- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Kizlar cok guzel bir site meyveler tane dgrleri 100 gram uzernden hesaplaniyr tum gun kac kalori aldiginizi burdannkontrol edebilirsiniz
Ka Kalori Aldnz Hesaplayn
Trende gitme gelme hastane derken az yedim canimolacak tabii dha düzenli olmuş ama sabah ekmek yememişsin.her sabah 1 dilim ye hiç olmazsa.
hoş geldin pegasus.baktım çok güzel pastalar hepinizin ellerine sağlık.
sporlar güzel olmuş az yemişsin gibi geldi bana.
Guzel olmus gonca ablasabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates biber salatalık 1kk peynir 1 lokma çilek reçeli
ara leblebi
öğlen yoğurtlu yeşil salata 2 kaşık pilav 4 kşık tavuk sote
ara lıght yoğurt içine yulaf ezmesi
akşam 4-5 köfte domates biber soğan salatası 1 kase cacık
ara 4-5 kiraz 1 kayısı 1 bardak süt
su 2 lt yi geçmiştir
spor 1,5 st yürüyüş
Guzel canim menunherkese salam... dünkü menüm:
24.06.2013 p.tesi
sabah:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
2 adet erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 domates,
1 salatalık,
1 acı yeşil biber,
1 bardak çay,
çeyrek kepek ekmek,
ara:
1 elma,
1 bardak şekersiz nescafe,
akşam:
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
1 adet yeşil biber,
yarım küçük kuru soğan,
su:2,5 lt den fazla,
spor yok....
ne oldu canim moralinearkadaşlar benim işlerim yoğun bugün birde çooooooook moralsizimbugün çok fazla giremeyeciğim.şimdi sistem odasında arıza varmış bir bakıp geleceğim hepinizi öpüyorum...
Yok canim belimi felan agritmio benim :)) yas 23 benim dahaO.cezalar cok degl.mi canim ya dikkt et bde kendini skatlama bnm gbi yatip kaldim valla
hos geldin canim aramiza bahar bende :)merhaba .ismim nurdan.
165 boyunda 70 kiloyum. 4 aylık bir oğlum var.emziriyorum.bu güne kadar hep süt olsun diye saçma sapan şeyler yedim.63 kilo ile hamile kaldım.doğuma girerken 73 kiloydum.doğumdan çıktım 67 kilo olmuştum. ama bu 4 ay süreçte yediğim şeyler saolsun +3 olarak geri döndü bana.mat öğretmeniyim.okulda benle birlikte hamile kalan arkadaş doğum kilolarından kurtulmuş.bende artık bi kilolardan kurtulmanın vakti gelmiştir dedim kendime.yarından itibaren yediklerimi paylaşırım. öncelikli hedefim 60 olmasına rağmen 57 kiloya inmek istiyorum.
takıma aldığınız için çook teşekkür ederim. kuralları okudum. inş hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Sende hos geldin canim benimmmerhabalar..
duygu ben çok tşk ediyorum davet ettiğiniz için..
Basaricaz canim basaricazz :)bende hikayemi paylaşıyım..
26 yaşındayım 10,5 aylık bi oğlum var..
hamile kalmadan önce 83 kiloydum burdaki takımlardan birine dahil olmustum 83 kilodan 79 a düştümki o tempoda hamile kalmışım :)
tabii mazeretli olarak guruptan çıktım mecburen hatta yanlış hatırlamıyosam gene 4.takımdaydım :)
hamilelik boyunca sadece 7,5 kilo aldım 87 kiloyla doguma girdim 2.gün eve geldiğimde 78 kiloydum..
emzirirken süt olsun diye hiç fazla yemedim sadece su su su..bu sayedede dogumdan cıktıgımdan beri aynı kilodayım fakat vermedimde maalesef..
ağustosta oğlum 1 yaşında olucak insallah ve ben biras zayıflamıs olmak istyorum..
asıl hedefim tabiiki 50li kiloları görebilmek..
insallahh sizlerle beraber başarabilirim
benden bu kdr şimdi leslie yapmaya gidiyorum görüşürüz
Hayiiirrr 65 deiilll 55 olsun :)ben de biraz kenimden bahsedeyim ama önümüzdeki günlerde daha iyi tanışırız
34 yaşında 2 çocuk annesiyim. çalışıyorum, istanbulda yaşıyorum, geçen haziranda 93 kilo ile başladım şu an 72 kiloyum, 1.68 cm boyundayım. bunun 12 kilosunu bu takımda verdim. ben de 65 kilo olunca mezun olmak istiyorum:)))
evet aşırı şekerliler hepsi.ben geçen yıl karpuz diyeti yapmıştım tüm gün istediğin kadar yenebilir demişlerdi bende her acıktığımda 2-3 dilim kesip yedim.1 hafta sonra vermedim aksine 2 kilo almıştım şok şok şok olmuştum.az önce başkanımın eşi geldi kola ve urfanın külünçe diye kuru pastası var ikram ettiler nezaketen aldım ama hemen arkadaşalara verdim.arkasındanda üzüm verdiler ara öğünümü yemiştim meyve ye sağlıklı diyip duruyorlar.ben bugünlük hakkımı tükettim dedim.meyveden ne olacak dediler.bende sessiz sudan korkun okadarda mahsum değiller dedim..
