zeynepcim doğumgünün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllar
sana pasta yapamadım çünkü kendi bilgisayarımda değilim, kendi bilgisayarıma geçince pastanı yapıcam yeriz hep beraber:)))
teyzemdeyim sonra uğrarım kızlar
öpüyorum
bu arada 65 kiloyuuuuuuuuummmmmmmmm
kirde ne bilemedim ama canım genel anlamda diyet psikolojisni koruduğundan eminim kötü bişey değildir.menümü yazayım
sabah
1 dilim börek
çay
ara
6 fıstık
öğlen
kirde yarım tabak
1 dilim ekmek
ara
yarım mısır
akşam
1 köfte
çok az makarna
2 çatal kirde
yoğurt
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor yok
hay hay kaptanarkadaşlar bugün hepinizin cuma zayıflama yarışmaları karar defterini okumasını ve okudum diye buraya not düşmesini rica ediyorum.
fıstıklar ben hastaneye gidiyorum, önemli bişey yok şimdilik merak etmeyin
görüşürüz
kızlar tebrik ederim inşallah daha iyisi olacak.***4. TAKIM 328.ETAP***
topraks : (65,4/65,7/-0,3/%-0,46 )
zeynep_canan53,7/52,2/1,5/%2,79 ) mezun olmak istiyor
gogo2405: (67,6/67,6/0/0) kilosu sabit
nurork62,5/61,8/0,7 /%1,12)
cimcimesude: (63,8/64,1/-0,3/%-0,47)
beril77 : (75,0 /75,0/0 /0 )kilosu sabit
defne2222 : (67,4/66,9 /0,5 /%0,74 )
sponge_bop : (68,7/67,5/1,2/%0,87) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef 58
4. Takım Ortalaması % 0,57
bende baktım ablam 3.yüz :)
takım olarak 3.yüz
bireyselde de ben 2. olmusum kızlar
mezun oldum ama ben burdan gidemem kızlar
Dünkü menümü yazmayı unuttum sanirsam.
sabah 1 küçük cevizli çörek peynir salatalık Yoğurtlu havuç salatası 1 kaşık
ara 1 avuç mısır
oglen 1 simit
ara sade kahve 2 çatal chesacake
aksam 3 yaprak sarma 2 çatal yumurta
su 2 lt
spor 45 dk +1 st yürüyüş
dengesiz oldu farkındayım açıkcası hafta sonumda duzensiz geçecek pazartesi ciddi olarak toparliyorum kendimi.
Kımseler uğramamış hayırdır hanımlar
Gökçen gecmis olsun nen var canım
Bırde neden ne oldukı okuyalım kararları
slm kızlar.girebildim sonunda...geçmişi okumaya fırsatım yok malesef.sadece gökçecim senin yazdıklarını okuyabildim.. yazdıklarının bi kısmını üzerime alındım. çünkü eylül ayından itibaren cok fırsatım olmuyo malesef...düzelir mi çok zannetmiyorum...yazdıklarında sonuna kadar haklısın....cuma günü kilo bildirimimi yapayım...bende ayrılmak istiyorum..bu şekilde devam etmek içime sinmiyoo..günde bi defa uğra.menüyü yaz..geçmişi oku...2 mesaj yaz.. böyle olmamalı...bi de oğlum emeklemeye başladı.. gözümün önünden ayıramıyorumm.devamli peşindeyim..yeni gelen arkadaşların coğunu bilmiyorum bile... arada gelirim gene.. öptm hepinizi
güzel olmus canımmenümü yazayım
sabah
1 dilim börek
çay
ara
6 fıstık
öğlen
kirde yarım tabak
1 dilim ekmek
ara
yarım mısır
akşam
1 köfte
çok az makarna
2 çatal kirde
yoğurt
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor yok
berilll çok ama cok mutlu oldun senin adına ALLAHIM hayrıla dünyaya gelmesini nasıp etsinSelam kizlar sanirim bu satten sonra aranizda olamayacagim.bir ayrilik degil, veda hic degil.kisa bir Mola olacak benimki. Bgun,
Saskinim
Kararsizim
Karamsarim
Bir garibim.
