Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bahar sn kac Kilo verdin ve nasil

Bu gece niye kimse gelmediki

canım ben 7 kilo verdim ilk başlarda calışıyodum işe gidip gelirken yürüdüm günde iki saat bide evde spor yapıyodum üzerine bide diyet eklenince öylelikle verdim canım ama en cok bacaklarım zayıfladı benim niyeyse lesli walkdan dolayı galiba twister aleti aldım onun etkiside göbekde cok etkili canım mekik çektim bolca , ip atladım spor salonuna gidemedigim için evde kendime sporlar uydurdum ama eskisi kadar spor yapamıyorum yürüyüşde olmayınca kilo vermem durdu canm yaa :26: bide ben cok kaçamak yapıyom bogazı tutamıyorum

sahura kimse kalkmıyo galiba bugün

Karamell zor renk tutturamazsaniz hem sacin mahvolur hemde yikandikca acilip berbat bir renk alir.mokkaya golge hosuma gidiyor.

gunaydin kizlar sohbet iyiymis dun gece. benim esimde kel. arada keltos diye dalga geciom keller daha sexi diye avutuyo kendini garibim.ama evlendiginden beri kilo almadi fit yani. dunki menuye gelince

sabah
domates salatalik
iki dilim tam bugday ekmegi aradina uc dilim sucuklu tost
elma
sekersiz cay

oglen
dort izgara kofte
iki izmir kofte
salata
bi kasik semizotu salatasi
iki kasik naneli suzme yogurt
light kola

aksam
iki buyuk parca balik
salata
oglen yedigim yogurtlarin aynisi
bi kasik kusbasili dana sote
uc kayisi
3 lt su
30 dk yuruyus
bi saate yakin yuzme

Oh ih birileri tayilde galiba :) neyseki yuzebiliyrsun cnm cok guzel bir spor :) Bende tatilin etkisini atamadm yaaa buz dolabina.gidip geliyrm aksama kadar cok.iyude aksam kocisle yikistirdikca tikistiriyruz :)

Kismecikler yoook suan.hizli ttrndrym.kizlar konya yolcususuyum

Dunku.menun:
Sabah:
cnm.bisey istemedi ilac hatrna 1 su bardagi sutle k flakes yedim

Ara antep fistigi (1 avuc)

Oglen k flakes

Ara seftali

Aksam 1 kucuk dolma yarm kase corba
2 parca helva

Ara antep fistigi ayran

Spor 40 dk.yuruyus 30 dk egzersiz su 2.5 litre
Kizlar durumun farkindaym p.tesiden.itibaren.toparliycam buz dolabinin durumunu bir bilseniz sen.sabir.kralicesisin.dersiniz.antep baklavalati antep yrmisleri antep fistikli.lokumlar fistik ezmesi maras dondurmasi neler neler malum tatil.o taraflardaydi :)

berilicigim dünki sorularını okudum canıkom da ben hiç kurululmus et kullanmadım kaynanama sordum buz dolabında muhavaza etsin yemeklerinde kullansın dedi :)
pastırmaya gelince ben kendimde yapıyorum pastırmayı buzluğa koyma canım üzerinin cemeninide çıkartmasaydın iyi olurdu sen pastırmaları buzdolabı poşetine sar dolabın alt kısmında sakla

günaydın kızlar
menümü yazıyım birazdan mukabeleye gidicem
sabah 7 de uyandım 2 tepsi su böreği ve proforifol yaptım eşimin annesine gidicez bu gece orda yatıcaz bir daha giremem yarına kadar kendinize cok dikkat edin kilo felan almayın
gece
3 4 dilim domates
1 kk kadar peynir
2 yeşil biber
3 4 dilim salatalık
1 dilim ekmek
akşam
yarım kase mercimek çorbası
5 dakika ardan sonra
4 kasık güveç
bol salata
1 dilim elmek
su 2/5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş

Karamell zor renk tutturamazsaniz hem sacin mahvolur hemde yikandikca acilip berbat bir renk alir.mokkaya golge hosuma gidiyor.
Ben hep karamele boyuyorum canim bi tek en son acik kumralla gozemli kahveyi karistirip boyadik simdide nasil olucak bakalim :):)
Guzel canim menun yinede sporunda var
Abbaaaaaaavvvvvvvv buralari yikiliyo ramazanda yikiliyo kilolar aldi basini gdiyooo :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Amaniiinnn dolaba bak dolaba kim dayanir onlari gorupde yememeye en iyisi hic almican :):)
Supersin zeynosum :)

zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdim

dolaptaki yiyeceklere gore menun guzel. esine soyle senden once hemen tuketsin onlari

berilcm simdi baktm resimlere. iyide sen zaten zayifsinki cnm daha niye kilo veriyon anlamadim. gordugum kadariyla zaten zayif ve hossun kizinda cook tatli

kızlar naber görümcemin işyerinden girdim telefondan geçmişi okudum cvp yazcakken şarjı bitti.hepinizin menüleri güzeldi muhabbette uzamış gitmiş ne güzel uzak kaldım..hepinizi öpüyorum kocaman.
dünkü menümü yazıyım girmişken.
sabah ılık su 1 dilim ekmek salatalık peynir 1 lokma kayısı reçeli

ara yoğurt yulaf ezmesi

öğlen salata yağsız. erişte 3 kaşık,yoğurt

ara 1 şeftali

akşamüstü yolda 1 peynirli çörek yidim

akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık yeşl fasulye

su 2 lt.
yeşil çay mate,7 otlu çay
spor kaynadı yine.

resimler eklemişsiniz ama telefondan bakılmıyo.nerden bakıcam onuda bilmiyorum eve dönünce bakarım artık pazartesi nöbete gitcem gündüz evdeyim inşallah.rahatça bakarım her yere ,şimdi çarşıda gezcez kocişle akşam telden girerim yine..

güzel bence gonca abla menün

telefondan görünmüyo gonca ablayaa pic den benim ismime gir alta dogru in albümler var ben,aşkımla die yazıyo ona gir bi sürü resim koydum

dün ki menüm aslında yazmasammı ki :18::18::18:

sahurda
iki dilim fırında yumurtalı ekmek
yeşillik
çay

iftarda
iki kaşık fırında patatesli tavuk
iki kaşık pilav
salata

ara
çok az irmik helvası ( kardeşimin kalanını bitirdim dayanamadım :18: )
bi bardak kola

ara
çay

su
3.5 litre
spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…