canım benim menün güzel..Antepe gitmeseydim hedefime bir adim kalacakti neyse dünkü menum
Sabah
2 yumurta ve peynirden omlet
Salatalik
Yarim domates
Ära
2yk yogurt
Ince bir dilim Ananas
Ogle
Haslama tavuk
Domates yesillik
Ära
Yarim seftali
Ikinci bir Ära
Bir dilim Ananas
1 cb yogurt
Aksam
Cok kucuk bir salata
Izgara et
3 lt su
0,5 lt yesil cay
200 twister
Aksam yemegini 17.30 da btirdim ve hic Birsey yemedim
menünü beğendim güzelim.Belki.gerekiyrdur ben.bildireymde.sorun.cikmasn kilom.95.8 cikyi 800 grm farktmisim
Dunku listem
Sbah 1 salatalik 1 domates yarkm kk peynir.
Ara nektati ve yogury
Oglen 1. Kase k.falkes 1 s.bardagj sut 4. Sarma
Ara 4 tane basparmak.buyuklugunde armut yogurt
Aksam 3 kofte salata 3 y kasigi pirinc plavi
Ayran.
Ara 1 avuc dolusu. Leblebi ( misafircilik.oynadimdaa )
3 litre.su
Belki.gerekiyrdur ben.bildireymde.sorun.cikmasn kilom.95.8 cikyi 800 grm farktmisim
Dunku listem
Ara nektati ve yogury
Ayran.
3 litre.su
Antepe gitmeseydim hedefime bir adim kalacakti neyse dünkü menum
Sabah
2 yumurta ve peynirden omlet
Salatalik
Yarim domates
Ära
2yk yogurt
Ince bir dilim Ananas
Ogle
Haslama tavuk
Domates yesillik
Ära
Yarim seftali
Ikinci bir Ära
Bir dilim Ananas
1 cb yogurt
Aksam
Cok kucuk bir salata
Izgara et
3 lt su
0,5 lt yesil cay
200 twister
Aksam yemegini 17.30 da btirdim ve hic Birsey yemedim
canlar günaydın.hemen menümü yazayım kilo bildirimimi yapayım yoğun birgün beni bekliyor.
27.06.2013 perşembe,
sabah:
yarım k.k.kadar peynir,
3 fındık,
3 zeytin,
2 dilim tam t.ekmek,
1 saklatalık,
1 domates,
1 bardak çay,
ara:yok odamda değildim başka birimdeydim o yüzden yiyemedim.
öğle:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,1 çay kaşığı tarçın
ara:
çeyrek simit,4 kuru kaysı,
akşam:
akşam miğdemde aşırı ağrı vardı atıştırdım sadece ilaç için,
1 adet közlenmiş biber,
parmak kadar fırında patlıcan,
1 el kadar taze yufka ekmeği (kayınvalidemler dün yapıyorlardı)
su:3 lt,
spor:30 dak yürüyüş,
kilo bildirimi geçen hafta Eki Görüntüle 743959 bu hafta..
:119::119:
menü güselde cnm az birazcıkta spor yapsaydın tam olurdu.
menü güsel cnm. ananasın kilo verdirmeye yardımcı özelliği var sanırım yanlış bilmiyosam. bravo akşam 17.30 dan sonra bir şey yememek. ben olsam açlıktan ölürdüm herhalde.
menü güzel cnm da yufkayı yemeseydin daha güsel olurdu. gerçi nasıl yaptıklarını bilmiyorum bazıları tereyağlı falan yapıyordaa.
Tebriklerkilomu bildiriyorum 70.8 hesaplama 1.02 çıktı yanlışta olabilir.hepinizi öptüm.gün içinde telefondan bakarım yine
Nerde hata yapiyorsunki bilemiyorumBelki.gerekiyrdur ben.bildireymde.sorun.cikmasn kilom.95.8 cikyi 800 grm farktmisim
Dunku listem
Ara nektati ve yogury
Ayran.
3 litre.su
Cok sukur simidi ceyrek yiyen birini gordum.menun Guzel ama yufka ekmek biraz fazla canim.ince diye kanmayin kalorisi ve seker Secerim cooooookcanlar günaydın.hemen menümü yazayım kilo bildirimimi yapayım yoğun birgün beni bekliyor.
27.06.2013 perşembe,
sabah:
yarım k.k.kadar peynir,
3 fındık,
3 zeytin,
2 dilim tam t.ekmek,
1 saklatalık,
1 domates,
1 bardak çay,
ara:yok odamda değildim başka birimdeydim o yüzden yiyemedim.
öğle:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,1 çay kaşığı tarçın
ara:
çeyrek simit,4 kuru kaysı,
akşam:
akşam miğdemde aşırı ağrı vardı atıştırdım sadece ilaç için,
1 adet közlenmiş biber,
parmak kadar fırında patlıcan,
1 el kadar taze yufka ekmeği (kayınvalidemler dün yapıyorlardı)
su:3 lt,
spor:30 dak yürüyüş,
kilo bildirimi geçen hafta Eki Görüntüle 743959 bu hafta..
