Twist nedir canm duymamistm :)selam kizlar..
dun bir beden kucuk 3 tane renk renk pantolon aldim...
onlari yaz bitmeden giymem icin acelem var o yuzden twistimi cikatdim...
sjmdi de yarim saat zayifkama kemwri ile bolgesel masaj yaotim
bakalim ne kadar surecej 7 kilo vermen
Bende oyle tek basima hep bi bahane bulup birakiyordm simdi listem guzel olsun diye dikkat ediyorm bildirmm guzel olsn diye bol spor yapmaya calisiyorm ve bu halden cok mutlyum :)Benden 5 gün sonra üye olmuşsun canım.Bende tam vazgeçiyodumki kk'ne katıldım. Sırf motive olayım diye. Işe yaradı vazgeçmedim. Onedenle bütünnn diyet gruplarına, takımıma teşekkür ediyorum
Insan kendini sorumlu hissediyo ve diyetine sadık kalıyo. Ama okadar uğraşiya rağmen 1 kilo verebilmişim. 2.7 Sen çoooook iyi vermişsin.Bende oyle tek basima hep bi bahane bulup birakiyordm simdi listem guzel olsun diye dikkat ediyorm bildirmm guzel olsn diye bol spor yapmaya calisiyorm ve bu halden cok mutlyum :)
Ama sende artk vercek bisiy kalmams vucut napsinInsan kendini sorumlu hissediyo ve diyetine sadık kalıyo. Ama okadar uğraşiya rağmen 1 kilo verebilmişim. 2.7 Sen çoooook iyi vermişsin.
Yazdığını okuyunca hatırladım spor saolnuna gitmiştim bende hoca bisiklette ve kol bacak çalışmalarında ağırlığı azaltır di hep fazlası kas yapar derfi.Aşırı spor yetmiyor maalesef. Bunun yanında proteinle beslenme şart. Kası protein yapar. Tabi protein fazlası da spor yapmayınca yağa dönüşür.
Bayanlarda kas yapmak çok zormuş. Ben kolumu inceltmek için 2 kg ağırlığındaki dambılla çalışıyordum. Öğrendim ki 2 kilo kas yapıyor. 1,5'a düşürdüm.
Güzel olmuş oglende azcık ekmek yesen olur ama beyaz ekmek değil. Diger ekmekleri bulamiyorum demiştin bulgur yiyebilirsin 2 kaşık mesela.Dün yediklerimi paylaşayım :) Yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü sizin önerileriniz ile geliştirmeye çalışıyorum :)
Kahvaltı:
1 küçük krep
Salatalık
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Ara: Yarım dilim ekmeğe bal
Öğlen:
Yarım porsiyon tavuk sote
2-3 kaşık süzme yoğurt
Ara: 2 ince dilim kavun
Akşam:
Yarımdan biraz fazla porsiyon nohut
2-3 kaşık yoğurt
2lt su
10.000 adım yürüyüş
Canm meniun cok guzel olmus bence cok begendim tebrikler :)Dün yediklerimi paylaşayım :) Yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü sizin önerileriniz ile geliştirmeye çalışıyorum :)
Kahvaltı:
1 küçük krep
Salatalık
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Ara: Yarım dilim ekmeğe bal
Öğlen:
Yarım porsiyon tavuk sote
2-3 kaşık süzme yoğurt
Ara: 2 ince dilim kavun
Akşam:
Yarımdan biraz fazla porsiyon nohut
2-3 kaşık yoğurt
2lt su
10.000 adım yürüyüş
Ekmek yeme alışkanlığım yok benim ne yazık ki küçüklükten beri, yiyince midemde şişiyo gün boyu rahatsız ediyor. Ama bulgur pilavı güzel bir fikir olabilir gerçekten deYazdığını okuyunca hatırladım spor saolnuna gitmiştim bende hoca bisiklette ve kol bacak çalışmalarında ağırlığı azaltır di hep fazlası kas yapar derfi.
Güzel olmuş oglende azcık ekmek yesen olur ama beyaz ekmek değil. Diger ekmekleri bulamiyorum demiştin bulgur yiyebilirsin 2 kaşık mesela.
Bende de bu hafta bi anormallik var, resmen oynamıyor kilomYa kizlar gecen hafta ayni sekldeki menulerle ne guzel kilo verdim bu hafta kilo durdi her gun ayni ne yapmaliyim niiye inmyor asagyasporumu arttirmaliym nye boyle oldu
Evet benmde oyle kacamakta yapmyorm ama niye boyle oldu anlamadmBende de bu hafta bi anormallik var, resmen oynamıyor kilom
Hergün tartılma canım değişiyor kilo surekli ödem oluyo falan.bende yapiyodum aynı hatayi simdi 3 günde bir falanntartiliyorum.Ya kizlar gecen hafta ayni sekldeki menulerle ne guzel kilo verdim bu hafta kilo durdi her gun ayni ne yapmaliyim niiye inmyor asagyasporumu arttirmaliym nye boyle oldu
sanada aynısını soyliycem hergün tartılmaBende de bu hafta bi anormallik var, resmen oynamıyor kilom
Bende oyle yapym bundan sonra tesekkurler kaptanm en azindan moralm bozulmaz :)Hergün tartılma canım değişiyor kilo surekli ödem oluyo falan.bende yapiyodum aynı hatayi simdi 3 günde bir falanntartiliyorum.
sanada aynısını soyliycem hergün tartılma
Bugün boya isi bitti kankamla evi temizliycez birazdan çıkıcam. Yarında taşınır esyalar inşallah yada en gec salı. Neyseki ben iste olcam esim yapacak o işleri.Bende oyle yapym bundan sonra tesekkurler kaptanm en azindan moralm bozulmaz :)
Naptniz tasinabildinzmi nasil gdiyor telas:)
iyi bari yerlestirmede bittimi tamam dir zaten :)) kolay gelsin cocuklar olmasa yardmma ordaydm :)Bugün boya isi bitti kankamla evi temizliycez birazdan çıkıcam. Yarında taşınır esyalar inşallah yada en gec salı. Neyseki ben iste olcam esim yapacak o işleri.
Çok saol canım söylemen yeter. Temizliği yapalım gerisi önemli değil onada kadın bulamadım o yüzden kankitom ablamla yapıcaz. Saolsun koşar herseyime benim.iyi bari yerlestirmede bittimi tamam dir zaten :)) kolay gelsin cocuklar olmasa yardmma ordaydm :)
Kolay gelsin hepsi bi cirpida bitsin ins.Çok saol canım söylemen yeter. Temizliği yapalım gerisi önemli değil onada kadın bulamadım o yüzden kankitom ablamla yapıcaz. Saolsun koşar herseyime benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?