Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım bende hazır girebilmisken.
Sabah 9.00 mayasız ekmekle kaşarlı tost nescafe

Ara 12.00 az çerez ıhlamur

Öğlen 14.30 6 kaşık mercimekli bulgur pilavı

Akşam 18.30 1 iskenderin donerleri sos falanda dokturmedim yoğurtlu lahana ve ıspanaklı salatalardan 2 ser kaşık

Su 2.5 lt spor 30 dk yürüyüş

Kuzum benim kardeşimle aramda 12,5 yaş var, sonradan oldu yavrum ama iyiki de olmuş. Ben evlenene kadar biz abla kardeş gibi değil anne kız gibiydik. Yanımdan ayırmazdım, arkadaşlarımla bir yere gitsem benimle gelirdi, ranza olmasına rağmen aynı yatakta yatardık ve bunun gibi bir çok şey daha... Ama işte ben evlendikten sonra gitgide azaldı, birde şimdi buluğ çağında olduğu için kopukluk yaşıyoruz. Ümidimi yitirmedim, yine eskisi gibi olacağımıza inancım var.

Anneme de ilk erkek demişlerdi, ben çok dua ettim kız olsun diye :))) erkek bekliyorduk kız doğdu :)

ALLAH bozmasın kuzum, hep böyle kalın inşallah

Yaa biraz pahalı o bileklikler, değeceyini bir bilsem :)

Bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 08:00
Yoğurt + keten tohumu + tarçın + müsli
1 fincan Chai latte (sütlü nane çayı)

Öğlen 11:30
5 yk peynir soslu makarna

Akşam 17:20
1 parça püreli tepsi kebabı

Öğlen ile akşam pek olmadı yarında doğum gününe davetliyim inşallah fazla yemek yoktur ve kendimi tutabilirim

1,5 lt su, 1 fincan şekersiz bitki çayı
Spor: jillian L2/9

Sporun çok güzel olmuş canım :)
Menün de simit ile sosis biraz gözüme battı yoksa güzel hatta az bile yemişsin.

Birşey yememişsin sen canım ya, acımayacakmısın? Yarın düzeltirsin, asma o güzel yüzünü :)

Düzenli olmuş rakibecim. Döner eti yağlı gibi oluyor bazı yerlerde, inşallah seninkisi öyle değildir :)

Yarın evdeyim daha rahat oluyor evdeyken. Yok canım ya acıkmıyorum. Yorgunluk var sadece uyuycam şimdi. çok çokk midem kazındığı akşamlar bir iki kaşık yoğurt yiyorm yada yarım bardak tarçınlı sıcak süt içiyorum.

Yok yağlı değildi birde ben etin yağını sevmem tavuğun derisinide aynı şekilde ağzıma yumuşak gelince iyyy hoş değil yani

Tatlı rüyalar parfymüm. Güzelce dinlen yarına fit ol :)

Yok yağlı değildi birde ben etin yağını sevmem tavuğun derisinide aynı şekilde ağzıma yumuşak gelince iyyy hoş değil yani
O zaman çok şanslısın goncam. Etin yağını bende sevmiyorum, görüntüsü beni yemekten alıkoyuyor ama gel gör ki tavuğun derisine bayılırım :))) onunda kıkırdağını yiyemem :) faydalı olan şeyler tatlı gelmiyor :)

bugünkü menüm
saat 17.00de uyandim kalkar kalkmaz kuzenle carsiya gittim . Onun elbisesini falan hall ettik
saat 20.00de anca yemek yedim ciddi bi sekilde tansyonum düştüydü ama
cin yemegi yedim kucuk porsyon
4 kasik pilav sebze ve tavuk

Saat 21de
iki avuc cekirdek
yarim muz
birazda cerez karisik

1.5 litre su
spor yapmadim
Yapicaktim aslinda ama kuzen okadar kararsiz bi insanki beni yedi bitirdi yorduu ..
cok kotU bisey gercekten onu alan kocaya sabir versin allahim okadar sinirlendim .
3 saat ayni dukyanda aldii eve geldik ve begenmedigini soyledi geri vercekmis yanj hersey bosa gitti.. herneyse sinirlendirdi beni anlicaginizz

He ya sorma güzelim, ayari bir tutturamadim :)

Allah kabul etsin. Oruc tutarken su cok önemli canim. Sadece sahurda mi ictin?