Askolsun cimcime,o kadar yaristik,almanyada yasadigimi bilmeyen kalmadi,sen nasil atlamissin
cnm basari hikayem burda,okuyabilirsin.Hatta diger basari öykülerinide okuyup ilham alabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html
ayy bu ara ben karpuz yiyorum ama bir kaç dilim :18:
ben kesin sağlıklı değil kolay olanı yani hazır almayı tercih ederim
bence deeeeeeeeeeeeeeeeeee
düşün düşün benim oğluşuma daaaa
ay canım bu arada ben karıştırdım sen belim rahatsız demiştin ceza verdim sana çok yüklenmeden yap bariyapabildiğin kadar artık
ben de severim kahvaltıyı hafif oluyor tabi sıcak ekmeğe teeyağını sürüp de yemezsen
gözünü korkutmadım inşallah
senin ellerine sağlık güzelim
sakıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun güzelim olur öyle eşler arasında düzelince fazlasını yaparsın:))
merhabalar..
duygu ben çok tşk ediyorum davet ettiğiniz için..
Trende gitme gelme hastane derken az yedim canim
Guzel olmus gonca abla
Guzel canim menun
ne oldu canim moraline
Yok canim belimi felan agritmio benim :)) yas 23 benim daha
hos geldin canim aramiza bahar bende :)
Sende hos geldin canim benimm
Basaricaz canim basaricazz :)
Hayiiirrr 65 deiilll 55 olsun :)
YER İMLERİME EKLEDİM TEŞEKKÜRLER
kızlar bu arada birazdan kuzularımın yanına gideceğim fırsat bulmuşken takım raporlarını halletmeye çalışıyım, yamazsam unutuyorum kafada 40 tilki geziyor:))))
şimdilik bu kadar çalışma yeter kızlar
yeni arkadaşlardan gizemli ve pozinin hedef kilolarını rica ediyorum şimdilik onun dışında bir eksik yok gibi
akşam yine bakıcam
görüşürüz ben kaççtııııııımmmmmmmmmm
Bende 23 yasindaym cnm fazla kilolardan dolayi bel fitigi oldum bu yastabebisi nasil tasiycm. Bilmem ;(
canım ayrıldığın dönemde hamilelik nedeni ile ayrıldı diye not düşüldüyse yeni üye gibi işlem yapacağız. Ben bulmaya çalışacağım ama sen de aşağı yukarı hangi dönemde ayrıldığını yazabilirsen bulmam kolay olur:)
kolay gelsinnn ben de leslie yapıyordum bir dönem şimdi değiştirdim, çabuk sıkılıyorum ara ara değişki spor yapıyorum.
bende onu dicektim şimdi o zmnki üye adım farklıydı öle bakın isterseniz tarih kasım 2011 civarı olması lasım üye adım duyguyıldıray..bebişim olunca üye adımı değiştirdim :)toprakscigim,isine karismak gibi olmasin ama rüzgaralininannesi isimli üye bu isimlemi yarismis,yoksa eski niki baskamiymis..bi göz attim söyledigi dönemlere hic rastlamadim nikine,sonra profiline baktim 4.ayda yeni kayit yapmis...
bosuna arama diye kesin cevap al istedim
Hos geldin duygu :) Bende yeniyim ama.skmdiden faydasiji grdum bugunbtamamen.dyete basladmnins sende fayda grrsun cnm sosyal anlamdada iyi oluyr :)
Aayyy canim benim cookk gecmis olsun bi parmak icin baya alci yapmislar sanki kayinvaliden icinde tekrar gecmis olsun canimEki Görüntüle 742822
Kizlar parmagimi kirdim bu ne ya......nazarmi ugursuzlukmu bilemedim.kayinvalidemin stendi kaymis fenalasmis, kriz degilmis.sukurler olsun bugun stendi yeniden takildi yarin Eve gelebilecek.ayagima ne olduguna gelince merdivenin alt basamagini gormedim ayagimin uzerine dustum.baktigimda basparmagim sallaniyordu nerdeyse. Röntgen vs.derken alciya alindi.sefil olduk yeminle 3sipa Topal bir Kari Bizi gören Eve gidin diyor.esimde perisan neyse biletim alindi yarin Eve donuyoruz.esimde annemin kontrolu bitince hafta sonu gelecek.
bugunkü menüm ve sporum..
sabah geç basladım güne
2 dilim bugday ek.
beyaz peynir
domates
2 zeytin
bugun ara öğün yok
akşam
bol haşlanmış tavuklu,limonlu,acılı çorba
1 küçük dilm bugday ek.
şuanda yeşil çay içiyrum..
2tl su
1 saat temizlik
40dk leslie
3km yürüyüş
Iki ogun olmus canim fazlalik yok guzel
evet bugun maalesef öle oldu artık yarın telafisini yaparıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?