Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaaa ama olmuyo böyle benim geldiğim saatlerde kimse yok.kendikendime yazıyom kendim okuyom.:26:ben gidiyom yürüyüşeee

kan grubunu bilmiyonmu en kısa zamanda baktır canım Allah korusun başına bişey gelse kan grubunu bilmen çok önemli

hic denk gelmedi ogrenmek gpnca abla bide igneden felan korkunca ogrenemedim hic babam tarafinda su az bulunan grupdan hepsi ama adi neydi unuttum 0rh - miydi pozitifmi ondandir kesin benimkide

kan grubunu bilmiyonmu en kısa zamanda baktır canım Allah korusun başına bişey gelse kan grubunu bilmen çok önemli

hic denk gelmedi ogrenmek gpnca abla bide igneden felan korkunca ogrenemedim hic babam tarafinda su az bulunan grupdan hepsi ama adi neydi unuttum 0rh negatifmiydi pozitifmiydi ondandir kesin benimkide

Kizlaarr yarin ben yokum aksama birinci oldugumuzu gorurum insalaah kendinize iyi bakin :) sabah tartita hepimiz mutlu oluruz insalaah iyi geceler :)

tesekkür ederim cnm,bende iyiyim.yeniden basliyormusun diyete

suanlık baslamıorum bebegım ama yedıklerıme dıkkat edıp spor yapıorum dgerlerım duzelsın baslıcam ama braz zaman alacak gbı ama artık yedgıme dkkat ederek fazla kasmadan verecegım kıloları

***4. TAKIM 314.ETAP***

topraks : (72,2// /%)
Gerbera1987 90/// ) izinli
bahar2106 60,3/// %)
zeynep_canan 59,5/ //% )
cimcimesude(65,0/ / /%)
gogo2405( 71,5/ //%)

4.TAKIM ORTALAMASI %

listeniz hazir kizlar,umarim hepiniz kilo vermissinizdir

İyi geceler kizlar ben sabah erkenden evden cikicaam icin kilo bildirimi mi simdi yapayim dedim az once tartildim 76,500 um :) hadi iyi sanslar gorusmek uzere...

yürüyüşten geldim yine kimse yok.yarın sabah inşallah tartılar güzel gösterir bizi..

eline sağlık pegasus..az kişi kalmışız neyse yeni arkadaşlarda var yakında çoğalıcaz biraz

yatmadan mesaj sayıma baktım.22 sinden itibaren 55 msj.yazmışım. bu defa yırttım galiba sabah kilomuda yazarım iyi uykular herkese

Canim. Ben listeye grmyrn.sanrm 2 hafta?

kilomu bildiriyorum 70.8 hesaplama 1.02 çıktı yanlışta olabilir.hepinizi öptüm.gün içinde telefondan bakarım yine

Belki.gerekiyrdur ben.bildireymde.sorun.cikmasn kilom.95.8 cikyi 800 grm farktmisim

Dunku listem
Sbah 1 salatalik 1 domates yarkm kk peynir.

Ara nektati ve yogury

Oglen 1. Kase k.falkes 1 s.bardagj sut 4. Sarma

Ara 4 tane basparmak.buyuklugunde armut yogurt

Aksam 3 kofte salata 3 y kasigi pirinc plavi
Ayran.

Ara 1 avuc dolusu. Leblebi ( misafircilik.oynadimdaa )

3 litre.su

Dunku detoxla Islem tamamdir bende.wc sorununu halletmedim halde gecen haftaya Gore +400 um Gun itibariyle.bugunde dünkü yeme programimi uygulayip alinan kiloyu sifirladiktan Sonra haftaya 71 leri gormek istiyorum.son 4 hafta.......

Antepe gitmeseydim hedefime bir adim kalacakti neyse dünkü menum
Sabah
2 yumurta ve peynirden omlet
Salatalik
Yarim domates

Ära
2yk yogurt
Ince bir dilim Ananas

Ogle
Haslama tavuk
Domates yesillik

Ära
Yarim seftali

Ikinci bir Ära
Bir dilim Ananas
1 cb yogurt

Aksam

Cok kucuk bir salata
Izgara et

3 lt su
0,5 lt yesil cay

200 twister

Aksam yemegini 17.30 da btirdim ve hic Birsey yemedim

canlar günaydın.hemen menümü yazayım kilo bildirimimi yapayım yoğun birgün beni bekliyor.
27.06.2013 perşembe,
sabah:

yarım k.k.kadar peynir,
3 fındık,
3 zeytin,
2 dilim tam t.ekmek,
1 saklatalık,
1 domates,
1 bardak çay,
ara:yok odamda değildim başka birimdeydim o yüzden yiyemedim.
öğle:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,1 çay kaşığı tarçın
ara:
çeyrek simit,4 kuru kaysı,
akşam:
akşam miğdemde aşırı ağrı vardı atıştırdım sadece ilaç için,
1 adet közlenmiş biber,
parmak kadar fırında patlıcan,
1 el kadar taze yufka ekmeği (kayınvalidemler dün yapıyorlardı)
su:3 lt,
spor:30 dak yürüyüş,

kilo bildirimi geçen hafta bu hafta..
:119::119:

Eklentiler

• $SAM_1388.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
***4. TAKIM 314.ETAP***

topraks : (72,2// /%)
Gerbera1987 90/// ) izinli
bahar2106 60,3/// %)
zeynep_canan 59,5/ //% )
cimcimesude(65,0/63,6 /1,4/%2,153)
gogo2405( 71,5/ //%)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
merhaba pazartesi 70 kiloydum bu sabah 68.3
bu kadar hızlı vermemin sebebi herhalde önceden deliler gibi yemek yemek olabilir.
dünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği

öğlen
1 karnıyarık
3 yemek kaşığı pirinç pilavı

ara
1 şeftali

akşam
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt

3.5 lt su içtim
30 dk yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…