öğlen gidip küçük kızım için kreş baktım pazartesi başlayacak ablası içinde 3 gün deneme süreci istedim bakalım memnun kalırsa onuda oraya vereceğim..ayrı ayrı yerlerden almak beni bayağı yoruyor çünkü.babaannemiz resti çekti kızımın altını değiştirmek miğğdesini bulandırıyormuş.yapamıyormuş artık bakmak istemedi mecburen bırakıyorum allahım inşallah alışır miniğim..
yok şekerim valla benim favorimdir bergüzear. hoş hatun çok beğeniyorum. ama rolü gereği hep donuk rollerde oynıyo ondan sanırım ısınamadın.kışlar napıyosunuz
babam karadayı seyrediyor ben de takılıyorum öyle, şu bergüzar körele de ısınamadım gitti yaaa
kuzumu ikna edebilirsem yatıcaz inşallah
yihhuuuuuuuu yoruma bak heleeee :))küsme canım şu 3 günlük dünyada savaşmayın , sevişin
süper ya bende isterim beninm ufaklığın enstürman çalabilmesiniAskim ikizlerim 8 yildir biri Piano biri gitar caliyor. Bende baglamada kötü degilim.rakiyi uzun zamandir türküyle dipliyom nede olsa 15 yillik urfali karisisin onceside 2yil flört 2 yilda nisanlilik var
Bizden ona Gore istek iste.suan Yavuz bingölden gitme aklim sende kaliri dinliyoz
evt canım ya ne güzel zayıflama dışındad çok güzel konulardan konuşup arkadaşlık kurabiliyoruz. bu frekans çok önemli. hatta bu geceki muhabbeti kçaırdığım için çok kızdım kendime.Ne topik yaaaa
Bu Kadar kaderi Ortak yasayan kadin bir araya nasil geldi yaaaa
canım anen katışıyorum sana ama çıkartamadım hangi şarkısı o bilemedim merak etim sözleri nasıldı.sadece şarkılarını dinlediğim bir sanatçı var siyasi görüşü yada kişiliği senin için önemli değil ise yada önemsemiyorsan ben öyle yapıyorum Ahmet Kaya'dan sen insansın onu dile rakıyla iyi gider bende onu dinliyorum.
okurken gözlerim dldu resmen beni benden aldı götürdü. nerelere nerelere götürdü bil bilsen bu yazı resmen bir film şeridi geçti gözlerimin önünden. almayın bu topiğe benim gibi yengeç kadınlarını hemen bir duygu fırtınası kopartıveriyor içinde.yavuz bingölde fena değilmiş hani hiç ayrılmadık tamda bize uydu şimdi kocamı özledim uleynn :)
bunada kader diyelim :)
bu yazıda senin için berilcim :)
Rakıyı içen kadın gülüyorsa, o gülüşün ardında en az dokuz roman, on dört tane de film repliği yatar.
Rakıyı içen kadının gülüşünde, bu dünyanın en zararsız mutluluğu vardır çünkü, büyük gülerler, büyük susarlar…
Rakı içen kadın, rakıyı çok sık içmez.
Ama rakıyı içtiği an, bil ki içme zamanı gelmiştir ve konuştuklarında net konuşurlar..
O kadınlar keyfine doyum olmayan bir akşamüstü sonrasında, bir kıyıda köşede, gece sefası gibi açarlar.
O kadınlar, afet-i devrandır…..
Ve, rakı içen kadının elleri güzeldir…
O kadınlar, senden başkasını severlerken bile seni incitmezler.
Şarkı söyleyesi varsa susmalısındır. İzlemelisindir. Dinlemelisindir. Rakı içen ve şarkı söyleyen o kadını.
Rakı içen kadın, herkesle rakı içmez ve seninle rakı içiyorsa, senin için kalbinde en az yüz elli metrekare daha yer vardır.
Ve sen, bunu bildiğin için, o kadına, kalbinin tüm kapılarını beklentisizce açmış, cebindeki tüm anahtarlarıysa hiç bulmamak üzere yutmuşsundur.
Rakı içen kadın, cihanda sulhtur: ağdalı değil, nağmeli sever
çok beğendiğim bir şiirdi o f of neler paylaşılmış bu gee.Beykoz yuvam benim, çocukluğum ,ilk gençliğim
Eğer siz de bir süre ayrı yaşadıysanız benim gibi doğduğunuz, sokaklarında koşturduğunuz, düşüp dizlerinizi kanattığınız, sımsıcak arkadaşlıklar yaşadığınız, ilk aşklarınızı haykırdığınız Beykoz sokaklarından, özlersiniz. Kokusunu, havasını, anımsattıklarını
Sonra bir gün yolunuz düşer de yeniden selamlaşma fırsatınız olursa
Daha Hisardan almaya başlarsınız Beykozun ruhunuzu saran yuva kokusunu ve dayanamayıp bir mola verirsiniz illa ki Kanlıcada Çocukken zevkle yediğiniz şekerli meşhur kanlıca yoğurdu damağınızda eriyip giderken çocukluğunuzun tatlı hatıraları da ruhunuza keyif verir.
