- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Bahar sn kac Kilo verdin ve nasil
Bu gece niye kimse gelmediki
teyzemin gelini kuaför sacımı boyucaz söyle yapıcaz siz begenicekmisiniz bakalım
sacımın şimdiki rengi kumral
ben heryerini karamel yapmak istiyorum uclarınıda sarı uc boyası
kızda diyorki dip boyası yapalım aynı renkde ucları sarı yapalım daha belli olur dior sizce nasıl fikir sen ne diyosun berilcim
gidimde sofrayı hazırlıyım bari berilcim iyi geceler tatlım
gunaydin kizlar sohbet iyiymis dun gece. benim esimde kel. arada keltos diye dalga geciom keller daha sexi diye avutuyo kendini garibim.ama evlendiginden beri kilo almadi fit yani. dunki menuye gelince
sabah
domates salatalik
iki dilim tam bugday ekmegi aradina uc dilim sucuklu tost
elma
sekersiz cay
oglen
dort izgara kofte
iki izmir kofte
salata
bi kasik semizotu salatasi
iki kasik naneli suzme yogurt
light kola
aksam
iki buyuk parca balik
salata
oglen yedigim yogurtlarin aynisi
bi kasik kusbasili dana sote
uc kayisi
3 lt su
30 dk yuruyus
bi saate yakin yuzme
8.ci olmuşuz kızlar
berilcigim facede takıldık kız kardeşlerimle sonrada uyudum sahurda ezan okunmaya 15 dakika kala uyandım apar topar allah ne verdiyse yedik :)Bu gece niye kimse gelmediki
Ben hep karamele boyuyorum canim bi tek en son acik kumralla gozemli kahveyi karistirip boyadik simdide nasil olucak bakalim :):)Karamell zor renk tutturamazsaniz hem sacin mahvolur hemde yikandikca acilip berbat bir renk alir.mokkaya golge hosuma gidiyor.
Guzel canim menun yinede sporunda vargunaydin kizlar sohbet iyiymis dun gece. benim esimde kel. arada keltos diye dalga geciom keller daha sexi diye avutuyo kendini garibim.ama evlendiginden beri kilo almadi fit yani. dunki menuye gelince
sabah
domates salatalik
iki dilim tam bugday ekmegi aradina uc dilim sucuklu tost
elma
sekersiz cay
oglen
dort izgara kofte
iki izmir kofte
salata
bi kasik semizotu salatasi
iki kasik naneli suzme yogurt
light kola
aksam
iki buyuk parca balik
salata
oglen yedigim yogurtlarin aynisi
bi kasik kusbasili dana sote
uc kayisi
3 lt su
30 dk yuruyus
bi saate yakin yuzme
:) :) :) :) :) :) :) :) :)Abbaaaaaaavvvvvvvv buralari yikiliyo ramazanda yikiliyo kilolar aldi basini gdiyooo :)
Amaniiinnn dolaba bak dolaba kim dayanir onlari gorupde yememeye en iyisi hic almican :):)Kismecikler yoooksuan.hizli ttrndrym.kizlar konya yolcususuyum
Dunku.menun:
Sabah:
cnm.bisey istemedi ilac hatrna 1 su bardagi sutle k flakes yedim
Ara antep fistigi (1 avuc)
Oglen k flakes
Ara seftali
Aksam 1 kucuk dolma yarm kase corba
2 parca helva
Ara antep fistigi ayran
Spor 40 dk.yuruyus 30 dk egzersiz su 2.5 litre
Kizlar durumun farkindaym p.tesiden.itibaren.toparliycam buz dolabinin durumunu bir bilseniz sen.sabir.kralicesisin.dersiniz.antep baklavalati antep yrmisleri antep fistikli.lokumlar fistik ezmesi maras dondurmasi neler neler malum tatil.o taraflardaydi :)
Supersin zeynosum :)günaydın kızlar
menümü yazıyım birazdan mukabeleye gidicem
sabah 7 de uyandım 2 tepsi su böreği ve proforifol yaptım eşimin annesine gidicez bu gece orda yatıcaz bir daha giremem yarına kadar kendinize cok dikkat edin kilo felan almayın
gece
3 4 dilim domates
1 kk kadar peynir
2 yeşil biber
3 4 dilim salatalık
1 dilim ekmek
akşam
yarım kase mercimek çorbası
5 dakika ardan sonra
4 kasık güveç
bol salata
1 dilim elmek
su 2/5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdimgünaydın kızlar
menümü yazıyım birazdan mukabeleye gidicem
sabah 7 de uyandım 2 tepsi su böreği ve proforifol yaptım eşimin annesine gidicez bu gece orda yatıcaz bir daha giremem yarına kadar kendinize cok dikkat edin kilo felan almayın
gece
3 4 dilim domates
1 kk kadar peynir
2 yeşil biber
3 4 dilim salatalık
1 dilim ekmek
akşam
yarım kase mercimek çorbası
5 dakika ardan sonra
4 kasık güveç
bol salata
1 dilim elmek
su 2/5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Kismecikler yoooksuan.hizli ttrndrym.kizlar konya yolcususuyum
Dunku.menun:
Sabah:
cnm.bisey istemedi ilac hatrna 1 su bardagi sutle k flakes yedim
Ara antep fistigi (1 avuc)
Oglen k flakes
Ara seftali
Aksam 1 kucuk dolma yarm kase corba
2 parca helva
Ara antep fistigi ayran
Spor 40 dk.yuruyus 30 dk egzersiz su 2.5 litre
Kizlar durumun farkindaym p.tesiden.itibaren.toparliycam buz dolabinin durumunu bir bilseniz sen.sabir.kralicesisin.dersiniz.antep baklavalati antep yrmisleri antep fistikli.lokumlar fistik ezmesi maras dondurmasi neler neler malum tatil.o taraflardaydi :)
kızlar naber görümcemin işyerinden girdim telefondan geçmişi okudum cvp yazcakken şarjı bitti.hepinizin menüleri güzeldi muhabbette uzamış gitmiş ne güzel uzak kaldım..hepinizi öpüyorum kocaman.
dünkü menümü yazıyım girmişken.
sabah ılık su 1 dilim ekmek salatalık peynir 1 lokma kayısı reçeli
ara yoğurt yulaf ezmesi
öğlen salata yağsız. erişte 3 kaşık,yoğurt
ara 1 şeftali
akşamüstü yolda 1 peynirli çörek yidim
akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık yeşl fasulye
su 2 lt.
yeşil çay mate,7 otlu çay
spor kaynadı yine.
telefondan görünmüyo gonca ablayaa pic den benim ismime gir alta dogru in albümler var ben,aşkımla die yazıyo ona gir bi sürü resim koydumresimler eklemişsiniz ama telefondan bakılmıyo.nerden bakıcam onuda bilmiyorum eve dönünce bakarım artık pazartesi nöbete gitcem gündüz evdeyim inşallah.rahatça bakarım her yere ,şimdi çarşıda gezcez kocişle akşam telden girerim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?