kızlar bi de size bi şey sorcam.
pilav yiyosunuz ya . yemek kaşığı diyosunuz. bu yemek kaşığı dolu dolu mu oluyo yoksa silme mi?
umarım anlatabildim
yoğurtlu makarna :) kaçamakmı olmus birascık canımgünaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
simit
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna
su 2,5 lt
spor
canım bence sen bu kdr yüklenme birden çok su içmen gayet güzel..ama yavastan yavastan azalt yediklerini emziriyosun sonuçtagünaydınnnn. dünki menüm
sabah
2 tane domates
2 tane salatalık
(okula yetişmem gerekiodu hemen bunları yiyip çıktım)
öğlen
1 küçük kase yağsız kıyma
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
şeyy bu aslında pek ara değil akşam yemeği gibi oldu.temizlikçi bayan vardı akşam 5 gibi ona yemek hazırlayıncA MECBUR BENDE YEDİM)
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
aslında bir şey yemeyecektim. sadece bebişime süt olsun diye
2 yemek kaşığı ıspanak yedim
4 lt su.
anason rezene çayları 3 kupa
30 dk yürüyüş yaptım
gayet makul olmuş bencegünaydın.......bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..
26.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su yine sabahla öğlen birleşti.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay
ara bir avuç mısır
akşam dört kaşık fasulye dört kaşık bulgur pilavı bir kase cacık
ara bir dilim karpuz
bir bardak süt
su iki lt.
spor 30 + 90 yürüyüş.cezamı düşüyorum 200 kal.
Aksam agir olmus canimGunaydiiiiiiinnnnnn nasilsiniz kislaarr hemen dunbyedklerimi yazayim.aksam icin cza alabilirim ama uyhulayamiyrm belim hayla agryooo;(
Sabah: salatalik domates
Yagsiz peynirli omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yarim kase yogurt 1 seftali
Oglen 1 kase k flakes 1 su bardahi sut
Ara yok
Aksam iiii sey.yedim byascik.9 kasikcik manti ama.aciklamam var
1 ekmek=3 manti 1 kase corba = 3.manti
Ekmk.ve corba.hakkimi mantida kullandim.cok.eskiden.dyetsyne.gdyrdm.dyetsynm.bu seklde yapabilirsin.demisti
2 litre su
Mutfak yemzligi spora grer.miiiiiii
Bende tam tersi kilo veririmKizlar ramazanngeliyr ne yapacaz bilmem.ben her yil ramazanda en az 4. Kilo alirim ;(
Aayy bende araba kullanmayi cok istiyorummGünaydinnnnnnnnnnnnn
Antep biloncosu,
1.7 kg yagi gobege ekleme + Kirik bir parmak
Kizlar dun gelemedim takintilarim yuzunden.eve gelip kirlileri yikayip utuleyip yerlestireyim.evin tozunu alayim.kuzularimi doyurayim.minisimi yikayip rahatlatiyim, kopegimizi gidip alayim derken geceyi buldum.arac kullanmak bu parmakla eziyet yawwww.
Bende ayni boyleyimdir ramazanda canim tek eksik spor yemek yiyince elim ayagim duser reravi namazini kilana kadar az yatarim ben :) sonra camide canlanirimGünaydınlar güzeller
Nasıl sıcaklar bastırdı , evden çıkınca eve nasıl döneceğimizi şaşıyoruz yusufla .
Topraks geçen sormuştun bez olayını , bende kelin ilacı olsa demiştim ya ; 5 günde işlem tamam bizde nihayet , her çocuğun yaşı, algısı değişik işte.Hem gündüz hem gece alivederci bez
Ramazan da kilo almamak için küçük bir tavsiye , 2 yıl önce diyetisyen diyetim ramazana denk gelmişti.2,5 kilo vermiştim .Dr bu süreci almadan atlatmak bile başarı demişti.
Sahur atlamayın .
Klasik diyet kahvaltınızı yapın .
Örn:
1 fincan yeşil çayla başlayın .
Kahvaltınızı yağsız süt içerek yapın .
2 dilim kepek ekmek ya da muadili ekmekle peynir , zeytin bol yeşillik tüketin .
1 yumurta sizi tok tutacaktır .
