Bende emziriyorum sut icin su ve proteyin lazim gerisi bosmus Canim.hatta saglikli yersen sut daha cok geliyor.bende oyleydi.
Sizin bu sporlara hastayim bacim
Hali yikamaca
Manti acmaca
Gobek atmaca
Bak sinirleniyorum.kaslarin sismistir ondan fazla cikmissindir.hem hacimce incelme daha onemli.bugun en kotu 20 dakika Birsey yapacaksin.sonra gobek atmaca sporunu yaparsin.
Duyuldumu........efemmmmmmmm.
Mazeret yazma bak ekrandan Ucarim........
Hem kaslarin isinir daha Guzel gobek atarsin sekerimbi kerem halı yıkamaca ile göbek atmaca sayıııılıııır ikisi de efor sarfettiriyoraman sen uçma bak öbür parmak da gitmesin sonra ben yaparım eve gidince hazırlamadan önce 20 dk
Ben 13 aydir emziriyorum temmuz sonu esimle tatile gidecem bebisim annemde kalacak.insallah fazla aglamaz memesizlikte.zaten gorsem dayanamam.evet su ve süt en önemlisi ama ekmek yerine bulgur pilavı,ısırgan çayı,kuru dut,armut,elma bunlar çok süt arttırırçoğunu doktor önedi canım vede denedim süper işe yarıyor..
bi kerem halı yıkamaca ile göbek atmaca sayıııılıııır ikisi de efor sarfettiriyoraman sen uçma bak öbür parmak da gitmesin sonra ben yaparım eve gidince hazırlamadan önce 20 dk
hoşbuldum tşk ederim..
bugun benim acaip basım ağrıdı ya diyete basladıgım içinmi acabaavücut afalladı tabi :)
menü güzelde ben tavuk döneri kalorili diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?sabah 50 zıplama ılık su 1 dilim ekmek
domates biber peynir
ara 1 yeşil elma
öğlen 3 köfte domates biber soğan yoğurt 1 dilim ekmek
ara 3 diyet bisküvi
akşam 1 kepçe çorba tavuk döner 2 kaşık p.pilavı 2 kaşık ayran
ara 2 avuç leblebi
su 2 lt.
spor 3 saat ev temizleme balkon yıkama st.17 den gece 2,5 a kadar çalıştım
cnm ya mantı tabiki yiyebiliriz ama diyetisyen bana mantı, pizza vs. gibi ölçülü tüketmemiz gereken şeyleri öğlen yemeğinde yememizi önermişti.eğer öğlen yersek akşama kadar onu yakıyoruz.sende keşke öğlen ve akşam menünü yer değiştirseydin. o zaman sorun olmaz dı bence.Gunaydiiiiiiinnnnnn nasilsiniz kislaarr hemen dunbyedklerimi yazayim.aksam icin cza alabilirim ama uyhulayamiyrm belim hayla agryooo;(
Sabah: salatalik domates
Yagsiz peynirli omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yarim kase yogurt 1 seftali
Oglen 1 kase k flakes 1 su bardahi sut
Ara yok
Aksam iiii sey.yedim byascik.9 kasikcik manti ama.aciklamam var
1 ekmek=3 manti 1 kase corba = 3.manti
Ekmk.ve corba.hakkimi mantida kullandim.cok.eskiden.dyetsyne.gdyrdm.dyetsynm.bu seklde yapabilirsin.demisti
2 litre su
Mutfak yemzligi spora grer.miiiiiii
Kizlar ramazanngeliyr ne yapacaz bilmem.ben her yil ramazanda en az 4. Kilo alirim ;(
az birazcıkta spor yapsaydınn süper olurdugünaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
simit
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna
su 2,5 lt
spor
günaydın.......bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..
