Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende emziriyorum sut icin su ve proteyin lazim gerisi bosmus Canim.hatta saglikli yersen sut daha cok geliyor.bende oyleydi.

evet su ve süt en önemlisi ama ekmek yerine bulgur pilavı,ısırgan çayı,kuru dut,armut,elma bunlar çok süt arttırırçoğunu doktor önedi canım vede denedim süper işe yarıyor..

bi kerem halı yıkamaca ile göbek atmaca sayıııılıııır ikisi de efor sarfettiriyor aman sen uçma bak öbür parmak da gitmesin sonra ben yaparım eve gidince hazırlamadan önce 20 dk

bi kerem halı yıkamaca ile göbek atmaca sayıııılıııır ikisi de efor sarfettiriyor aman sen uçma bak öbür parmak da gitmesin sonra ben yaparım eve gidince hazırlamadan önce 20 dk
Hem kaslarin isinir daha Guzel gobek atarsin sekerim

evet su ve süt en önemlisi ama ekmek yerine bulgur pilavı,ısırgan çayı,kuru dut,armut,elma bunlar çok süt arttırırçoğunu doktor önedi canım vede denedim süper işe yarıyor..
Ben 13 aydir emziriyorum temmuz sonu esimle tatile gidecem bebisim annemde kalacak.insallah fazla aglamaz memesizlikte.zaten gorsem dayanamam.

kızlar bir toplantım var, misafirlerim gelmek üzere, bitince gelicem
öpüldünüzzzzzzzz

Hiiiii
Efor ........
Bende efor harcadim herseyi spor diye yazayimmi Kaptanim

hoşbuldum tşk ederim..
bugun benim acaip basım ağrıdı ya diyete basladıgım içinmi acabaa vücut afalladı tabi :)

olabilir cnm da.ilk bir hafta zor geçerde sonradan alışırız.

menü güzelde ben tavuk döneri kalorili diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?
gerçi 3 saat sporla ne yemişsen yakmışsındır

cnm ya mantı tabiki yiyebiliriz ama diyetisyen bana mantı, pizza vs. gibi ölçülü tüketmemiz gereken şeyleri öğlen yemeğinde yememizi önermişti.eğer öğlen yersek akşama kadar onu yakıyoruz.sende keşke öğlen ve akşam menünü yer değiştirseydin. o zaman sorun olmaz dı bence.

Kizlar ramazanngeliyr ne yapacaz bilmem.ben her yil ramazanda en az 4. Kilo alirim ;(

emzirdiğim için oruç tutmayı düşünmüyorum ama tutsaydım kesin kilo alırdım.

az birazcıkta spor yapsaydınn süper olurdu

menü güzelde zeytinyağlı yaprak sarması küçük müydü yoksa büyük mü? küçükse sıkıntı yok bence...

Canim komsudan gldi.manti aksam gtrdi o da ben cok severm.mantyindayanamadm yedm. Valla bida yapmama kiiii :)

:) manylar kifa kocaydi vanm 1 kasikta 2 tane.flan vardi bu da.kurtarur bir mazeret okur.mu .onu yaoiyrm.canm.bacaklarimi.da.kendime digru ckyrm.yatthm.yerden isr yramazda ben kndimi.kandryrm.iste :)

Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su yine sabahla öğlen birleşti.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay

ara bir avuç mısır

akşam dört kaşık fasulye dört kaşık bulgur pilavı bir kase cacık

ara bir dilim karpuz
bir bardak süt

su iki lt.
spor 30 + 90 yürüyüş.cezamı düşüyorum 200 kal.

2 gundur kara kara dusunuyordum nebyapcam.diye canim col tesekkur ederm uygulayavam ins :)

Cnim. Simit. Yarim olsaydi. Dahaviyi olurmus. Birde susam da.cok yag olur simit yerlen susamlari biraz kazirsan daha iyi olur bence suyu iyi ixmissin :)

Liaten guzelmis canim. Bi nescafe yetyr mu bide findik cok olmus sanki

Sporun.cok guzel canm. Listende :)

canım neskafe yetmiyor normalde ama o an sadece onu içecek kadar vaktim vardı.birde ara öğünde 10 tane fındık yemek normal ben de fındıklarımı yoğurttaki karışıma koydum daha lezzetli hale getirdim öğünümü...

menü güzelde zeytinyağlı yaprak sarması küçük müydü yoksa büyük mü? küçükse sıkıntı yok bence...

canım ne küçüktü nede büyük orta büyüklükte.bence az bile yedim.sonuçta gün içinde çok kalorili şeyler yemedim çok düşük kalorilide olmazdı diyet.bence azdı, çok değildi...

ben geldiiiiimmmmmmmm

Hiiiii
Efor ........
Bende efor harcadim herseyi spor diye yazayimmi Kaptanim

+18 olanlar hariç yazabilirsin

di mi di miii ama ben çok kırılganbım hemen küstüm spor yapmadım, ne çabuk demoralize oluyorum yaaa

:) manylar kifa kocaydi vanm 1 kasikta 2 tane.flan vardi bu da.kurtarur bir mazeret okur.mu .onu yaoiyrm.canm.bacaklarimi.da.kendime digru ckyrm.yatthm.yerden isr yramazda ben kndimi.kandryrm.iste :)

ne zaman iyi olur belin yürüyüş falan hafif tempoda yasak mı acaba?

canım nasıl hiç baktın mı tartıya menüler iyi gidiyor sen bari devir şu yetmişi

evet bir daha bari simit olunca yarım yiyim çok fazla şikayet aldım simitten soğuttunuz insanı bugün ne yesem acep???? simit:44:

Yarinin cuma oldunu hatirlatmama gerek varmi.ona Gore dusun tasin Karar ver ne yiyecegine

Benim evden cikmamam gerekiyor.evdeyken duzene girebiliyorum.haaaaa pazartesi kavikasyona baslamayi dusunuyorum.ayrintilari yazarim.adini yanlis yazabilirim ama hani su alete baglaniyorsunda yaglari parcaliyor ya

Canim komsudan gldi.manti aksam gtrdi o da ben cok severm.mantyindayanamadm yedm. Valla bida yapmama kiiii :)

tamam cnm.komşudan gelmiş geri çevirmek olmazdı. sen söle bi daha böyle şeyleri öğlen getirsin

menü güsel sıkıntı yok bence.

canım ne küçüktü nede büyük orta büyüklükte.bence az bile yedim.sonuçta gün içinde çok kalorili şeyler yemedim çok düşük kalorilide olmazdı diyet.bence azdı, çok değildi...

cnm aklım annemin yaptığı sarmalara gitti.onun sarmaları 2-3 parmak kalınlığında oluyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…