Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim menün güzel..
menünü beğendim güzelim.

menü güselde cnm az birazcıkta spor yapsaydın tam olurdu.

menü güsel cnm. ananasın kilo verdirmeye yardımcı özelliği var sanırım yanlış bilmiyosam. bravo akşam 17.30 dan sonra bir şey yememek. ben olsam açlıktan ölürdüm herhalde.

menü güzel cnm da yufkayı yemeseydin daha güsel olurdu. gerçi nasıl yaptıklarını bilmiyorum bazıları tereyağlı falan yapıyordaa.

yok canım incecik perde gibi açıyorlar ekmek ocağında yapılır yağlı değil bak nette videosunu buldum nasıl olduğuna nasıl yapıldığına bak aynen böyle ve bu büyüklükte yapılır kurutulur yemek istendiğinde hafif ıslatılıp bir softaya satılır taze bişmiş gibi tekrar yenir aylarca kalabilir.ben bu ekmeğin ucundan koparıp yedim. işte vedeosu..
Sacda Lavaş-Yufka Nasıl Yapılır. Antakya - YouTube

kilomu bildiriyorum 70.8 hesaplama 1.02 çıktı yanlışta olabilir.hepinizi öptüm.gün içinde telefondan bakarım yine
Tebrikler
Nerde hata yapiyorsunki bilemiyorum
Senin kilonda biri daha fazla vermeli bana Gore
Cok sukur simidi ceyrek yiyen birini gordum.menun Guzel ama yufka ekmek biraz fazla canim.ince diye kanmayin kalorisi ve seker Secerim cooooook

Sabahki ekmegi 1 dilime ceksen yumurtayla doygunluk saglasan daha iyi olmazmi. Ogle yemegini Ben begenmedim egerki kizartmaysa
Tatlim ekmegin her cesidi bana tuzak gibi geliyor.isin ilginci ekmek sanki benim istahimi aciyor. Bu hafta sifir ekmekle sonuclarini yazarim

Cimcimecim seni kiskandim cok Guzel Kilo vermissin.

Butun Kilo verenleri tebrik ederim

Toprak hanim dokul bakalim.merakla bekliyorum.kilo verememissen dilimden ancak gelecek hafta Kilo verince kurtulursun

canım bu elmek lavaş ekmektende inceydi ve el kadardı neden gözünüze çok göründü anlamadım.kurumuştu zaten cips gibi öyle atıştırdım..

Günaydin kizlarr

Tebrik ederim cimcimecigim,kisa sürede 5 li rakamlari göreceksin

teşekkür ederim inşallah canım ya ramazana girmeden 60 ı bie görseydim süper olacaktı ama şimdilik imkansız görünüyor..bu hafta sporumu düzenli yapabilseydim şuan daha iyi kilo vermiştim kesin..artık bu hafataya bakacağım..

günaydın hanımlar

dün gece çok geç geldim sabah da uyanamadım ancak işe geldim.
birazdan hem kilomu yazıp hem diğer kiloları ekleyeceğim.
beril yokken haber verin
şu işlerimi toparlayıp geliyorum

canım bu elmek lavaş ekmektende inceydi ve el kadardı neden gözünüze çok göründü anlamadım.kurumuştu zaten cips gibi öyle atıştırdım..
Ekmegi bilmedimden yazdim.birde bu haftayi ekmek dusmani olarak gecirecegim ya ondandir

Haydi be topisssssss
Yaz su kilonu kizlar anirmaya basladi acim diye

ay beril ben seni çok sevdim çok doğal bir insana benziyorsun dobra doğal insanları çok severim.

Biraz kacigim demi.bende seni ve hepimizin cok cok Coktan daha cok seviyorum.
Su kari yazsada sonucu kaysamda fircami soyle keyifle kahvemi icsem.bak aramizda cimcimem ona soyleme......

Toprakkkkkkkkkkk
Nereye Gittin asagida gorunmuyonnnnnnn
Hadi Ben gideyimde sen yaz

Kis cimcimem sen benim topragimsin.urfalimisin ezelden.kis Ben senin topragina tasina memleketine kurban olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…