Hatırlıyorum da ne hesapsız, ne doğal, ne sıcak hayatlarımız vardı çocukken, içten, samimi, güvenilir komşuluklarımız vardı.
Anahtarlar hep üstündeydi kapıların mesela, kocaman bir aile gibi herkes birbirinin acısına, mutluluğuna koşar paylaşırdı. Paylaşırdı ki sıkıntılar azalsın, mutluluklar çoğalsın. Düğünler, bayramlar, piknikler nasıl kalabalık nasıl eğlenceli olurdu. Daha mı çok seviyordu insanlar birbirini yoksa çocuk gözü öyle mi görüyordu bilmiyorum ama şimdiki kadar korkmuyordu insanlar ne sevgisini dile dökmekten ne de gönle hissettirmekten. Öyle olmasa uzun yıllar süren dostluklar, komşuuklar nasıl baki kalacaktı
Keramet Beykozda mı bilmem ama çocuk olmak da güzeldi burada Bir pamuk nine vardı hayal meyal hatırladığım, evet pamuk gibi yumuşacık bir sesi vardı. Toplar bizi başına keyifli hikayeler anlatırdı, sonra hepimizin avucuna birer şeker kondurur salardı sokağa Daha çok oynamaktı derdimiz o zamanlar, evden çağırdılar mı düşerdi yüzümüz hemen. Bir kere parmaklarımız bilgisayar tuşlarına değil ayaklarımız toprağa değerdi. Şimdilerde çoğu çocuğun reklamlarda duyduğu kirlenmek güzeldir bizim için zaten başka türlüsünü bilmediğimizden o kadar olağandı ki. Sokaklarda koşturup yuvarlanan çocuk kirlenmeden olur mu?
Boğazın sularına dalmışken nemli gözleriniz yavaşça dönersiniz şimdiki ana Şimdi sokaklarını adımlamak, başınızda esen kavak yelleri ile nasıl da uçar gibi dolaştığınızı hatırlamak istersiniz, hazır başlamışken geçmişe yolculuk ilk gençliğe uğramadan gitmek olmaz.
İlk heyecanlar, ilk delilikler, ilk kaçamaklar Yürürken sahilde dudağınızın kenarında gizleyemediğiniz bir gülümseme oluştu bile İnsanın yaşı ilerleyince o zamanki kalp kırıklıkları bile gülümseyerek hatırlıyor nedense. Beykozda dalyanlara bakarak güneşi batırmak ya da dilenci vapuruyla sabahtan kaçamak gezmelere açılmak, kaçamak sevdalara tutulmak Orhan Velinin bir şiiri de gelip yerleşti mi aklınızın bir köşesine tamam oldu işte Nedense ne zaman Beykozdan seyretsem İstanbul boğazını bir garip Orhan Veli olurum.
Sevdalım
Boynuna vebalim
İstanbulda, Boğaziçindeyim
Bir garip Orhan Veliyim
Hey deli gönlüm konu sevdaya düşünce çıkamıyorsun sözcüklerin içinden, hep yazasın geliyor ama biraz da garipliğine bak semtimin, unutulmuşluğuna, fukaralığına Ekmeği elinden alınan insanlarına.
Hiç anlayamıyorum, nedir acaba insanların içindeki bu sahip olma hırsı ? Bir çocuk evinde ağlarken yokluktan nasıl mutlu ediyor insanları taşlar, topraklar. Nasıl da unutuyoruz yüreğimizdeki saf ışığı, nasıl koşturup duruyoruz bir hayat gailesiyle, neleri çiğniyoruz ayaklarımızın altında. Birileri daha az birileri daha çok ama hepimiz, hepimiz yaşamak adına yaşamaktan uzaklaşıyoruz
İşte böyle Beykoz düşünce yolumun üstüne çocukluğuma değiyor kalbim o zaman da en son sorgulamalar düşüyor insanın payına Çünkü burası benim yuvam, çünkü burası benim insan olduğum zamanlara ait evim
Her kim insan olduğu zamana ait semte uğrarsa bir gün, aynı hisleri yaşayacak ve sonunda aynı sorguda bitecektir yolu, tabi hala yüreğindeki o saf ışıktan bir parça bile kaldıysa
canım durumu çok güzel özetlemişin hakikaten basit ama çok kıymetli bir tavsiye olmuş.kızlar hepinizi kocamancık öpüyorum. iyi geceler kocişlerinizi gelince üzmeyin yanında olanlar sizde kıymetini bilin başınızda bir kocadan çok hayat arkadaşınız yeri gelir dostunuz yeri gelir ananız babanız olur. yarım elma olun birbirinizi tamamlayın hoş tutun gönlünü şu 3 günlük dünyada değer mi kırmaya üzmeye yıpratmaya sarılın sıkıca hayata ve sevdiklerinize hoş kalın esen kalın..