:119::119:
Sabahki ekmegi 1 dilime ceksen yumurtayla doygunluk saglasan daha iyi olmazmi. Ogle yemegini Ben begenmedim egerki kizartmaysamerhaba pazartesi 70 kiloydum bu sabah 68.3
bu kadar hızlı vermemin sebebi herhalde önceden deliler gibi yemek yemek olabilir.
dünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
öğlen
1 karnıyarık
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
ara
1 şeftali
akşam
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt
3.5 lt su içtim
30 dk yürüyüş yaptım
Tatlim ekmegin her cesidi bana tuzak gibi geliyor.isin ilginci ekmek sanki benim istahimi aciyor. Bu hafta sifir ekmekle sonuclarini yazarimyok canım incecik perde gibi açıyorlar ekmek ocağında yapılır yağlı değil bak nette videosunu buldum nasıl olduğuna nasıl yapıldığına bak aynen böyle ve bu büyüklükte yapılır kurutulur yemek istendiğinde hafif ıslatılıp bir softaya satılır taze bişmiş gibi tekrar yenir aylarca kalabilir.ben bu ekmeğin ucundan koparıp yedim. işte vedeosu..
Sacda Lavaş-Yufka Nasıl Yapılır. Antakya - YouTube
Günaydin kizlarr
canım bu elmek lavaş ekmektende inceydi ve el kadardı neden gözünüze çok göründü anlamadımTebrikler
Nerde hata yapiyorsunki bilemiyorum
Senin kilonda biri daha fazla vermeli bana Gore
Cok sukur simidi ceyrek yiyen birini gordum.menun Guzel ama yufka ekmek biraz fazla canim.ince diye kanmayin kalorisi ve seker Secerim cooooook
Sabahki ekmegi 1 dilime ceksen yumurtayla doygunluk saglasan daha iyi olmazmi. Ogle yemegini Ben begenmedim egerki kizartmaysa
Tatlim ekmegin her cesidi bana tuzak gibi geliyor.isin ilginci ekmek sanki benim istahimi aciyor. Bu hafta sifir ekmekle sonuclarini yazarim
Günaydin kizlarr
Tebrik ederim cimcimecigim,kisa sürede 5 li rakamlari göreceksin
yok canım incecik perde gibi açıyorlar ekmek ocağında yapılır yağlı değil bak nette videosunu buldum nasıl olduğuna nasıl yapıldığına bak aynen böyle ve bu büyüklükte yapılır kurutulur yemek istendiğinde hafif ıslatılıp bir softaya satılır taze bişmiş gibi tekrar yenir aylarca kalabilir.ben bu ekmeğin ucundan koparıp yedim. işte vedeosu..
Sacda Lavaş-Yufka Nasıl Yapılır. Antakya - YouTube[/QUO
anladım cnm o zaman sorun yok bence.
Sabahki ekmegi 1 dilime ceksen yumurtayla doygunluk saglasan daha iyi olmazmi. Ogle yemegini Ben begenmedim egerki kizartmaysa
Tatlim ekmegin her cesidi bana tuzak gibi geliyor.isin ilginci ekmek sanki benim istahimi aciyor. Bu hafta sifir ekmekle sonuclarini yazarim
yok cnm fırında yapmıştım azcık yağla. ahh yumurta yiyebilsem keşke. maleseff hiç sevmiyorum tadınıyumurtayla yapılan yumurta kokusu gelen hiç bir şeyi yiyemiyorum. keşke yesemde oğlumada azcık sütümden fayda olsa.
Ekmegi bilmedimden yazdim.birde bu haftayi ekmek dusmani olarak gecirecegim ya ondandircanım bu elmek lavaş ekmektende inceydi ve el kadardı neden gözünüze çok göründü anlamadım.kurumuştu zaten cips gibi öyle atıştırdım..
Yagsiz peynir dene Canim ya.bende Stuten kesilmek istiyorum ama kizima kiyamiyorum.yok canım incecik perde gibi açıyorlar ekmek ocağında yapılır yağlı değil bak nette videosunu buldum nasıl olduğuna nasıl yapıldığına bak aynen böyle ve bu büyüklükte yapılır kurutulur yemek istendiğinde hafif ıslatılıp bir softaya satılır taze bişmiş gibi tekrar yenir aylarca kalabilir.ben bu ekmeğin ucundan koparıp yedim. işte vedeosu..
Sacda Lavaş-Yufka Nasıl Yapılır. Antakya - YouTube[/QUO
anladım cnm o zaman sorun yok bence.
yok cnm fırında yapmıştım azcık yağla. ahh yumurta yiyebilsem keşke. maleseff hiç sevmiyorum tadınıyumurtayla yapılan yumurta kokusu gelen hiç bir şeyi yiyemiyorum. keşke yesemde oğlumada azcık sütümden fayda olsa.
Duydum seni........günaydın hanımlar
dün gece çok geç geldim sabah da uyanamadım ancak işe geldim.
birazdan hem kilomu yazıp hem diğer kiloları ekleyeceğim.
beril yokken haber verin
şu işlerimi toparlayıp geliyorum
Hadi bakalim Toprak hanim simitli menulerinin sonucunu yaz.
Haydi be topisssssss
Yaz su kilonu kizlar anirmaya basladi acim diye
ay beril ben seni çok sevdim çok doğal bir insana benziyorsun dobra doğal insanları çok severim.
Haydi be topisssssss
Yaz su kilonu kizlar anirmaya basladi acim diye
Kızım kocam başımda dosya haırlıyorum
kilom 72.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?