mylo merhaba,
2 kişilik açığımız var....
1 haftalık deneme süremiz var..
paylaşımın yeterli bulunursa kaptanımız seni takıma dahil edecektir.
kilo alma hikayeni bizlerle paylaş. Şu an kaç kilosun hedefin nedir?
herkese günaydın
narin geçmiş olsun.çabuk toparlarsın umarım
bu sabah 2dilim ekmek söğüş domat+salatalık+peynir+3 zeytin
45 dakika yürüyüş yaptım.
bu akşam da annemlere yürüyerek gidicem.yol bayağı dik 30 dakika sürüyo.
haftanın ilk yürüyüşü ortime duyurulur.
geçmiş olsun
güne güzel başlamışsın şeker.hadi bakalım gidicek kilolar
[/QUOTteşekkür ederim inşallah canım.bu arada seni takip etmeye çalışıyordum hep spordaki azmine hayranım.oya_cell topigine yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam. nekadar süreden verdin şeker bu kadar kiloyu
hmmm bende beni nerden tanıyor demiştim..nerdeyse bir yıldır..temmuz ayından buyana çabalıyorum yani geçen yıl bu zamanlar çook şişkoydum bu yıl daha az şişkoyum önümüzdeki yıl zayıf olucam inşallahteşekkür ederim inşallah canım.bu arada seni takip etmeye çalışıyordum hep spordaki azmine hayranım.oya_cell topigine yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam. nekadar süreden verdin şeker bu kadar kiloyu
teşekkürler şebnemcim.90 dakika harikasın.ben dün parmagımı bile oynatamadım mafoldumben
günaydın bayanlar nasılsınız
ben aynıyım
ayy çok sevinçliyim ya dün giymediğim yazlıklarımıda kaldırayım dedim..elimin altında en çok giydiklerim kalsın dedim..hepsini denedim..etekler pantolonlar bluzlar vs...hepsi çok rahat oldu yaa..hiç eskiye göre fazlalık kalmamış..Allahım çok şükür..6.ayı beklememe gerek kalmadı..
şebocum ben bu hafta mezun olayım canım..hem ilk hedefime ulaştım bide katılım fazla yapamıyorum vicdanım rahat değil..
teşekkür ederim kuzuzuzubambino.1 seferde nickini yazabilmek gerçekten büyük başarı oluyor kaydirigubbakcemile3
günaydın bayanlar nasılsınız
ben aynıyım
ayy çok sevinçliyim ya dün giymediğim yazlıklarımıda kaldırayım dedim..elimin altında en çok giydiklerim kalsın dedim..hepsini denedim..etekler pantolonlar bluzlar vs...hepsi çok rahat oldu yaa..hiç eskiye göre fazlalık kalmamış..Allahım çok şükür..6.ayı beklememe gerek kalmadı..
şebocum ben bu hafta mezun olayım canım..hem ilk hedefime ulaştım bide katılım fazla yapamıyorum vicdanım rahat değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?