Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

berilcm simdi baktm resimlere. iyide sen zaten zayifsinki cnm daha niye kilo veriyon anlamadim. gordugum kadariyla zaten zayif ve hossun kizinda cook tatli

Boy uzun ya ondan oyle gorunuyor.tartida 70 lerdeyim yinede.

Bazi gunler nalet bir kadin uyaniyorum.sebebi olmadigi halde mutsuz, sinirli ve resmen kavga arayan Bir tip oliyorum.yine oyle bir savaha uyandim.mutfakta ne Kadar erzählt kavanozu varsa temizledim.dolabimdaki utusu bozulan herseyi yatagin uzerine serdim utuleyecem.belki cekmeceleri de degisirim.yorgunluktan baygin dusene Kadar Is yapacam.annem olmasa biliyom ne yapacamida.kadin yazik tatsizliimizi gormesin

Boy uzun ya ondan oyle gorunuyor.tartida 70 lerdeyim yinede.
daha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdee
irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gerci
menun guzel genede gonca ablam

Son düzenleme:
bazen insan hıncını öyle seylerden cıkarıyor
eşinle aranızmı bozuk canım annesine belli edtmemen ne kadar güzel
daha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdee

irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gerci

menun guzel genede gonca ablam

helva azdı canım kolada normal cocacola

sende süpersin kuzum :)

sakin ol canım vela havle de ..

Burda herkes güzel zayıflamışsın diyooo çok mutlu oldum.bu gazla baya giderim ben.

ya siz aksamlari benim olmadigimiz zamanami denk getirip kaynatiyosunuz yaaa
Olurmu hic ole canim :) bazen sabah herkez bi arada denk oluyo bazen aksam bazende gece ama iki gundur kimsecikler denk gelmio toprakda olmayinca :) :)
Burda herkes güzel zayıflamışsın diyooo çok mutlu oldum.bu gazla baya giderim ben.

Ne guzel gonca abla :) insan dahada bi hevesleniyo dimi

Dunki menum dun oruc tutmadim bugunde tutmadim midem cok kotuydu

Dun biraz gec yedim
Saat 14.00
Firinda kiymali patates
Salata
Biraz ekmek

Ara
Bi avuc cerez

Ara
Bi tane yesil incir

Aksam
20.10 ( iftarda )
4 kasik makarna
Salata

Ara
Bi avuc kadar cerez ( leblebilerini yiyorum daha cok mide yanmasina iyi geliyor )

Su
3litre

Spor
Aksama kadar evi temizleme camasir bulasik utu ve aksama kadar mideyle kivranma

Benimkinin kuzenlerinin gezmeye gelisi beni sinir ediyo artik ya bi hafta isden izin aldi beyefendi hic gorusemedik marasda gezdiler bi hafta bugun iki saat gorusucekmis benlede yine bi yere gideceklermis soracam ona bugun mikrop

menun guzel cnm miden yandigi icin bi sey diyemeyecegim aksamki cereze

Dimi canm yaa gizrm cik yiyo demyin yemediklerini de gorun yasik.bana :)

Mgde cok.kotu yaaa benmde yaniysh onmsememistm sonta bigun acile.gttm doktr beni dovcekti nasil bagruo ben.bu insanlari anlakiyrm mgdeyide 12 patmak bagrsagnida nr hale getrmis zamannda gelsene tirstin sesmde cikmadi gastrt ulsere donmus gelmeseymisim kansere dogru gdermis dkkat et canm saglik cok kiymetki

Ben sana abla mi dyim gogo mu yada baska bsey mi ne diyim?

Cok sevndm. Ins daha fazlasini verrsin belli olduguna gore verrken zayifliyorsunda bu cok iyi vucudun.sarkmaz.en azindan devamida gelir bu gazla oohh

ya siz aksamlari benim olmadigimiz zamanami denk getirip kaynatiyosunuz yaaa

Herkes giriyor canim bakiyrlar sen yoksan.konusuyrlar sen.varsan.hemen kaciyrlar :) ska bir yana.Bende hic koyu muhabbete grmedm daha cnm ya zamanlamamizda bir sorun var bizim

Temizlik stres ortaminda bana da coo iyi gelir ben derin bir temizlik yapiyrsam etrafimdakiler oraya buraya kacisir valla benanneme yansitiyrn daha dogrusu onlar anliylar benim pitirciklar damla damla akmak icin yer ariyorlarda cok.kolay aglarim yasadiklarmda aci veriyr tabi aglamamak elde degl

Yazilmiycak.bi liste degl ki Tatlim.bnm sadece kola ve irmik kacmis brascik sporlada yakmissindr onlari

Menu cok.guzel gezdiklerinde spor yerine gecer :)

zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdim

dolaptaki yiyeceklere gore menun guzel. esine soyle senden once hemen tuketsin onlari

Keske esim.gbi olabilsem 1 hafta boyunca tatli yemesin. Canim tatli cekti demez cnm ben krizlere gryrum evn icinde tatliiiiiiiiiii dye adamda tik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…