Unutmayın sahurda çatlayana kadar yesekte iftara kadar yine acıkıyoruz , fazladan yüklenmenin ertesi gün mide rahatsızığından başka sonucu yok.
İftara su ve hurma ile başlayın .
1 kase çorba ve 1 dilim ekmekle devam edin .
Mümkünse burada biraz mola verin .
Daha sonrasında sebze yemeğinizi ve yoğurt , salata , protein menünüzü tamamlayın .
Yemekten hemen sonra tatlı, meyve vs yemeyin.
İftar saat olarak geç olacak .
22:00 gibi yağsız süt ve meyve tüketin .
Su içmeyi ihmal etmeyin .
Kaçamak yapmazsanız ramazan da kilo almaz hatta verebilirsiniz .
Imambayildinin sogani ne oluyo canim simit baya tepki almis :))günaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
simit
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna
su 2,5 lt
spor
Sen yeme gece bencede fistik :)bu sabah düşünmüştüm ben de biz de bıraktık artık canım hem gece hem gündüz iki gündür biz sormadan da söylüyor.Allah'a şükür çocuklarımın ikisi de çok kolay bıraktılar bezi çok mutluyum:))) senin için de çok sevindim tatlım
ramazanda bir tek benmiyim takımda oruç tutmayan acaba? ben de ramazanda gece kalkıp eşimle çiseye hazırlıyorum o zaman ben de yiyorum bazen tabi gündüz de yiyince kilo alıyorum. Bu sefer gece yemeden atlatayım bari ya da gece yiyip öğlene kadar yemesem olur mu acaba?
Sabah az olmus canim ama mazaretin var canmgünaydınnnn. dünki menüm
sabah
2 tane domates
2 tane salatalık
(okula yetişmem gerekiodu hemen bunları yiyip çıktım)
öğlen
1 küçük kase yağsız kıyma
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
şeyy bu aslında pek ara değil akşam yemeği gibi oldu.temizlikçi bayan vardı akşam 5 gibi ona yemek hazırlayıncA MECBUR BENDE YEDİM)
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
aslında bir şey yemeyecektim. sadece bebişime süt olsun diye
2 yemek kaşığı ıspanak yedim
4 lt su.
anason rezene çayları 3 kupa
30 dk yürüyüş yaptım
Guzel canim bence menugünaydın.......bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..
26.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
Hadi bakem :))ben her yıl ramazanda 3-4 kg vermişimdir mutlaka inşallah bu ramazanda da veririm bu yıl ilk günlerini tutamam regli olurum büyük ihtimalle ama yıllık izinde olacağım o yüzden evde oruçlu olmadığımda sporumu yapıp süper bir zamazan geçirmeyi pilanlıyorum.
Aynen canim bendeaçken değil canım benim regli dönemimde 10 kadar sürüyor o dönmi değerlendireceğim evde olacağım ozamanda sürekli eliptiğen binip spr yapacağım..oruç olduğumdada teravi namazından sonra çocuklar uyuyunca sahura kadar spor yapacağım..önceleri yapmadığım halde 3-4 kg verirken bu defa daha fazla vermeyi hedefliyorum..
Insalaahh :))Günaydin kizlar
Yarin tarti günü,insallah hepiniz hafflemissinizdir,yine 1.olursunuz
Iki ogun olmus guzel menu gonca abla :)Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su yine sabahla öğlen birleşti.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay
ara bir avuç mısır
akşam dört kaşık fasulye dört kaşık bulgur pilavı bir kase cacık
ara bir dilim karpuz
bir bardak süt
su iki lt.
spor 30 + 90 yürüyüş.cezamı düşüyorum 200 kal.
