Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın...

Oslem iki kişilik yerimiz var bizlerle kilo alma hikayeni paylaşırsan ve bir haftalık deneme sürende paylaşımın yeterli bulunursa şebo seni takıma dahil edecektir....

ben kendımı bıldım bılelı hep tombıstım zaten. cıktıgım en yuksek kılo 56 ıydı. lıse donemınde kılo vermeye baslamıstım 52 ye kadar dustum. sonra unıversıte sınavına hazırlanırken tatlı krızımın onune gecemeyıp yedıgım tatlılar, cıkolatalar yuzunden ve unıversıteye basladıgımda hep fastfood tukettıgımden bıgun tartıda 63 u gordum. suan 60 kıloyum. ılk hedefım 50 olmak... 3 kılomu da zaten burda yazılanları okuyarak vermıstım her vazgectıgımde olmayacak dedıgımde burda yazılanları okuyordum herkes yapıyosa ben neden yapamym dıye kendımı motıve edıyordum. hatta nefret ettıgım seyı bıle yaptım gıttım spor salonuna kayıt yaptırdım :) bu sefer olcak ınsallah kurtulcam bu fazlalıklardan.

gecmis olsun canim

tebrik ederim canimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

2.yiliniz hayirli olsun canim

daha nice nice 10 yillara canim

sabah:az peynir,domates, salatalık
ara:ananas,bir kiraz..
bu aralar ananasa taktım sanırım gidip gelip yiyorum..

hoşgeldin yarışçı..... gel kahve yapim sana

esracım benimki sade olsun şekerim kaydirigubbakcemile3
sorma şebnemcim kimsecikler yok valla tatildede değiller ama işler yoğun herhalde
sabah:az peynir,domates, salatalık
ara:ananas,bir kiraz..
bu aralar ananasa taktım sanırım gidip gelip yiyorum..

ananas toksinleri atmak için çok önemli bende çok severim akrebim banada göndersenekaydirigubbakcemile3

öylemi bende ne içeriyor diye merak etmiştim yarışçım..teşekkür ederim..buyur gel birlikte yiyelim şeker

tebrik eden arkadaşlarıma çokk teşekkür ederim...

bu öğlen sulu köfte yedim terbiyesini yoğurtla yapmışlar öle yağlı salçalı falan değildi çok hafifti yanında 1 dilim kepek ekmeği ve 1 diyet kola çok sıcaktı o yüzden içtim onuda ama soda içmek daha mantıklı

Esracım evet 10 yıl oldu, demek semnin de d. günün başak burcusun o zaman?

Ben öğlen ayvalık tostu yedim. Biraz gezindim.

Akrep bayya hafif yemişsin bugün, davetler, misafirler bittimi?

Özlem hoşgeldin sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…