Bende koyu renkli seviyorum sacimi.şuan tamamen doğal renginde benimki boya yok beyazlarim belli.belki kilo da farkettirmiştir ama ben hem zayıflayıp hem saçı kestirip koyulaştırınca daha genç göründüm, ya da kendimi avutuyorum ha haaaa
bir de sarı olunca daha yumuşak bir hava oluyor ben şimdi asi takılıyorum o yüzden koyu daha hoşuma gidiyor
bu hafta sonu boyatıcam resim koyarım
BAHAR TEMİZLİĞİ
Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
Zayıflayınca giyerim kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
Olacaktı, son anda olmadıları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o olayı
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
Şimdiki aklım olsaları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
O gün olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
Banu Kiremitçi Bozkurt
çok sağ ol tatlım mmm...damlacam resimlerini gördüm maşallah oldukça fit görünüyorsun.aazmin zaferi olmuş resmen.ama vereceğin 2-3 kilo daha var onun için hemen rahatlama.çünkü bende aynı durumdayım.herkes ne kadar zayıfladın çok kilo verdin hatta bazıları biraz kilo al diyolar.bu cümleler motivasyonumu düşürüyor benim.
elanaz senin kocişle benim kocişin doğum günleri ardı ardınaymı.benimki 7 mayıs.bu arada senden Allah razı olsun.şu şampuanla vitamin karışımlrını aldım uyguladım anında etki etti ya.saç dökülmem durdu resmen.bu kadar çabuk sonuç vereceğini tahmin etmemiştim.çok teşekkür ederim.kuzuya da çok geçmiş olsun.bizimki de çarşamba günü ağzını oyuncağına çakmış resmen.dişlerini knattı.durmuyorlarki yerlerinde.
geçmişe azcık gözattımda damla ben ve gogo yerimizde sayıyoruz sanırım vücut bu düzene alışmış.geçen hafta bie arkadaşla görüştüm.o da diyetisyene gidiyor bu durum için bir haftalık protein diyeti vermiş.bir haftada 1.7 kilo vermiş.ben onu deneyeceğim.vücudu alıştığı düzenden çıkarmak gerekiyormuş diyetisyeni öyle demiş.menü şöyle,
sabah:klasik diyet kahvaltısı
ara:iki ceviz ya da bir çubuk galeta
öğlen:bir avuç içi köfte veya et veya tavuk veya balık,bol salata.yoğurt ( layt),kepek ekmek
ara:bir porsiyon meyve
akşam:öğlenin aynısı.
ara:bir bardak layt süt
ben öğlenleri paket ton balıklarından bir tane ile bol salata ve ekmek yemeyi planlıyorum.
akşamları da ya köfte ya da tavuk haşlama .
bu diyet bir hafta yapılacakmış ama ona göre.
Sağ ol eylülüm...Canim gunaydin. Bana az gelmiyor artik yetiyor canım. Pasta yemedim evet , cumarteside yemesem olacak bu iş
Maşallah size, cok güzel resim bayildim
Hoşgeldin canım, daha sık gel seni özlüyoruz.
Canim öylemi , sizdede kutlama vardi yani.
Karisimin ise yaramasina sevindim, benim sacim neredeyse belimde. Kuaforum şok oldu naaptin diyor hem kilo verdin bu kadar hemde saclar sağlam ve eskisinden sağlıklı diye. Kullan canım cokda güzel uzayacak.
İyi tespit.benim de herzamanki 63kilom takılırdı.ama 65i aştım çok şükür. .Kızlar şimdi benim durumum bana garip geliyo ama geçmişe doğru düşününce şöyle bir sonuca vardim: sigarayi bıraktığımda 62 kiloydum ben doğum kilolarimi vereli 1 sene falan olmuştu sonra 70e doğru çıktım ve panikle kilo vermeyw çalıştım ve her seferinde 68 civarında bıraktım geri aldım 5-6kez aynı şey oldu her seferinde daha arttı kilom.geçen sene şubatta 77 yi geçince durdum ve kilo vermeye başladım ama bu defa sağlıklı beslendim yürüyüş falan nisanda burda basladim 72.8 di galiba. Şimdi 6 aydır 68 in altına inemedim çünkü vücudum burdan donmeye alıştı. Işte benim sonucum bu ne dersiniz.
Ben kocana teklif ettim aslında kızımı uyuttuktan sonra yürüyelim beraber ama gün içinde çok yorulduğu için kabul etmedi.bajalım yola gelirse iyi olur.kızlar işlerim bugün biraz çok, sayfam açık arada bakarım
saç tarifini bekliyorum :))
arkadaşlar tekrar söylüyorum bu kilo takılma durumlarında bende gece sporları çok işe yaradı deneyin bence, bir de listeli hiçbir diyeti sevmiyorum ben
oldum olası, ne varsa onu yiyorum az yiyorum, abartırsam kilo alıyorum dengeli yersem zayıflıyorum bu kadar...
Evet tatlım.bizim de soylemek istediyimiz tam olarak buydu.insan gelemeyince soğuyor...etrafın lafı çok etkili işte ya.ben de öyle oldum.zaten kaç zamandır buraya da giremedim.illaki bi rahatlama oluyor.artık kaçamak ve kötü besinler yok.hadi haftaya şu tsrtıyı bir hareketlendirelim.
Ooo kuzum.ne mutlu sana.ben de bu gün çok şükür 65den aşaöıyı gördüm . 400 gram fark var dünden bugüne.bakalım hafta içi ne olucak...Kizlar dün tartildim ya bagirsak faaliyeti yoktu bende bu sabah tam 500gr eksik çıktım ya. Oyle mutluyumki önümüzdeki haftaya yatirim oldu benim için, almazsam simdiden 500gr eksideyim.