Ben hic duymadim canimBenim evden cikmamam gerekiyor.evdeyken duzene girebiliyorum.haaaaa pazartesi kavikasyona baslamayi dusunuyorum.ayrintilari yazarim.adini yanlis yazabilirim ama hani su alete baglaniyorsunda yaglari parcaliyor ya
kızlar bi de size bi şey sorcam.
pilav yiyosunuz ya . yemek kaşığı diyosunuz. bu yemek kaşığı dolu dolu mu oluyo yoksa silme mi?
umarım anlatabildim
Guzel olmus canim menunve dünkü menüm :)
sabah
labne peynir
bol domates
2 zeytin
2 etimek
1 fincan acık çay
1 finca yeşil çay
ara
2 galeta
azcık labne
1 fincan nescafe
öğlen
4-5 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
akşam
1 parça haşlanmış tavuk göğüsü
bol acı sos
domates soğan salata
1,5dilim tam buğday ekmeği
3,5lt su
30dk yokuş inip çıkma :)
burayı açık unutmuşum yemek yiyip geldik:)
sorun yok küççücük bir peynirli soğuk sanviç yedim
yarım bardak kola zero
yarın cuma biliyorum ve yarıştığımız hafta dökülücez sanırım yani ben kendi adıma öyle oldum((
ben biliyorum onu dene bakalım işe yarıyosa ben de bakarım göbeğime özellikleBenim evden cikmamam gerekiyor.evdeyken duzene girebiliyorum.haaaaa pazartesi kavikasyona baslamayi dusunuyorum.ayrintilari yazarim.adini yanlis yazabilirim ama hani su alete baglaniyorsunda yaglari parcaliyor ya
orta aynen cimcimenin dediği gibikızlar bi de size bi şey sorcam.
umarım anlatabildim
merhaba hanımlar..
önce yorumlarımı yapayım sora dünkü menümü yazayım
yoğurtlu makarna :) kaçamakmı olmus birascık canım
canım bence sen bu kdr yüklenme birden çok su içmen gayet güzel..ama yavastan yavastan azalt yediklerini emziriyosun sonuçta
gayet makul olmuş bence
pek başarılı :)
menü de tam yaz menüsü olmuş güzel canım su çok iyi spor da bravove dünkü menüm :)
sabah
labne peynir
bol domates
2 zeytin
2 etimek
1 fincan acık çay
1 finca yeşil çay
ara
2 galeta
azcık labne
1 fincan nescafe
öğlen
4-5 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
akşam
bol acı sos
domates soğan salata
3,5lt su
ve dünkü menüm :)
sabah
labne peynir
bol domates
2 zeytin
2 etimek
1 fincan acık çay
1 finca yeşil çay
ara
2 galeta
azcık labne
1 fincan nescafe
öğlen
4-5 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
akşam
bol acı sos
domates soğan salata
3,5lt su
Dunki menum
Sabah normal kahvalti bi dilim ekmek peynir zeytin cay
Ara yok
Oglen misafirlige gitmistik ordada sarimsakli kofte vardi
5 kasik sarimsakli kofte bi tabak salata ekmek yok
Ara 3 catal pasta
Aksam 5 cok kucuk yaprak sarma bide kucucui patlican dolmasi bi kase yogurt ekmek yok
Ara yok
Su 3 litre
Spor
700 twist
1000 ip atlama
150 mekik
180 dakika yuruyusden cezam vardi
Dun 200 twist
Ve
60 dakika yuruyus yapabildim
Cezadan dusuyorum
menü de sıkıntı yok ta inş nescafe şekersizdir:)
3 çatal pasta olmasaydı daha iyi olurmuş. gerçi spor mükemmel olmuş. valla bravo size 3 çatal pastayla sınırlayabiliyorsun kendini . ben olsam dayanamaz hepsini yerdim. bu nedenle uzun bir süre böyle şeyleri hiç yemeyi düşünmüyorum.
