Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gece bir ara uykum kaçtı saat 2 gibi dedim kalkıp bisikletmi sürsem kafam dağılır diye düşündüm.sonra komşular rahatsız olur diye yapmadım..akşam eve erken gidersem bugün yapacağım...
çok kırıldım düzelsede kırgınlığım hiç geçmez...ben biraz fazla hassasım.eskiden hemen ağlar rahatlardım.ama şimdi boğazımda düğümleniyor.asla ağlayamıyorum.şuan halen akşamki düğümlenme hissi halen var.ağlayabilsem rahatlayacağım ama sinirden mi bilmiyorum ama odun gibi hissediyorum kendimi..

kimin sirasi:44:

dün geçmiş röpörtajları aradım bütün gün canım çıktı o üzden farklı bir yol düşündüm. önce soruları hazırlıycaz sabir olucak. sonra herkes aynı sorulara cvap verecek hatta bizde ben bunları bilgisayara kaydedeceğim yeni kişler gelince hepsini paylaşacağım onlara da aynı soruları sorucaz böylece kısa yoldan herkes birbirini tanımış olacak, nasıl sence

ben kaçıyorum arkadaşlar kendinize çooooooook iyi bakın

iyi akşamlar canım, ben de eskiden çok ağlardım şimdi daha az ama eşler arasında oluyor işte farklıyız erkeklerden, sen yine de anlayışlı ol alır senin gönlünü merak etme, pegasusun dediği gibi öp kokla kuzularını sen geçer

pozi gördüm seni bir ara aşağıda sonra kayboldun, bi selam yokmu yani

Cok iyi düsünmüssün cnm,bende düsünim,aklima soru geldikse yazarim

ben çıkıyorum kızlar iş bitti paydooooooossssssss
eve geçince açmaya çalışıcam gece uyuya kalırsam yarın bana ceza var kim gönüllü:))))

gitmeden bir resim size biz onlardan olmayacağızzzzzz

Ben buldum,Ben buldum

Takim kurallari yukarda,yeni gelenler bakabilir

merhaba .ismim nurdan.
165 boyunda 70 kiloyum. 4 aylık bir oğlum var.emziriyorum.bu güne kadar hep süt olsun diye saçma sapan şeyler yedim.63 kilo ile hamile kaldım.doğuma girerken 73 kiloydum.doğumdan çıktım 67 kilo olmuştum. ama bu 4 ay süreçte yediğim şeyler saolsun +3 olarak geri döndü bana.mat öğretmeniyim.okulda benle birlikte hamile kalan arkadaş doğum kilolarından kurtulmuş.bende artık bi kilolardan kurtulmanın vakti gelmiştir dedim kendime.yarından itibaren yediklerimi paylaşırım. öncelikli hedefim 60 olmasına rağmen 57 kiloya inmek istiyorum.
takıma aldığınız için çook teşekkür ederim. kuralları okudum. inş hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz

bende hikayemi paylaşıyım..
26 yaşındayım 10,5 aylık bi oğlum var..
hamile kalmadan önce 83 kiloydum burdaki takımlardan birine dahil olmustum 83 kilodan 79 a düştümki o tempoda hamile kalmışım :)
tabii mazeretli olarak guruptan çıktım mecburen hatta yanlış hatırlamıyosam gene 4.takımdaydım :)
hamilelik boyunca sadece 7,5 kilo aldım 87 kiloyla doguma girdim 2.gün eve geldiğimde 78 kiloydum..
emzirirken süt olsun diye hiç fazla yemedim sadece su su su..bu sayedede dogumdan cıktıgımdan beri aynı kilodayım fakat vermedimde maalesef..
ağustosta oğlum 1 yaşında olucak insallah ve ben biras zayıflamıs olmak istyorum..
asıl hedefim tabiiki 50li kiloları görebilmek..
insallahh sizlerle beraber başarabilirim

benden bu kdr şimdi leslie yapmaya gidiyorum görüşürüz

sende hoşgeldin nurdan:) hedefini 57 olarak not alacağım, birlikte bol paylaşımlı güzel günler diliyorum

canım ayrıldığın dönemde hamilelik nedeni ile ayrıldı diye not düşüldüyse yeni üye gibi işlem yapacağız. Ben bulmaya çalışacağım ama sen de aşağı yukarı hangi dönemde ayrıldığını yazabilirsen bulmam kolay olur:)
kolay gelsinnn ben de leslie yapıyordum bir dönem şimdi değiştirdim, çabuk sıkılıyorum ara ara değişki spor yapıyorum.

ben de biraz kenimden bahsedeyim ama önümüzdeki günlerde daha iyi tanışırız

34 yaşında 2 çocuk annesiyim. çalışıyorum, istanbulda yaşıyorum, geçen haziranda 93 kilo ile başladım şu an 72 kiloyum, 1.68 cm boyundayım. bunun 12 kilosunu bu takımda verdim. ben de 65 kilo olunca mezun olmak istiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…