Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mylo merhaba,

2 kişilik açığımız var....
1 haftalık deneme süremiz var..
paylaşımın yeterli bulunursa kaptanımız seni takıma dahil edecektir.
kilo alma hikayeni bizlerle paylaş. Şu an kaç kilosun hedefin nedir?

bu akşamki mönüm daha önce sizede yazdığım tarif pazardan maydanozumu dereotumu ve sarımsağımı rondodan geçirdim bu akşamda biraz yoğurtlayıp yiyeceğimm

hoşbulduk canım.inşallah katılabilirim aranıza gerçi diyet fikri beni kasıyoo ve beynim direk ye diye algılıyor.ama burda olursam motive olurum diye düşündüm.akrep33 ün hayranıyım bu arada

hoşgeldin şeker...
teşekkür ederim şekerim benim..
sen takıl bize kilonun nasıl gittiğini farketmezsin bile..opuyorumnanaktan

günaydın şekerler..
sabah 100 dk yürüdüm..30 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım..gece 2:30 da yatmama rağmen sabah 5 te kalktım:lepi: eeeeeeeeeeee dün tartıda 69 u görünce ve iştahımı birtürlü tutamayınca mecburen kalkıp yürümek zorundaydım..ve anladımki yürüyünce iştahım epey azalıyor..yürüyüş dönüşü tartıldım 68 i gördüm..hadi bakalım cumaya kadar gitmesi lazım..
anacım her akşam dışardayız her gün biri davet ediyor..yemedende olmuyor..ama spora başladım bi şekilde toparlicam

Günaydın...

Oslem iki kişilik yerimiz var bizlerle kilo alma hikayeni paylaşırsan ve bir haftalık deneme sürende paylaşımın yeterli bulunursa şebo seni takıma dahil edecektir....

günaydın kızlar.herkezin keyfi yerindedir inşallah.ben maalesef biraz hastayım akşam 20:00 den beri yatıyordum sabah nasıl işe geldim farkında bile degilim.dün akşam yemegi 19:00 da yedim bezelye ve yogurdu bol makarnası az 1 tabak makarna salatası akşama kadar 3 lt su tükettim dün spor yapamadım :çok üzgünüm: bu sabah kahvaltım 1 kepekli tost az peynir 1 fincan nane limon çayı şekersiz

herkese günaydın
narin geçmiş olsun.çabuk toparlarsın umarım
bu sabah 2dilim ekmek söğüş domat+salatalık+peynir+3 zeytin
45 dakika yürüyüş yaptım.
bu akşam da annemlere yürüyerek gidicem.yol bayağı dik 30 dakika sürüyo.
haftanın ilk yürüyüşü ortime duyurulur.

geçmiş olsun
güne güzel başlamışsın şeker.hadi bakalım gidicek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…