cezalar cok degl.mi canim ya dikkt et bde kendini skatlama bnm gbi yatip kaldim valla

ay canım bu arada ben karıştırdım sen belim rahatsız demiştin ceza verdim sana çok yüklenmeden yap bari yapabildiğin kadar artık

evet bende severim buğünümde aynen kahvaltı yaptım..içimden başka şeyler yemek gelmiyor...bunlar daha hafif ve miğdeyi yormuyor.

ben de severim kahvaltıyı hafif oluyor tabi sıcak ekmeğe teeyağını sürüp de yemezsen
Ayyy ben bunu yeni grdummm Tamam Tatlim ins yarndan itibarn cesalarimi uygulyrm ins
Sorularimi kabuk ettgn.icin tsk ederm cnm.bnm
gözünü korkutmadım inşallah

Cok tesekkürler cnm,prenseslerine dene derim,cok lezzetli oluyor,görüntü zaten harika görünüyor

Gogo ve topraks sizede tesekkürler
senin ellerine sağlık güzelim

Ya bugun regl oldum.bde simdi onumde kocaman.pasta.olsa silio.supururum ama cis yok tabiki meyve yiyoruz ( abartmadqn) ogrenyrm yavas yavas :)
sakıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olsun güzelim olur öyle eşler arasında düzelince fazlasını yaparsın:))

pegasus hazır burdayken soru havuzuna biraz da senden soru alalım tekrar röpörtajlara başlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…