selaaammm, sağol canım iyiyim sen nasılsın?
koruma işi iyi gitmemeye başlayınca çok da abartmadan hemencik geri döndüm :))
bu kızlar beni yine zayıflatacaklar
Sağol hayatım güzeldi ailece vakit geçirdik, pasta kestik evli ve çocuklu doğumgünü oldu klasikaynen ben bu yediklerin canım ya... kahve kısmı da dahilama meyveyi bu ara bıraktım ben
o genelde herkeste aynı etkiyi yapar benide uyutur canım.. cacıkta uyutur beni gün içinde içmem o yüzden
bu ara kendimi takip ediyorum işte ne yapayım kilo vermeden çok midemi nelerin rahatsız ettiğini ağırlık yaptğını bulmaya çalışıyorum kendimce..
eşimde beraber vakit geçirelim diye izin aldı da bizim bünyeler bu kadar görüşmeye alışık değil8 sene sonra yeniden tanışıyoruz sanki yani gittiği yer dağ başı olunca ben gönderiyorum git dolaş arkadaşlarınla görüş diye bir yandan da... ama kabullendik artık canım ya o ilk sıkıntı hali kalmadı çok şükür üzerimizde.. akşam nasıl geçti ellenazım sormadım da gitti hemen aklımdan ..
Ay ilahi gogom ya. Kurallara uyalim uymayanlari uyaralimmm.ED2006 gelmedi tek sanırım. Tekrar yaziyorum ben görmedim duymadım demeyin heee haftaya perşembe yapılmayan bildirimleri kabul etmicem kendimde dahil. Kaptan olaraktan agirligimi koyuyorum çok ağırım biliyosunuz
cuma rehavetidir, herkesler tatil moduna girdi heralde
ya daaaaaaaaa kesin kaçamak yapıyolardır
ha haaaaa :)))) kaptan hepisine ceza versin kendine de
Bende iyiyim çok şükür. Benim koruma işi de zor gidiyor. 61 le mezun oldum bu hafta 64,1 im. Tekrar listeye girmeyi bile düşündüm ama 6 ay dolmayınca bende buralarda beklemedeyim. Listeye girmeyince zor gidiyor kilolar.Sende ne kadar fazlalık var?
mezuniyet kiloma göre 3-4 kilo gibi ama ben sonra 62 kiloya düşmüştüm yani şimdi 68,5 olduğuma göre 6,5 kilo almışıııımmmm. offff ağlamak istiyoruuummmm
çok sağ ol tatlım mmm...
Sağ ol eylülüm...
İyi tespit.benim de herzamanki 63kilom takılırdı.ama 65i aştım çok şükür. .
Ben kocana teklif ettim aslında kızımı uyuttuktan sonra yürüyelim beraber ama gün içinde çok yorulduğu için kabul etmedi.bajalım yola gelirse iyi olur.
Evet tatlım.bizim de soylemek istediyimiz tam olarak buydu.insan gelemeyince soğuyor...
Ooo kuzum.ne mutlu sana.ben de bu gün çok şükür 65den aşaöıyı gördüm . 400 gram fark var dünden bugüne.bakalım hafta içi ne olucak...
Makarna azıcık çok ana yine de güzel...
Ay ya nasıl olucak ki kaçamaksız falan.ben de buhafta protein sebze ağırlıklı beslenmeye başlıycam...
Az kaldı zaten.sabr et güzelim...
Sağ ol kuşum ya.evet benziyoruz kuzumla...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oooo hakikaten çok almışsın. Biran önce dur demen lazım. Ayrılma buralardan iyi gelmiyor. Daha önce başardın eminim şimdi de başarırsın.
Kızlar paylaşım alanina baktim, bu hafta öyle müthiş kilolar verilmemiş sadece 3.55 ortalama gördüm bitane.
Herkez durgunluk doneminde sanırım canım.Evet dediğin gibi canım, geçen haftaya bakmadım hatırlayamıyorum ama oo diyeceğim rakamlar göremedim takımlarda bu hafta.
Dün tartilmayi unuttum dedi bugün de gelmediGüldürdün kaptanımED2006 bildirim yapmamış mı? dün görmüştüm konuyu okurken sanırım :44:
1.57... geliriz üstesinden canım
ha haaaaa :)))) kaptan hepisine ceza versin kendine de
Merhaba edaMerhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Bu hafta 1,2 kilo verme hedefime ulaşamadım.Kendimi ifşa etmem gerekiyor.
Neden kilo veremedim bilmiyorum yarın diyetisyene gidince öğreneceğim.
Halbuki hiç kaçamak yapmadım. :26:
Şişko tombul diyinNe yaptında veremedin diyin
Tuuuh reziill niye veremedin..şaka şaka verirsin haftaya canım üzülme çok.Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Olur tabi canım ne derseniz açığım ben.Kaptanim bizde yapsakmı 3.takimın yaptığı uygulamayı ne dersin? Ucunda ceza olunca daha bir hevesli olmazmıyız?
***4. TAKIM 360. ETAP***
Ebrueva69.0/68.0 /1 /%1.45 )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )izne ayrılmak istiyor
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ 57.4/ 0/% 0)kilosu sabit
cupcake2272.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks69.1/68.5/0.6 /%0.87 ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )bildirimde bulunmadı
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.65
Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm
canım yine de tebrikler 100 gr ufak bir fark, sana da sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?