Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öncelikle hoşbulduk arkadaşlar ve hepinize günaydınlarrr...

Boyum 1.50 ve şu an tamı tamına 59,5 kiloyum :) kilo alma geçmişi nasıl olur bilmiyorum ama en son geçen sene kıştan yaza girişte 68 kiloyu bile gördüğümü söyleyebilirim.

Geçen yaz 1.5 ay gibi bir süre de ve 2. haftasından sonra kortizonlu iğne kullanmama rağmen 58 kiloya kadar düştüm fakat kışın gelişi ile 63 kiloyu tekrar gördüm ve şuan öyle pek diyet yapmasamda spor yaparak 3,5 kilo kadar verdim 59,5 kilodayım.

Hedefim 47 veya 48 kilo olmak.

ben de tam bunu diyorken sen yürümüşsün tebrik ediyorum şeker hadi bakalım bu hafta 78 lere geliceksin ha gayret

ben akşam yarım saatcik anca yürüdüm yarım satte öğlen dün toplam da 1 saaat...

narin geçmiş olsun....

teşekkür ederim kuzuzuzubambino.1 seferde nickini yazabilmek gerçekten büyük başarı oluyor kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim inşallah canım.bu arada seni takip etmeye çalışıyordum hep spordaki azmine hayranım.oya_cell topigine yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam. nekadar süreden verdin şeker bu kadar kiloyu
hmmm bende beni nerden tanıyor demiştim..nerdeyse bir yıldır..temmuz ayından buyana çabalıyorum yani geçen yıl bu zamanlar çook şişkoydum bu yıl daha az şişkoyum önümüzdeki yıl zayıf olucam inşallah
teşekkürler şebnemcim.90 dakika harikasın.ben dün parmagımı bile oynatamadım mafoldumben

bendeee:kedi:

günaydın bayanlar nasılsınız
ben aynıyım
ayy çok sevinçliyim ya dün giymediğim yazlıklarımıda kaldırayım dedim..elimin altında en çok giydiklerim kalsın dedim..hepsini denedim..etekler pantolonlar bluzlar vs...hepsi çok rahat oldu yaa..hiç eskiye göre fazlalık kalmamış..Allahım çok şükür..6.ayı beklememe gerek kalmadı..
şebocum ben bu hafta mezun olayım canım..hem ilk hedefime ulaştım bide katılım fazla yapamıyorum vicdanım rahat değil..

Günaydın Özgecim.

Ne mutlu valla imreniyorum sana, azmettin başardın canım. Mezuniyeti istiyorsan yaparız, yok 1-2 hafta daha kalayım dersen idare ederiz şeker, karar senin,

teşekkür ederim kuzuzuzubambino.1 seferde nickini yazabilmek gerçekten büyük başarı oluyor kaydirigubbakcemile3

canım bana kuzu veya esra diye hitap edebilirsin.... kaydirigubbakcemile3

Özgecim azmine hayranım niye sizdeki azimlerden azcık bana bulaşmıyor klava:

selam kızlar

ben 7. takımdan geldim neler yapıyonuz diye bir bakayım dedim.

hepinize bol kilo kayıpları

herkeze günaydınnnn

akşam az yoğurtlu yeşilliklerimi ve 1 haşlanmış patates yedim

sabah az peynir biber domates 2 zeytini 1 dilim kepekli ekmekle yedim

benim bu hafta çok azimli olmam lazım hafta sonu kaçamaklarımı eritmem gerekiyo

bu arada benim kocamla 2.yıldönümümüz bu kısacık 2 yıla şimdi 10 aylık olan çocuk sığdırdık valla
Allah herkezin yuvasından huzuru eksik etmesin ama kocam sanki unuttu gibi geliyo bugün hiç renk vermedi

Banucum sizinde yıldönümünüz kutlu olsun sizde pek hızlıymışsınız valla:=)

Bizde bu yıl 10. yılımızı deviriyoruz. 30 Ağustosta akşam muhabbeti geçmişti evde. Bakalım hatırlayacak mı.

Yarışcı hoşgeldin tatlım, sizin takım iyice durgunlaşmış tatilde mi millet?

selam kızlar nasılsınız bugün ?
banucum tebrik ederim allah birlikteliğinizi bozmasın elbette vardır bir süprizi allah 20-30.yıldönümüzü kutlamayı nasüp etsin canım

narin geçmiş olsun sanada
özge aramızdan gidiyon mu? ne güzel hedefine ulaştın darısı başıma inşallah alkisalkisalkis:teytey:

şeboo 30 Ağustostamı evlilik yılddönümünüz....
benim doğum günüm 30 Ağustos zemuszemus

banucum nice mutlu yıllar inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…