Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nabersiniz kızlar kızımın okulu tatil bugün işyerine getirdim sabahtan beri telefon bi onda bi bende tabi bende fazla kalmiyo canım sıkıldı deyip sliyo hemen. Şimdi resim yapiyo biraz kaptim hemen .

Canım hepsinden yiyebilirsin tabi 3 er 4 er tane :) Yani diyetisyenimin bana verdiği rakkamlardı bunlar yine sen bilirsin :)
Teşekkürler kızlar.aydınlattınız beni...

Kız sen siyasete baya meraklıymışsın ha...kazanan tarafdansın herhalde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nabersiniz kızlar kızımın okulu tatil bugün işyerine getirdim sabahtan beri telefon bi onda bi bende tabi bende fazla kalmiyo canım sıkıldı deyip sliyo hemen. Şimdi resim yapiyo biraz kaptim hemen .
Ayyy canım benim.yerim ben onu...

Evet ya ben sizin ikinizin yavaş yavaş kilo vermenize şahidim burda ve benim için moral oluyorsunuz.diyer arkadaşlar geldiyimde zaten çoğu kısmından kurtulmuşlardı.bi de siz çok az kaçamak yapanlardansınız. ..

kızlarrr bnm pazar günü sınavım var YDS inş. geçerim. bu aralar giremeyebilirim evde netim yok okula da ara ara gelcem sanırım bu haftalık beni mazur görün lütfen tabi kapatanım ne derse?? cuma kilo bildirimi yaparım yine?

bende acıktım ama lor peynirli salata yaptım
lor peyniri bol yeşillik ve pulbiber koydum tadı güzel oldu az da zeytinyağ ilave ettim yanındada 1 dilim kepek ekmeği nasıl olmuş?

Bi de kaçıncı sayfadaydı video.izlemek istedim bulamadım

Ana benimde var ;( off

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler kızlar.aydınlattınız beni...

Kız sen siyasete baya meraklıymışsın ha...kazanan tarafdansın herhalde...

Siyasetten oteydi bu :) memleketimin kazanan tarafindayim yasadigim sehrin kazanani tarafindayim :)

Bol şanslar canım bence sorun yok hepiniz beni idare ettiniz bende herkesi idare ederim böyle özel durumlarda hiç sorun yok benim için :)

ebru bende videoyu merak ettim nasıl izleyeceğim?

Canım linki atıcam sayfaya eğer sende engel falan varsa youtube için şöyle yapacaksın önce google chorme browserı kullanman gerekiyor yoksa google chorme indir sonrasındada zenmate yaz google onu yükle o zaman youtube girebiliyorsun tabi twittera da eğer istiyorsan :)

lor peyniri bol yeşillik ve pulbiber koydum tadı güzel oldu az da zeytinyağ ilave ettim yanındada 1 dilim kepek ekmeği nasıl olmuş?
Afiyet olsun, hafif sağlıklı ve eminim doyurucu olmuştur. Ben daha yeni girdim eve 2 saattir banka işlerine kosturuyorum ben ne yesemki acaba? Hic acikmadim da.

Ana benimde var ;( off

İkinize de iyi şanslar.ben kendi adıma isteyen herkesi idare ederim.sizler ki beni iki haftadan da fazla idare ettiniz...
Afiyet olsun, hafif sağlıklı ve eminim doyurucu olmuştur. Ben daha yeni girdim eve 2 saattir banka işlerine kosturuyorum ben ne yesemki acaba? Hic acikmadim da.

Ben acıktığımı gördüm.bir bardak sütle 4tane kuri kaysı yedim.enfesdi vallaha.ben buraya kayılalı hiç öyün atlamadım.acıkmasam da yedim...sen de birseyler ayarla artık.

selam kızlar giden gelen elektrik arası temizlik yapmaya çalışıyorum... akşam yemeğimi de hazırlıycam daha çok geç kaldım ve çok fena açlık hissediyorum 2 kuru kayısı attım ağzıma ama yok kesmedi... işler de bitmiyor bi türlü çok bunaldım bu gün....

Başarılar canım
Oh afiyet olsun
Ana benimde var ;( off

Sanada başarılar öyleyse

Süper olmuş.

Siyasetten oteydi bu :) memleketimin kazanan tarafindayim yasadigim sehrin kazanani tarafindayim :)

ay ben sana yazacaktım unuttum bak eşimin ailesi de antalya merkezde oturuyor yazları izinde ordayım bende.. işin cidden zormuş oteller yorucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…