Kizlar benmi gozden kaçırdım yoksa nueva ve beyza bildirim yapmadimi.
alla Alla ilk defa duyuyorum canım bu haunu bi bakmak lazım.Kızlar ben şu anda 60 civarıyım en son cuma günü tartıldım umarım bu cuma 5 li rakamları görürüm Ayça Kaya'nın kitabından çok yararlanıyorum aklınızda olsun 5333 adı porsiyon kontrolünü öğretiyor
bence mantıklı canım. ilk zamanlar incelemiştim bence uygulanabilir ve sağlıklı.ben ilk kilo vermem gerekiyo dediğimde bu siteyle başlamıştım diyete kızlar.şimdi tekrar baştan başlamayı düşünüyorum ne dersiniz.
mevsimlerden Roma...: START UP ! bu başlangıç listesi 12 günlük.
mevsimlerden Roma... bu bölüm 21 gün
mevsimlerden Roma... burdan devam...
mevsimlerden Roma... burda güzel bilgiler var.
mevsimlerden Roma... burdan devam..
mevsimlerden Roma...: NE HABER...? bunada bakın kesinlikle...
mevsimlerden Roma... burdan
mevsimlerden Roma...
mevsimlerden Roma...
bu blogu seviyorum güzel,faydalı bilgiler var..
canım kötülük zaten yayılıyor önemli olan iyliği güzelliği yaymak. Allah sabır versin.Günaydın canım olumsuz insan o kadar fazlaki hayatta virüs gibi durmadan çoğalıyorlar takmayayım diyorum ama sabrımı zorlayanlar oldukça fazla allah yardımcımız olsun.
ay canım çok tatlısın ya :)çok üşüyom yaa kalorifer yanıyo yinede elektrikli sobayıda yaktım.1 haftadır regl olcam her tarafım ağrıyo dökülüyo başlamadı gitti havadanmı sudanmı anlamadım
cNIM tatlıya bağlamanıza sevindim.Iyı akşamlar canlarım
Suan tartıldım ve 75.9 um
Karı kafayımı yedıde bunu yazıyor demeyın
Yarın kılomun yanına ızınlı yazarsanız sevınırım merak edılecek bırsey yok ama bu donemde kendımede sızede bır faydam olmayacak
Esımle kavgamızın sebeplerı belli oldu konu ben degılım ıste hersey ters gıdıyormus sımdılık bu kadar öpüldünüz yıne gıdıklarınızdan
töbe töbe en iyi kaynana ölü kaynana kurban olsun torununu her türlü pisliğine.çok sinirlendim.öğlen gidip küçük kızım için kreş baktım pazartesi başlayacak ablası içinde 3 gün deneme süreci istedim bakalım memnun kalırsa onuda oraya vereceğim..ayrı ayrı yerlerden almak beni bayağı yoruyor çünkü.babaannemiz resti çekti kızımın altını değiştirmek miğğdesini bulandırıyormuş.yapamıyormuş artık bakmak istemedi mecburen bırakıyorum allahım inşallah alışır miniğim..
Kizlar beyza gelmedi listeyi son halini yazayim 13. Takima kontrol ettirip paylaşım alanina tasirmisiniz
ben gönderiyimm i kaptaaaannnn
aşkom biz cimcime ile konuştuk beraber yapıcaz aklın kalmasın, öptüm
inşallah sever büyüğü her yere ayak uyduruyorda küçüğünden korkuyorum benzaten biraz işimizi kolaylaştırsalar olmaz..
ama benim kızım anca alıştı yinede her sabah suratı limoni..
neyseki ağlamıyor artık
alla Alla ilk defa duyuyorum canım bu haunu bi bakmak lazım.
bence mantıklı canım. ilk zamanlar incelemiştim bence uygulanabilir ve sağlıklı.
canım kötülük zaten yayılıyor önemli olan iyliği güzelliği yaymak. Allah sabır versin.
ay canım çok tatlısın ya :)
cNIM tatlıya bağlamanıza sevindim.
töbe töbe en iyi kaynana ölü kaynana kurban olsun torununu her türlü pisliğine.çok sinirlendim.
canım bencede artık paylaşalım gelirse sonradanda ekleriz.
