Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm beğendim menünü ,suyu daha çok içsen bu menülerle kilolar fıırrttt diye gider walla
Keske icebilsem tatlim, zirt pirt wc ye kosturmak yoruyor beni. Daha fazla icsem hepten wc de yasayacagim
birde su diger wc sorununa care bulabilsem, kilo zaten gidecek. Öyle sismisim ki, vermeyi birak almisim yine

Maalesef canim. Tam düzeldi diyorum yine nüksediyor. Sagolsun yakami birakmaya hic niyeti yok
tatlım kesin biliyosundur o zaman yapılacak şeyleri ama yine de hatırlatim,kuru kayısı,keten tohumu,bol su ,zeytinyağı çok iyi geliyor cnm..tabi olacağı varsa oluyo tamamen bünyeye bağlı..

narin_nazenin e özelden mesaj attım. Ben çok yoruldum bu konulardan takıma alinana kadar hergün burda listeye yazdiktan sonra hop bi bakmissin yok. O listeye yazana kadar ne emek harcanmis nelerden feragat edilmiş kaç saat yok ilk kilosu yok hedef kilosu kaçtı yok önceki hafta kilo bildirmismi hepsine bak ayikla kaç saatimi telefon başında gecirdigimi bile hatırlamıyorum. Eşime cocuguma ayirabilecegim yada iş yerimde sevdiğim arkadaslarimla bi kahve içimi sohbet edebileceğim zamandan çalıp buraya ayiriyorum ama sonuç ortada. Şu an hakikaten çok sinirliyim.

cnm haklısın o listeler titizlik istiyo gerçekten,bi de çalışıp da ev sorumluluğu olana daha da zor,sorumluluk sahibi olmamız lazım haklısın ...yeni bi arkadaş gelmişti iki gün önce bu arada sanırım o bilmiyor paylaşım yapılcagını gerçi okudum demişti ama..ay şikayet gibi mi oldu kankim??

tatlım kesin biliyosundur o zaman yapılacak şeyleri ama yine de hatırlatim,kuru kayısı,keten tohumu,bol su ,zeytinyağı çok iyi geliyor cnm..tabi olacağı varsa oluyo tamamen bünyeye bağlı..
Keten tohumu ise yaramiyor, zeytin yagi icemiyorum midem bulaniyor geriye de bir kuru meyveler kaliyor. Kuru erigi kac gündür yemeyi düsünüyorum ama bir türlü yiyemedim hep unuttum canim. Aslinda bana iyi gelen birsey var ama henüz ne oldugunu tam olarak cözemedim, yediklerimi takip etmem lazim :)

Bence böyle sahislar icin sinirlenmeye degmez gogom. Ben takima karsi saygisizlik olarak kabul ediyorum bunu. Herkesin isi gücü ve sorumluluklari var, illaki gelemedigin zamanlar olur ama bana göre en azindan bunu takimina bildirmeli. Burda birbirimizi desteklemeye cabaliyoruz, tam güzel gitmeye basliyor biri geliyor yine comak sokuyor... Daha kati kurallar koyalim, mesela 3 gün mazeretsiz takima gelmeyeni cikaralim. Kimse kimsenin pesinden kosmasin.
Ayrica sadece narin degil gelmeyen. Sevgi, Meral, Sena, Elif, Kakao... hepsi karaborsa...

Maalesef canim. Tam düzeldi diyorum yine nüksediyor. Sagolsun yakami birakmaya hic niyeti yok
Su miktarını artırmak kabizligaa iyi gelir canım barsaklarin çalışır su ictikce.
Yok şikayet değil canım onund farkındayım ama listeye almadan önce isteyen gelir istemeyen gelmez katılım olmazsa almayiz listeye olur biter.
Sena yeni gelsede hoş gelmesede kendisi bilir ama diğerleri evet karaborsa.elif kilo bildiriminde bulunmadı izinli yazdım zaten memleketine gidiyomus isabet oldu perim üstüste nobetim var 2 gun gelemoycem yazmıştı. Haklısin sinirlenmeye değmez ama yoruluyoinsn. Kurallarda degisiklik yapmaksart oldu artık.