26.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
olabilir cnm da.ilk bir hafta zor geçerde sonradan alışırız.
menü güzelde ben tavuk döneri kalorili diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?
gerçi 3 saat sporla ne yemişsen yakmışsındır
cnm ya mantı tabiki yiyebiliriz ama diyetisyen bana mantı, pizza vs. gibi ölçülü tüketmemiz gereken şeyleri öğlen yemeğinde yememizi önermişti.eğer öğlen yersek akşama kadar onu yakıyoruz.sende keşke öğlen ve akşam menünü yer değiştirseydin. o zaman sorun olmaz dı bence.
emzirdiğim için oruç tutmayı düşünmüyorum ama tutsaydım kesin kilo alırdım.
az birazcıkta spor yapsaydınn süper olurdu
menü güzelde zeytinyağlı yaprak sarması küçük müydü yoksa büyük mü? küçükse sıkıntı yok bence...
kolay gelsin , senin de mi göbeğeeeee off nedir bu göbekten çektiğimiz kardeşim yaaa, bugün bekleriz canım
aus yazmış canım uygulamaya çalışırsan en az zararla atlatmaya çalışalım
eh iyi diyetisyen dediyse boynumuz kıldan ince sen yine de yattığın yerden karnını çek bırak :)))))
ok gez bakalaım, benimkilerde gidiyor salı günü, bende gezicemmmm
tamam canım, tekrar hayırlı olsun geri dönmek üzere ayrıldı yazıcam bu hafta sana haberin olsun
güzel canısı menün, oh ev de mis gibi oldu rahat edesin şimdi
olabilir ama aç bırakma canım kendini, aç kalınca baş ağrısı oluyor.
ağlama canım napalım yavaştan yavaştan vericez ark, zeynepe helal olsun hatun tam gaz gidiyor
çok teşekkür ederiz, takımımızda ağırlamaktan mutluluk duyardık ama mezun olmanıza da sevindik. Biraz tokat gibi olmuş raporlar ama elinize sağlık:) hepimiz biraz daha çekidüzen veririrz kendimize umarım
2 gundur kara kara dusunuyordum nebyapcam.diye canim col tesekkur ederm uygulayavam ins :)Günaydınlar güzeller
Nasıl sıcaklar bastırdı , evden çıkınca eve nasıl döneceğimizi şaşıyoruz yusufla .
Topraks geçen sormuştun bez olayını , bende kelin ilacı olsa demiştim ya ; 5 günde işlem tamam bizde nihayet , her çocuğun yaşı, algısı değişik işte.Hem gündüz hem gece alivederci bez
Ramazan da kilo almamak için küçük bir tavsiye , 2 yıl önce diyetisyen diyetim ramazana denk gelmişti.2,5 kilo vermiştim .Dr bu süreci almadan atlatmak bile başarı demişti.
Sahur atlamayın .
Klasik diyet kahvaltınızı yapın .
Örn:
1 fincan yeşil çayla başlayın .
Kahvaltınızı yağsız süt içerek yapın .
2 dilim kepek ekmek ya da muadili ekmekle peynir , zeytin bol yeşillik tüketin .
1 yumurta sizi tok tutacaktır .
Unutmayın sahurda çatlayana kadar yesekte iftara kadar yine acıkıyoruz , fazladan yüklenmenin ertesi gün mide rahatsızığından başka sonucu yok.
İftara su ve hurma ile başlayın .
1 kase çorba ve 1 dilim ekmekle devam edin .
Mümkünse burada biraz mola verin .
Daha sonrasında sebze yemeğinizi ve yoğurt , salata , protein menünüzü tamamlayın .
Yemekten hemen sonra tatlı, meyve vs yemeyin.
İftar saat olarak geç olacak .
22:00 gibi yağsız süt ve meyve tüketin .
Su içmeyi ihmal etmeyin .
Kaçamak yapmazsanız ramazan da kilo almaz hatta verebilirsiniz .
Cnim. Simit. Yarim olsaydi. Dahaviyi olurmus. Birde susam da.cok yag olur simit yerlen susamlari biraz kazirsan daha iyi olur bence suyu iyi ixmissin :)günaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
simit
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna
su 2,5 lt
spor
Liaten guzelmis canim. Bi nescafe yetyr mugünaydın.......bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..