***4. TAKIM 335.ETAP***
gogo2405: (68,3/ 68.1/ 0.2/ %0.29)
cimcimesude: (65,0/ 64.7/ 0.3/% 0.46)
defne2222 : (63.3/ 62.9 / 0.4 / %0.63)
sponge_bop : (65/ 66/ +1/ %-1.54)
beril7776,1 /75.9 /0.2 / %0.26)izne ayrılmak istiyor
beyza199080.5// / % )bildirimde bulunmadı
SsSiMqE72.9/ 72.0 / 0.9/ %1.23 )
yellowmelon66.5/ 66.4 / 0.1/ % 0.15)
nueva4897.3 / 97.3/0 / % 0)kilosu sabit
dcetiner62.2 / 61.7/ 0.5/ % 0.80)
pozitif60.4/ 59.2/ 1.2/ % 1.99) yeni üye hedef kilosu 52
4. Takım Ortalaması %0.39
canım süpersin tebriklergünaydın herkese:
öncelikle kilomu yazayım:64,700 kg
mesaj sayım : 50,
su:15 litre,
spor:6 saat 25 dak +350 mekik cezalarımı çektim..
ama şunu da belirteyim salı günü sabah vücut ölçülerimi almıştım:
kilo:65,400 den 64,700 e yani salıdan beri 700 gr vermişim aslında,
gögüs:95 ten 93 cm e
bel:81 den 79 cm e,
karın: 96 dan 94cm e,
kalça:102 den 101 cm e düşmüş..
canlar gelelim dünkü menüme:
sabah:2 adet haşlanmış yumurta,
ara:az kuru elma az kuru dut,
öğle:
kıymalı kabak yemeği 4-5 kaşık kadar,
1 ayran,
ara:1 elma,
akşam:
1,5 lahmacun,2 bardak ayran,
spor:1,15 dak yürüyüş + 75 mekik
su:2 lt
hahah çocuk iştehadi bakalım incelmeler başlamış bende haftaya ölçcem kendimi çünkü çocuklar evin içinde mezuramı kaybetti
o kadar oyuncak dolu yinede benim eşyelerım cazip geliyor
tebrikler canımGeçen haftaki kilom 60.4
Bugünkü kilom 59.2
Fark 1.200 gr
Mesaj sayım 75
Hedef kilo 52
tebrikler tatlımgünaydın canlaaaar
geçen hasta 62.2 , bu hafta 61.7
fark 500 gr
saol güzelim darısı hatta daha fazlası hepimizetebrikler 900 gr gitmiş süpersin...
kek dediğime bakma canım tuzlu bi pasta önceki sayfalarda tarifini vermiştim istersen yine veririm harika bi lezzetmenün güzel sporda olsa 10 numara olurdu...patatesli kekki çözmesemde..
canım bn de eklicem özelden adını soyadını gönderir misin ben aramalara kapalıyım da ben seni ekleyimselam kızlar
sizi ilgisiz bıraktım biliyorum ama çok yoğun telden girmeye de alışamadım henüz alışıcam yakında :))
bugün cuma listeler aklımda ama goncam süpersin halletmişsin sen ben arada göz atarım yine
hepinizi seviyorum
yeni kızlaaaaaaarrrrrr bana yok mu face de arkadaşlık
olsun canım sınavlar iyi geçsin de gerisi dert değil verirsin kilolarıKızlar kilom 66.4 yani 100 gram vermişim, geçen hafta 66.5 kg dı, %0.15. Bu iki hafta çok yoğundum kızlar, bir sürü sınavım vardı daha yeni bitti pek yazamadım bugün ailemin yanına geldim, 2 gündür spor yapıyorum çok mutluyum artık sporu bırakmıcam:) Sınav dönemi hareketsiz geçti biraz abur cubur da yemiş olabiliriimmO yüzden pek bi azalma olmadı kilomda, hem de adet oldum şişkinlik de üstüne eklendi..
afiyet olsun canım güzel olmuşDünkü menüm
Sabah peynir domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin
Ara 4 kuru kayısı
Öğlen
Ispanak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
Ara
Yarım tadımca Antep fıstıklı
Ara
Yarım simit
Akşam
1 kase tavuk çorbası
4 yemek kaşığı taze fasulye ve turşu
1.5 litre su
1 saat 20 dk yürüyüş
afiyet olsun canım güzel olmuşMenümü yazayım boş kalmışken.
