Günaydın...
Oslem iki kişilik yerimiz var bizlerle kilo alma hikayeni paylaşırsan ve bir haftalık deneme sürende paylaşımın yeterli bulunursa şebo seni takıma dahil edecektir....
günaydın kızlar.herkezin keyfi yerindedir inşallah.ben maalesef biraz hastayım akşam 20:00 den beri yatıyordum sabah nasıl işe geldim farkında bile degilim.dün akşam yemegi 19:00 da yedim bezelye ve yogurdu bol makarnası az 1 tabak makarna salatası akşama kadar 3 lt su tükettim dün spor yapamadım :çok üzgünüm: bu sabah kahvaltım 1 kepekli tost az peynir 1 fincan nane limon çayı şekersiz
günaydın bayanlar nasılsınız
ben aynıyım
ayy çok sevinçliyim ya dün giymediğim yazlıklarımıda kaldırayım dedim..elimin altında en çok giydiklerim kalsın dedim..hepsini denedim..etekler pantolonlar bluzlar vs...hepsi çok rahat oldu yaa..hiç eskiye göre fazlalık kalmamış..Allahım çok şükür..6.ayı beklememe gerek kalmadı..
şebocum ben bu hafta mezun olayım canım..hem ilk hedefime ulaştım bide katılım fazla yapamıyorum vicdanım rahat değil..
herkeze günaydınnnn
akşam az yoğurtlu yeşilliklerimi ve 1 haşlanmış patates yedim
sabah az peynir biber domates 2 zeytini 1 dilim kepekli ekmekle yedim
benim bu hafta çok azimli olmam lazım hafta sonu kaçamaklarımı eritmem gerekiyo
bu arada benim kocamla 2.yıldönümümüz bu kısacık 2 yıla şimdi 10 aylık olan çocuk sığdırdık valla
Allah herkezin yuvasından huzuru eksik etmesin ama kocam sanki unuttu gibi geliyo bugün hiç renk vermedi
Banucum sizinde yıldönümünüz kutlu olsun sizde pek hızlıymışsınız valla:=)
Bizde bu yıl 10. yılımızı deviriyoruz. 30 Ağustosta akşam muhabbeti geçmişti evde. Bakalım hatırlayacak mı.
Yarışcı hoşgeldin tatlım, sizin takım iyice durgunlaşmış tatilde mi millet?
hoşgeldin yarışçı..... gel kahve yapim sana
Banucum sizinde yıldönümünüz kutlu olsun sizde pek hızlıymışsınız valla:=)
Bizde bu yıl 10. yılımızı deviriyoruz. 30 Ağustosta akşam muhabbeti geçmişti evde. Bakalım hatırlayacak mı.
Yarışcı hoşgeldin tatlım, sizin takım iyice durgunlaşmış tatilde mi millet?
sabah:az peynir,domates, salatalık
ara:ananas,bir kiraz..
bu aralar ananasa taktım sanırım gidip gelip yiyorum..
Yasemin 0 21 ne ola ki?
valla yoldan çıkıcam haaaa :cokacimcoook:
lmaz:
Bende akşama kocama kaymakli algida siparişi verecem valla: ) Meyve niyetine yürüyüşten sonra yicem.
havadan mıdır bilmiyorum.önüme ne gelse yiyebilirim.fecii şekilde iştahım var.
patronum gözümün önünde koca magnum yedi.ağzımın suyunu zor tuttum.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?