Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BAHAR TEMİZLİĞİ

Yazmayan kalemleri.

Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.

Banu Kiremitçi Bozkurt

Bende koyu renkli seviyorum sacimi.şuan tamamen doğal renginde benimki boya yok beyazlarim belli.

Bende çok begenmistim bunu eline sağlık canım.

ED2006 gelmedi tek sanırım. Tekrar yaziyorum ben görmedim duymadım demeyin heee haftaya perşembe yapılmayan bildirimleri kabul etmicem kendimde dahil. Kaptan olaraktan agirligimi koyuyorum çok ağırım biliyosunuz

çok sağ ol tatlım mmm...

Sağ ol eylülüm...
İyi tespit.benim de herzamanki 63kilom takılırdı.ama 65i aştım çok şükür. .
Ben kocana teklif ettim aslında kızımı uyuttuktan sonra yürüyelim beraber ama gün içinde çok yorulduğu için kabul etmedi.bajalım yola gelirse iyi olur.
etrafın lafı çok etkili işte ya.ben de öyle oldum.zaten kaç zamandır buraya da giremedim.illaki bi rahatlama oluyor.artık kaçamak ve kötü besinler yok.hadi haftaya şu tsrtıyı bir hareketlendirelim.
Evet tatlım.bizim de soylemek istediyimiz tam olarak buydu.insan gelemeyince soğuyor...
Kizlar dün tartildim ya bagirsak faaliyeti yoktu bende bu sabah tam 500gr eksik çıktım ya. Oyle mutluyumki önümüzdeki haftaya yatirim oldu benim için, almazsam simdiden 500gr eksideyim.
Ooo kuzum.ne mutlu sana.ben de bu gün çok şükür 65den aşaöıyı gördüm . 400 gram fark var dünden bugüne.bakalım hafta içi ne olucak...
Makarna azıcık çok ana yine de güzel...
Ay ya nasıl olucak ki kaçamaksız falan.ben de buhafta protein sebze ağırlıklı beslenmeye başlıycam...
Az kaldı zaten.sabr et güzelim...

Sağ ol kuşum ya.evet benziyoruz kuzumla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ED2006 gelmedi tek sanırım. Tekrar yaziyorum ben görmedim duymadım demeyin heee haftaya perşembe yapılmayan bildirimleri kabul etmicem kendimde dahil. Kaptan olaraktan agirligimi koyuyorum çok ağırım biliyosunuz

DELİ :))))

haftaya perşembe bomba gibi olucaz kaptan nabeeerrrr

canım oğlum 9 kızım 3 yaşında
maşallah seninkiler büyükmüş biraz.sen daha rahatsın gibi.

evet canım ben de farkettim aynıyız şuan.boyum 1.60 senin boy kaç.bu arada hedef kilon nedir.madem senle aynıyız beraberce verelim bakalım önümüzdeki hafta ne kadar verecez.benim kendimi biraz düzene sokmam gerek

bekliyoruz fotonu o zaman
çok hoşmuş.

temeeeeem kaptan.

o zaman hoşgeldin aşkom
delilik güzeldir, her insana biraz lazım
Benim içimde var zaten bi parça arada çıkıyo
hayırdır niye delirdin.

Kilo veremiyom işyerinde izinleri ayarlicaz diye kavga gürültü kızın okulu var okuldan alcaz diye abuk subuk davraniyolar gidip dağıtmak istiyom kocam seviyeni düşürme diye tutuyo.az kaldı yakında seviye meviye birakmicam doliycam başıma bi yazma alcam ağzıma bi sakız dalcam direk

Güldürdün kaptanım ED2006 bildirim yapmamış mı? dün görmüştüm konuyu okurken sanırım :44:

evet canım ben de farkettim aynıyız şuan.boyum 1.60 senin boy kaç.bu arada hedef kilon nedir.madem senle aynıyız beraberce verelim bakalım önümüzdeki hafta ne kadar verecez.benim kendimi biraz düzene sokmam gerek

1.57... geliriz üstesinden canım

Naber canım? Nasılsın? Nasıl gidiyor koruma işi. Seni görünce aklıma geldi.

selaaammm, sağol canım iyiyim sen nasılsın?
koruma işi iyi gitmemeye başlayınca çok da abartmadan hemencik geri döndüm :))
bu kızlar beni yine zayıflatacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…