Canim abimde var.hatta cok Beter artti.xurt ici ygurt disi cok dr. Gezdi.balikli gol, Camus havuzu kozakli vs....gitmedik yer birakmadi ama gecmiyormus
Gecmis olsun
MerhabaDaveti aldım geldim.
MerhabaDaveti aldım geldim.
Hoşgeldin canım.
Hoşbılduk efenim :) artık burda deneme süresindemiyim??
kızım 8 aylıkken gitmiştim 2 ay kadar ama sonra taşındık 8 kilo vermiştim sonra taşınma falan geri aldım ...:18:ama listeleri saklamıştım..ara sıra bakıyorum..Sendemi gitmiştim diyetisyene kaç kilo verdin canım
kızlar ya benim vücudumda temre diyorlar ya egzema gibi birşeyler çıktı, sırtımda vardı sonra göbeğimde çıktı dün de basenlerimde çıkmaya başladı , dermatolog arkadaşıma gçstermiştim 2-3 hafta önce tam tedavisi yok dedi , steroidli krem kullanıyorum ama geçmedi aksine yayıldı
tahrişten stresten vs oluyormuş
acaba bildiğiniz bunu geçiren bitkisel bir şey var mı
eşimde de çıkmıştı 2 sene önce falan kendiliğinden geçmişti ama benim uzun sürdü ve yayılıyor ....
Evet canım deneme süremizvar 2 hafta.hergun bi onceki gün yediklerini ictigin su miktarını ve yaptığın sporunu paylaşıp diger arkadaşların paylasimlarina yorum yazican.bikac sayfa önce kuralları paylasmistim.
Diyetisyene gittiğimde 72 kiloydum 10 kilo verdim 9 kilosu yağdandı ama emziriyordum ve ona göre liste vermişti 7-8 dilim ekmek vardı mesela akşam üzeri tost filan vardı
hoşgeldin aramıza..
mideme iyi gelir diye biraz fazla yedim canım.Tahin helvasını çok severi m ama kalori bombası
geçmiş olsun canım.ben bilmiyorum anneme sorayım konuşunca bilir belki.yara gibi kabuklanıp dökülen bişeymi bende öyle bişey olmuştu rifosin sürerek geçmişti .kızlar ya benim vücudumda temre diyorlar ya egzema gibi birşeyler çıktı, sırtımda vardı sonra göbeğimde çıktı dün de basenlerimde çıkmaya başladı , dermatolog arkadaşıma gçstermiştim 2-3 hafta önce tam tedavisi yok dedi , steroidli krem kullanıyorum ama geçmedi aksine yayıldı
tahrişten stresten vs oluyormuş
acaba bildiğiniz bunu geçiren bitkisel bir şey var mı
eşimde de çıkmıştı 2 sene önce falan kendiliğinden geçmişti ama benim uzun sürdü ve yayılıyor ....
yok canım kuş gibi yemiyorum 2-3 haftalık menülerime bak seni dinledim fazla yiyorum.pazar akşamı balık yemiştim dokundu bütün gece çıkarttım hep dün o yüzden az yedim midem kötüydü hatta bugün bile biraz az oldu.Öglenleri bir lahmacunun zarari Yok bilesin Canim
Balik yagdamiydi sekerim
Iki Tabak sehriyede biraz cok gibi salata Yok muydu yada yogurt
Gerci salatada bitirdim boguruyom artik
Brokkoli salatasini cigdenmi yapiyom
Kus yemi dönemine donmussun hayirdir gulum
Ayyyyy deme bana
Sinirlerimin yerinden oynamasiyla ayni degerde
Kac kiloydun o donem
Listeyi yazabilmen mümkünmü
Canim abimde var.hatta cok Beter artti.xurt ici ygurt disi cok dr. Gezdi.balikli gol, Camus havuzu kozakli vs....gitmedik yer birakmadi ama gecmiyormus
Gecmis olsun
okudum canımama bi sorum olacak ben şimdi iki hafta boyunca spor ve diyetle kilo verirsem ve listeye eklenirsem önceki kiloylamı listeye yazılıcam yoksa sonrakimi :)
2 haftada çok uzunmuş yaa ssz
bende hemşireyim canım. memnun oldum.Hoşbulduk canııımm
Bu arada kendimi kısaca tanıtayım Adım Gamze 19 yaşındayım (şubatta 20 olcam) 80 kiloyumHemşirelik mezunuyum Kpss'ye hazırlanıyorum. Sizde kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim (malum sonradan katıldım tanımıyrm kimseyi) :44:
Kusura bakmayın ama 2. takıma geçmeye karar verdim biraz erken ve ani oldu ama kusura bakmayın çok çok özürarada kalmıştım umarım anlarsınız beni.. :18:
mideme iyi gelir diye biraz fazla yedim canım.
geçmiş olsun canım.ben bilmiyorum anneme sorayım konuşunca bilir belki.yara gibi kabuklanıp dökülen bişeymi bende öyle bişey olmuştu rifosin sürerek geçmişti .
yok canım kuş gibi yemiyorum 2-3 haftalık menülerime bak seni dinledim fazla yiyorum.pazar akşamı balık yemiştim dokundu bütün gece çıkarttım hep dün o yüzden az yedim midem kötüydü hatta bugün bile biraz az oldu.
bende hemşireyim canım. memnun oldum.
sen bilirsin canım.
Arada uğrasam buraya sorun olmaz dimi meslektaşım?
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah domates salatalık peynir +2 dilim tam bugday ekmek
ara kuru kaysı
öğlen ıspanak +yoğurt+çorba+1 dilim k.ekmegi
ara yarım portakal
akşam pilav+salata
yaarım nar
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş
akşam pilav yemesem iyiydi ama yedim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?