Amin cnm, sagol :)

Suyu artirmalisin canım.

Onu yazmayı atlamışım, yemekten önce mutlaka 1-2 bardak içerim, uyuyana kadar da içebildiğim kadar içiyorum, 1 litreyi geçiyordur kesin..

Hoşgeldin o zaman fıstıkk :))

Amin guzelim, teşekkür ederim :)

Oyy kiyamam ben kankimee .. bende ayni sekilde ne sabahim var ne öğlenimm ama duzelticezz kankii

Haha he vallah aksatmak istemiyorum burayi evet fazla yazamiyorumm amaa bos zamanimda hep bi goz atiyorum meraktan kim ne yapmis kim ne yemiss :) )

Bu günkü menüm..

Sahurda
1 fincan çay, 1 bardak su

Akşam
1 küçük kas yoğurt çorbası, 3 küçük dilim bugday ekmeği
1 parça yağsız tavuk
1 küçük dilim pizza (evde yapıldı)
2-3 bardak yemekle su içtim, sonra içtim ama ne kadar bilmiyorum
4-5 fincan da çay içmişimdir, çay krizim tuttu :)))

ve bu gün tartıldığımda günler hatta haftalar sonra 55.9dan düştüm, 55.1 çıktım :)))

Ahahh anlattigin seylerfe cok tanıdık kuzum.
Annemin 2. Evliliginden 2 cocugu var.
Ilki kiz ve aramizda 15 yas var :))
daha yeni yurumeye baslamisti ben onu gezmelere götürürdüm parmaklarda ojeler süslemeler falan herkes bayilirdi.
ona o kadar cok ben baktimki bana anne diyordu.malesef okuldu isti ayrildik ama hala ayniyiz annem bi isin ivinden cikamiyorsa beni arar ben hallederim frna inatcidirda. Hem bana benziyor ikinci zeynep diyebiliriz.:))umarim sizin aranizda eskisi gibi olur tatlim

uu cok sakin kalmissin yavrum yaa
Oda herseyin iyisi olsun istiyordur ondan kaararsiz kalmıştır ama olan yandaslara oluyor

Haha he vallah aksatmak istemiyorum burayi evet fazla yazamiyorumm amaa bos zamanimda hep bi goz atiyorum meraktan kim ne yapmis kim ne yemiss :) )

Burasi bagimlilik yapıyor sekerim hele telden giriyorsan dahada bagimlilik yapiyor

Herkese Gunaydinnnn

Guzel bir gun diliyorum herkesee.

Kizlar hastaliktan siyrildim ama beslenmem duzene girmedi su icemiyorum gunde 1 ltyi bulmuyor zorladikca midem bulaniyor insallah zamanla düzelecek.

Aksam sinemaaya gidecegiz kocan kadar konus filmine .. gec bile kaldik aslinda ama malum hastalikti saglikti derken gecti iste.

Ayrica belirtmeden edemicem rehine alinan savcinin ölümü nedeniyle hepimizin basi sagolsun.

ohh mis,darısı başıma..

tatlım az yemişsin sanki yaa,iyi dayanmışsın

cnm beğendim menünü ,suyu daha çok içsen bu menülerle kilolar fıırrttt diye gider walla

Günaydin sevgi pitirciklariiiim

Günaydın kızlaaar, güzel bir kareyle başlayalım güne taze taze çıktı daha buyrun
Eki Görüntüle 1476405
Harika bir kare olmus, ellerine saglik kuzum. Daktilo ile birseyler yaziyormusun merak ettim :)

Insallah gülüm... Karsilikli sevgimizden asla süphe etmiyorum, zaten kardesim cok duygusal her aklina geldiginde sevdigini belli eder ve dile getirir ama iste ne yazik ki suan arkadaslarini daha fazla tercih ettigi bir yasta. Benimde beklentilerim ona karsi biraz fazla. Dedigim gibi cevremde ki kardes iliskilerini görünce yada duyunca özeniyorum, bu da beklentilerimi daha da yükseltiyor. Sabir, zamanla olacak inaniyorum. Cok sagol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…