aynen canım bende kardeşimin kız arkadasından endişe ediyorum birde kardeşimide cok kıskanırım ben
benden fena görümce olur hatta annem kaynanalık yapamaz annemin yerine ben yaparım gibime geliyor
şaka bir yana umarım gelinlerimizle iyi anlaşırız onlarda kardeşlerimizle bizim aramızı bozmaz inşallah
sizede maşallah gercekten erkek kardeşle böyle anlaşmak zordur umarım bizde sizin gibi oluruz
ben geceleri kalkıp aglar mışım erkek kardeş istiyorum diye gece 3-4 kaçda kalkarsam anne yerine erkek kardeş istiyorum ben dermişim
canım ergenlik zamanıysa daha cok ara ona hediyeler al yanında oldugunu belli et biraz üzerine düş bu zamanlar aklı havada olur
ah bende bir başlayabilsem şu jillian teyzeye
Hoşgeldin o zaman fıstıkk :))

Amin guzelim, teşekkür ederim :)

sagol kuzum Allah kabul etsin senin orucunuda

Keske icebilsem tatlim, zirt pirt wc ye kosturmak yoruyor beni. Daha fazla icsem hepten wc de yasayacagim
birde su diger wc sorununa care bulabilsem, kilo zaten gidecek. Öyle sismisim ki, vermeyi birak almisim yine
canım aclık otu al bak o bagırsaklara iyi geliyo böbreklerede alışkanlık yaptırmıyo sinemaki gibi

kızlar dün ki menümü yazayım hemen gece ders çalışmaktan uyuya kalmışım yazamadım

sabah 9.00
nesquik topları içine ceviz attım 3-4 parça
5 kaşık nesquik 1 bardak süt
1 fincan çay
bunuda zor zar yedim kedim kafama zamkla yapıştırıldı sanki bişeyden korkmuş kafamdan alamadım bi türlü yedirmedi bişeyler bende hemen bunu azırladım zaten arada patisini elime sallıyodu kaşıktan döktüm bi kaç kere
@AKovser kuzum gelde üzümü başımdan al bende yemek yiyeyim

öğlen 13.00
türk kahvesi
yanında 1 tane peynirli bollos

ara 14.00
tatlı yapmıştım onun tadına baktım 1 kaşık
mısır unu helvası

akşam 17.00
6 tane lahana sarması
4 kasık yogurt
4 tane cin biber
1 kaşık acılı domates sos

ara 19.00
neskahve

Arttirmaya calisacagim canim da dedigim gibi daha fazla icersem günün yarisini wc de geciririm herhalde

Aaa evet dogru elifin yazdigini unutmusum. Perim'e de lafim yok cünkü nöbeti oldugunu biliyorum. Böyle olursa amenna, en azindan mazeret bildirilmis ama öyle haber vermeden olunca durum farkli oluyor tabi. Kuzum gercekten sinirlerini bozma, sen elinden geleni yapiyorsun onlarin iyiligi icin eger onlar takmiyorsa kendileri kaybeder... Sen kural degisikliklerini bir düsün ve zamani gelince de uygulamaktan cekinme. Yumusak kalplisin ama herseyin bir siniri var. Burda milletin pesinde kosma gibi bir mecburiyetin yok. Aileni böyle insanlar icin ihmal etme.

Sende benim tam tersimmissin, erkek diye tutturmussun Nedendir bilmiyorum ama kiz bana hep daha cazip gelmistir, yalniz büyük bir abim olsaydi ona da hayir demezdim. Esimin abilerini ablalarini yengelerini cok benimserim o yüzden ve kendi ablalarim abilerimmis gibi de severim Birlikte alisverise gittimizde mutlaka begendigi birseyi alirim canim. Kendisi oje manyagi, en iyisi senin tavsiyene uyup bir kac tane ondan habersiz alayim. Tesekkür ederim

Canim jilliana bir basla devami gelir zaten

Aclik otuna bir bakayim almancasi neymis, birde türk marketlerine bakarim bulursam alir denerim.