Makarna azıcık çok ana yine de güzel...Kızlar günaydın, nasılsınız? Bir çok yazıyı tek tek alıntıladım gönderemeden hoop nette sorun çıktı haliyle kapattım.Dünkü menümü yazayım sonra kahvaltımı yapayım büronun yoğunluğuda azalır gelirim o zaman.
08.05.2014 (perş.)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, ufacık peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, çay
1 çay
Öğle: Ton balıklı, göbek marullu salata + 2 dilim k. ekmek
1 paket çubuk kraker
Yeşil çay
Akşam: 4 kaşık kabak yemeği, 5 kaşık makarna, bol salata
azıcık elma, çilek
2 lt su
Leslie 3 mile fast (geçenkinden çok daha hızlıydı yetişemedim hatunlara, 2 mil kadar yapabildim.)
Ay ya nasıl olucak ki kaçamaksız falan.ben de buhafta protein sebze ağırlıklı beslenmeye başlıycam...beraber yapalım canım madem.. kırmızı et yerine tavuk yaparız protein olmadan diyet olmazki.. birde bunu deneyelim
sabitlendiğin kilo canım işte benimde 57 sabitim di 5 yıldır o civarda geziyordum.. zor atlattım ama indim altına çok şükür.. gogocum sıfır kaçamakla denesek bu defa 1 lokma bile cıss ellemeden..
1 lokma bile yesek kan şekeri değerini oynatıyoruz sonuçta ben montignac diyetini hep mantıklı bulmuşumdur tam uygulayamasam da..
Az kaldı zaten.sabr et güzelim...ben hızlı davranmışım:)
ben napsam ya.gerçi benim düzenin bozulmasının bir sebebi de kız kayınvalidem de oluyor ben çıkışta ona gidiyorum .öğlen yemeğini orda yiyorum.sonra eve geçiyorum.yemek yapmaya az bir vakit kalıyor en kısa zamanda ne yapılırsa onu yapıyorum.kendime özel bir şeyler yapamıyorum.çok sıkıldım bu düzenden aslında.hiç kafama göre bişe yapamıoyrum.ama yapacak bişe yok.okullar kapanana kadar böyle gidecek gibi.olmazsa haftaya ton balıklarını kvalideme götüreyim de.öğlen ben bunları yiyeceğim diyeyim.kadın da ben aç geliyorum diye döktürüyor.
Tatlım maşallah size, sende gözlük var yüzünü tam göremedim ama kızın sana çook benziyor. ikinizde çok güzelsiniz.
Canım hoşgeldin, korumuşsun kilonu ve şuan aynı kilodayızboyun kaç senin?
ED2006 gelmedi tek sanırım. Tekrar yaziyorum ben görmedim duymadım demeyin heee haftaya perşembe yapılmayan bildirimleri kabul etmicem kendimde dahil. Kaptan olaraktan agirligimi koyuyorum çok ağırım biliyosunuz
maşallah seninkiler büyükmüş biraz.sen daha rahatsın gibi.canım oğlum 9 kızım 3 yaşında
Tatlım maşallah size, sende gözlük var yüzünü tam göremedim ama kızın sana çook benziyor. ikinizde çok güzelsiniz.
Canım hoşgeldin, korumuşsun kilonu ve şuan aynı kilodayızboyun kaç senin?
DELİ :))))
haftaya perşembe bomba gibi olucaz kaptan nabeeerrrr
bekliyoruz fotonu o zamanbelki kilo da farkettirmiştir ama ben hem zayıflayıp hem saçı kestirip koyulaştırınca daha genç göründüm, ya da kendimi avutuyorum ha haaaa
bir de sarı olunca daha yumuşak bir hava oluyor ben şimdi asi takılıyorum o yüzden koyu daha hoşuma gidiyor
bu hafta sonu boyatıcam resim koyarım
çok hoşmuş.BAHAR TEMİZLİĞİ
Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
Banu Kiremitçi Bozkurt
ED2006 gelmedi tek sanırım. Tekrar yaziyorum ben görmedim duymadım demeyin heee haftaya perşembe yapılmayan bildirimleri kabul etmicem kendimde dahil. Kaptan olaraktan agirligimi koyuyorum çok ağırım biliyosunuz
Evet iki gündür ruh halim deli modunda iyi tespit tebrikler
Evet iki gündür ruh halim deli modunda iyi tespit tebrikler
Benim içimde var zaten bi parça arada çıkıyoo zaman hoşgeldin aşkom
delilik güzeldir, her insana biraz lazım
hayırdır niye delirdin.
evet canım ben de farkettim aynıyız şuan.boyum 1.60 senin boy kaç.bu arada hedef kilon nedir.madem senle aynıyız beraberce verelim bakalım önümüzdeki hafta ne kadar verecez.benim kendimi biraz düzene sokmam gerek
Ben yokken hepiniz burdaydınız amaaa
ben nöbetçi olarak burdayııımmmmm :)))
Ohh iyi valla ya, koca topikte tek kaldığımı sanmıştım. Sabah sohbet muhabbet gırla gidiyordu şimdi kimsecikler yok.
cuma rehavetidir, herkesler tatil moduna girdi heralde
ya daaaaaaaaa kesin kaçamak yapıyolardır
ben nöbetçi olarak burdayııımmmmm :)))
Naber canım? Nasılsın? Nasıl gidiyor koruma işi. Seni görünce aklıma geldi.
Bence de bence de, sesleri çıkmadığına göreekendimden biliyorum kaçamak yaparken pek görünmüyorum buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?