Rabbim bana bir tup bebekten ikizlerimi, asilamayla elifimi Verdi.sonra verdiklerim cok oldu dedi Sol yumurtalimi aldi.hamile olmam zor bir ihtimal dendi. Bugun kanserden dolayi Rutin kontrollrimden birine gittim ve rabbimn hikmeti 9 haftalik bir kalp atisiyla karsilastim.ne yapacagimi bilemiyorum suan.hasanada soylemedim daha.bcalama donemim bitene dek duygularimn nasil geliseceginide bilmiyorum.ama suan kesin olan tek gercek Ben 9 haftalik hamileyim.buda mercimegin ilk resmi, ilk selami, ilk kez Ben burdayim deyisi.
Lüften bana akil verin.sizi cok seviyorum.sanirim size her zamanknden daha cok ihtiyacim varEki Görüntüle 818635
evet hanımlaaaar, şapkaları öne koyma zamanı
lütfen hepiniz kendinize dönün ve ben zayıflamak istiyor muyum? istiyorsam tek başıma mı zayıflamak istiyorum? buraya inanıyor muyum? inanmıyorsam ne yapmalıyım? inanıyorsam ne yapmalıyım? burada olmalımıyım olmamalımıyım? gibiii soruları düşünün ve artık bir karar verin.
Ben bir senedir burdayım ve takımla birlikte olmamın çok faydasını gördüm, son zamanlarda tahmin edilmeyecek kadar kötü zamanlar geçirmeme rağmen yine de buralardayım, önceden neredeyse hiç çıkmıyordum takım üyesi olmanın hakkını hep vermeye çalıştım.
Kaptanlığa gelince; ben eli sopalı sert çıkan biri olmak istemedim, yumuşak huylu bir insanım zaten bunun daha motive edici olduğunu düşünüyordum ama sanırım herkeste bu şekilde işlemiyor. İyisiyle kötüsüyle elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu halde de burayı bırakmak istemiyorum.
Bu hafta topralanan toparlansın, gelecek olan gelsin, gelmeyecek olanı kimse zorla burda tutmuyor. Bir menü yazıp kaçmak yok.
Hayır illa tam kadro burada bulunucaz diye bişey yok ama önceden birkaç kişi birarada bir sohbet ortamı oluyordu, şimdi hiiiçççç
Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ve kişisel algılamayın. çünkü ben bunun sonunda neler çıkacağını tahmin ediyorum. işte ben 5 mesaj yazıyorum ya da işte ben şunda şundan dolayı gelemiyorum , acaba beni mi kastetti diye düşünmeyin inanın hiç kimseyi tek başına düşünmedim. genel takım halimiz çok kötü ve daha da kötü olacak.
Bu hafta mezun oluyorum muhtemelen fakat takım yeniden canlanana kadar kalmayı sürdürebilirim. Bu zaman içinde lütfen sizde düşünün ve neler yapabileceğinize bakın.
BURANIN SİZİN İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS OLDUĞUNU LÜTFEN HATIRLAYIN VE HAYATINIZDA KENDİNİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSANIZ BURAYA VAKİT AYIRIN. BU ÇOK ÖNEMLİ TECRÜBE İLE SABİT...
Hepinizi seviyorum burada güzel arkadaşlıklar kurduk, daha da iyi olmasını diliyorum. Bunun için takım üyesi olarak kalmak isteyen arkadaşlardan biraz daha fedakalık bekliyorum. Herkes elini taşın altına koysun lütfen ve artık toparlansın. Hepimizin özel durumları olabilir tabi ki ama kardeşim kaç kişiyiz hepimizin birbirine mi denk geldi bu zamanları.
EVET ELLERİ GÖREYİM
ZAYIFLAMAK İSTİYOR MUYUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ ? EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTT
NE ZAMAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN? HEMEN ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
NE YAPIYORUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZ??? 4. TAKIMA TAKILIYORUUUUUUUUUUUUUZZZZZZ
DENGESİZ BİR İNSAN OLDUM BEN DE :))) KIZARAK BAŞLADIM GÜLEREK KAPATIYORUM. İDARE EDİN ARTIK
ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZZZZZZ
ay canımbenim ya tüylerim diken diken oldu Allahım sağlıklı sıhhatli kcağına almayı nasip etsin. gözünüz aydınSelam kizlar sanirim bu satten sonra aranizda olamayacagim.bir ayrilik degil, veda hic degil.kisa bir Mola olacak benimki. Bgun,
Saskinim
Kararsizim
Karamsarim
Bir garibim.