diyette ya hep ya hiç prensibini benimsiyorumda.:)
Araba kullanmak son yillarda iskence boyutunda bende emekli olup bir koyde yasayip essege binmek istiyorum.Aksam agir olmus canim
Bende tam tersi kilo veririm
Aayy bende araba kullanmayi cok istiyorumm
O kadar kilo farkimi oldu canim abbaaww
Bende ayni boyleyimdir ramazanda canim tek eksik spor yemek yiyince elim ayagim duser reravi namazini kilana kadar az yatarim ben :) sonra camide canlanirim
Imambayildinin sogani ne oluyo canim simit baya tepki almis :))
Sen yeme gece bencede fistik :)
Sabah az olmus canim ama mazaretin var canm
Guzel canim bence menu
Hadi bakem :))
Aynen canim bende
Insalaahh :))
Iki ogun olmus guzel menu gonca abla :)
Ben hic duymadim canim
Normal katiyorum canim ben dolu dolu deil
Pazartesi randevu aldim sonucu yazarim tabikiben biliyorum onu dene bakalım işe yarıyosa ben de bakarım göbeğime özellikle
orta aynen cimcimenin dediği gibi
makarna pilava göre daha masum ya bi de çok az yedim yemesem de olurmuş yani:))
birde belki arkadaşlar bana katılmayabilir ama ben diyet sonrasını da düşünüyorum tamamen yeme sistemimin dışına çıkarsam hedefime ulaşınca yine kilo almaya başlarım ben şimdi herşeyden azar azar yiyerek kontrolümü sağlıyorum.
menü de tam yaz menüsü olmuş güzel canım su çok iyi spor da bravo
Sporunun guzelliginden digerlerini gormedimDunki menum
Sabah normal kahvalti bi dilim ekmek peynir zeytin cay
Ara yok
Oglen misafirlige gitmistik ordada sarimsakli kofte vardi
5 kasik sarimsakli kofte bi tabak salata ekmek yok
Ara 3 catal pasta
Aksam 5 cok kucuk yaprak sarma bide kucucui patlican dolmasi bi kase yogurt ekmek yok
Ara yok
Su 3 litre
Spor
700 twist
1000 ip atlama
150 mekik
180 dakika yuruyusden cezam vardi
Dun 200 twist
Ve
60 dakika yuruyus yapabildim
Cezadan dusuyorum
Aayyy :) cilekli sakiz mi ne guzelTwister yalniz belemi iyi yoksa gobegedemi.sende nereler inceldi cileklisakizim
Isim vardi seker ondan goremedimNereye kayboldunuz ulennnnnnnnnnnn
kızlar elektrikler kesilip duruyor tam yazarken yine gidiyor
tekara gitmeden yazayım
ben birazdan çıkıcam akşama kına var biliyosunuz gece döneceğim için gelemem sabah erken kilo listesini koymaya çalışırım
hatta geceden biri koyarsa o da olur
görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aayyy :) cilekli sakiz mi ne guzel
Canim valla yapiom ama bi faydasi oluyomu bilmiomki :)) belim ilk basladigimdan beri inceldi ama hani ilk diyete basladigim gunden beri incelme bende baya oldu
Isim vardi seker ondan goremedim
Gorusruzz canim bizde yarin denize gidicez sabah gidip aksam donucez sabah gidip gece doneriz kilomu nasil ve ne zaman paylascam aksam tartilmayimm :) :) :)
Ben hazirlarim cnm listeyi,sen rahat rahat at göbeciklerikızlar elektrikler kesilip duruyor tam yazarken yine gidiyor
tekara gitmeden yazayım
ben birazdan çıkıcam akşama kına var biliyosunuz gece döneceğim için gelemem sabah erken kilo listesini koymaya çalışırım
hatta geceden biri koyarsa o da olur
görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bahar cnm,sabah tartildiysan o kilonu yaz,tartilmadiysan yarin sabah gitmeden tartil,kilonu bildir ki takim zor durumda kalmasinAayyy :) cilekli sakiz mi ne guzel
Canim valla yapiom ama bi faydasi oluyomu bilmiomki :)) belim ilk basladigimdan beri inceldi ama hani ilk diyete basladigim gunden beri incelme bende baya oldu
Isim vardi seker ondan goremedim
Gorusruzz canim bizde yarin denize gidicez sabah gidip aksam donucez sabah gidip gece doneriz kilomu nasil ve ne zaman paylascam aksam tartilmayimm :) :) :)
Baklava serbetide cok kalorili olur cnm yaBugun baslamayi dusunuyorum ama.......
Sen nekadar zamandir yapiyorsun ve gunde kac kez yapiyorsun
Gobege faydasi oldumu
Simitler eridimi
Diske benzeyen bir alet var onunlami yapiyorsun yoksa kendinmi yanlara donuyorsun
Ay cok sordum ya......ama ne yapayim baklavamin serbeti baharim ogrenmezsem catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?