26.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
Sporun.cok guzel canm. Listende :)Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su yine sabahla öğlen birleşti.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay
ara bir avuç mısır
akşam dört kaşık fasulye dört kaşık bulgur pilavı bir kase cacık
ara bir dilim karpuz
bir bardak süt
su iki lt.
spor 30 + 90 yürüyüş.cezamı düşüyorum 200 kal.
2 gundur kara kara dusunuyordum nebyapcam.diye canim col tesekkur ederm uygulayavam ins :)
Cnim. Simit. Yarim olsaydi. Dahaviyi olurmus. Birde susam da.cok yag olur simit yerlen susamlari biraz kazirsan daha iyi olur bence suyu iyi ixmissin :)
Liaten guzelmis canim. Bi nescafe yetyr mubide findik cok olmus sanki
menü güzelde zeytinyağlı yaprak sarması küçük müydü yoksa büyük mü? küçükse sıkıntı yok bence...
Hiiiii
Efor ........
Bende efor harcadim herseyi spor diye yazayimmi Kaptanim
di mi di miii ama ben çok kırılganbım hemen küstüm spor yapmadım, ne çabuk demoralize oluyorum yaaaolabilir cnm da.ilk bir hafta zor geçerde sonradan alışırız.
menü güzelde ben tavuk döneri kalorili diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?
gerçi 3 saat sporla ne yemişsen yakmışsındır
cnm ya mantı tabiki yiyebiliriz ama diyetisyen bana mantı, pizza vs. gibi ölçülü tüketmemiz gereken şeyleri öğlen yemeğinde yememizi önermişti.eğer öğlen yersek akşama kadar onu yakıyoruz.sende keşke öğlen ve akşam menünü yer değiştirseydin. o zaman sorun olmaz dı bence.
emzirdiğim için oruç tutmayı düşünmüyorum ama tutsaydım kesin kilo alırdım.
az birazcıkta spor yapsaydınn süper olurdu
:) manylar kifa kocaydi vanm 1 kasikta 2 tane.flan vardi bu da.kurtarur bir mazeret okur.mu.onu yaoiyrm.canm.bacaklarimi.da.kendime digru ckyrm.yatthm.yerden isr yramazda ben kndimi.kandryrm.iste :)
canım nasıl hiç baktın mı tartıya menüler iyi gidiyor sen bari devir şu yetmişiDünkü menümü yazayım.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay
ara bir avuç mısır
ara bir dilim karpuz
bir bardak süt
su iki lt.
evet bir daha bari simit olunca yarım yiyim çok fazla şikayet aldım simitten soğuttunuz insanı2 gundur kara kara dusunuyordum nebyapcam.diye canim col tesekkur ederm uygulayavam ins :)
Cnim. Simit. Yarim olsaydi. Dahaviyi olurmus. Birde susam da.cok yag olur simit yerlen susamlari biraz kazirsan daha iyi olur bence suyu iyi ixmissin :)
Liaten guzelmis canim. Bi nescafe yetyr mubide findik cok olmus sanki
Yarinin cuma oldunu hatirlatmama gerek varmi.ona Gore dusun tasin Karar ver ne yiyecegineben geldiiiiimmmmmmmm
+18 olanlar hariç yazabilirsin
di mi di miii ama ben çok kırılganbım hemen küstüm spor yapmadım, ne çabuk demoralize oluyorum yaaa
ne zaman iyi olur belin yürüyüş falan hafif tempoda yasak mı acaba?
canım nasıl hiç baktın mı tartıya menüler iyi gidiyor sen bari devir şu yetmişi
evet bir daha bari simit olunca yarım yiyim çok fazla şikayet aldım simitten soğuttunuz insanıbugün ne yesem acep???? simit:44:
Canim komsudan gldi.manti aksam gtrdi o da ben cok severm.mantyindayanamadm yedm. Vallabida yapmama kiiii :)
menü güsel sıkıntı yok bence.Dünkü menümü yazayım.
ara bir avuç mısır
ara bir dilim karpuz
bir bardak süt
su iki lt.
canım ne küçüktü nede büyük orta büyüklükte.bence az bile yedim.sonuçta gün içinde çok kalorili şeyler yemedim çok düşük kalorilide olmazdı diyet.bence azdı,çok değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?