Kedinin ismi üzüm mü

Menün güzel olmus canim ama su eksik ve spor :)

su 2 litre yazmayı unutmuşum spor yapamadım canım misafir olunca akşamda ders çalışırken uyumuşum
aynen canım tam tersinim senin ama şimdiki aklım olsa kız isterdim bi tane daha 3. olsun derdim ama artık cok geç
ben makyaj yapmayı cok severim açık olsam video falan cekerim o derece o yüzden kız kardeşim olaydı makyaj yapardım ona
tamam canım hber ver bulursan o otu
umarım bi an önce bulursun

Su cok iyi, misafirler icin kosusturdugunu da spor olarak sayalim
Annen ile babanin yasi genctir kuzum senin, bakarsin kardes yaparlar size
Sende makyaji kendine yap hayatim yada ilerde esine yaparsin
Almancasina baktim da birsey bulamadim en iyisi türk marketlerine bakayim, bulursam haber ederim

zaten kendime yapıyorum makyaj annemde süslü olunca bana hediye alıcaksa muhakkak benim istedigim marka bi kozmetik bişeyler alır
annem 41 yasında ama istemem kardeş falan 2-3 sene önce olaydı belki ama şimdi ugrasamam yasımın en güzel dönemlerindeyim bebek bakamam
suyu uyumadan içiyorum 1 litre kadar sabah direk wc ye kosuyorum ben sende öyle dene istersen bu gece

çok iyi yaaa.okumak bile iyi geldi. Hemen bir bardak yeşil çay içiyorum veee başlıyorum.
Aramiza hosgeldin canim, ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul edersen birlikte zayiflamaya baslayabiliriz :)
Birde seni tanimak adina ilk sayfada ki katilim formunu doldurursan iyi olur. Simdiden tesekkürler

Bak bunu sevdim, bir ürüne ihtiyacim olursa yardim edersin artik
Evet abla olarak ve annene yardim etmek adina seninde omuzlarina baya bir yük biner. Bir yastan sonra insan cekemiyor mu ne bende bilmiyorum
Tamam kuzum bu gece suya yüklenecegim, insallah bir ise yarar da su siskinligim gecer

Kizlar kermeste gorevliyim bugun son gun 3gunluktu o yuzden dunku menumu yazamadim ama birazdan yaziyorum hemen. Bu da kermesten bi kare neler cekiyorum burda bi bilseniz

Dunku menum
Kahvaltı 07:30
4kasik musli, 1muz, 1bardak sut
Ara ogun10:30
Sekersiz cay, yarim dilim pasta, iki kurabiye
Oglen 12:30
4kasik etli patlican yemegi, 3kasik cacik, yarim yagsiz sac boregi
Ara ogun 16:00
1kucuk dilim su boregi, yesil cay
1,5lt su
Butun gun aktif haldeyim bide bu kacamaklardan sonra 4ten itibaren bisey yemedim o yuzden yaktigimi düşünüyorum insallah

Aynen ebrum ya iki tane kurabiye yedim sadece baska kacamak yok soz verdim kendime. Ve daha bunun serbetlileri, borekleri, pasta grubu, sarmalar var o konulara hic girmiyorum bile
Burda kimsede diyet kalmaz o fotolari atsam :))
Daktiloda babamin yirmibes yillik daktilosu. Yazmak icin degil ama o nostaljik sesi ve tikirtilarindan dolayi yaziyorum bazen cocuklugumu hatirlatan huzurlu bi ses :)
Buarada narin_nazenin kankim beni terk etmis anladigim kadariyla. İnsallah geri doner yogunluktan girememistir belki yada netinde bi sknti vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…