berilcm simdi baktm resimlere. iyide sen zaten zayifsinki cnm daha niye kilo veriyon anlamadim. gordugum kadariyla zaten zayif ve hossun kizinda cook tatli
daha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdeeBoy uzun ya ondan oyle gorunuyor.tartida 70 lerdeyim yinede.
irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gercidün ki menüm aslında yazmasammı ki :18::18::18:
sahurda
iki dilim fırında yumurtalı ekmek
yeşillik
çay
iftarda
iki kaşık fırında patatesli tavuk
iki kaşık pilav
salata
ara
çok az irmik helvası ( kardeşimin kalanını bitirdim dayanamadım :18: )
bi bardak kola
ara
çay
su
3.5 litre
spor
menun guzel genede gonca ablamkızlar naber görümcemin işyerinden girdim telefondan geçmişi okudum cvp yazcakken şarjı bitti.hepinizin menüleri güzeldi muhabbette uzamış gitmiş ne güzel uzak kaldım..hepinizi öpüyorum kocaman.
dünkü menümü yazıyım girmişken.
sabah ılık su 1 dilim ekmek salatalık peynir 1 lokma kayısı reçeli
ara yoğurt yulaf ezmesi
öğlen salata yağsız. erişte 3 kaşık,yoğurt
ara 1 şeftali
akşamüstü yolda 1 peynirli çörek yidim
akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık yeşl fasulye
su 2 lt.
yeşil çay mate,7 otlu çay
spor kaynadı yine.
bazen insan hıncını öyle seylerden cıkarıyorBazi gunler nalet bir kadin uyaniyorum.sebebi olmadigi halde mutsuz, sinirli ve resmen kavga arayan Bir tip oliyorum.yine oyle bir savaha uyandim.mutfakta ne Kadar erzählt kavanozu varsa temizledim.dolabimdaki utusu bozulan herseyi yatagin uzerine serdim utuleyecem.belki cekmeceleri de degisirim.yorgunluktan baygin dusene Kadar Is yapacam.annem olmasa biliyom ne yapacamida.kadin yazik tatsizliimizi gormesin
daha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdee
irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gerci
menun guzel genede gonca ablam
zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdim
yemiyorum :) ama yemeyi cok istiyorum aklıma carsamba günü diyetisyene gidicem geliyor bu hafta55 kiiloyu görücem insallah sabır ediyorum
dolaptaki yiyeceklere gore menun guzel. esine soyle senden once hemen tuketsin onlari
sende süpersin kuzum :)Ben hep karamele boyuyorum canim bi tek en son acik kumralla gozemli kahveyi karistirip boyadik simdide nasil olucak bakalim :):)
Guzel canim menun yinede sporunda var
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Amaniiinnn dolaba bak dolaba kim dayanir onlari gorupde yememeye en iyisi hic almican :):)
Supersin zeynosum :)
sakin ol canım vela havle de ..Bazi gunler nalet bir kadin uyaniyorum.sebebi olmadigi halde mutsuz, sinirli ve resmen kavga arayan Bir tip oliyorum.yine oyle bir savaha uyandim.mutfakta ne Kadar erzählt kavanozu varsa temizledim.dolabimdaki utusu bozulan herseyi yatagin uzerine serdim utuleyecem.belki cekmeceleri de degisirim.yorgunluktan baygin dusene Kadar Is yapacam.annem olmasa biliyom ne yapacamida.kadin yazik tatsizliimizi gormesin
Olurmu hic ole canim :) bazen sabah herkez bi arada denk oluyo bazen aksam bazende gece ama iki gundur kimsecikler denk gelmio toprakda olmayinca :) :)ya siz aksamlari benim olmadigimiz zamanami denk getirip kaynatiyosunuz yaaa
Burda herkes güzel zayıflamışsın diyooo çok mutlu oldum.bu gazla baya giderim ben.
Dunki menum dun oruc tutmadim bugunde tutmadim midem cok kotuydu
Dun biraz gec yedim
Saat 14.00
Firinda kiymali patates
Salata
Biraz ekmek
Ara
Bi avuc cerez
Ara
Bi tane yesil incir
Aksam
20.10 ( iftarda )
4 kasik makarna
Salata
Ara
Bi avuc kadar cerez ( leblebilerini yiyorum daha cok mide yanmasina iyi geliyor )
Su
3litre
Spor
Aksama kadar evi temizleme camasir bulasik utu ve aksama kadar mideyle kivranma
Ben hep karamele boyuyorum canim bi tek en son acik kumralla gozemli kahveyi karistirip boyadik simdide nasil olucak bakalim :):)
Guzel canim menun yinede sporunda var
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Amaniiinnn dolaba bak dolaba kim dayanir onlari gorupde yememeye en iyisi hic almican :):)
Supersin zeynosum :)
Dunki menum dun oruc tutmadim bugunde tutmadim midem cok kotuydu
Dun biraz gec yedim
Saat 14.00
Firinda kiymali patates
Salata
Biraz ekmek
Ara
Bi avuc cerez
Ara
Bi tane yesil incir
Aksam
20.10 ( iftarda )
4 kasik makarna
Salata
Ara
Bi avuc kadar cerez ( leblebilerini yiyorum daha cok mide yanmasina iyi geliyor )
Su
3litre
Spor
Aksama kadar evi temizleme camasir bulasik utu ve aksama kadar mideyle kivranma
Burda herkes güzel zayıflamışsın diyooo çok mutlu oldum.bu gazla baya giderim ben.
ya siz aksamlari benim olmadigimiz zamanami denk getirip kaynatiyosunuz yaaa
Bazi gunler nalet bir kadin uyaniyorum.sebebi olmadigi halde mutsuz, sinirli ve resmen kavga arayan Bir tip oliyorum.yine oyle bir savaha uyandim.mutfakta ne Kadar erzählt kavanozu varsa temizledim.dolabimdaki utusu bozulan herseyi yatagin uzerine serdim utuleyecem.belki cekmeceleri de degisirim.yorgunluktan baygin dusene Kadar Is yapacam.annem olmasa biliyom ne yapacamida.kadin yazik tatsizliimizi gormesin
Yazilmiycak.bi liste degl ki Tatlim.bnm sadece kola ve irmik kacmis brascik sporlada yakmissindr onlaridün ki menüm aslında yazmasammı ki :18::18::18:
sahurda
iki dilim fırında yumurtalı ekmek
yeşillik
çay
iftarda
iki kaşık fırında patatesli tavuk
iki kaşık pilav
salata
ara
çok az irmik helvası ( kardeşimin kalanını bitirdim dayanamadım :18: )
bi bardak kola
ara
çay
su
3.5 litre
spor
kızlar naber görümcemin işyerinden girdim telefondan geçmişi okudum cvp yazcakken şarjı bitti.hepinizin menüleri güzeldi muhabbette uzamış gitmiş ne güzel uzak kaldım..hepinizi öpüyorum kocaman.
dünkü menümü yazıyım girmişken.
sabah ılık su 1 dilim ekmek salatalık peynir 1 lokma kayısı reçeli
ara yoğurt yulaf ezmesi
öğlen salata yağsız. erişte 3 kaşık,yoğurt
ara 1 şeftali
akşamüstü yolda 1 peynirli çörek yidim
akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık yeşl fasulye
su 2 lt.
yeşil çay mate,7 otlu çay
spor kaynadı yine.
zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdim
dolaptaki yiyeceklere gore menun guzel. esine soyle senden once hemen tuketsin onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?