Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selaaammm, sağol canım iyiyim sen nasılsın?
koruma işi iyi gitmemeye başlayınca çok da abartmadan hemencik geri döndüm :))
bu kızlar beni yine zayıflatacaklar

Bende iyiyim çok şükür. Benim koruma işi de zor gidiyor. 61 le mezun oldum bu hafta 64,1 im. Tekrar listeye girmeyi bile düşündüm ama 6 ay dolmayınca bende buralarda beklemedeyim. Listeye girmeyince zor gidiyor kilolar. Sende ne kadar fazlalık var?

Sağol hayatım güzeldi ailece vakit geçirdik, pasta kestik evli ve çocuklu doğumgünü oldu klasik
ED2006 gelmedi tek sanırım. Tekrar yaziyorum ben görmedim duymadım demeyin heee haftaya perşembe yapılmayan bildirimleri kabul etmicem kendimde dahil. Kaptan olaraktan agirligimi koyuyorum çok ağırım biliyosunuz
Ay ilahi gogom ya. Kurallara uyalim uymayanlari uyaralimmm.
cuma rehavetidir, herkesler tatil moduna girdi heralde
ya daaaaaaaaa kesin kaçamak yapıyolardır

Valla ben kaçamak yapmadim doktordaydim), bu kadar kilo vermisken yapmam yapamam...
Kizlar kacamak yok bu hafta

mezuniyet kiloma göre 3-4 kilo gibi ama ben sonra 62 kiloya düşmüştüm yani şimdi 68,5 olduğuma göre 6,5 kilo almışıııımmmm. offff ağlamak istiyoruuummmm

mezuniyet kiloma göre 3-4 kilo gibi ama ben sonra 62 kiloya düşmüştüm yani şimdi 68,5 olduğuma göre 6,5 kilo almışıııımmmm. offff ağlamak istiyoruuummmm

Oooo hakikaten çok almışsın. Biran önce dur demen lazım. Ayrılma buralardan iyi gelmiyor. Daha önce başardın eminim şimdi de başarırsın.

Hadi bakalım damlacım, bak ne güzel 400gr olmus fark, inşallah bu hafta daha güzel olur.

Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Bu hafta 1,2 kilo verme hedefime ulaşamadım.Kendimi ifşa etmem gerekiyor.
Neden kilo veremedim bilmiyorum yarın diyetisyene gidince öğreneceğim.
Halbuki hiç kaçamak yapmadım. :26:
Şişko tombul diyin Ne yaptında veremedin diyin

Merhaba eda
Arada olur öyle, sıkma canını

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/68.0 /1 /%1.45 )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )izne ayrılmak istiyor
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ 57.4/ 0/% 0)kilosu sabit
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks 69.1/68.5/0.6 /%0.87 ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )bildirimde bulunmadı
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.65

Tuuuh reziill niye veremedin..şaka şaka verirsin haftaya canım üzülme çok.
Kaptanim bizde yapsakmı 3.takimın yaptığı uygulamayı ne dersin? Ucunda ceza olunca daha bir hevesli olmazmıyız?
Olur tabi canım ne derseniz açığım ben.

Listeyi paylaştım ED2006 gelirse ceza vericez sizler karar verin cezasına

1 kilo dediğin nedir canımcım, sen haftaya fazlasıyla verirsin, aslansın sen seni kesseler acımaz yürü beeee kim tutar seni

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim ben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

canım yine de tebrikler 100 gr ufak bir fark, sana da sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…