Sabah 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmek peynir domates.
ara türk kahvesi 3-4 kuru meyve
öğlen küçük parça su böreği 1 kaşık yogurtlu kabak 1 kaşık yogurtlu havuç 1 kaşık haslama tavuk
ara 1 elma
akşam tavuk etli çorba(arabasi corbasi )2 kasik borulce salatasi taze
ara 3-4 kuru meyve
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
ayyy bu kaynanalar yok muöğlen gidip küçük kızım için kreş baktım pazartesi başlayacak ablası içinde 3 gün deneme süreci istedim bakalım memnun kalırsa onuda oraya vereceğim..ayrı ayrı yerlerden almak beni bayağı yoruyor çünkü.babaannemiz resti çekti kızımın altını değiştirmek miğğdesini bulandırıyormuş.yapamıyormuş artık bakmak istemedi mecburen bırakıyorum allahım inşallah alışır miniğim..
Tebrikler canimgeçen hafta 63.3
bu hafta 62.9
fark 400 gr.
mesaj 41
spor3 saat yürüyüş
Tebrik eferim gayet iyi.günaydın herkese:
öncelikle kilomu yazayım:64,700 kg
mesaj sayım : 50,
su:15 litre,
spor:6 saat 25 dak +350 mekik cezalarımı çektim..
ama şunu da belirteyim salı günü sabah vücut ölçülerimi almıştım:
kilo:65,400 den 64,700 e yani salıdan beri 700 gr vermişim aslında,
gögüs:95 ten 93 cm e
bel:81 den 79 cm e,
karın: 96 dan 94cm e,
kalça:102 den 101 cm e düşmüş..
canlar gelelim dünkü menüme:
sabah:2 adet haşlanmış yumurta,
ara:az kuru elma az kuru dut,
öğle:
kıymalı kabak yemeği 4-5 kaşık kadar,
1 ayran,
ara:1 elma,
akşam:
1,5 lahmacun,2 bardak ayran,
spor:1,15 dak yürüyüş + 75 mekik
su:2 lt
Beğendimmenümü de hemen yzıyım
sabah: 2 dilim patatesli kek, domates, biber
ara: 1 mandalina
öğle: 1 tabak ıspanak, 1 bardak ayran
ara: 3 yulaflı bisküvi, 1 fincan kahve
akşam: 2 tane etli patlıcan dolma yarım kase yoğurt
su 4 litre
spor yok
Güzel de öğlen de olsa iyimiş.Dünkü menümü yazarak artık başlayayım kızlar:) Annemler hep iki öğün yiyorlar evde, dün ben de onlara uydum, öğle öğünü yok ama aralar var:)
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 zeytin, 2 dilim domates, 1 yeşil biber, 1 çatal reçel, 1 bardak şekersiz çay
Ara:
1 mandalina
Akşam:
3 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 2 kaşık patatesli güveç, 1 kaşık yoğurt
Ara:
1 mandalina, 3 kuru üzüm
Spor:
2 km sahilde koşu, 150 mekik, 30 dakika aletle çalışma
Su: 2.5 litre
Güzel olmuş canımDünkü menüm
Sabah peynir domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin
Ara 4 kuru kayısı
Öğlen
Ispanak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
Ara
Yarım tadımca Antep fıstıklı
Ara
Yarım simit
Akşam
1 kase tavuk çorbası
4 yemek kaşığı taze fasulye ve turşu
1.5 litre su
1 saat 20 dk yürüyüş
Alisir canım üzülme bende kızımı 23 aylıkken vermiştim bezliydi kucukler daha cabuk alisiyo.öğlen gidip küçük kızım için kreş baktım pazartesi başlayacak ablası içinde 3 gün deneme süreci istedim bakalım memnun kalırsa onuda oraya vereceğim..ayrı ayrı yerlerden almak beni bayağı yoruyor çünkü.babaannemiz resti çekti kızımın altını değiştirmek miğğdesini bulandırıyormuş.yapamıyormuş artık bakmak istemedi mecburen bırakıyorum allahım inşallah alışır miniğim..
dün akşam yazmıştım kilom aynı canım bu hafta bir değişiklik yok spor 6 saat yaz daha fazladır ama en az 6 saat yapmışımdır.
mesaj sayısı 47
beni bağışlayın bu hafta ay sonları ve ay başlarında çok sıkıntılıyım işlerim epey yoğun
birde dünkü menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt corn flex
ara beyaz nohut ve kuru üzüm
öğle 3 kaşık pilav 1 kepçe sulu köfte 2 kepçe salata
ara beyaz nohut kuru üzüm
akşam yok
1 saat ev temizliği
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?