Rabbim bana bir tup bebekten ikizlerimi, asilamayla elifimi Verdi.sonra verdiklerim cok oldu dedi Sol yumurtalimi aldi.hamile olmam zor bir ihtimal dendi. Bugun kanserden dolayi Rutin kontrollrimden birine gittim ve rabbimn hikmeti 9 haftalik bir kalp atisiyla karsilastim.ne yapacagimi bilemiyorum suan.hasanada soylemedim daha.bcalama donemim bitene dek duygularimn nasil geliseceginide bilmiyorum.ama suan kesin olan tek gercek Ben 9 haftalik hamileyim.buda mercimegin ilk resmi, ilk selami, ilk kez Ben burdayim deyisi.
Lüften bana akil verin.sizi cok seviyorum.sanirim size her zamanknden daha cok ihtiyacim varEki Görüntüle 818635
Canım benim çok ama çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Selam kizlar sanirim bu satten sonra aranizda olamayacagim.bir ayrilik degil, veda hic degil.kisa bir Mola olacak benimki. Bgun,
Saskinim
Kararsizim
Karamsarim
Bir garibim.
evet hanımlaaaar, şapkaları öne koyma zamanı
lütfen hepiniz kendinize dönün ve ben zayıflamak istiyor muyum? istiyorsam tek başıma mı zayıflamak istiyorum? buraya inanıyor muyum? inanmıyorsam ne yapmalıyım? inanıyorsam ne yapmalıyım? burada olmalımıyım olmamalımıyım? gibiii soruları düşünün ve artık bir karar verin.
Ben bir senedir burdayım ve takımla birlikte olmamın çok faydasını gördüm, son zamanlarda tahmin edilmeyecek kadar kötü zamanlar geçirmeme rağmen yine de buralardayım, önceden neredeyse hiç çıkmıyordum takım üyesi olmanın hakkını hep vermeye çalıştım.
Kaptanlığa gelince; ben eli sopalı sert çıkan biri olmak istemedim, yumuşak huylu bir insanım zaten bunun daha motive edici olduğunu düşünüyordum ama sanırım herkeste bu şekilde işlemiyor. İyisiyle kötüsüyle elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu halde de burayı bırakmak istemiyorum.
Bu hafta topralanan toparlansın, gelecek olan gelsin, gelmeyecek olanı kimse zorla burda tutmuyor. Bir menü yazıp kaçmak yok.
Hayır illa tam kadro burada bulunucaz diye bişey yok ama önceden birkaç kişi birarada bir sohbet ortamı oluyordu, şimdi hiiiçççç
Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ve kişisel algılamayın. çünkü ben bunun sonunda neler çıkacağını tahmin ediyorum. işte ben 5 mesaj yazıyorum ya da işte ben şunda şundan dolayı gelemiyorum , acaba beni mi kastetti diye düşünmeyin inanın hiç kimseyi tek başına düşünmedim. genel takım halimiz çok kötü ve daha da kötü olacak.
Bu hafta mezun oluyorum muhtemelen fakat takım yeniden canlanana kadar kalmayı sürdürebilirim. Bu zaman içinde lütfen sizde düşünün ve neler yapabileceğinize bakın.
BURANIN SİZİN İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS OLDUĞUNU LÜTFEN HATIRLAYIN VE HAYATINIZDA KENDİNİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSANIZ BURAYA VAKİT AYIRIN. BU ÇOK ÖNEMLİ TECRÜBE İLE SABİT...
Hepinizi seviyorum burada güzel arkadaşlıklar kurduk, daha da iyi olmasını diliyorum. Bunun için takım üyesi olarak kalmak isteyen arkadaşlardan biraz daha fedakalık bekliyorum. Herkes elini taşın altına koysun lütfen ve artık toparlansın. Hepimizin özel durumları olabilir tabi ki ama kardeşim kaç kişiyiz hepimizin birbirine mi denk geldi bu zamanları.
EVET ELLERİ GÖREYİM
ZAYIFLAMAK İSTİYOR MUYUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ ? EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTT
NE ZAMAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN? HEMEN ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
NE YAPIYORUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZ??? 4. TAKIMA TAKILIYORUUUUUUUUUUUUUZZZZZZ
DENGESİZ BİR İNSAN OLDUM BEN DE :))) KIZARAK BAŞLADIM GÜLEREK KAPATIYORUM. İDARE EDİN ARTIK
ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZZZZZZ
Selam kizlar sanirim bu satten sonra aranizda olamayacagim.bir ayrilik degil, veda hic degil.kisa bir Mola olacak benimki. Bgun,
Saskinim
Kararsizim
Karamsarim
Bir garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?