Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar cok guzel bir site meyveler tane dgrleri 100 gram uzernden hesaplaniyr tum gun kac kalori aldiginizi burdannkontrol edebilirsiniz
Ka Kalori Aldnz Hesaplayn

YER İMLERİME EKLEDİM TEŞEKKÜRLER
kızlar bu arada birazdan kuzularımın yanına gideceğim fırsat bulmuşken takım raporlarını halletmeye çalışıyım, yamazsam unutuyorum kafada 40 tilki geziyor:))))

kızlar geçmişe dalmış galiba:)

beril ne yaptı acaba? kayınvalidesi nasıl ki bir haber verebilseydi iyi olurdu, merak ettim

şimdilik bu kadar çalışma yeter kızlar

yeni arkadaşlardan gizemli ve pozinin hedef kilolarını rica ediyorum şimdilik onun dışında bir eksik yok gibi
akşam yine bakıcam

görüşürüz ben kaççtııııııımmmmmmmmmm

toprakscigim,isine karismak gibi olmasin ama rüzgaralininannesi isimli üye bu isimlemi yarismis,yoksa eski niki baskamiymis..bi göz attim söyledigi dönemlere hic rastlamadim nikine,sonra profiline baktim 4.ayda yeni kayit yapmis...

bosuna arama diye kesin cevap al istedim

Arkadaşlar,özellikle topraks dün bir taşınma durumu peydah oldu,oturduğumuz apartman müteahhide verilmiş,eylüle kadar boşalacakmış. Annemin alt katındaki eve gitmeyi düşünüyordum zaten ama orada tadilat yapılacak.Temmuz ortasında yolculuk görünüyor bize
Orada uydunet alt yapısı yok,tel bağlanacak sonra int. alınacak vs. izninizle ben bu işlerimi hallettiğim zaman katılayım. Çünkü hem sohbet,hemde düzenli kilo bildirimi yapamayabilirim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum,yinede takipteyim. Hem bu vesileyle bir kaç kilodan kurtulurum belki

Trende gitme gelme hastane derken az yedim canim
Guzel olmus gonca abla
Guzel canim menun
arkadaşlar benim işlerim yoğun bugün birde çooooooook moralsizim bugün çok fazla giremeyeciğim.şimdi sistem odasında arıza varmış bir bakıp geleceğim hepinizi öpüyorum...
ne oldu canim moraline
O.cezalar cok degl.mi canim ya dikkt et bde kendini skatlama bnm gbi yatip kaldim valla
Yok canim belimi felan agritmio benim :)) yas 23 benim daha
hos geldin canim aramiza bahar bende :)
merhabalar..
duygu ben çok tşk ediyorum davet ettiğiniz için..
Sende hos geldin canim benimm
Basaricaz canim basaricazz :)
Hayiiirrr 65 deiilll 55 olsun :)

Ayyy Bende karouza hic dyanamam aslnda bunun byle oldugunu ogrenmem iyi.oldu ben.bir oturusta.1 kilo.kirazi uzumu kocaman.karpuzu uiyebilirim cok severm.meyvayi :) senn katouz diyeti kotu.olmus canim

Ilk firsatta okuyacam canim bnm

:) yok uok yemedjm sabhtan beri acim.bi ise yarasin dimi
Sporu severim tatlm ins hepsini yapmaya caliscam zaten gunlik 450 kalori yakurm mekikte 50 75 arasi vkmye caliwyrm sorun olmaz yani.:)

Bende 23 yasindaym cnm fazla kilolardan dolayi bel fitigi oldum bu yasta bebisi nasil tasiycm. Bilmem ;(

Rica ederm canm.bnm

Suanki kilom 96.6 simdilik hedefim 80
Asil hedefim 65 ama simdilik onu dusunmuyorum yol uzadikca imkansiz gbi glyr

Kizlar parmagimi kirdim bu ne ya......nazarmi ugursuzlukmu bilemedim.kayinvalidemin stendi kaymis fenalasmis, kriz degilmis.sukurler olsun bugun stendi yeniden takildi yarin Eve gelebilecek.ayagima ne olduguna gelince merdivenin alt basamagini gormedim ayagimin uzerine dustum.baktigimda basparmagim sallaniyordu nerdeyse. Röntgen vs.derken alciya alindi.sefil olduk yeminle 3sipa Topal bir Kari Bizi gören Eve gidin diyor.esimde perisan neyse biletim alindi yarin Eve donuyoruz.esimde annemin kontrolu bitince hafta sonu gelecek.

bende onu dicektim şimdi o zmnki üye adım farklıydı öle bakın isterseniz tarih kasım 2011 civarı olması lasım üye adım duyguyıldıray..bebişim olunca üye adımı değiştirdim :)
Hos geldin duygu :) Bende yeniyim ama.skmdiden faydasiji grdum bugunbtamamen.dyete basladmnins sende fayda grrsun cnm sosyal anlamdada iyi oluyr :)

tşk ederim sende hoşbuldum sende hoşgeldin ben daha önce faydasını görmüştüm insallah gene basarılı olabilirim kolay gelsin hepimize

bugunkü menüm ve sporum..

sabah geç basladım güne
2 dilim bugday ek.
beyaz peynir
domates
2 zeytin

bugun ara öğün yok

akşam
bol haşlanmış tavuklu,limonlu,acılı çorba
1 küçük dilm bugday ek.

şuanda yeşil çay içiyrum..

2tl su
1 saat temizlik
40dk leslie
3km yürüyüş

Aayyy canim benim cookk gecmis olsun bi parmak icin baya alci yapmislar sanki kayinvaliden icinde tekrar gecmis olsun canim

Iki ogun olmus canim fazlalik yok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…