Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar..
dun bir beden kucuk 3 tane renk renk pantolon aldim...

onlari yaz bitmeden giymem icin acelem var o yuzden twistimi cikatdim...

sjmdi de yarim saat zayifkama kemwri ile bolgesel masaj yaotim

bakalim ne kadar surecej 7 kilo vermen
Twist nedir canm duymamistm :)

Benden 5 gün sonra üye olmuşsun canım.Bende tam vazgeçiyodumki kk'ne katıldım. Sırf motive olayım diye. Işe yaradı vazgeçmedim. Onedenle bütünnn diyet gruplarına, takımıma teşekkür ediyorum
Bende oyle tek basima hep bi bahane bulup birakiyordm simdi listem guzel olsun diye dikkat ediyorm bildirmm guzel olsn diye bol spor yapmaya calisiyorm ve bu halden cok mutlyum :)

Bende oyle tek basima hep bi bahane bulup birakiyordm simdi listem guzel olsun diye dikkat ediyorm bildirmm guzel olsn diye bol spor yapmaya calisiyorm ve bu halden cok mutlyum :)
Insan kendini sorumlu hissediyo ve diyetine sadık kalıyo. Ama okadar uğraşiya rağmen 1 kilo verebilmişim. 2.7 Sen çoooook iyi vermişsin.

Insan kendini sorumlu hissediyo ve diyetine sadık kalıyo. Ama okadar uğraşiya rağmen 1 kilo verebilmişim. 2.7 Sen çoooook iyi vermişsin.
Ama sende artk vercek bisiy kalmams vucut napsin benm daha cok yolum var ilk baslarda boyle gider insallah sonradn emnmki bende takilicam bi yerlerde :)

Dün yediklerimi paylaşayım :) Yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü sizin önerileriniz ile geliştirmeye çalışıyorum :)

Kahvaltı:
1 küçük krep
Salatalık
1 dilim peynir
4-5 zeytin

Ara: Yarım dilim ekmeğe bal

Öğlen:
Yarım porsiyon tavuk sote
2-3 kaşık süzme yoğurt

Ara: 2 ince dilim kavun

Akşam:
Yarımdan biraz fazla porsiyon nohut
2-3 kaşık yoğurt

2lt su
10.000 adım yürüyüş

Yazdığını okuyunca hatırladım spor saolnuna gitmiştim bende hoca bisiklette ve kol bacak çalışmalarında ağırlığı azaltır di hep fazlası kas yapar derfi.
Güzel olmuş oglende azcık ekmek yesen olur ama beyaz ekmek değil. Diger ekmekleri bulamiyorum demiştin bulgur yiyebilirsin 2 kaşık mesela.

Canm meniun cok guzel olmus bence cok begendim tebrikler :)

Bende munumu paylasiym hemen yorumlarinizi bekliyorunm :)

Sicak limonlu su ile gune baslayis
Sabah 1 dilim ekmek ,labne,domates,salatalik ,yumurta
Ara 1 bardak soguk sut
Oglen :tavuk doner, salata ,yogurt, ceyrek dilim ekmek
Ara:yesil cay
Aksam: 4 kasik taze fasulye,salata,yogurt
Seftali,armut

3 lt su , sinrsiz ev isi :)

Ya kizlar gecen hafta ayni sekldeki menulerle ne guzel kilo verdim bu hafta kilo durdi her gun ayni ne yapmaliyim niiye inmyor asagya sporumu arttirmaliym nye boyle oldu

Ekmek yeme alışkanlığım yok benim ne yazık ki küçüklükten beri, yiyince midemde şişiyo gün boyu rahatsız ediyor. Ama bulgur pilavı güzel bir fikir olabilir gerçekten de

Ya kizlar gecen hafta ayni sekldeki menulerle ne guzel kilo verdim bu hafta kilo durdi her gun ayni ne yapmaliyim niiye inmyor asagya sporumu arttirmaliym nye boyle oldu
Hergün tartılma canım değişiyor kilo surekli ödem oluyo falan.bende yapiyodum aynı hatayi simdi 3 günde bir falanntartiliyorum.
Bende de bu hafta bi anormallik var, resmen oynamıyor kilom
sanada aynısını soyliycem hergün tartılma

Hergün tartılma canım değişiyor kilo surekli ödem oluyo falan.bende yapiyodum aynı hatayi simdi 3 günde bir falanntartiliyorum.

sanada aynısını soyliycem hergün tartılma
Bende oyle yapym bundan sonra tesekkurler kaptanm en azindan moralm bozulmaz :)

Naptniz tasinabildinzmi nasil gdiyor telas:)

Bende oyle yapym bundan sonra tesekkurler kaptanm en azindan moralm bozulmaz :)

Naptniz tasinabildinzmi nasil gdiyor telas:)
Bugün boya isi bitti kankamla evi temizliycez birazdan çıkıcam. Yarında taşınır esyalar inşallah yada en gec salı. Neyseki ben iste olcam esim yapacak o işleri.

Bugün boya isi bitti kankamla evi temizliycez birazdan çıkıcam. Yarında taşınır esyalar inşallah yada en gec salı. Neyseki ben iste olcam esim yapacak o işleri.
iyi bari yerlestirmede bittimi tamam dir zaten :)) kolay gelsin cocuklar olmasa yardmma ordaydm :)

Gunaydinn mutlu pazarlar kizlarrrr
Dunku menum
Kahvalti 2 yumurtadan menemen yaptim
1 bardak cay 2 dilim ekmek
Saat 11 de bi turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen 1 tabak etli turlu 125 gr yogurt
Ikindi 1 kase sutlac
Aksam tavuk sis .az bulgur pilavi.1 bardak limonata
Dunku menum digerlerine gore daha saglikli oldu
Bugun annemdeyim misafir var borek kek felan yapildi ama ben yemeyi dusunmuyorumins basarabilirim

Yakalandimyine ve selinmehmethamza ikinizin de menusuni begendim....selin diyimmi kisaca belli bi kilo vermeden sonra vucut direnc gosteriyo bu cok normal bi surec biraz daha sabirla kilo vermeye devam ediceksin uzulme lutfen... sabirli bi sekilde hepimiz bu kilolardan kurtulacagiz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…