cnm yarisma icin oldugundan bende kendim yaptim,bi dahakine pandispanyayi azir almayi düsünüyorum bendeben kesin sağlıklı değil kolay olanı yani hazır almayı tercih ederim
düsünüyorum cnm,en parlak fikirli pastayla eylülde burdayimdüşün düşün benim oğluşuma daaaa
senin ellerine sağlık güzelim
kimin sirasi:44:pegasus hazır burdayken soru havuzuna biraz da senden soru alalım tekrar röpörtajlara başlıycaz
ayy bu ara ben karpuz yiyorum ama bir kaç dilim :18:
ben kesin sağlıklı değil kolay olanı yani hazır almayı tercih ederim
bence deeeeeeeeeeeeeeeeeee
düşün düşün benim oğluşuma daaaa
ay canım bu arada ben karıştırdım sen belim rahatsız demiştin ceza verdim sana çok yüklenmeden yap bariyapabildiğin kadar artık
ben de severim kahvaltıyı hafif oluyor tabi sıcak ekmeğe teeyağını sürüp de yemezsen
gözünü korkutmadım inşallah
senin ellerine sağlık güzelim
sakıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun güzelim olur öyle eşler arasında düzelince fazlasını yaparsın:))
Iyi aksamlar cnm,canini sikma sakin,prenseslerini bi öp,kokla gecer sikintilarinben kaçıyorum arkadaşlar kendinize çooooooook iyi bakın
kimin sirasi:44:
gece bir ara uykum kaçtı saat 2 gibi dedim kalkıp bisikletmi sürsem kafam dağılır diye düşündüm.sonra komşular rahatsız olur diye yapmadım..akşam eve erken gidersem bugün yapacağım...
çok kırıldım düzelsede kırgınlığım hiç geçmez...ben biraz fazla hassasım.eskiden hemen ağlar rahatlardım.ama şimdi boğazımda düğümleniyor.asla ağlayamıyorum.şuan halen akşamki düğümlenme hissi halen var.ağlayabilsemrahatlayacağım ama sinirden mi bilmiyorum ama odun gibi hissediyorum kendimi..
ben kaçıyorum arkadaşlar kendinize çooooooook iyi bakın
Cok iyi düsünmüssün cnm,bende düsünim,aklima soru geldikse yazarimdün geçmiş röpörtajları aradım bütün gün canım çıktı o üzden farklı bir yol düşündüm. önce soruları hazırlıycaz sabir olucak. sonra herkes aynı sorulara cvap verecek hatta bizde ben bunları bilgisayara kaydedeceğim yeni kişler gelince hepsini paylaşacağım onlara da aynı soruları sorucaz böylece kısa yoldan herkes birbirini tanımış olacak, nasıl sence
merhabalar..
duygu ben çok tşk ediyorum davet ettiğiniz için..
duygu hoşgeldin, takım kurallarımızı birkaç sayfa önce yazmıştım ama eve gidince tekrar kopyalarım eğer kabul edersen deneme süren başlayabilir. Bol paylaşım bekliyorum.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
Ben buldum,Ben buldum
Takim kurallari yukarda,yeni gelenler bakabilir
merhaba .ismim nurdan.
165 boyunda 70 kiloyum. 4 aylık bir oğlum var.emziriyorum.bu güne kadar hep süt olsun diye saçma sapan şeyler yedim.63 kilo ile hamile kaldım.doğuma girerken 73 kiloydum.doğumdan çıktım 67 kilo olmuştum. ama bu 4 ay süreçte yediğim şeyler saolsun +3 olarak geri döndü bana.mat öğretmeniyim.okulda benle birlikte hamile kalan arkadaş doğum kilolarından kurtulmuş.bende artık bi kilolardan kurtulmanın vakti gelmiştir dedim kendime.yarından itibaren yediklerimi paylaşırım. öncelikli hedefim 60 olmasına rağmen 57 kiloya inmek istiyorum.
takıma aldığınız için çook teşekkür ederim. kuralları okudum. inş hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz
bende hikayemi paylaşıyım..
26 yaşındayım 10,5 aylık bi oğlum var..
hamile kalmadan önce 83 kiloydum burdaki takımlardan birine dahil olmustum 83 kilodan 79 a düştümki o tempoda hamile kalmışım :)
tabii mazeretli olarak guruptan çıktım mecburen hatta yanlış hatırlamıyosam gene 4.takımdaydım :)
hamilelik boyunca sadece 7,5 kilo aldım 87 kiloyla doguma girdim 2.gün eve geldiğimde 78 kiloydum..
emzirirken süt olsun diye hiç fazla yemedim sadece su su su..bu sayedede dogumdan cıktıgımdan beri aynı kilodayım fakat vermedimde maalesef..
ağustosta oğlum 1 yaşında olucak insallah ve ben biras zayıflamıs olmak istyorum..
asıl hedefim tabiiki 50li kiloları görebilmek..
insallahh sizlerle beraber başarabilirim
benden bu kdr şimdi leslie yapmaya gidiyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?