Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim abimde var.hatta cok Beter artti.xurt ici ygurt disi cok dr. Gezdi.balikli gol, Camus havuzu kozakli vs....gitmedik yer birakmadi ama gecmiyormus
Gecmis olsun

hadi yaaa.. geçsin amaaaaaa
benim eşimde de vardı geçti kendiliğinden .. benimki de geçsiiinnnnnnnnn
Merhaba Daveti aldım geldim.

hoşgeldiiiiiiiinnn

Hoşbılduk efenim :) artık burda deneme süresindemiyim??

Evet canım deneme süremizvar 2 hafta.hergun bi onceki gün yediklerini ictigin su miktarını ve yaptığın sporunu paylaşıp diger arkadaşların paylasimlarina yorum yazican.bikac sayfa önce kuralları paylasmistim.

Diyetisyene gittiğimde 72 kiloydum 10 kilo verdim 9 kilosu yağdandı ama emziriyordum ve ona göre liste vermişti 7-8 dilim ekmek vardı mesela akşam üzeri tost filan vardı

geçmiş olsun ben bilmiyorum ama şampuan yada çamaşır deterjanından olmaz değilmi?

Evet canım deneme süremizvar 2 hafta.hergun bi onceki gün yediklerini ictigin su miktarını ve yaptığın sporunu paylaşıp diger arkadaşların paylasimlarina yorum yazican.bikac sayfa önce kuralları paylasmistim.

okudum canım ama bi sorum olacak ben şimdi iki hafta boyunca spor ve diyetle kilo verirsem ve listeye eklenirsem önceki kiloylamı listeye yazılıcam yoksa sonrakimi :)
2 haftada çok uzunmuş yaa ssz

Diyetisyene gittiğimde 72 kiloydum 10 kilo verdim 9 kilosu yağdandı ama emziriyordum ve ona göre liste vermişti 7-8 dilim ekmek vardı mesela akşam üzeri tost filan vardı

bende 72 kiloydum gittiğimde..emziriyordum ama yağ oranım çok yüksek çıkmıştı..aslında bayağıda güzel vermiştim hemde unutkanlığım,halsizliğimde geçmişti..

hoşgeldin aramıza..

Hoşbulduk canııımm
Bu arada kendimi kısaca tanıtayım Adım Gamze 19 yaşındayım (şubatta 20 olcam) 80 kiloyum Hemşirelik mezunuyum Kpss'ye hazırlanıyorum. Sizde kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim (malum sonradan katıldım tanımıyrm kimseyi) :44:

Kusura bakmayın ama 2. takıma geçmeye karar verdim biraz erken ve ani oldu ama kusura bakmayın çok çok özür arada kalmıştım umarım anlarsınız beni.. :18:

Tahin helvasını çok severi m ama kalori bombası
mideme iyi gelir diye biraz fazla yedim canım.
geçmiş olsun canım.ben bilmiyorum anneme sorayım konuşunca bilir belki.yara gibi kabuklanıp dökülen bişeymi bende öyle bişey olmuştu rifosin sürerek geçmişti .
yok canım kuş gibi yemiyorum 2-3 haftalık menülerime bak seni dinledim fazla yiyorum.pazar akşamı balık yemiştim dokundu bütün gece çıkarttım hep dün o yüzden az yedim midem kötüydü hatta bugün bile biraz az oldu.
okudum canım ama bi sorum olacak ben şimdi iki hafta boyunca spor ve diyetle kilo verirsem ve listeye eklenirsem önceki kiloylamı listeye yazılıcam yoksa sonrakimi :)
2 haftada çok uzunmuş yaa ssz

bende hemşireyim canım. memnun oldum.
Kusura bakmayın ama 2. takıma geçmeye karar verdim biraz erken ve ani oldu ama kusura bakmayın çok çok özür arada kalmıştım umarım anlarsınız beni.. :18:

sen bilirsin canım.

Arada uğrasam buraya sorun olmaz dimi meslektaşım?

Menümü yazayım.
Sabah yarım simit peynir 1 yumurta çay

ara k.kayisi 3 tane

oglen yok uyudum.

ara 1 elma

akşam 2 kepçe tarhana 3 kaşık yoğurt lu karnıbahar kızartması.

Ara yarim cennet hurması

su 2 lt.
spor 1 st. Leslie walk.

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah domates salatalık peynir +2 dilim tam bugday ekmek
ara kuru kaysı
öğlen ıspanak +yoğurt+çorba+1 dilim k.ekmegi
ara yarım portakal
akşam pilav+salata
yaarım nar
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş

akşam pilav yemesem iyiydi ama yedim =(

Gayet güzel olmuş menün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…